Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   631
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

• Reputacja:   228

2 godziny temu, Grins napisał(a):

Czekam na ten historyczny moment w którym Roman Reigns oznajmi że jest gejem :D 

Raczej, że od urodzenia czuł się kobietą i dlatego wyzywa Iyo Sky na walkę o jej pas mistrzowski :twisted:

• Haha 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618596

• Reputacja:   304

5 godzin temu, -Raven- napisał(a):

Raczej, że od urodzenia czuł się kobietą i dlatego wyzywa Iyo Sky na walkę o jej pas mistrzowski :twisted:

Wiesz patrząc co na nie których posranych fanów WWE co ich kręci to nie zdziwię się jak Jade Cargill zadebiutuje z czymś na dole :D Świat pojebało, jestem tolerancyjny ale to co się dzieje w USA to przekracza wszelkie normy :D Tam chyba tylko jako stan to Teksas jest w miarę normalny bo taka California (Ciekawe w co Miz lubi sie zbawić) to totalny stan umysłu, totalny syf i degeneracja to lepiej się zatrzymać na latach 90 albo 00s i żyć starymi normami. 

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618599

• Reputacja:   524

7 godzin temu, Grins napisał(a):

Czekam na ten historyczny moment w którym Roman Reigns oznajmi że jest gejem :D 

Myślę, że rozwiązałeś zagadkę pushu Romana oraz tego co się dzieje potajemnie w biurze Winczenza :twisted:

• Haha 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618600

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

W dniu 17.09.2023 o 21:12, CzaQ napisał(a):

Myślę, że rozwiązałeś zagadkę pushu Romana oraz tego co się dzieje potajemnie w biurze Winczenza :twisted:

Nie zapominajmy o tym, że w latach 90 ten sam Vince lubił podotykać pewnego Michaela, a push dla Balora też nie wziął się znikąd. 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618622

• Reputacja:   228

Godzinę temu, LegendKiller napisał(a):

Nie zapominajmy o tym, że w latach 90 ten sam Vince lubił podotykać pewnego Michaela, a push dla Balora też nie wziął się znikąd. 

Twierdzisz, że push Balora wziął się z... rozpora? :twisted:

Edytowane przez -Raven-
  • Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618623

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

1 godzinę temu, -Raven- napisał(a):

Kolega miał pewnie na myśli to, że Balor bez ceregieli utożsamiał się w mediach społecznościowych z promocją LGBT i innymi tęczowymi wytworami.

Jeżeli są jednak inne "ciekawsze" fakty na temat "księciunia", chętnie je również poznam ... ;)

Edytowane przez TheRealE9
  • Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618624

• Reputacja:   211
  • Urządzenie:  Android

2 godziny temu, TheRealE9 napisał(a):

Kolega miał pewnie na myśli to, że Balor bez ceregieli utożsamiał się w mediach społecznościowych z promocją LGBT i innymi tęczowymi wytworami.

Też mi się tak wydaje. To była po prostu odgórna polityka, żeby zrobić mu taki merchandise. Poza tym Balor na socjalach pokazuje się z dziewczyną/żoną, także raczej to tylko gimmick. :P 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618626

The Rock:

Smackdown:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618627

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

7 godzin temu, -Raven- napisał(a):

Może inaczej. Push Finna wziął się z tego, że nochal chciał, by była to jego... dziewczyna. 

• Haha 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618631

WWE SmackDown-USA Network:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618659

• Reputacja:   492

Dobra NXT prawdopodobnie jednego z najlepszych nie skomentowałem, ale jakoś brak czasu wleciał, a to w Wieśka 3 się zagrałem, a to w Phasmophobie mnie namawiają i tak to leci xD, ale z SD nie odpuszczę.

Zaczynamy od Jasia no zobaczmy co ma nam do powiedzenia. W sumie nie wiem co mam powiedzieć, taki segment, który po prostu był, mieliśmy zajebiste osoby na micu i z kontaktem z publiką to musiał wyjść dobrze, ale tak jakby no nic z niego nie wynikło, niby miała być walka Ceny i pewnie ostatecznie do tego dojdzie, ale wydaje mi się, że nawet bez tego sega mogli spokojnie zapowiedzieć Styles i Cena vs Bloodline i nikt by się nie obraził, a ten seg był tylko po to, żeby publika mogła sobie pocheerować Cenę i Cena mógł pogadać z nimi, ale tak to nic specjalnego, równie dobrze mogłoby go nie być i nikt by nie stracił imo, nawet wolałbym od zaczęcia pojedynkiem Cena i Styles vs Bloodline.

Przechodzimy do pierwszego pojedynku czyli Santos i Rey vs Street Profits, ale zanim to to jeszcze Cena i Styles domagają się walki z Bloodline, którą pewnie dostaną, ale lecimy z walką, walka mega mi się podoba, mało rest holdów, praktycznie non stop akcja, tak jak na tych zawodników przystało, szybkie tempo, fajnie rozpisany pojedynek, chociaż miałem wrażenie że publika mało się angażowała i niezbyt dużo chantów było, ale walka naprawdę przyjemna, nawet bym powiedział, że godna obejrzenia panowie się postarali, Rey pinuje Angelo pomimo tego, że Lashley chwilę wcześniej go zaatakował, no dobra, ale to tylko Roll Up, SP raczej dużo na tym nie tracą, a sama walka tak jak mówiłem przyjemna i zdecydowanie do plusów się zalicza i dowiedzieliśmy się od komentatorów, że dostaniemy Rey vs Santos w przyszłym tygodniu, a to znaczy, że Rey/Santos vs Lashley lub nawet Rey vs Santos vs Lashley o pas US możemy dostać na Fastlane i to mogą być bardzo dobre pojedynki. 

O wkurwiony Theory, ale chociaż teraz jest jakaś reakcja na niego, słychać, że fani buczą i nawet chanty się pojawiły jakieś lekkie, wkurwiony Theory to chyba najlepszy Theory, ale do czego to prowadzi to nie wiem, bo to się wkurwił tylko dlatego, że była mowa o The Rocku ostatecznie później dostajemy Waller i Theory vs BB.

k***a NIE WIERZĘ PRZYPOMNIELI SOBIE O TYM, ŻE ALBA I ISLA ISTNIEJĄ NIEMOŻLIWE dostaliśmy krótkie promo w ich stylu no mam nadzieję, że do czegoś to prowadzi.

O Lashley wkurwiony na SP i grozi im, że jak oni nie potrafią czegoś zrobić dobrze to znajdzie kogoś kto to potrafi, ciekawe kogo ma na myśli, bo już Sheltona niezbyt może hehehe.

Iyo Sky vs Asuka już teraz? Ale czemu to nie ME, w sensie ja rozumiem, że Cena i Styles vs Bloodline i pewnie to będzie ME, ale kurde to walka mistrzowska i to całkiem niezła, a dostajemy to w środku show no nie wiem czy jestem tego fanem, o jeszcze przed pojedynkiem Flair musiała sobie wejść no tak, bo pewnie na FL znowu zawalczy o tytuł po raz enty odkąd powróciła xD. Początek optymizmem nie napawa, same przejścia z Headlocku w Headlock, dobra po chyba około 3-4 minutach walka w miarę fajnie się rozkręciła, chociaż ma dziwne tempo, w sensie nie czułem, żeby to było płynne przechodzenie z akcji do akcji tylko takie stopowanie było lekkie, nie wiem jak to nazwać, ale nie czułem tej płynności w tym pojedynku, ringowo bardzo fajny pojedynek i można przy nim się dobrze bawić, jednak ja dalej nie czułem tej płynności w tej walce i nawet jakoś dziwnie się czułem, w sensie np. w akcji jak Asuka sobie po Pinie na narożniku i widzimy jak Iyo wstaje i od razu leci tam, nie jakoś szybko, ale podchodzi, a Asuka nic nie robi tylko spokojnie patrzy i czeka na przyjęcie akcji, nawet bez próby uniku czy kontry mimo że to ona wykonała akcję i osłabiła Sky chwilę wcześniej, dziwnie to wyglądało, ale pomijając takie rzeczy i tą płynność, której niezbyt widziałem w tej walce to ogółem przyjemny ringowo pojedynek, też można polecić Japonki dały radę, Iyo ostatecznie wyszła górą i dobrze, nie powinna tak szybko tracić tytułu, a w tym roku jak na razie jest najciekawszą mistrzynią, bo Pianka i Asuka nudziły, a Iyo jeszcze jest dosyć świeża i fajnie się ją ogląda, chociaż też nie robi nie wiadomo czego, ale czuć świeżość i to jej trochę dodaje do tego runu, win oczywiście przez ingerencje, także wiemy, że to prowadzi do Triple Threatu prawdopodobnie na Fastlane.

Oooo, a jednak Cena i Styles vs Bloodline na Fastlane no i dobrze mi się takie coś podoba, to może być ciekawy pojedynek, a samo podpisanie dostaniemy nie na Backu, a w ringu jako segment, to mi się podoba i to pewnie będzie w Main Evencie ostatecznie gali.

Austin i Grayson vs BB, no Butch dał świetny pojedynek z Batem klasyczek to teraz wracamy do brutalnej rzeczywistości czyli SD i pewnie przepierdalania wszystkiego jak leci meh Bring Back PETE DUNNE! k***a nie rozumiem czemu WWE robi przy Entrance'ach zawodników jeszcze jakieś proma na Backu, wywiady itp jak dla mnie to trochę wybija z immersji, nie lubię tego zabiegu, ale bez patrzenia na to to fajny taki mini segmencik na Backu z "Rehabilitacją" Eltona Prince'a #STRONGELTON czy jakoś tak xD, Austin i Waller kurde oni by mogli nawet po pasy Tagowe lecieć albo wygrać nowe jak zostaną wprowadzone, bo ponoć jest taki plan, ale ja to słyszę już chyba od początku roku jak nie dłużej xD. Kolejny fajny pojedynek do obejrzenia i muszę przyznać że te dwa Tag Team Matche oglądało mi się lepiej niż walkę kobiet mistrzowską xD, ale wydaje mi się że to kwestia mocno subiektywna, może po prostu nie wczułem się w nią albo nie widziałem w niej czegoś, nie wiem, niemniej jednak Theory zaczyna odżywać w tym Tag Teamie, zaczyna coś z nim się dziać, podoba mi się to, zaczyna być na niego reakcja, k***a to będzie gwiazda na 100% wystarczyła poprawa bookingu, to nie jest stworzony Cipo Heel, on fajnie wygląda jak jest wkurwionym Theorym, który chce udowodnić swoją wartość tak jak to było po straceniu walizki i tak jak jest teraz po straceniu tytułu, przyjemnie się go ogląda moim zdaniem, Tag Team Match jak najbardziej na plus, panowie dali z siebie bardzo dużo, żeby dać nam rozrywkę, też polecam obejrzeć zdecydowanie Austin i Graysonik wygrywają i bardzo dobrze, zasługują, ale szkoda Pete'a, oj czuje, że Waller i Theory mogą daleko zajść jako TT, pasują do siebie charakterami i mogą to ciągnąć, skoro singlowo dla nich planów nie ma to jako TT spisują się świetnie.

Kolejne SD walka o pas US Rey vs Santos, które powinno być ciekawe i liczę na jakieś zamieszki albo Heel Turn Santosa, Bayley vs Charlotte, sama walka dobra, ale wiadomo kto wygra oraz Grayson Waller Effect z Lashleyem, no ciekawe do czego to doprowadzi.

I Lecimy z Main Eventem i podpisaniem kontraktu na walkę na Fastlane ale chwila.....to będzie Main Event Fastlane? k***a ja rozumiem że Cena w tej walce ale no k***a, dostaniemy pewnie Nakamura vs Rollins w świetnej stypulacji po bardzo dobrym feudzie, a Main Eventem będzie TT Match Cena i Styles vs Bloodline? No cóż będzie można wcześniej iść spać, a Rollins dalej scamowany z Main Eventów nawet mimo bycia World Championem o Solo i Jimmy zaatakowali na Backu Stylesa i to całkiem mocno mimo wszystko, Cena leci na pomoc, ciekawe czy to prowadzi do zmiany partnera Ceny na Fastlane, Jimmy jaki cwaniaczek "wrócił" sobie do Bloodline i giga zadowolony xD, nawet mikrofon Heymanowi zabiera, Cena nie poradził sobie z Austinem, ale poradzi sobie z Bloodline 2v1 no bardzo mądrze xDDD Generalnie segment dobry, nie mam nic do zarzucenia tak naprawdę, ale ciekawi mnie czy Styles powróci czy John znajdzie sobie nowego partnera.

Plusy:
Rey i Santos vs SP
Przypomnieli sobie o istnieniu Byłych mistrzyń TT NXT
Iyo Sky vs Asuka
#STRONGELTON
Austin i Grayson vs BB
Podpisanie Kontraktu

Minusy:
Segment początkowy

Podsumowanie: Podsumowując to wszystko to dostaliśmy według mnie całkiem niezłe SD, poza segiem początkowym, który uważam za minus, głównie dlatego, że taki Cena co tydzień może sobie wychodzić, żeby nie powiedzieć nic znaczącego albo powiedzieć to co każdy i tak wie, ale musi wyjść, bo fani go chcą, jakby tego sega nie było to nic byśmy nie stracili i wszystko dało się tak samo załatwić, bo każdy wiedział, że po ostatnim SD to będzie prowadziło do konfliktu Bloodline vs Cena i Styles, z plusów wymieniłem prawie całe SD, bo podobało mi się co robili, walki były naprawdę dobre o dziwo były 2 Tag Team Matche i żaden z nich nie wyglądał jak typowy TT Match od WWE czyli obijanie przez heeli byle do Hot Taga i to mi się bardzo podobało, każdy miał swój styl, Iyo vs Asuka mniej mi się podobało, ale ringowo także dobre, więc nie ma na co narzekać, Pretty Deadly przypominają o sobie i dobrze, bo w MR mają taki gimmick, który jest ciekawy i może się przebić, są specyficzni, a przy tym nieźli w ringu, przypomnieli o sobie też Alba i Isla co mnie mega ucieszyło, bo uwielbiam Albe Fyre i ja liczę, że dużo osiągnie jeszcze w WWE, dla mnie to giga talent no i podpisanie kontraktu, po którym nie wiem co myśleć, w pewnym momencie zauważyłem, że po rozjebaniu Ceny zostało jeszcze 4-5 minut do końca show i myślę, że The Rock może wyjdzie i pomoże, ale się przeliczyłem, bo było dalsze obijanie xD, ogólnie od przejęcia przez Endeavor to mam wrażenie że te walki mają swój styl i są jakoś lepiej rozpisywane na tygodniówkach, ale może po prostu to dziwny zbieg okoliczności i wrócimy do normalności w przyszłym tygodniu, Show polecam obejrzeć, w szczególności walk, bo segmenty to były teoretycznie dwa i tylko końcowy warty uwagi, bo pierwszy nic nie wniósł jak dla mnie i dlatego minus, nie dlatego że był zły, tylko dlatego, że równie dobrze mogło go nie być.

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618703

• Reputacja:   304

• Dostajemy segment w którym AJ i Cena łączy siły fajnie to wyglądało, ale do czego to wszystko prowadzi? Do jakiegoś War Games Matchu na SS? Czy Cena tak na długo zostanie, możliwe fajnie byłoby go widzieć w tak zajebistej stypulacji pożyjemy zobaczymy, obecnie nie mam bladego pojęcia do czego prowadzi ta cała sytuacja.
  • Stawiają dalej na Theory i przy okazji na Wallera, myślałem że po starcie pasa Theory przepadnie ale są chyba wobec niego jakieś plany, co do Brawling Brutes to mi jest ich po prostu szkoda taka fajna stajnia a tak nie wykorzystany potencjał w tym wszystkim. 
  • Street Profits przegrywają z LWO? Niby Heel Turn itd. a tu taka akcja, do tego Bobby wyrzucił ich z nowo narodzonej stajni? O co tutaj chodzi? A może to Street Profits przejdą solo Heel Turn atakując Bobby'ego, co wydaje mi się całkiem realne. 
  • Kurde podoba mi się taki pyskaty Theory który nie szczypie się w język jak komentarzy wspomnieli o The Rocku, nie wiem co oni tutaj chcą zasugerować ale chyba nie chcą Rocky'emu dać walki z Theory'm to by była jazda xD 
  • Have Fyre i Dawn już dawno powinny się bujać z pasami Tagów nie wiem na co oni czekają.
  • Iyo Sky skutecznie broni pasa i dobrze, Asuka w tym roku już dostała szansę a Sky niech trzyma pas do RTWM, ale obawiam się że WWE może polecieć z grubej rury i dać pas Jade Cargill aby dać totalną petardę i shoocker na końcu roku i mamy ustawioną walkę z Bianca kontra Jade na WM 40. 
  • Widać że John najlepszy już w ringu nie jest a praca w Hollowyod zrobiła swoje więc go oszczedzają ale nie robia to byle jak, dobrze widzieć że John kręci się koło takiego Solo i Jimmy'ego którzy potrzebują jak największego hype'u, ale mam wrażenie że tutaj to Jimmy zyskuje najwięcej a nie Jey który przegrał już drugą walkę na RAW xD Podobno mamy dostać na Fastlane Main Event Cena & LA Knight kontra Jimmy & Usos, za pewnie to wypisanie AJ'a z telewizji na jakis czas wiążę się z tym że ma zmierzyć się z Romanem na Crown Jewel, a Knight będzie stopniowo szykowany na Romana i najpewniejszą galą może być Elimination Chamber lub Royal Rumble. 

SmackDown lepsze niż w zeszłym tygodniu :) 

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618711

Roman ma się pojawić na Smackdown:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618758

• Reputacja:   615
  • Status:  Online

Piątek 13 i powrót Romana: co może pójść nie tak?:DJakieś pomysły???

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/609/#findComment-618759