Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Eee... Ja osobiście nie widzę związku?

Taker prócz HHH pokonał także Nature Boy'a oraz Prince Albert'a/Big Show'a w gimmicku American Bad Ass, więc może w segmentach promujących jego streak (a takie przed WM na pewno będą) powinni to jakoś ukryć, no bo przecież Mark Calloway w tym gimmicku to już nie ten sam Undertaker...

Daj spokój.

A no związek jest taki, że na wrestlezone czytałem że CT ma w ogóle nie przypominać o walce na WM 17. Dlaczego? A no Dlatego że HHH ma być pokazany jako zagrożenie do Streaku, bo jak Michaels przez 2 lata pod rząd nie przerwał streaku, to czemu HHH który 10 lat temu przegrał nagle miałby wygrać, zwłaszcza po 10 miesięcznej przerwie?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224250

A no chyba że tak.

Zatem zwracam honor przedmówcy i zarazem przekonuję się jeszcze bardziej jakim totalnym bullshitem jest ten feud i jakim totalnym nieporozumieniem jest ciągnięcie tego streaku.

Skoro posuwają się do czegoś takiego jak ukrywanie faktu że HHH już raz dał ciała, to tylko świadczy o tym że streak pozostanie nie przerwany, tym samym wymierzając policzka prawdziwym fanom którzy więdzą jak to było z Hunterem.

Takie robienie z ludzi idiotów...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224252

Widok BigShowa i Kane-a w jednej drużynie jest beznadziejny. Jak Big Red Monster, Syn diabła i w ogóle morderca, niszczyciel i cholera wie co jeszcze może być w jednej drużynie z grubasem który przebiera się za świętego mikołaja. I to tak naprawdę bez żadnego konkretnego powodu. To było by dużo lepsze gdyby to był BigShow vs Kane vs Corre (albo sam Barret, tak dla pushu). Wtedy to by miało jakąś logiczną całość.

Szkoda Szkota, bo walczył pięknie, no ale to głupie dziecko zawsze musi wygrać, dzieciaki by się popłakały, czy ten kolo kiedykolwiek przegrał coś tak ze go spinowali? Nawet ten 2of3 z del Rio przegrał bo Rodriguez mu nogi trzymał.

'Hey Playas, Playas', wrócił Long i znowu nuda, tzn jak na ringu pojawia się 4 zawodników to możemy być pewni Tag Team Matchu, jak pojawia się 8 to mamy Battle Royal. W ostatnim SD było to 2 razy, na szczęście jedno wejście Teddyego nam odpuścili bo dali reklamy.

Nich ta WrestlleMania się już zacznie bo to wszystko się robi nudne. Tak naprawdę interesują mnie 2 walki jak na razie, del Rio - Edge i Lawler - Cole. Pierwszy dlatego, że jestem ciekaw czy z tego gadania Rio coś wyjdzie, a drugi dlatego że jestem ciekaw co Cole pokaże w ringu (i jak będzie ubrany bo dość chudy jest :D) no i Swagger i SCSA też na pewno swoje dorzuca

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224308

Plusy:

Z dobrej strony pokazał się Brodus w otwierającym segmencie.Widocznie WWE będą chcieli coś z niego zrobić.I dobrze.Ma warunki do tego.Plus zapowiedź ME,w którym połączą się znowu Edge i Christian

Dominujący Cody Rhodes

Dobry segment z Colem i Ceną,promujący obie walki

Promowanie Sin Cary.Już nie mogę się doczekać jego debiutu

Dobra walka McIntyre'a z Reyem;Drew się bardzo rozwinął ringowo.Coś czuję,że będzie miał wielką przyszłość w WWE

Przyzwoity speech HHH.Wręcz bardzo dobry momentami.Tylko ciekawe czy staną przed WM naprzeciw siebie,bo na razie chodzą na nie swoje show i się nie spotykają

Solidny ME

Minusy:

Corre naprawdę wygląda słabo.Ale dlaczego tak się dzieje?Co daje wygrana nad Corre Big "Slow'owi" i Kane'owi?Nic chyba.Oni już są wybici,a Corre nie.Powinno być na odwrót.

Tracenie czasu na powtórki z Raw(choć ten segment był zajebisty).Mogliby by ten czas rozdać na ME albo McIntyre-Mysterio.

Inne:

A propo,co się stało z Tonym Chimelem?Bo announcerem był Justin Roberts,a on przecież jest na Raw.

I popatrzcie teraz jak wygląda JTG jako pro na NXT.Toż to jakieś nieporozumienie.

Kaitlyn się wreszcie pokazała,ale została zmieciona przez Laylę

4+

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224338

• Reputacja:   1

Plusy:

+ Wywiad Cole'a z Ceną

+ Booker T z każdą galą coraz lepszy na stoliku komentatorskim

+ Problemów z twarzą Rhodesa ciąg dalszy

+ Brak Kingstona

Minusy:

- Króciutkie pojedynki

- Kolejny raz brak Kelly Kelly

- powtórki z RAW (mimo że nawet to był segment z samym Stone Coldem)

A propo,co się stało z Tonym Chimelem?Bo announcerem był Justin Roberts,a on przecież jest na Raw.

Jeśli się nie mylę to tegotygodniowe RAW też odbywało się w Houston, Texas... Wychodziło by na to że SmackDown został nagrany po zakończeniu czerwonej gali lub ekipa WWE została w Houston i postanowiła następnego dnia we wtorek nagrać kolejny epizod niebieskiej gali w tej samej hali co RAW...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224372

Promowanie Sin Cary.Już nie mogę się doczekać jego debiutu

Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z niego drugiego Mysterio, który będzie musiał być nieskazitelny, wspaniały, cudowny i niepokonany. W sumie fajnie jak by zrobili z niego Heela + jakiś feud z kurduplem i pokaz wszystkiego co tak naprawdę oboje potrafią.....ale to przecież WWE :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224429

Tym bardziej że dziwna jest misja na linii Rey Mysterio/Sin Cara.

Z jednej strony pisano jak to JR (oraz sam Mysterio) wypowiadali się w samych oh i ah nt. debiutu Sin Car'y w WWE że jakie wspaniałe umiejętności, bla, bla, bla...

A tu niespodziewajka...

Mały Rey'Rey wydaję się być niezadowolony promowaniem nowego latynosa, gdyż ten jest dla niego konkurencją.

Tudzież w newsach napisano że ponoć mały (wkurwiający!) Rey postawił jakieś żądania wobec WWE, które będąc niespełnione, będą wiązać się z odejściem naszego "boskiego luchadora"

Więc są dwie opcje:

Zarząd nie zgadza na warunki i Rey odchodzi z czym wiąże się takie małe NOPE, bo za duża strata finansowa.

Opcja druga, Rey dostaję czego chcę i co się z tym wiąże.. nasz meksykaniec nadal będzie postrachem w ringu, dzierżąc kolejne zwycięstwa nad tymi, którym te zwycięstwa bardziej się należą.

A bądź co bądź, może jakiś feud z Del Rio i jeb! "Master of the 6|9" nowym WHC? :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224446

Mysterio jako WHC to jakiś żart, w ogóle powinni zmienić nazwę tego pasa, albo znowu wprowadzić CruiserWeight i ograniczyć np WHC > 100kg, CW <100kg. Edge czy del Rio jeszcze od biedy z tym pasem jakoś wyglądają/by wyglądali, ale takie chucherka jak Mysterio czy Rhodes?

A może HornSwoggle skoro został PRO połasi się na pas WHC :D Skoro potrafi już zrobić Attitude Adjustment :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224453

• Urządzenie:  Android

A może HornSwoggle skoro został PRO połasi się na pas WHC :D Skoro potrafi już zrobić Attitude Adjustment :D

Jeżeli wykona AA na Big Showie to jestem jak najbardziej za. A może zrobią z niego luchadora?

Co do Sin Cary, to poczekajmy na jego oficjalny debiut. Ciężko powiedzieć nawet gdzie trafi, skoro filmy pokazują na SD i na RAW. Nie ma co wyrokować, ale jeżeli na filmach widzimy jego akcje charakterystyczne i to co potrafi, to prawdopodobnie nie ograniczą go (tak bardzo). Z kolei porównując promocję Sin Cary do Alberto del Rio to widać różnicę. Nie zatajają przeszłości Mistico i pozostawili mu maskę. W przypadku dos Carasa (del Rio) był zupełnie odwrotnie - zdjęli maskę i pominęli jego wcześniejsze walki, etc.

Natomiast ten mały buńczuczny Rey, który już się chyba przejadł wszystkim (może z wyjątkiem syna Suprona), mógłby się już wreszcie pożegnać z federacją lub zrobić to co zrobił w ostatnim roku Cena - silnie wypromować nowego/nowych zawodników. Wszyscy tak jeżdżą po Cenie, a nikt nie przyuważył, że nowym terminatorem jest właśnie Rey, wygrywający 95% (na oko oczywiście) swoich pojedynków. Te 5% które przegrał to zawsze nieczysto.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224454

Co prawda to prawda, można jaśka nie lubić, ale to dzięki niemu tak bardzo wypromowany został Barret i Nexus (chociaż teraz nie wiedzieć czemu dostaje po dupie). Edge również przy współpracy z Vickie pokazał Dolpha z zupełnie innej (dużo lepszej ringowo) strony.

Sin Cara wchodzi z hukiem, wielkie zapowiedzi i radość komentatorów, można więc mieć nadzieję, że nie skończy jak Danielson czy Kaval. Jedyne pytanie to czy pójdzie w ślady del Rio i będzie potrafił przegrać jakąś walkę, czy raczej w stronę płaczliwego Mysterio, bo cała trójka to przecież "jedna rodzina".

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224475

Z jednej strony pisano jak to JR (oraz sam Mysterio) wypowiadali się w samych oh i ah nt. debiutu Sin Car'y w WWE że jakie wspaniałe umiejętności, bla, bla, bla...

A tu niespodziewajka...

Mały Rey'Rey wydaję się być niezadowolony promowaniem nowego latynosa, gdyż ten jest dla niego konkurencją.

Tudzież w newsach napisano że ponoć mały (wkurwiający!) Rey postawił jakieś żądania wobec WWE, które będąc niespełnione, będą wiązać się z odejściem naszego "boskiego luchadora"

Pamiętaj, nie wierz we wszystko co mówi prasa =). Ja uważam, że nie jest to prawda, ktoś coś kiedyś rzucił na tym forum i wszyscy to połknęli. Zaczęło się od sytuacji z Dolphem na "Samer" Slam, a ja myślę, że każdy by tupnął nogą, no bo po co dali mu pas, a miesiąc później już mu odbierają, ja bym powiedział, że pasa nie oddaje niech mi laskę zrobią, mogli mi pasa na miesiąc nie dawać.

Swoją drogą to Smackdown nie było złe, dało się to oglądać ale rewelacji nie było.

Cieszy tag team Edga z Christianem i debiut Brodusa.

A co do Reya to co miał ten mecz przegrać wtf? jaja se robicie?!, serio?! jak by wyglądała podbudowa przed ich meczem na WM? I w ogóle Rey wypromował Del Rio, teraz promuje Codiego, bo nie wierze, że ten feud nic nie da Dashingowi. Sam Rey podobno może feudować z kim chce, a nie widzimy go z pasem czy chociaż w feudzie o pas poza jednym meczem Elimination Chamber. Tyle ode mnie :)

[ Dodano: 2011-03-13, 18:49 ]

A tu niespodziewajka...

Pamiętaj, nie wierz we wszystko co mówi prasa =). Ja uważam, że nie jest to prawda, ktoś coś kiedyś rzucił na tym forum i wszyscy to połknęli. Zaczęło się od sytuacji z Dolphem na "Samer" Slam, a ja myślę, że każdy by tupnął nogą, no bo po co dali mu pas, a miesiąc później już mu odbierają, ja bym powiedział, że pasa nie oddaje niech mi laskę zrobią, mogli mi pasa na miesiąc nie dawać.

Swoją drogą to Smackdown nie było złe, dało się to oglądać ale rewelacji nie było.

Cieszy tag team Edga z Christianem i debiut Brodusa.

A co do Reya to co miał ten mecz przegrać wtf? jaja se robicie?!, serio?! jak by wyglądała podbudowa przed ich meczem na WM? I w ogóle Rey wypromował Del Rio, teraz promuje Codiego, bo nie wierze, że ten feud nic nie da Dashingowi. Sam Rey podobno może feudować z kim chce, a nie widzimy go z pasem czy chociaż w feudzie o pas poza jednym meczem Elimination Chamber. Tyle ode mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224487

A co do Reya to co miał ten mecz przegrać wtf? jaja se robicie?!, serio?! jak by wyglądała podbudowa przed ich meczem na WM? I w ogóle Rey wypromował Del Rio, teraz promuje Codiego, bo nie wierze, że ten feud nic nie da Dashingowi. Sam Rey podobno może feudować z kim chce, a nie widzimy go z pasem czy chociaż w feudzie o pas poza jednym meczem Elimination Chamber. Tyle ode mnie

Pomyśl - Drew McIntyre, człowiek który z pewnościa jeszcze powalczy o złoto, zyskał sobie fanów po Elimination Chamber, niesamowicie poprawił się, teraz dostaje po dupie od Mysterio tylko po to by podgrzać atmosfere przed WM? C'mon, przecie mogli mu równie dobrze podłożyć Chavo czy innego Tysona Kidda i nikt by się nie obraził, ale wrestlera który zasługuje moim zdaniem na duży push? Cody dostał JTG, więc Rey też mógł dostać jobbera.

Chyba nie ma co dyskutować z markami Reya, jestes chyba pierwszym, który broni go po tej sytuacji z Dolphem. Człowieku, on pas posiadał dwa miesiące a nie dwa, przy okazji pokonując jeszcze Dolpha na Night of Champions. Przystopował push perfekcyjnego, o którym to przypomniano sobie dopiero ROK PÓŹNIEJ, kto wie kim byłby teraz, gdyby właśnie nie ta sytuacja. Nienawidziłem tego skrzata już za czasów markowania, był jedynym facem za którym nie przepadałem, a teraz nie trawie go jeszcze bardziej, wszystkim pasuje tylko nie jemu, Vince - masz sin care, wyjeb go na zbity pysk bo już Ci się nie przyda.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224520

Możecie powiedzieć o co chodzi dokładnie z tą sytuacją z Reyem? Próbowałem znaleźć coś na necie ale się nie udało. A podobno to jakaś grubsza sprawa.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224530

A co do Reya to co miał ten mecz przegrać wtf? jaja se robicie?!, serio?! jak by wyglądała podbudowa przed ich meczem na WM? I w ogóle Rey wypromował Del Rio, teraz promuje Codiego, bo nie wierze, że ten feud nic nie da Dashingowi. Sam Rey podobno może feudować z kim chce, a nie widzimy go z pasem czy chociaż w feudzie o pas poza jednym meczem Elimination Chamber. Tyle ode mnie

Pomyśl - Drew McIntyre, człowiek który z pewnościa jeszcze powalczy o złoto, zyskał sobie fanów po Elimination Chamber, niesamowicie poprawił się, teraz dostaje po dupie od Mysterio tylko po to by podgrzać atmosfere przed WM? C'mon, przecie mogli mu równie dobrze podłożyć Chavo czy innego Tysona Kidda i nikt by się nie obraził, ale wrestlera który zasługuje moim zdaniem na duży push? Cody dostał JTG, więc Rey też mógł dostać jobbera.

Tu się z tobą zgodze

Chyba nie ma co dyskutować z markami Reya, jestes chyba pierwszym, który broni go po tej sytuacji z Dolphem. Człowieku, on pas posiadał dwa miesiące a nie dwa, przy okazji pokonując jeszcze Dolpha na Night of Champions. Przystopował push perfekcyjnego, o którym to przypomniano sobie dopiero ROK PÓŹNIEJ, kto wie kim byłby teraz, gdyby właśnie nie ta sytuacja. Nienawidziłem tego skrzata już za czasów markowania, był jedynym facem za którym nie przepadałem, a teraz nie trawie go jeszcze bardziej, wszystkim pasuje tylko nie jemu, Vince - masz sin care, wyjeb go na zbity pysk bo już Ci się nie przyda.

Markiem Reya nie jestem, przyznaje lubię go. Ja staram się spojrzeć na sytuacje z innej strony, ja się wtedy cieszyłem bo Dolpha nie trawie i według mnie Vincowi się nie przyda taki wrestler, pojedynki robi słabe (mnie przynajmniej nudzą), w ogóle jest nudny, więc po czym tu płakać?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224533

TheBeast: Nie pamiętam czy to było Summerslam, czy NoC w 2009, ale Dolph walczył z Reyem o IC Title i wstępnie według CT miał tą walkę wygrać (co byłoby ogromnym kopniakiem dla niego, z resztą zasługiwał na to jak mało kto), ale Rey "popłakał się" i nie zgodził się na porażkę przez co decyzja została zmieniona, a kurek z pushem za pewne przykręcony.

;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/52/#findComment-224534