Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Pierwsza walka - WWE Championship: AJ Styles © vs Daniel Bryan

Sporo czasu dostali. Dobra walka, poszli w submissiony, a P1 zmusił brodę do odklepania. :shock: Nie spodziewałem takiego rozwiązania jak i czystego wyniku.

Nic aż tak bardzo dziwnego. Koziołek odmówił występu przed brodatymi w Arabii Saudyjskiej, to mu Vince złośliwie pokazał miejsce w szeregu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-436961

• Reputacja:   0

Jakie buczenie na Shane'a. WWE już dostało sygnał, że warto zrobić z gościa heela. Coming Soon.

Bryan współpracujący z Mizem, to dobra telewizja. Tylko SSeries jest zaraz, więc przesadnie się nią nie nacieszymy. Wybór Shane'a gwarancją zwycięstwa? W końcu Best in the World!

Nikki przywróci wiarę w całe Sanity? Bez niej nie istnieli. Jestem ciekaw, jak się to rozwinie. Cross ma o tyle fajny gimmick, że może moczyć wszystko, a każdy i tak to będzie olewał i jej kibicował.

Ojoj, Mandy zawsze dobrze wyglądała, a dziś wypadła też tak samo za mikrofonem. Brawo.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437020

Zaskoczyło mnie aż tak wyraźne buczenie na Shane'a. Szanuję :D Ciekawe, czy w USA też byłoby to tak wyraźne.

Niby dwóch co-kapitanów: Bryan i Miz, ale w walce i tak jest Shane. Czyli doskonale wiemy kto tak naprawdę jest kapitanem.

Fajnie jakby współpraca Miza i Bryana się przedłużyła. Powiem więcej. Zróbcie z niech drużynę!

W ogóle patrząc na całą galę to wcale nie jest to niemożliwe. Zaraz obok heel turnu Shane'a.

Becky z niezłym promo i w końcu nie robili z niej na siłę heel'a. Arogancja? Pewność siebie? Tak. A nie chamstwo i (i tak nie działający) cheap heat.

Nikki Cross. Fajnie :) Może dzięki temu nadejdą lepsze czasy dla Sanity? Oby, bo marnują się potężnie.

Nie jest to wielki minus, ale zwróciłem na to uwagę. W segmencie w którym Bryan zaproponował do drużyny Reya, nie było słowa że Almas miałby być kandydatem do wejścia do teamu. Padło tylko, że "jeśli Rey mi zaimponuje". To od razu zabiło emocje, bo wiadomo było że Mysterio wygra + trochę odbiera Almasowi. A mogli zbudować retorykę, że Rey to stara gwiazda, a Almas to przyszłość i nawet jeśli Rey wygrałby to dokładnie na tym samym można by zbudować przyszły feud między tymi panami.

Co Mandy Rose zniszczyła panie :D Zwłaszcza Carmellę :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437021

Tagi też dostaną Elimination Match! Z tej okazji dostaliśmy kolejne New Day vs Usos, zawsze na plus. Usosi kapitanami.

Nie chcę, żeby Becky przegrała na SS :/

Nikki Cross debiutuje. Można gadać, że łał, walka z mistrzynią na start. Ale ważniejsze jest to, że na start odklepała. Może nie ugrać więcej niż reszta SAnitY w MR.

Mysterio vs Almas ot tak? Walka bardzo dobra, ale chciałbym feudu między nimi i wolałbym jednak, by na start było 0:0.

RKO OUTTA NOWHERE! Pytanie, czy Viper nie uwali teamu SD na PPV.

Carmella, Naomi, Sonya Deville, Asuka, Charlotte(?) - w sumie niezły team, choć wybranie Sonyi zamiast Mandy faktycznie dziwne. Słuszne oburzenie!

Miz, Daniel Bryan, Shane McMahon, Rey Mysterio, Samoa Joe - już teraz wydaje mi się, że SD jest tu bez szans, a Raw ogłosiło dopiero 3 osoby...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437022

• Reputacja:   2

Segment początkowy

Miz i Bryan wspólnymi kapitanami. Pomysł tak naiwny i głupi, że może być różnie. W ostatnich latach Smack dobrze sobie radzi w konfrontacjach między brandami, więc tutaj może być podobnie jeżeli Mike z Danielem pokażą, że potrafią współpracować mimo różnic. Albo dla odmiany skończy się klęską niebieskich. :twisted:

Shane w drużynie. Powiem, że nie jestem zaskoczony.

Pierwsza walka - Kofi Kingston & Big E vs The Usos

Bardzo fajna walka. Jak przystało na TT zrobili dynamiczny pojedynek z kilkoma fajnymi akcjami. Tłukli się o bycie kapitanami. Dostaniemy 20 - osobowy elimination match ze wszystkimi stajniami/Tag Teamami. Jak dla mnie spoko. ND musiało się znaleźć w składzie Smack'a.

Miz wątpi w możliwości Reya. Wystarczy, że wspomnieli o Mysterio i już wiem, że znajdzie się w teamie.

Przemowa Becky Lynch

Becky odpowiedziała ze swoją arogancką manierą. Obie babki grają tak przekonywająco, że jestem w stanie wczuć się mocno w odbiór ich postaci. Zwłaszcza Lynch. Niestety nie widzę Irlandki wygrywającej, ale niech chociaż walczy zaciekle. Niech nie przegra tego z kretesem.

Druga walka - NIKKI CROSS vs Becky Lynch

Walnięta w czerep zjawia się w na tygodniówce. Przegrała, ale niech zostanie, ponieważ w przeciwieństwie do jej kumpli jest jakaś.

Jeff Hardy i Samoa Joe. To będzie bardzo ciekawe. Chciałbym, aby to Joe dostał się ekipy.

Trzecia walka - Rey Mysterio vs Andrade "Cien" Almas

Bardzo dobra walka. Powiem chce ich zobaczyć na przeciwko siebie jeszcze raz. Almas w ogóle nie dał jeszcze słabej walki na Smacku. :D

Kogoś mi zabrakło i teraz już wiem. Aż ciekawe, że pominęli Ortona w kontekście PPV. Zawsze może się wprosić. :twisted:

Przemowa Paige

Mandy i ból tyłeczka o brak zaproszenia. :twisted: Żadna z członkiń teamu nie dziwi poza Sonyą. To chyba początek końca przyjaźni.

Czwarta walka - Jeff Hardy vs Samoa Joe

Joe przechodzi. Spoko motyw z prowokowaniem Bryana. Tym razem to on zachował się jak Heel przerzucając nawet Shane'a przez ramię tym czasem Miz starał się go po prostu odciągnąć.

Gala całkowicie pod zbliżające się PPV. Dobrze się oglądało.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437043

• Reputacja:   11
  • Urządzenie:  Android

WWE w 2 dni udało się zepsuć całe PPV...
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437098

Bryan chyba dostał okresu.

Szkoda Almasa, bo był moment pushu, z którym nic nie zrobili, a teraz zepchnęli chłopaka do roli statysty. Przykro się patrzy na kolejne porażki bez przyczyny. Po SSeries liczę na feud z Mysterio. Zdziwię się, jak się na to WWE nie połasi. Lubią takie konflikty.

Historia w skrócie - Becky chcieli podłożyć Rondzie. Lynchówna była tak dobra, że WWE dostało dupościsku i trzeba było szukać alternatywy, żeby nie zarżnąć żadnej dojnej krowy. Walka z Charlotte też jest fajnym zestawieniem, ale trochę przekreśla ich ewentualny pojedynek na WM. Tamto musi być czymś specjalnym. Ekhm, utrzymajcie uwielbianą Becky jeszcze parę miesięcy, a potem... :wink:

Przykro, że AJ został pokonany just like that. Utrzymujemy gościa na szczycie tyle czasu, a potem spychamy go z tronu, bo nie pasuje do kretyńskiej koncepcji Survivor Series, gdzie mistrz musi walczyć z mistrzem. Wystarczyłyby mi walki brandów. Niech dojdą do tego i kobiety i tagi, żeby nie mieć niedosytu. Cała pozostała rywalizacja nic mi do życia nie wnosi, ani żadnym specjałem nie jest.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437100

Nie ogarniam motywów Bryana. Przechodzi heel turn, bo ktoś wypowiedział jego imię? Do tego to Paul Heyman zaczął, co też jest dziwne, bo tak właściwie to z jakiego powodu zaczął mówić że AJ jest gorszy od Bryana? A wątpię w taki booking, że Heymanowi o to chodziło, bo Bryan tak naprawdę jest słabszy i Brock zmiażdży Daniela podczas SS PPV. Inna sprawa że Brock nie powinien być tak bookowany. On powinien zawsze ruszać na każdego.

Mamy ostateczne potwierdzenie, że WWE przestaje na siłę robić z Becky tą złą. Nawet pogodziła się z Charlotte i okazała jej respekt, co też było bardzo fajnym motywem.

Pytanie jak będzie wyglądać walka z Rondą. Plotki mówiły że jej walka z Becky miała skończyć się przez interwencję i rozpoczęcie tematu rywalizacji 4 Horsewomen. Teraz myślę że jest to jeszcze bardziej prawdopodobne.

Też nie podoba mi się danie pasa Bryanowi. Run AJa nie był może wybitny, ale trwał już bardzo długo. Styles wypracował sobie już jakąś pozycję jako mistrz. Kończenie go tak po prostu to marnowanie potencjału na coś fajnego w przyszłości.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437101

Heyman przyszedł, ale w sumie zbyt dużo nie wniósł.

Almas przegrywa z Hardym. Zero planów.

Miz, Joe, Mysterio, McMahon, Hardy. I tak było słabo, a jeszcze bardziej ich osłabili.

Kayfabe - Nia jest bohaterką, bo wyeliminowała Becky na ostatniej prostej!

Skoro wyleciała, musiała wybrać zastępstwo... No i mamy Ronda vs Charlotte. Tyle z udawania, że trzymają to na WM. Cóż, jak dla mnie wyszli z tego najlepiej, jak mogli - żadne inne zastępstwo nie byłoby ciekawe.

Zwolniło się miejsce w teamie kobiet - dziwne, że nie ogłosili, kto zajmie spota. PPV w niedzielę...

W Tagach mamy Revival, B-Team, Ascension, Lucha House Party, Roode/Gable (w sumie śmieszne, że Slater i Rhyno mieli szanse, ale ściągnęli gości z 205) vs Usos, New Day, Colons, The Club, SAnitY. No marne te dywizje. Dwa pierwsze teamy w SD powinny wygrać bez pomocy reszty.

Kolejne Bryan vs Styles w ME - nie mogę narzekać.

...no i dojebali shockera. Bryan mistrzem, w dodatku heelowym. Nie będzie rekordu dla AJ'a. Od razu ciekawiej. Jak mi run Stylesa nie przeszkadzał, tak nowa opcja jest lepsza.

Czyli Lesnar vs Bryan? Też bardzo spoko. Ale po dzisiejszej sytuacji głupio byłoby podkładać Daniela. Choć nie daję mu zbyt dużych szans, jestem podekscytowany walką. Jak i całym PPV, co się ostatnio nie zdarzało.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437102

Też nie rozumiem co WWE chciało zrobić w tym pierwszym segmencie. "Nie wymawiaj nigdy mojego imienia bez powodu!", "Nawet kiedy mówię, że jesteś najlepszy na świecie?" *jeb*... aha.

Pisane było w temacie Raw, że drużyna czerwonych w 10 on 10 Tagu wygląda mega słabo... cóż, drużyna niebieskich wygląda niewiele lepiej. New Day, Usosi, jobbujące Sanity i dwa teamy wyciągnięte prosto z ławki rezerwowych. Nie mam żadnych oczekiwań.

Mnie również cieszy to, że Becky nie jest na siłe heelowa, mam jednak nadzieje, że nie stanie się nagle pro face'em bo mam wrażenie, że może jej to zaszkodzić. Niech dalej tweeneruje, w obecnym gimmicku jest świetna a dziś dała kolejne bardzo dobre promo.

A teraz do złych wieści, moje obawy się sprawdziły... Becky wypada z Survivor Series... brawo Nia! Wstrząśnienie mózgu, złamany nos i pizda pod okiem. Szczerze? Na miejscu WWE obsrałbym się, że Jaxówna kontuzjuje mi Rondę ;). Pewien jestem natomiast jednego... nazwisko nazwiskiem ale ten title shot będzie dla Jax'ównej ostatnim(przynajmniej w najbliższym czasie).

Charlotte na zastępstwo za Becky... też fajny dream match ale wolałbym Aśkę... nie mówiąc już o tym, że starcie Lynch-Ronda to w ogóle była walka na którą najbardziej czekałem w karcie Survivor Series. W ogóle to to SmackDown pokazuje też jak bardzo WWE spierdoliło w głównym rosterze Asuke... rok temu nie miałbym wątpliwości, że WWE wybierze ją, dwie dominatorki w jednym ringu na Survivor Series, to piszę się samo... teraz Aśka przy Rondzie nie mogłaby nawet pierdnąć... choć publika tego chciała ;)

No i jakby na to nie patrzeć jest też znaczący plus kontuzji Irlandki... nie będzie klepać do łokietolocka Rousey... przynajmniej jeszcze nie ;P

No i shocker na koniec SmackDown ale raczej nie z tych fajnych... Bryan pojechał AJ'a, nowy WWE Champion... do tego heel turn z dupy. No nie mogę się doczekać wyjaśnień... Kurwa, Daniel tak bardzo miał racje gdy mówił w lipcu o długofalowym bookingu w WWE. Ile razy oni już w tym roku zmienili plany na Danielsona? Miał być długofalowy storyline z jego powrotem do formy, potem przeciągali feud z Mizem, który też już teraz wypada nam z karty WM'ki... Miz też przecież miał już zgarniać walizkę ale zmienili plany(i swoją drogą zmarnowali walizkę w rękach Strowmana z którym też WWE odpierdala cyrki w tym roku), potem ten pojedynek o pretendenta na Super Showdown w którym też logiczne wydawało się zwycięstwo Miza wiadomo w jakim celu... a ostatecznie Bryan zdobył czwarte mistrzostwo WWE na tygodniówce, po kopniaku w jaja ^^. No cudowne jest to WWE w tym roku, naprawdę.

Ale może już przechodząc do samego wydarzenia... sam turn Daniela to głupota bo wciąż jest jednym z najbardziej over face'ów w rosterze(Ogółem to Johnny Gargano fajnie zażartował z tego turnu na twitterze) ale o jego heelowy run się nie obawiam... przerabialiśmy już heelowego Danielsona, wiemy, że da radę.

Do tego skrojenie AJ'a z pasa na tygodniówce po ponad rocznym panowaniu. Wiadomo, że Styles zasługiwał na więcej a i zabijcie mnie, chciałem zobaczyć Styles-Lesnar II, mimo wiadomego wyniku i to takiego, który obruszyłby wielu fanów.

Cóż, prawdą też jest to, że zaczynali się kończyć rywale dla Stylesa, zrobili z niego już tak dominującego mistrza, że na dobrą sprawę nie było jak go skroić z mistrzostwa. Jest tak jak napisał mały, na papierze, okiem marka w walce z Bestią po tym roku AJ miał o wiele większe szansę na zwycięstwo niż ma Bryan. No ale tak... jak nie było rywali dla Stylesa a run się już przeciągał... to zdjęli z niego pas po prostu, bez historii. A wystarczyło pociągnąć za spust gdy była szansa z Mizem ;).

SmackDown dwóch wydarzeń

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437103

• Urządzenie:  Android

Czy w Creative Teamie WWE pracują te same osoby, co parę lat temu w TNA? Bo widać podobieństwo głupotą i programami pozbawionymi sensu. Z kolei właśnie te parę lat temu, to oczywiście zdarzały się debilne pomysły, ale raz na jakiś czas i jednak więcej było rzeczy godnych uwagi. Teraz zupełnie odwrotnie...

Jedyny plus taki, że na szczycie Smackdown są Bryan i Styles, wiec jedni z moich ulubionych zawodników z czasów jak bardziej byłem tym wszystkim przejęty to jednak ciągle mam z tyłu głowy to, że wszystko mogliby zrobić lepiej, ciekawiej i bezustannie bookerzy marnują potencjał każdego story, nawet takiego co się samo nakreśla, jak na przykład Bryan - Miz. Trochę szkoda. Pozdrawiam :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437104

• Reputacja:   305

Ogólnie to prawda że Bookerzy są po całości, czasami wpadnie im jakiś ciekawy pomysł ale zdecydowanie w tym roku, większość pomysłów z ich strony to typowe kretyństwo...

Ale dziś mnie zaskoczyli...

W sensie nie spodziewałem się że Turnują akurat Bryana, widać że widzą w nim potencjalnego Face'a na 2019 roku, nie ma co się dziwić pewnie jego produkt sprzedają się błyskawicznie.

Co do Bryana jako mistrza nie narzekam, bo to otwiera wiele interesujących furtek, wydaje mi się że rywalizacja Bryana i AJ'a może się zakończyć dopiero na WrestleManii...

AJ jest teraz głównym faworytem do wygrania Royal Rumble Matchu, ba nawet tego chce bo ogólnie to jest najlepsze wyjście, niech tylko nie stawiają na jakiegoś Ceny czy coś...

Ten program można fajnie ogarnąć i z organizować, mam nadzieje że to pierwsze lepsze zmiany na Smackdown i tygodniówka stanie się ciekawsza.

Był moment zaskoczenia :) I tu im się udało.

Jedno co mnie zastanawia... Czemu Almasa podkładają, okej nawet zrozumiałe bo ostatnio Hardy przegrywał co idzie, ale czemu kosztem akurat takiego zawodnika jak Almas, szkoda bo marnuje się potencjał na walkę z Mysterio.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437105

Zasadnicze pytanie. Jaki jest sens turnowania Bryana teraz, przed Survivor Series, na walkę z heelowym, mocnym Lesnarem? Jaki jest sens powielania tego samego schematu co rok temu, gdzie mistrz traci pas krótko przed galą? Walka na SS nie ma żadnych nagród, żadnych stypulacji, od po prostu jest. Czy nie można było tego dokonać miesiąc temu, w mocno ogórkowym okresie? Wiem, że Bryan nie był na Crown Jewel, więc nie mogli dać mu pasa przed galą, ale nie widzę powodów dlaczego nie mogli tego zrobić od razu po niej. Ta decyzja o randomowym heel turnie i zmianie pasa jest rzeczywiście rodem z TNA. Styles może nie miał najbardziej imponującego reignu, ale jeśli trzyma pas cały rok, to należałoby to zakończyć z podbudową, a nie z powodu jakiegoś proma Heymana, który podburzył DB i pośrednio doprowadził do walki o pas na tygodniówce. Jednym posunięciem WWE zamieszało na tyle, że z dwóch sensownie zapowiadających się walk obie straciły mocno na swoim star powerze. Stracili jednocześnie storyline co-kapitanów, który budowali oraz rewanż AJ vs Brock, który tym razem mógłby grać dużą rolę w podbiciu jednego z innych feudów. Chcieli zarzucić shockerem, a jedyną zmianą, która cokolwiek wnosi jest kontuzja Lynch, która wynika z przypadkowej kontuzji, której nie planowali. Teraz przynajmniej mamy ochronę dwóch najlepszych pań w federacji. W ogóle ten koncept Survivor Series to jest tylko plama na długiej historii tej prestiżowej koncepcji gali. Niby gala z wielkiej czwórki, a walki mają mniej sensu niż pierwszy lepszy odcinek Main Event czy innego tam Superstars. Walki jakie moglibyśmy otrzymać tylko przy odpowiednim poprowadzeniu draftu trafiają randomowo do karty PPV, a potem zdziwienie jak widzimy te same zestawienie po raz drugi i w drugim przypadku momentum jest na niższym poziomie mimo większej wagi pojedynku. Edytowane przez PiTeRo
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437107

• Reputacja:   228

Historia w skrócie - Becky chcieli podłożyć Rondzie. Lynchówna była tak dobra, że WWE dostało dupościsku i trzeba było szukać alternatywy, żeby nie zarżnąć żadnej dojnej krowy.

No właśnie ponoć wcale nie chcieli. Podobno plan był taki, że Lynch to wygra, bo uwagę Pyzy odwróci Jabłecznikowa, co uczyni podwaliny pod ich feud i walkę na WM-ce. Niestety Jax wszystko spierdoliła. Tak - spierdoliła, bo mieć Rondę na rozkładzie (nawet kantem) i być pierwszą, która ją ujebała w WWE, to dla Beczki byłby zajebisty wpis do wrestlingowego CV i kontynuacja pushu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437109

Przemowa AJ Stylesa

Bryan chyba bardzo nie lubi kiedy się o nim mówi inaczej niż w superlatywach. W dupie się poprzewracało od tego "YES!" movementu. :twisted:

Shane bardziej się spocił w tym segmencie niż na Crown Jewel. :lol: Title match już na tym show. Wyczuwam coś... .

Pierwsza walka - Andrade "Cien" Almas vs Jeff Hardy

Widzę WWE ma wywalone w kolejną, dobrą ringowo osobę. Cóż... Bywa.

Miz chce wywalić Reya z teamu? Zrozumiałbym gdyby jeszcze Jeff był Heelem. Co prawda Mysterio był kandydatem Bryana, ale i tak przecież pokazał, że może być wartościowy dla ekipy. :roll: Wyraz twarzy Paige kiedy Miz zaczął paplać o filmie. :D Jestem w stanie uwierzyć, że był nie udawany. :twisted:

Druga walka - The Miz vs Rey Mysterio

Całkiem spoko ten pojedynek. Oczywiście Mizanin uwalił, co sprawia, że Rey zostaje w ekipie niebieskich. Ciekawe czy zdecydują się wpuścić Ortona na PPV żeby uwalił swój brand. :twisted:

Segment z zawodniczkami brandu

Becky nie zdolna do walki. Już wspomniałem o tym w przypadku postu o RAW. Czemu zawsze jak trafia się jakaś perełka tak jak teraz w postaci Heelowej Irlandki to wszystko idzie się kochać jak nie przez kiepski booking to przez kontuzję. :/

Wybór Charlotte nie zaskakuje. Właściwie to jedyna osoba, która mogłaby tutaj powalczyć. Nie wiem też jakim wynikiem to się zakończy. Lynch uwalając Rondę mogłaby wznieść się na wyżyny jako mistrzyni. Charlotte nie posiada pasa, ale podobno coś tam chcą kombinować z WM'ką zatem mogą zacząć już teraz lub dać pierwsze sygnały dla późniejszej rywalizacji.

Trzecia walka - The Bar & Big Show vs The New Day

Dobra walka. Cesaro i Kofi zrobili robotę. Show zgarnął pulę. :roll:

Tak patrzę to ekipa SD! też bez szału, ale i tak chyba lepiej niż RAW. Dwójka z SAnitY ok. W końcu dają im się pokazać. Colóns, bo nie ma nikogo innego. :twisted: Club... Zapomniałem, że są w rosterze niebieskich. :lol:

Czwarta walka - WWE Championship: Daniel Bryan vs AJ Styles ©

Niezłe widowisko. Na pewno zaskoczyli wynikiem. Teraz to może się potoczyć już różnie. Wygląda na to, że Daniel będzie takim lekko świrniętym Heelem zatem być może Lesnar go nie tak łatwo nie zjedzie.

Z braku laku punkt dla SmackDown! w tym tygodniu.

Edytowane przez Pavlos
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/544/#findComment-437115