Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ciężko się zmusić do oglądania czegokolwiek w taki upał i tym bardziej jak wiesz, że czeka Cię przygoda z WWE.

Główna atrakcja tego odcinka to starcie o pas Universal w starciu Hell In A Cell. Bardzo dziwna decyzja zwłaszcza, że była to jedyna w miarę świeża walka awizowana na PPV. To jak wyglądał ten pojedynek i to jak bookowany jest Reigns jeśli chodzi o heela jest naprawdę mocarne. Pewnie Lashley spogląda z zazdrością na mistrza SmackDown i na to jak jest bookowany. Jedno jest pewne jeśli ktoś skroi Romka z pasa dostanie MEGA promocję. Zaczyna się kończyć grono pretendentów do pasa. :D

Reszta show mocno zbędna jezu znowu Nakamura vs Corbin o koronę, która każdemu wisi. Cesaro i Rollins nic do przodu. Zayn i Owens na PPV na siłę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446115

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Jedno jest pewne jeśli ktoś skroi Romka z pasa dostanie MEGA promocję. Zaczyna się kończyć grono pretendentów do pasa.

Obawiam się, że Romka trzymają z pasem na walkę z The Rockiem, na myśl o której Vince łapie instant bonera. Gdzieś czytałem, że taka walka jest coraz bardziej prawdopodobna, tak więc najprawdopodobniej czeka nas jeszcze długie panowanie Pięknego z pasem, bo nie ściągną Johnsona na jakieś gówniane Fastlane czy inne Wielkie Jajca Ognia, tylko będą czekać na PPV z żelaznej "czwórki".

Jajca by były gdyby Cena na Summer Slam jebnął Rzymka z pasa (np. po jakiejś interwencji Dobrego Uso), tak tylko żeby pobić rekord Flair'a. Sęk w tym, że Jasiek nigdy nie chciał pobijać tego rekordu i oponował przeciwko takim planom.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446117

Na SmackDown warto rzucić okiem na spoko walkę Uso vs Ziggler i zdarzenia, które miały miejsce na koniec show. Ja bym dał walizkę Usosowi. Niech lata z walizką i niech w krytycznym momencie wykorzysta ją na Romku podczas, gdy cała rodzinka będzie lobbować żeby wykorzystał ją na drugi pas.

Edge wraca i daje srogi wpierdziel Jimmiemu, który ratował Romka. Szybko ściągneli nowego pretendenta do pasa. Zapowiada się dobra wymiana zdań na mikrofonie.

Ciekawe kiedy powrócą mistrzowie drużynowi?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446139

• Reputacja:   615

Największe pytanie po SD - czy Liv ostatecznie trafi do walki o walizkę? :D Muszę pochwalić WWE, że coś kombinują i starają się zainteresować również pojedynkiem kobiet. Z tego co kojarzę zostały dwa miejsca, a interesującym scenariuszem byłoby dodanie Morgan i Deville do walki. Już od jakiegoś czasu krążą plotki o powrocie Deville do ringu, a to będzie całkiem dobra okazja. Cieszę się, że znaleźli jakieś zajęcie dla Morgan, bo w innym wypadku lepiej żeby nie odbierała w następnych tygodniach telefonu :twisted:

Podobno Owens i Sami dali dobrą walkę - fajnie, ale widziałem to już tyle razy, że to nawet nie jest śmieszne.

No i to co będzie napędzać najbliższe tygodnie u niebieskich, czyli story o pas Universal nabiera rumieńców. Naprawdę chcę zobaczyć ich walkę, a to ostatnio w przypadku WWE jest już coś. Nie mówię tu o starciu 1 vs. 1, bo Uso na pewno będzie się tam gdzieś kręcił jak zwykle :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446166

SmackDown głównie warte uwagi ze względu na Edga i Romana. W tej kwestii bęcki zebrał Uso w zamian za Romka. Przyjemnie się też słuchało na początkowym segmencie Adama. Potrafi przekazywać emocje jeśli chodzi o proma.

Do reszty show się nie skupiałem. Za tydzień kolejne stracie Nakamura vs Corbin i Rollins vs Cesaro. Nakamury już w walkach z Baronem mam dość. Cesaro i Rollinsowi jeszcze odpuszczę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446167

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   524

Dzięki Edżowi SD stało się jako-tako strawne. Szkoda, bo brakuje takiej osoby na RAW..

O, nawet nie wiedziałem, że powrót fanów jest. WWE Universe powinno się zorganizować i wypiąć na federacje ze względu na to co odpierdalają, ale zawsze znajdą się jacyś, którzy akceptują ten cyrk i wózek jedzie dalej..

Winczenzo przybył, powiedział 2 zdania, a potem w jego miejsce przybył jego złoty synek Romuś.

Powoli mi zaczyna podchodzić ten jego nowy theme, ale przez pewne brzmienia nie brzmi to tak epicko jakby chcieli.

A, czyli Mysteriusze dalej mają pasy TT? Nawet nie wiedziałem, bo tyle ostatnio znaczą (pasy, znaczy ojciec z synem też :D).

Z jednej strony Usosi wygrywają, a z drugiej Adaś poniewiera Romualdem... jeśli to jest spojler wyników to Mysteruysze > Usosi, a Roman niestety pokona Edge'a.

Rollo przymierza się do starcia z Copelandem.. Z pasem i walizką czy bez - kiedyś bym się jarał, a teraz Syf jest taki bezbarwny i znienawidzony, że hej. Swoją drogą dziwna jest dynamika Rated R'a - raz jest heelem, potem tydzień póxniej facem. Zdecyduj się pan!

Powrót Balona. Nie żebym tęsknił. Idż być nudny gdzie indziej.

Tagi dup - skip.

Kolejne dupy - przewidywalna obrona pasa przez BelAir.

Otis zaczyna rywalizację z Cesaro... Czarek, ale szybko upadłeś. Ledwo niedawno walczyłeś z Romkiem i Sethem jak równy z równym. Było do przewidzenia. Teraz czekam aż - jak na modłę RAW - Otis zawalczy z Romkiem o pas Uni :roll:

Coś się dzieje z postacią Barona. Oby nie był to push. Żałosne jest to co z nim robią.

Tak szczerze to wszyscy prócz Keva z tego fatal 4 waya do wyrzucenia są.

King of boring style Nakamura nie pasuje do WWE. Big E bez New Dayów jest przeciętny. A Korba... wiadomo.

Syf na końcu zdejmuje walizkę, a mi ciężarek z serduszka spada, bo wiem, że na szczęście nie wygra.

Źle nie było, dobrze też nie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446199

SD całkiem spoko, z publiką nie przewijało się najgorzej :D Najważniejsze rzeczy:

1. Edge niestety w niedzielę przegra z Romkiem. Na SD to przyklepał.

2. Szanse Liv na walizkę spadły niemal do zera, choć i tak jej kibicuję. Jeśli nie teraz to kiedy coś z nią chcą robić.

3. Rollins na szczęście nie zgarnie walizki. Ten gimmick...panie idź... :D

PS - CzaQ dopiero na końcu zorientowałem się kto to Syf :twisted: Nie powiem pasuje :D Jeszcze żeby głowa rodziny nie spieszyła się z powrotem, to już byłoby super!

Edytowane przez MattDevitto
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446201

• 2 tygodnie później...

To co wymyślili przy segmencie podpisania kontraktu na walkę wieczoru summerslam, to głowa mała, aż musiałem sprawdzić na ich oficjalnej stronie czy to rzeczywiście przeszło. Jakie to było głupie xD
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446298

To co wymyślili przy segmencie podpisania kontraktu na walkę wieczoru summerslam, to głowa mała, aż musiałem sprawdzić na ich oficjalnej stronie czy to rzeczywiście przeszło. Jakie to było głupie xD

Co nie? Na chuj im walizka jak chłop może wbić obić contendera i podpisać sam kontrakt :D

A Balon wyszedł na megaleszcza. Nie dość, że zniszczony bez pozycji Korba go obił to stracił title shota. Podbudowanie gwiazd NXT w głownym rosterze ciąg dalszy :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446304

Cena znowu tylko w dark matchu. Nie podoba mi się na razie jego story z Reignsem, a ppv coraz bliżej...jeszcze ten Balor w tym wszystkim :roll:
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446334

czeka nas wielka walka Cena vs Reigns, a tak jakby feudu ni ma.

Pierwszy buja się w dark matchach (lol), a drugi feuduje... z Balonem. Brawo Winczenzo.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446336

Pierwszy buja się w dark matchach (lol), a drugi feuduje... z Balonem. Brawo Winczenzo.

Brakuje w tym feudzie jak na razie tego czegoś, a chłopaki nie mają już wiele czasu. Drugi problem, który mam od samego początku z tą walką to wynik. Cena jest w tym momencie zajęty filmami i nie ma szans by pojechał Reignsa. Gdyby ten pojedynek miał miejsce kilka lat wcześniej...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446338

• Reputacja:   41

Brakuje w tym feudzie jak na razie tego czegoś, a chłopaki nie mają już wiele czasu. Drugi problem, który mam od samego początku z tą walką to wynik. Cena jest w tym momencie zajęty filmami i nie ma szans by pojechał Reignsa. Gdyby ten pojedynek miał miejsce kilka lat wcześniej...

Pamiętajmy, że gdzieś tam jeszcze czai się Big E z walizką. Cena może czysto pojechać Romana i to nie będzie żadna ujma dla niego, a Big E wpadnie z walizką na Cenę, którego jeszcze być może doprawią Usosi w międzyczasie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446346

Pamiętajmy, że gdzieś tam jeszcze czai się Big E z walizką. Cena może czysto pojechać Romana i to nie będzie żadna ujma dla niego, a Big E wpadnie z walizką na Cenę, którego jeszcze być może doprawią Usosi w międzyczasie.

Twój scenariusz może i byłby realny gdyby nie chodziło tu o Romana - wiemy jaką Vince ma do niego słabość. Poza tym Cena jest teraz skupiony na całkiem innych rzeczach, lata po ESPN i gada farmazony o filmie, a w WWE jest tylko na chwilę. Taka wygrana kompletnie byłaby tu bezsensu, bo Jaśka za x tygodni w fedce i tak nie będzie. Pytanie kto po nim dla Romka.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446347

• 1 miesiąc temu...

Stan WWE na dzień dzisiejszy :

- Mogą zrobić długo oczekiwaną walkę Lashley vs Lesnar.... nie, lepiej zrobić Lesnar vs Reigns po raz setny do porzygu, a na mistrza WWE po raz kolejny rzucać... mistrza tag team :roll: :?

Na chuj oni krzyżują te 2 różne dywizje? Najpierw Kofi, teraz Orton. Czekam aż mistrzami TT zostaną kurwa nie wiem Lorcan i Burch po to żeby Oney walczył z mistrzem WWE :roll: Naprawdę nie ma silnie wypromowanego SINGLOWEGO KURWA superstara? main eventera czy nawet uppermidcardera?

Pewnie wtedy z pomocą przyszedłby Drew McIntyre. Dalej problem z tworzeniem nowych gwiazd eh?

- Kolejny raz coś za coś - kiedyś Neville aka PAC oddał ringskilla za mic skilla, a teraz Brock oddał wygląd Bestii na rzecz wyglądu bezdomnego, ale... zaczął mówić!

- Mogliśmy zasiać ziarno niepewności stawiając Heymana pośrodku konfliktu Tribal Chiefa oraz Bestii, nieee, załatwmy to od ręki na tygodniówce. DODANE : Oglądam na bieżąco, jednak inaczej to rozegrali. Zobaczymy czy dobrze czy źle w przyszłości.

- Wpierdolmy jak najwięcej cenzury. Co chwilę będziemy wyciszać wszystko.

- Szkoda mi Gable'a Stevesona - gość wpierdala się na tonący statek :D

- Z Edgem zrobili to co myślałem, że zrobią na Summerslam. Dobrze, że tam ugrał, bo musiał wygrać coś na PPV, także win-win situation i podgrzali feud na przyszłość kiedy Adaś wróci.

- Demon vs Reigns... to jak to jest? Roman leci na dwa baty? Większość ludzi nie ma rywalizacji, ale złoty chłopiec musi mieć dwie.. w sumie co się dziwić - midcardowe feudy są olewane i po prostu się odbywają.

Lipa.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/590/#findComment-446525