Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Pierwsza walka - The Usos & Roman Reigns vs Dolph Ziggler, Robert Roode & King Corbin

Na początku jeszcze Usosów jakoś chciało mi się oglądać, ale moment poniewierania Romka przewijałem. Koniec końców pogonił on "króla" na zaplecze tym samym nie dając właściwie rozstrzygnięcia przed PPV.

Usosi z Romkiem wygrali dziś 6-man tag match. Co może wskazywać, że Korba odbije się na PPV w FCA.

Też tak uważam.

Co zwiększa szanse Romka w RR... Wrestlingowa Logika :twisted:

Oh... Please, no.

Lacey pozująca do zdjęcia to pierwszy plus tego Smacka.

Wszystko można skipnąć prócz :

- tyłka Alexy i cycków Mandy,

- walki Kofiego i Morissona,

- ostatniego segmentu.

zwróć jeszcze uwagę na blondynę za komentatorami :D

Dobra drugi. :twisted:

Wywiad Michaela Cole'a z Lacey Evans

Dobra, zmiękczają nam serca ckliwą historią o uzależnionym ojcu ze łzami w oczach tak, więc wydaje mi się, że chcą zrobić z blondyneczki nieco większego Face'a, którego ciepło przyjmiemy. Jestem w stanie się do niej przekonać i dać jej szansę, choć również podzielę opinię, że na tytuł jeszcze za wcześnie.

Dana niech już się tak nie maluje. :?

Druga walka - Alexa Bliss & Nikki Cross vs Fire & Desire

Coś miałem jeszcze wspomnieć wcześniej, że Lacey z Bayley znowu komuś wywiad urwały, ale teraz to polecieli. :lol:

Trzecia walka - Elias & Braun Strowman vs Cesaro & Shinsuke Nakamura

Nie dali Braunowi zaśpiewać. :(

Plus w tym, że dali powalczyć Eliasowi.

Big E... Hm... Yapyap KappaPride

Corbin nie jest zbyt elokwentny. Od kiedy pamiętam to w każdym wywiadzie łapie ta biedną kobitkę za słówko i opierdziela. :twisted:

Czwarta walka - Kofi Kingston vs John Morrison

Szybko poszło. Dalej dobrze się ogląda Morrisona. Muszą coś razem z Kofim odwalić na RR. Marzy mi się motyw jak próbują się wywalić nawzajem i jeden robi lepsze fikoły od drugiego.

Podpisanie kontraktu odnośnie walki o Universal Championship na Royal Rumble między Danielem Bryanem i Brayem Wyattem

Motyw z nabazgraniem, (bo podpisaniem tego nie nazwę) krwią spoko.

Ktoś tam krzyknął "You are shit". Oh... To scary for PG cuck? :twisted:

Powiem, że jak na ostatnią tygodniówkę przed Royal Rumble to można było oczekiwać więcej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442302

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows

SD sięgnął dna ...

Dzisiaj Roman & The Usos vs Corbin, Ziggler, Roode :D już nie mogę się doczekać .

I jeszce waleczka dla koneserów: Shorty G vs Sheamus :P

będzie się działo

Edytowane przez BPG
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442388

• Reputacja:   0

Nazwali to SmackDown SUPER, bo Super Bowl? To ma być promocja? :twisted:

Usosi pociągnęli promo przed walką. Ale Romuś też nie był zły. Fetish Boy, lol

Jeśli chodzi o tagi, miło było zobaczyć wymianę Morrisona z Metalikiem. Łatwo zapomnieć, jaki ten drugi jest dobry w ringu.

Miz i Morrison mają walkę o pasy... na Super ShowDown.

Za 2 tygodnie Mandy x Otis! Trafi w walentynki!

Strowman IC Champem. Spoko - nie może mieć gorszego reignu niż Nakamura. Tyle czasu i nie zrobił NIC poza zmianą wyglądu pasa. A Braun w końcu dostał coś więcej niż Tag z Nicholasem i nic nie warty pas Arabów.

Przeszliśmy z tego do kłótni Samiego z Eliasem. Drugi zapychał czas w tamtym feudzie, a teraz dostanie loserów na dłużej?

Gable i Sheamus - powtórka nr1

Naomi challengerem miesiąca. Bo raczej nie pocisną tego do WM?

3v3 - powtórka nr2

...z małą różnicą - przegrany musiał wpieprzać psie żarcie. Mam nadzieję, że to już koniec feudu. Bo co tu jeszcze mogą zrobić?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442392

Naomi challengerem miesiąca. Bo raczej nie pocisną tego do WM?

Myślę, że na WM Bayley Sasha bo nic innego sensownego z tej dywizji nie da się zrobić

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442393

• Reputacja:   1

"Super" SmackDown? Serio tan mazaczek dodany z powodu finałów NFL? :lol:

Segment z Romanem Reingsem i The Usos

"Król" żąda to dostanie. Sześciosoobowy Tag Team match. Już nie mogę się doczekać.

Plus z tego taki, że Usos ładnie nawijają i tylko dlatego nie przewinąłem.

Druga walka - o tytuł pretendentów nr. 1 do pasów SmackDown Tag Team Championship: Heavy Machinery vs The Revival vs Lince Dorado & Gran Metalik vs The Miz & John Morisson

Zupełnie mnie nie zaskakuje ten wynik. Fajnie będzie zobaczyć Johna w walce o stawkę.

Luchadorzy żyją. Dzięki za info.

Otis dobry chłopak, Mandy nie rób mu zawodu jeżeli to planujesz. :(

Trzecia walka - Alexa Bliss & Nikki Cross vs Fire & Desire

Trwało dłużej ni myślałem. :D

Czwarta walka - Intercontinental Championship: Braun Strowman vs Shinsuke Nakamura ©

Już nawet zapomniałem jak dobrze wygląda nowy design tego pasa. To tylko pokazuje jakim mistrzem był Japończyk. Braun powinien być już osobą, która stworzy coś wokół tego tytułu. WWE jednak wielokrotnie pokazało, że zawsze można się zawieść.

Sami przeżył to bardziej niż Nakamura, lol. Już liczyłem, że się wkurzy i zrobi coś więcej niż gadanie, lecz na Eliasa poleciał Cesaro. Potem poleciał drugi raz. Z ringu. :twisted:

Piąta walka - Sheamus vs Shorty G

Dożyliśmy czasów, w których sqaushe dostają proma. :?

Przemowa Bayley

W sumie fajny pomysł z tym discoballem na łbie Naomi. Od razu mi się Daft Punk skojarzył. Partnerka Usosa pretendentką. Również uważam, że to raczej przejściowy rywal.

Szósta walka - Roman Reigns & The Usos vs King Corbin, Dolph Ziggler & Robert Roode

Big Dog nie utopił rywala na PPV w gównie to teraz utopił go w psiej karmie wyglądającej jak gówno. :twisted: Możemy to zakończyć?

Dno.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442396

• Reputacja:   524

Kiedy myślisz, że Smackdown jest już na dnie, a tu okazuje się, że Triple H wyciąga swoją niesławną łopatę i jeszcze im rzuca żeby wykopali sobie jeszcze głębszy dołek :D A, sorry, "Super"Smackdown :lol:

Żeby było trudniej to łopata, a nie szpadel :D

- Pierdu pierdu Samoańczyków. Get out 2

- walka o contendera do tagów - wynik wiadomy, Revival się podkłada - wiadome po ich krucjacie. Będę teśknić mechanicy.. NOT. Przereklamowane wsióry.

- Otis zaprasza Mandy na randkę.. w walentynki. Proszę państwa mamy to! Jedyny jasny punkt tego show!

btw. spierdalaj Walaszek grubasie mandy jest moja - jakby ktoś się zastanawiał dlaczego za tydzień jest zajęta to wiecie :twisted:

- I Menda i tak przegrywa mimo story z Otisem... czyżby Alexa Cross szła na pasy tagów?

- Zgodnie z przewidywaniami i przeciekami Daun zostaje mistrzem IC. Nakakurwa był bardzo słabym mistrzem. Sam już nie wiem czy wygląda pasa jest na plus czy minus. Na początku mi się podobał, ale teraz wydaje się być taki bez wyrazu, nie tak jak biały ICek.

- Już mnie dobija ta bezsensowna stworzona z dupy stajnia zlepków tj. Jason Statham, Kcramsib i Asuka. Czyżby teraz feud z nijakim Eliaszem? Super.

- Sheamus squashuje znowu Gable'a. Idź już na tego ICka tylko nie kręć się koło main eventów plis.

- Oczywiście, że wszędzie z dupy musi się znaleźć Naomi :roll: Na szczęście to tylko przystanek przed walką na WM z Sashą prawda? Prawda?

- Main event nie ma co opisywać. Mam nadzieję, że po tym marnotrawstwie (kurw trudne słowo xD) psiej karmy rzucą coś na pobliskie schroniska itp. bo wkurwia mnie takie coś.

Parafrazując pewien filmik ze zwolenniczką Pisu :

SuperSmackdown, kurwo!

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442398

• Reputacja:   304

Tak jak narzekaliśmy w zeszłym roku na Smackdown to zapowiada się że to będzie jedna z najgorszych tygodniówkę, po za ostrzejszym językiem tam nic się nie zmieniło, ba zmieniło się ale na gorszę.

Mam wrażenie że FOX skupia się na Wyattcie, tak bardzo chcieli go pozyskać i na dzień dzisiejszy to on z całego rosteru SD dostaje najwięcej.

Po prostu w tym rosterze brakuje gwiazd którzy mogliby rozkręcić to show.

Mam nadzieje że następny draft będzie bardziej przemyślany, bo na dzień dzisiejszy RAW ma więcej zawodników ale nie mają co z nimi zrobić, Blacka powinni wydelegować na Smackdown, Rowana tak samo choć to drewno to na SD miałby co robić.

To samo tyczy się Rey Mysterio w końcu Smackdown to jego dom.

Muszą tam jakoś rozkręcić SHOW bo samym Fiend/Regins to oni tam dużo nie zdziałają.

Z Corbina można byłoby zrobić dobrego Heela, była na to szansa.

Mógł odgrywać rolę Króla i okrutnego typa który wyżywa sie na Face'ach to wolą go psiokarmą smarować która wygląda jak kupa.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442402

Wytłumaczcie mi czemu gówniany SD ogląda ponad 2,5 miliona ludzi a bardzo dobry NXT 700 tys?
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442404

• Reputacja:   17

SD nawet ogląda więcej ludzi niż RAW ;) a wszystko to bo leci na FOXie
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442405

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Sd jest gówniane fakt. Jednak rok temu nie było lepsze.

Nxt jest gówniane, ale rok temu nie było lepsze.

Cieszmy się, że jest raw, bo rok temu było gówniane, dziś jest spoko.

[ Dodano: 2020-02-02, 18:08 ]

:twisted:

#komentarzdlastatystyk

[ Dodano: 2020-02-02, 18:10 ]

Również odnoszę wrażenie, że wygląd pasa ic to niepotrzebny hajp. Wygląda jak każdy inny u indysów.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442406

• Reputacja:   524

Sd jest gówniane fakt. Jednak rok temu nie było lepsze.

Fakt

Nxt jest gówniane, ale rok temu nie było lepsze.

Gówniana opinia

Cieszmy się, że jest raw, bo rok temu było gówniane, dziś jest spoko.

Roł dalej ssie jak stary odkurzacz zelmera. Ssie od ~2011 roku tak max, a tak naprawdę to od 2009. Tak jak SD.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442407

E tam na raw masz fajnie zapowiadające się bądź co bądź bardzo fajnie. Drew vs Brock, jeśli ten drugi się będzie pojawiać może, też okazać się wreszcie zjadliwym main eventem. No i story Setha, to też coś co warto śledzić.

W nxt zaś mało ciekawych historii. O pasy tt będzie walczyć nudny zlepek. Tak jak ktoś z forum mówił, złoty brand to gloryfikowany indys. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442442

E tam na raw masz fajnie zapowiadające się bądź co bądź bardzo fajnie. Drew vs Brock, jeśli ten drugi się będzie pojawiać może, też okazać się wreszcie zjadliwym main eventem. No i story Setha, to też coś co warto śledzić.

W nxt zaś mało ciekawych historii. O pasy tt będzie walczyć nudny zlepek. Tak jak ktoś z forum mówił, złoty brand to gloryfikowany indys.

Ale głupota :lol:

ps. może Matt i Pete to zlepek ale napewno nie nudny

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442463

Jak Dunne to jeszcze jest w miarę ciekawy, tak Riddle to nieporozumienie bez gimmicku. Widocznie lubisz ludzi, którzy nie występują w storylineach. Higlight kariery- fikanie do legend na twitterku! Jej!
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442464

• Reputacja:   0

Roł dalej ssie jak stary odkurzacz zelmera. Ssie od ~2011 roku tak max, a tak naprawdę to od 2009

Na chuj Ty to w ogóle oglądasz?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/571/#findComment-442467