Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

SD w PC, wow. Skoro bez publiki, to po co tam ułożyli te krzesła? :twisted:

Do tego zaczynamy z HHH'em na stole komentatorskim! Nie żeby sprawił, że zacznę oglądać empty arena match kobiet, ale jego zachowanie, kiedy Sasha i Bayley gadały z Cole'em - najs!

Wywiad w ringu z Reignsem - miło, cichutko. Tym razem jednak chciałbym usłyszeć reakcję na tłumaczenie Romka, czemu zasługuje na ME WM. Sam nie wiem, czy byłby cheer, czy buczenie.

Gulak zostanie trenerem Bryana? Gigantyczny awans.

Pokazali cały EC match o pasy TT - tak zapychają czas. W bonusie dali pogadać mistrzom zaraz po.

Hunter kamerzystą :twisted: A potem z Mojo (za tydzień Gronk przyjdzie) zaczepiali Cole'a :twisted: Gość się przyszedł pobawić i to ciągle widać.

Podziękujcie za walkę Bryana z Cesaro, jak to mówił HHH, genialnemu promo Shinskaya :twisted:

W sumie ciekawe, czy Bryan teraz ruszy w stronę ICka, czy po prostu zapychają czas, bo nie było Brauna.

Jeff Hardy wrócił do akcji i nie dostaliśmy reakcji. Tu trochę boli brak publiki.

Cole, od kiedy akcja Hardasa nazywa się Twist of Fury?

...i czy serio Corbin uwalił, bo Elias zagrał parę nut na gitarze? Mega słabo wyszło.

Wywiad nr2 - John Cena. Jak zwykle dobre promo, choć wyjaśnienie walki na WM mi nie leży. Chce się pozbyć Braya, bo powinni inwestować w innych. Ale musiał to zrobić na WM? Skoro wcześniej palnął, że nie chce tam być, by zwolnić miejsce młodym? Bez sensu.

O, Funhouse Bray przyszedł! Cóż, lubię ich słuchać, więc spoko - ale magia może zniknąć, jak wejdą do ringu, by walczyć.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443135

• Reputacja:   258

To nie był klasyczny twist of fate bo Corbin nie poleciał na twarz tylko na plecy bardziej jak przy neck breakerze. Może po powrocie zmienili mu to w repertuarze. Chyba, że już tak robił wcześniej, ale nie kojarzę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443136

Podobno prawa do nazwy "Twist of Fate" należą do Matta Hardego.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443138

• Reputacja:   524

WWE jest genialne!

Nie wiem jak oni to robią, ale w ciągu jednego odcinka zebrali na publice :

- wszystkich fanów Romana,

- wszystkich sympatyków dzisiejszych bookerów,

- wszystkich, którzy uważają Smackdown za dobrą tygodniówkę,

- wszystkich fanów Roba Gronkowskiego,

- wszystkich, którzy uważają Wincenta za normalną osobę.

I to wszystkie te grupy na jednej tygodniówce! Nie mogę doczekać się kolejnego tygodnia! :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443139

• Reputacja:   2

Miałem nic nie pisać bo nie ma o czym, ale przeczytałem na "konkurencyjnym" forum post,że szacunek, że nie dużo gorsze od normalnego Smacka.

Moim zdaniem to było tragiczne, za wszelką cenę, zupełnie niepotrzebne. Nie dało się tego oglądać !

ps. gość pisze, że " Panowie dali dobry segmencik gadany, najlepsi goście od takiej roboty w tej chwili.\" apropo tego czegoś Miza i Morissona hej hej uj uj .. idę wypić coś 60+ na wirusa

Edytowane przez BPG
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443141

- wszystkich fanów Roba Gronkowskiego

Punkt do poprawki. "Fanów Roba Gronkowskiego w WWE". Bo co jak co, ale Gronka ciężko nie lubić. To takie duże dziecko, biały Shaq :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443142

• Reputacja:   1

Jak to bekowo się ogląda bez widzów. Nikogo na arenie, a konferansjer zapowiada kto wchodzi. Entrance wielkości kurnika jak jakieś TNA. :lol: Hunter na stołku

Segment z Sashą Banks i Bayley

Dialog przy stole też mnie rozbawił. Niby nikogo na arenie, ale kij i tak świecimy zajebistością. :twisted:

Pierwsza walka - Sasha Banks & Bayley vs Alexa Bliss & Nikki Cross

Gadka HHH lepsza od walki. :twisted:

Asuka zmienia front i rzuca się na Bliss. Szkoda, liczyłem że coś lepszego przygotują Japońce, a tutaj wygląda na to, że dostaniemy interbrand TT.

Wywiad Michael'a Cole'a z Romanem Reingsem

To żeśmy się dowiedzieli... Roman jest gotowy na wszystko jak zawsze. Super.

"The Untouchable" Sami Zayn. Cesaro Ty śmieszku, dać mu push. :lol:

JEFF HARDY powrócił i od razu przypierdziela się do niego Baron. Może lepiej niech zostanie w domu. :twisted:

Bryan z małym podziwem dla Gulaka. Szansa, że coś ciekawego z tego wyniknie.

Powtórka EC Tag Teamów? Pożyteczne show. :twisted:

Segment z The Mizem i Johnem Morrisonem

BE JEALOUS! MIZ & MORRISON! HEY! HEY! HO! HO!

Druga walka - Daniel Bryan vs Cesaro

Krótko, ale przyjemnie. Gulak staje po stronie Daniela i wszystko wskazuje jakoby to Strowman poszedł w odstawkę w przypadku IC czy to zapychacz? Chyba jedyna rzecz jaka mnie zaciekawiła na tym show.

Trzecia walka - King Corbin vs Jeff Hardy

Biedny Jeff. Nie dość, że powrót przy pustych trybunach w trakcie epidemii to jeszcze z Corbinem. Gdyby ktoś to powiedział miesiąc temu, to bym po karetkę dzwonił. :shock:

Przynajmniej wygrał w krótkim czasie.

John Cena powraca

Znowu. :twisted: Jasiek uważa, że Bray nie jest materiałem na przyszłość. To, że ma rozdwojenie jaźni i jego druga forma to piekielny demon (prawie :twisted: ) nie do powstrzymania to już szczegół? :lol:

Mocno na siłę robiony materiał i niestety obawiam się, że konieczny. Przesunięcie takiego wydarzenia jak WM'ka to nie w kij pierdział, które skończyłoby się problemami może nawet, a raczej na pewno pieniężnymi. Narzekaliście na poziom WWE? Teraz dopiero ponarzekacie. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443145

Czy ma ktoś namiar na filmik gdzie widać jak kobietki nie walczą bo są reklamy?
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443147

• Reputacja:   304

Całkiem przyjemne to Smackdown :D

Chociaż coś się działo.

Coś mi się wydaje że to początkowy push dla Gulaka, większość widziała w nim potencjalnego jobbera, a okaże się że może dostać szansę w postaci Bryana, ogólnie fajny Tag Team by z tego mógł wyjść, wyglądem idealnie pasują i nie wiem czemu ale się jakoś wróżniają, to mógłby być na prawdę dobry projekt.

Cena twierdzi że Wyatt nie zasługuje na to żeby być dużą gwiazdą.

Już raz go pogrzebał, drugi raz tego nie zrobi bo tamten Wyatt dawno umarł teraz jest The Fiend.

Walka może do najlepszych nie będzie należeć, ale jak panowie się postarają to moze coś z tego wyjdzie.

Jedno jest pewne Fiend na bank pokona Jasia.

Goldberg, Regins...

No nie wiem czy publika byłaby zadowolona z tego segmentu, co jak co jak minie ta akcja z wirusem to mogę sie założyć że buczenie go nie ominie, najprawdopodobniej może być powtórka z WrestleManii XX " Brock vs Goldi " .

Jedno jest pewne Alexa, Nicki, Bayley mają największe dupska z całego rosteru jeśli chodzi o białą rasę :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443150

• Reputacja:   228

Jedno jest pewne Alexa, Nicki, Bayley mają największe dupska z całego rosteru jeśli chodzi o białą rasę :D

Nie, no rozróżniajmy nomenklaturę, bo jest różnica pomiędzy "dużym dupskiem" (czyt. fajnym, dużym zadem), a "dużym dupskiem" (czyt. grubą dupą). Pod tą pierwszą definicję jak najbardziej podchodzą Alexa czy Bayley, ale Cros to już typowe, grube kapsko :wink:

Jeżeli chodzi o wielkie, fajnie, nie-murzyńskie dupska, to dla mnie wymiata zad, którym dysponuje Katie Forbes z Impacta. Oj, RVD ma używanie :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443153

Jeżeli chodzi o wielkie, fajnie, nie-murzyńskie dupska, to dla mnie wymiata zad, którym dysponuje Katie Forbes z Impacta. Oj, RVD ma używanie

Przecież według twojej nomenklatury wychodzi że to "gruba dupa". :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443154

• Reputacja:   228

Przecież według twojej nomenklatury wychodzi że to "gruba dupa". :)

No właśnie wręcz przeciwnie. Duża dupa a gruba dupa to dwie różne sprawy. Forbes ma wielkie, jędrne dupsko, a taka Cross duży, rozlazły zad. Rożnica nie w rozmiarze, ale w "jakości" pośladów :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443155

Mojo zmienia postacie jak rękawiczki, kretyństwo :twisted:

Gronk przyszedł. Do rozrywkowej roboty się nadaje, co jak co. No i jest fanem. Pasuje tu.

...ale pierwsza decyzja jedną z najgorszych ever. Corbin vs Elias na WM. Jeny jak źle

Bryan i Gulak jako team. Gdyby nie było Heavy Machinery w obwodzie, posłałbym ich od razu po pasy.

Zayn vs Bryan na WM o pas IC? O, to brzmi dobrze. Tylko Gulak musi za tydzień pokonać Nakamurę. Yes please.

Paige wraca... via Skype, meh. I tylko po to, by zapowiedzieć 6-waya dla Bayley na WM. W dodatku w składzie są Dana Brooke i Tamina, promocyjne zera. Elimination Match. W skrócie: ni ma pomysłu.

Cena vs Wyatt z WM 30 - mogli się ograniczyć do końcówki, bo to nie było dobre. Nawet jak pasuje do story.

Dirt Sheet - mistrzowie przebrani jako inne teamy nawet zabawni. Magia TV - zrobić grupowy segment w dwójkę!

Wspominałem, że Otis i Tucker powinni iść po pasy - ale jeszcze nie teraz. Najpierw Ziggler musi dostać wpierdziel życia. O shota zawalczą Usosi i New Day. Dajcie remis.

Podpisanie kontraktu Goldberga i Reignsa bardzo krótkie. Rozegrali to tak, jakby się nagle nienawidzili, w dodatku największym pociskiem był tweet wykopany z odmętów konta Romka. Słabe.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443193

Tragicznie się to ogląda, ale są ciekawe wątki, takie jak nowy team, który zostanie na dłużej mam nadzieję.

6-way na WM? Po co, to nie jest clash of champions

Cyrk wokół pasa UV mnie trochę boli, bo mogło być pięknie, gdyby pas został tam gdzie trzeba

Generalnie da się lepiej, jak się chce

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443194

• Reputacja:   524

Smackdown z tygodnia na tydzień pokazuje, że jednak może być jeszcze gorzej :D

Gronkałski pokazuje pląsy jeszcze gorsze niż O'Reilly w najlepszych czasach :D

Gość jest spoko, ale aktorsko jest mizerny - udawane zdziwienie czy złość - malina jak złoto :D

Korba vs Elias? 2 ringowe kaleki - "I love that ajdija!" ~ Micheal Cole, 2020. Super walka, kurwo!

Gulak sr i Gulak jr to fajne połączenie. Jednak Bryan idzie na IC? Walka Sami vs Daniel może być gites.

Paige w końcu! via Sattelite, więc za dużo jej ciałka nie zobaczyliśmy :( od kiedy to ona ustala matche?

multikulti kobiet.. powinna wygrać Saszetka (która dzisiaj mniam wygląda i ogólnie coraz bardziej mi się widzi), ale że to Wrestlemania to wygra ktoś niespodziewany typu Lacey albo Naomi.

Trend zapełniania tygodniówki walką z PPV z przeszłości kontynuowany - tym razem dostajemy przeciętny match Wyatt-Cena. W sumie śmiałbym się i cieszył jakby Jasiu znowu wygrał, w końcu Joshua >>> Wyatt motzno.

Wyśmiewanie innych tagów przez Amy i Morisona nawet spoko. Najlepsze były boczkI :D

Potem walka - ależ oni chcą zajebać kartę WMki.. zamiast Otisa i Zygę wplątać w walkę tagów to oni zrobią im osobny pojedynek (o ile zabookują) i dają też kwiatki typu Eliasz-Korba.

Podpisywanie kontraktu... Roman troszku heelowo. Fajnie, że obaj są podobnych gabarytów.. i to tyle xD

Po typowym pocisku z każdej ze stron, tweet, wywalenie foteli i stołu. Staredown. Konic.

Ja pierdole :D

Writerzy powinni napisać scenariusz do filmu klasy Z - chętnie bym się uśmiał oglądając :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/574/#findComment-443196