Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   524
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

CzaQ napisał/a:

Roł dalej ssie jak stary odkurzacz zelmera. Ssie od ~2011 roku tak max, a tak naprawdę to od 2009

Na chuj Ty to w ogóle oglądasz?

Tu, przyjacielu, jest kilka odpowiedzi :

a) jestem masochistą

b) oglądanie tego gówna to moje hobby i ciężko się odzwyczaić, szczególnie po x latach

c) lubię potem pisać różne pierdoły na tym forum :D

d) jestem zjebany, że nie umiem przerwać oglądania tego, ale gdzieś tli się nadzieja, że może stanie się coś fajnego, coś strawnego, coś co będzie dało się oglądać.

e) miałem napisać coś fajnego i dowcipnego, ale zapomniałem xDD

W ogóle to co się tak spinasz? Zachowujesz się jakbym Ci psa wyruchał niczym admin jebzdzidy :D

W związku z Twoimi groźbami napisałem pozytywną recenzję RAW żebyś mi nie wpierdolił xDD

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442473

• Reputacja:   304

Sd jest gówniane fakt. Jednak rok temu nie było lepsze.

Nxt jest gówniane, ale rok temu nie było lepsze.

Cieszmy się, że jest raw, bo rok temu było gówniane, dziś jest spoko.

[ Dodano: 2020-02-02, 18:08 ]

:twisted:

#komentarzdlastatystyk

[ Dodano: 2020-02-02, 18:10 ]

Również odnoszę wrażenie, że wygląd pasa ic to niepotrzebny hajp. Wygląda jak każdy inny u indysów.

Ty tak serio z tym NXT czy trollujesz? XD

Jak można pisać że to chujowa tygodniówka? kiedy robią najlepsze walki, są dobre programy które mają sens, a ty napisałeś ewidentnie że to gówno, albo gościu masz zalepione oczy topami jak Matt Riddel albo ja nie wiem.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442474

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Ty pytasz mnie czy trolluje? :twisted:

Chyba pora umierać :D

Pokaż mi te świetne storyline'y, z chęcią wypunktuję.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442475

• Reputacja:   0

Dirt Sheet live. Ich stare filmiki mnie nie ruszały, nie byłem fanem. Ale ten trailer, który dzisiaj pokazali - złoto.

Złoto nr2 - Big E miał przygotowany mikrofon w popcornie Kofiego :twisted:

Jak jeszcze Usosi przyszli, to pomyślałem, że z dywizją TT nie jest jednak tak źle. A potem przypomnieli, że są tu Ziggler i Roode. OK, ktoś musi przegrywać!

Corbin może sobie pójść zlać gościa, który puścił filmik, który mu nie podszedł. I każą mu sobie pójść, ale żadnej kary nie będzie, bo niby czemu mieliby mu coś zrobić :roll:

Sami pewnie chce pomagać Cesaro i Nakamurze. Problem w tym, że przy takim bookingu nikt im nie pomoże. A Zayna też mi się już nie chce słuchać. Nie spodziewałem się, że kiedyś to napiszę :(

Reigns i Corbin dalej się leją? :/ Steel Cage match nadchodzi. Jaka jest szansa, że to zakończy feud? Idealny moment już minął, teraz to mogą ciągnąć i rok...

U Arabów zobaczymy Goldberg vs Fiend :shock: Bo se przypomniał, że nie miał rematchu o pas Universal. Ale to może być złe. Plus taki, że tym razem to Goldi będzie jobbować. No nie? Nie odwalą czegoś?

Slater się odnalazł! Durna gadka do Bryana, a potem wejście do ringu (albo teleport, bo wejściówki nie pokazali!) i wpierdziel od Daniela. To zwykła jobberka, czy może powolny start przypominania o One Man Bandzie i przygotowanie do projektu "w 3MB każdy mistrzem"? Pewnie to pierwsze :twisted:

U Strowmana wpisali "Greatest Royal Rumble Champion" - czyli ICek nie jest jego pierwszym singlowym pasem, oficjalne!

Revival też będą przydupasami Samiego? Wow. W sumie jeśli nie chcą nowego kontraktu, to nie ma co liczyć na więcej.

Otis ostro trenuje przed randką z Mandy. DAJESZ OTIS

Apollo się odnalazł! Wejście do ringu (albo teleport, bo wejściówki nie pokazali!) i wpierdziel od Sheamusa. To zwykła jobberka, czy może powolny start przypominania o Crewsie i przygotowanie do projektu "Crews can't lose"? Pewnie to pierwsze :twisted:

W Fatal 4-Wayu babek pokazali tylko wejście Naomi, do tego ostatnio sugerowali feud z Bayley. Ciekawe kto wygra... Carmella. WHAT

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442557

Miz i JoMo zaczynają.. ok segment. Wbijają różne tagi potem walka. Cliche.

Segmencik z Korbinem. Spoko nawet. Brak reakcji przy zrzucaniu ze schodów typcia. Dopiero później. Heh

Eliasz prowadzi jakiś dziwny feud z tą dziwną stajnią. Nie chce tego oglądać, nawet jeśli tam jest Cesaro...

Korbie korba odpierdala. Musi być też i Roman.. i kontynuacja feduu.. :roll: Muszą czymś się zająć na czas przystankowych feudów przed WM.

Goldberg wybiera przeciwnika... Fiend. Ciekawe czy bukmacherzy już przyjmują zakłady czy walka będzie miała pozytywne czy negatywne gwiazdki Meltzera :twisted:

2 wirtuozów ringu naprzeciw siebie na PPV, jeden niszczyciel, drugi nie do zajebania. Obaj nie powinni walczyć nigdy powyżej 5 minut :D

Uuu Hiv Slater wkurwił Daniela. Dalej mnie ciekawi co dla Bryana na WM. Nie widzę nic sensownego..

Muszą zająć czymś Dauna przed starciem z Szajbusem na WM..

O, Daniel Cormier.

I najjaśniejszy punkt SD - Otis. Chyba jedyna strawna rzecz u niebieskich. Nie mogie się doczekać walentynek :D

Majonez analogicznie do Strowmana - musi się czymś zajmować.. czasem za długie są te okresy pomiędzy RR, a WM.

Walka kobiet w ME.. wow. Chyba wiadome kto wygra.. Naomi zawsze z dupy wygrywa, w dodatku coś tam już przyhaczyła minifeud z Bejli. Przystanek przed Saszetką musi być. Wygrała Carmella. WTF?

Słabo jak zwykle. Na chwilę obecną SD wygląda jak brat z zespołem Downa przy swoim czerwonym i złotym bracie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442558

• Reputacja:   1

The Dirt Sheet

Miz z Johnem założyli sobie nowy segmencik. No muszę powiedzieć, że kupuje taką formę. Trailer bekowy, przez moment myślałem, że serio robią jakiś film o ich TT. :lol:

Big E wyciągający mikrofon z kubełka Kofiego... Bez niego wartość Smack'a spadłaby o połowę. :twisted:

Pierwsza walka - The Usos vs Dolph Ziggler & Robert Roode

Dwie skłócone pasy sobie poszły, a zostały te dwie mniej interesujące. No spoko... Wygrana Usosów pewna jak to, że będę to przewijał. :twisted:

Walka o tytuł pretendentki u lasek? Na pewno Alexa nie byłaby złym wyborem.

Akurat tutaj w pełni zgodzę się z Baronem. Na kij puszczacie tyle powtórek oblania kogoś kałopodobną substancją? :/

Starszy Daivari żyje. Dzięki za info. :P

Druga walka - Elias vs Cesaro

Sami nadal się kipi po wydarzeniach z przed tygodnia.

Nie mogło być inaczej. Dalej mi szkoda Szwajcara.

Przemowa King Corbina

Ależ zapiekło Barona. Mimo wszystko to chyba było najlepsze, co dostaliśmy w tym feudzie. Zarówno nasz "król" dobierający się do biednego realizatora jak i Romek wjeżdżający w niego z buta i wyraźnie chcący to zakończyć. Hell in a Cell będzie u Arabów zwieńczeniem tej historii. Oby tylko nie skończyło się aż tak bardzo siermiężnym brawlem.

Kto następny?

Krótko i zwięźle. Musieli dać jakąś "bombę" u Arabów to zawrócili głowę Billowi, który pewno łowił sobie rybki na działce i zaproponowali mu jakiś milion na ruszenie "czterech liter" do stolicy "islamskiego Watykanu". Muszę oddać Billowi, że wypadł naprawdę nieźle w tej gadce. "Nie kupuje twojego ścierwa i zabiorę ci tytuł". Proste i skuteczne. Na papierze to się sprzeda. Pytanie jak wyjdzie w ringu? Jezus... Znaczy Mahomecie już się boję. :twisted:

Trzecia walka - Daniel Bryan vs Heath Slater

Slater przyszedł sobie na galę żeby truć Bryanowi. Daniel miej litość. On ma dzieci. :twisted:

Nowy mistrz interkontynentalny

Aż wywiad dostał. :D Tak jak podoba mi się zapał Brauna do bitki tak naturalnie Sami musi kombinować. Teraz jeszcze Revival będą chronić pleców Japońcowi. Niech Strowman ich wszystkich pociśnie szybko na PPV i miejmy to z głowy.

Otis gotowy. Trzymam kciuki.

Czwarta walka - Apollo Crews vs Sheamus

Przerwa na klopa przed walką wieczoru. Miło, idę po herbatkę.

Piąta walka - o tytuł pretendentki nr. 1 do pasa SmackDown Women's Championship: Dana Brooke vs Carmella vs Alexa Bliss vs Naomi

Wszystkie w ringu pracowały, więc dało się oglądać. Od początku budowali Bliss jako faworytkę, by potem wbić mi nóż w serducho. Carmella to chyba wybór, którego nikt nie oczekiwał, ale być może oznacza to, że na WM'kę Bayley dostanie Sashę albo generalnie coś lepszego.

Bez szału.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442561

Zaskakująca wygrana Carmelli tydzień temu była po to, by sobie dzisiaj uwaliła w openerze i nara. Ostry zapychacz. W dodatku miały problemy z finiszem.

A za tydzień Carmella i Naomi walczą o kolejnego shota... na Super ShowDown. Walki kobiet w Arabii stają się normą?

O, Korba dostał karę za ostatnią akcję! WOW

Sheamus rozwala Crewsa (zapomniałem, jaki ma dobry theme, lol) i Gable'a w handicapie :/ Szkoda dwóch lepszych gości. Może i bez gimmicku, ale Szajba nie jest ciekawszy.

Hogan... via satellite. Zawód. Za to Wyatt w stylu nWo - piękne :D

Sami i Cesaro z "koncertem"! Choć mnie już przestali obchodzić, takie rozwinięcie sprzeczek z Eliasem było spoko.

Ziggler wystrzelił do Mandy i tyle z randki Otisa :( Najsmutniejszy segment roku :( :cry:

Reigns ściągnął Bryana do pomocy, najs! Dzięki temu znów Morrison mógł się pokazać z innymi rywalami. A dla Miza props... za bycie częścią jednego z najlipniejszych Superman Punchy, jakie widziałem.

I wgl fajnie, że dajecie zlepkowi uwalić contenderów do pasów TT...

Edytowane przez aRo
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442667

SD ostatnimi czasy jest tak słabe, że zastanawiam się czy nie wykreślić to gówno z listy tygodniówek, które oglądam i nie przerzucić się na jakieś 205 live gdzie będę drugą osobą na świecie zaraz po Pavlosie, która to ogląda.

JEDYNY, powtarzaam, JEDYNY fajny segment, na który czekało się 2 tygodnie został spierdolony i olany kiedy Otisa zastąpił Zyga. Wątpię by prowadziło to do solowego pushu Dozovica, więc widzę tylko gównianą walkę 1 na 1 gdzie Mandy "niespodziewanie" odwraca się od grubiego i zostaje valet Dolpha, który dostaje push po raz kolejny. W tym wypadku dostawalibyśmy interesujące segmenty z członkami Heavy Machinery gdzie ten ciekawszy miałby złamane serce i mielibyśmy Zigglera z dobrą dupą u boku, który mógłby coś zdziałać. To byłoby jedyne dobre i słuszne rozwiązanie jeśli poszli w tym kierunku.

Cała reszta do olania. A Sheamus pokonujący w handicapie 2 gości, którzy zjadają go pod prawie każdym względem to śmiech na sali.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442668

• Reputacja:   2

SD ostatnimi czasy jest tak słabe, że zastanawiam się czy nie wykreślić to gówno z listy tygodniówek

najgorsze padło z największą oglądalnością :twisted:

Nie wiem co ma do tego kanał FOX, nie trafia do mnie ten argument. Dla mnie nie ważne by było czy show leci na TVP, Polsacie czy TV Trwam. Oglądał bym to co mi się podoba a nie gniota bo jest na popularnym kanale. Może amerykanie mają inny gust?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442669

Póki co dużo wskazuje na to, że 2 najważniejsze walki ze smacka na WM będą wyglądały tak:

Cena vs Goldberg

Reings vs Wyatt

Żaden z tych pojedynków mnie nie grzeje, ale za to gdyby Cenę posłać na Fienda a Billa na Romka to wyglądałoby to super (zwłaszcza to 1 zestawienie i potencjalny program tych panów byłby przekozacki), jednak oczywiście na to nie wpadną.

Co do samego SD to cienko. W ogóle mają bardzo słaby roster. Gdyby ktoś z 8: Joe, Owens, Rollins, Orton, Black, McIntyre, Styles czy Edge przeniósł się tutaj, to z automatu stałby się jedną z najmocniejszych person na smacku. Draft jest tu potrzebny i to bardzo.

A póki co ciągle Romany, Corbin i ich towarzysze, czy tam jobberska stajnia Zayna- wszystko nudne jak flaki z olejem, a segment sprzed 2 tygodni z psią karmą jest bezsprzecznym kandydatem do najdurniejszego segmentu roku. Jak można tak mięso marnować (bardzo nieekologiczne to było, wręcz godne linczu)

Na wczorajszym SD nie było nic godnego uwagi, oprócz bardzo barwnego Wyatta rzecz jasna.

Gable spuszczony w kiblu, mimo iż całkiem niedawno zmusił do klepania McMahona i wykręcał bardzo dobre walki z Corbinem! A tutaj Sheamus jedzie go w handicapie.

A reszty nie ma co komentować....

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442698

• Reputacja:   228

Póki co dużo wskazuje na to, że 2 najważniejsze walki ze smacka na WM będą wyglądały tak:

Cena vs Goldberg

Biedny Jasiek... Vince wie, że będzie musiał zrobić dobrze The Bill'owi za to, że ten jobnie Fiend'owi u Turbaniarzy, tak więc złoży mu w ofierze Cenę na WrestleManii, co by Goldie mógł odbudować swoje ego :roll: Jakby mało było tego żenującego squashu w którym podłożyli Takerowi Jacha na WM-ce...

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442700

Askiburgion napisał/a:

Cena vs Goldberg

Biedny Jasiek... Vince wie, że będzie musiał zrobić dobrze The Bill'owi za to, że ten jobnie Fiend'owi u Turbaniarzy, tak więc złoży mu w ofierze Cenę na WrestleManii, co by Goldie mógł odbudować swoje ego Jakby mało było tego żenującego squashu w którym podłożyli Takerowi Jacha na WM-ce...

Mylicie się Pany - od kilku godzin chodzą ploty, że Jachu mógł sam sobie wybrać rywala i to tylko takiego, który nie jest zajęty żadnym programem - tj. ktoś na kogo nie mają pomysłu na WM..

No i ponoć Jachu wybrał Eliasa co jest dziwne i mało prawdopodobne... face vs face? Do tego z niższej półki i kiepsko-średnim ringskillem i niewypromowaniem? Ja jak już tak ma być to dałbym Jachowi Blacka - arcyciekawe zestawienie by było.

i też plotki co do Undertakera -

ponoć widzi się oficjelom walka Andrzeja z AJem..

Przyjmijcie oczywiście z dozą rozsądku, choć w McMahonlandzie o to ciężko.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442701

Mylicie się Pany - od kilku godzin chodzą ploty, że Jachu mógł sam sobie wybrać rywala i to tylko takiego, który nie jest zajęty żadnym programem - tj. ktoś na kogo nie mają pomysłu na WM..

Z tego co ja czytałem w newsach, to Jachu chciał w tym roku stoczyć jakąś normalną walkę z poważnym rywalem na WrestleManii, stąd mu też Goldberga wyciągnęli z szafy. Wątpię, by Elias pasował pod powyższy opis, chociaż sam Jachu mógł mieć takiego pomysła, bo ponoć jest sporym fanem Eliasa i chyba nawet (ale tu mogę się mylić) jest twórcą lub współtwórcą catchphrase'u (i jego skrótu, czyli WWE - Walk With Elias) Grajka. Nie sądzę jednak żeby Vinnie rozmienił obecność Ceny na WM-ce aż tak na drobne, tym bardziej że Jaśka ma coraz rzadziej u siebie w ringu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442702

• Reputacja:   1

Mandy Rose w czerwieni. Jeżeli nic Smack nie zaoferuje to chociaż na nią rzuci się oko.

A Moment of Bliss

W połowie straciłem rachubę. Najpierw mówią o miłości platonicznej do Brada Pitta, a potem Carmella zaczyna się gryźć z Bayley. Generalnie dobrze, że przypomniały, że kiedyś nawet się lubiły. :twisted:

Pierwsza walka - SmackDown Women's Championship: Carmella vs Bayley ©

Bardzo dużo czasu dostały. Pokazały kilka ciekawych akcji, ale niczym mnie nie zaskoczyły. Z samego faktu postawienia pasa na szali nie było mowy o zmianie posiadaczki. W pewnym momencie Carmella przejęła taką inicjatywę, że chyba nawet największy mark na trybunie przestał wierzyć w jej sukces.

Bayley po męczarniach i wygranej kantem i tak dostała po tyłku od Naomi. Co ona miała w ogóle na głowie? :?

Takie gadanie, że każdego może rozwalić i ma gdzieś z kim zawalczy na PPV u Arabów, a tym czasem ledwo ciśnie Carmellę. :twisted: Nie będę zaskoczony jak jej wcisną kilka rywalek.

Baron zawieszony za oblanie widza napojem? Niektórzy Heele robili gorsze rzeczy. :twisted:

Za tydzień ekskluzywny wywiad z Lacey i jego zapowiedź okryta ckliwymi łzami. Nie mogę się doczekać. :twisted:

Druga walka - Sheamus vs Apollo Crews & Shorty G

Apollo przyczynił się do wyrzucenia Irlandczyka za liny. Duże sukces.

Ekskluzywny wywiad z Hulkiem Hoganem

Patrzcie jakie to tutaj wszystko "ekskluzywne". Bray Wyatt wygrał wstawką z NWO. Gdyby nie on to byłaby po prostu zwykła, słowna reklama Goldberga w ustach Hulkstera.

Córka The Rocka z kontraktem w WWE. Tej to będą lizać tyłek... .

Segment z Samim Zaynem i Cesaro

Komediowy segment... Ubaw po pachy z tym ukulele czy co to tam było.

Tutaj nudziarz z komentatorski ma rację. Takiej blondynie też bym nie kazał czekać.

Szkoda tylko, że zwalili cała akcję. Otis spóźnił się dosłownie kilka sekund i już wyszedł, ponieważ zobaczył Dolpha. Wszystko to jeszcze doprowadzi do walki między nimi gdzie pewno Rose okaże się suczą i stanie po stronie Zigglera. :roll:

Trzecia walka - The Miz & John Morrison vs Roman Reigns & Daniel Bryan

Bryan mnie ucieszył, bo to był znak jakiś emocji w ringu, które może stworzyć z Morrisonem. I faktycznie oni stworzyli najbardziej widowiskowe akcje tej walki. Naturalnie Romek niezwyciężony musiał przyładować Miza Spearem... Jeszcze Corbin wykorzystuje stary motyw i mimo zakazu kupuje bilet. Teraz idąc logiką WWE pojawi się żeby jeszcze bardziej zaostrzyć konflikt z Reingsem zamiast dostać zwiększoną karę. Szkoda w tym wszystkim Miza i Johna, których przecież czeka walka o pasy. :roll:

Słabo.

Edytowane przez Pavlos
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442705

Córka The Rocka z kontraktem w WWE. Tej to będą lizać tyłek...

Bankowo. Choćby była kulawa i garbata. Takich minet to ona nawet od swojego chłopa nigdy nie zazna :twisted:

Przecież już dzięki niej The Rock wpadł ze spontanicznymi odwiedzinami do Performance Center. Vince wyczuwa kasiorę jak Pan Krab w Sponge Bob'ie Kanciastoportym :D

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/572/#findComment-442712