Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz na chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja tam bym nie snuł takich wniosków, że Mike znalazł pracę w Dabju tylko dzięki Marii. Koniec końców, to on miał najpierw pójść do NXT, więc Maria poszłaby tam razem z nim. Hipotetycznie, odejmując od niego żonę to Mike samymi umiejętnościami znalazłby miejsce w NXT (pewnie daleko od pasa solistów, ale wciąż), bo jednak coś tam potrafi w ringu, coś tam gadać umie, a i ma medialną, jak sądzę, buźkę. Idąc dalej, czy Mike bez Marii w NXT wywalczyłby sobie awans do głównego rosteru? Myślę że tak, aczkolwiek to byłaby pozycja a la obecny Tye Dillinger więc z góry założylibyśmy że nie ma co wróżyć mu sukcesów. Sukcesy to pojawiłyby się jednak tylko i wyłącznie z Marią, ona jest jego "kluczami do miasta", i tego faktycznie nie ma co ukrywać.

Tego jak bardzo w Dabju chcieli Marię Kanellis trudno mi określić - z dawnej sławy nie wiem czy wiele zostało, a i mają cały tabun kobiet z których mogą zrobić więcej.

Dobrze powiedziane: "coś tam potrafi w ringu, coś tam gadać umie" - ilu jest takich, którzy spełniają te wymogi i nigdy nie zbliżają się nawet do NXT bądź, w ostateczności, trafiają do fioletowego getta (jak Alexander albo Gulak, że pierwszych z brzegu wymienię)? Coraz mniej, biorąc pod uwagę pokemonową strategię fedki (gotta catch them all), ale wciąż sporo zostało... ba, nawet taki Crazzy Steve (że wyciągnę innego TNA alumni) się pod to łapie, do tego zaś ma gimmick i sto razy lepszą budowę ciała...

Oczywiście, nie można wykluczyć, że i bez protekcji żony Mike załapałby się na kontrakt, można też przypuszczać, że idąc normalnym trybem miałby szanse być czymś więcej, niż smackdownowym odpowiednikiem Curta Hawkinsa (zresztą, oni nawet z mordki podobni są do siebie), wyszło jednak jak wyszło. A na cholerę im w sumie była też ta Maria, tego chyba nawet oni nie wiedzą. Ot, pokemonowa polityka...

Swoją drogą fakt, że gadamy o Kanellisie świadczy o tym, jak ciekawe było to SD :P

PS: w ramach ciekawostek ujawnię, że za podwójne użycie na grupie słowa "pedał" (za pierwszym razem w ramach żartu, za drugim na zasadzie "lol, skasowali mi post za to słowo") dostałem 24-godzinnego bana na facebooku :D Ach, życie...

/wygaśnie

Edytowane przez Kcramsib

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426600

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Wywiad Renne Young z Shinsuke Nakamurą

Za dużo nie powiedział, bo by i nie umiał. :P Jinder obija Japońca, więc jest szansa, że może odbierze tytuł. I to pewno będzie jedyny plus ich walki. :roll:

Pierwsza walka - Carmella & Natalya vs Charlotte Falir & Becky Lynch

Nieczysto, ale skutecznie. Natalya i posiadaczka walizki górują przed PPV, więc szanse na tytuł na Flair rosną.

Druga walka - Mike Kanellis vs Bobby Roode

Sqaush jak to squash. Dolph dalej pajacuje i pewnie na PPV w końcu zobaczymy jego nowy gimmick.

Przemowa The Usos

Króciutki segment, którego mogłoby w ogóle nie być. Pogadali i się rozeszli. Aż trochę dziwne, że bliźniacy nie postarali się o jakąś ripostę w stylu "gangsterów" z dzielni.

Króciutki moment na zapleczu, bo Jinder musi znowu pojechać po twarzy Nakamury. Serio?

Trzecia walka - Tye Dillinger vs Baron Corbin

Dobra tego się nie spodziewałem mimo kary jaka ciąży na Corbinie. Chcieli mu jeszcze dopiec przed PPV, na którym pewno też wtopi. Nie sądzę, że pokona AJ'a. Też jestem zdania iż mogli wcisnąć Dillingera do tego pojedynku.

Czwarta walka - Aiden English vs Randy Orton

Nie wiem, co robią z Rusevem. To "budowanie" go i złączenie z Englishem jest po prostu słabe. Jeżeli nie wygra na HiaC to jego postać skończy marnie.

Przemowa Shane'a McMahona

Jedyna godna uwagi rzecz na tej gali. Owens po raz kolejny dobrze spisuje się w roli o obija biednego GM'a. Falls Count Anywhere w Hell in a Cell matchu? W zasadzie zmieni się tylko to, że będzie można kogoś spinować poza klatką, bo z niej wychodzić można. Jeżeli fajnie to rozpiszą i przed opuszczeniem klatki trochę czasu w niej spędzą to powinno być spoko. Nie wiem czy nie szykuje się jakiś spot poza klatką skoro wymyślili sobie tą stypulację.

RAW w emocje nie owocuje, ale wygrywa łatwo, bo Smack kompletnie nic nie zaoferował, gdyż karta PPV jest już właściwie wypełniona od dwóch tygodni.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426618

Usosi mocno face'owo. Mam nadzieje, że mimo to, nie szykują dla nich przejścia na dobrą stronę. Mogli okazać szacunek, ale niech to będzie jednorazowy wyskok. Po tak gorącej rywalizacji, to było wręcz wskazane. Późniejsze podsumowanie dywizji - dobre show. Pocisk po Mojo, genialny.

Trudno się nie zgodzić z Samim. Promo miało sporo sensu. W zasadzie jest odzwierciedleniem ostatnich newsów, gdzie wrestlerzy wyrażają swoje niezadowolenie z Shane'a, który zabiera im spot. Nie chciałem, żeby Zayn przechodził turn i dołączał do swojego przyjaciela, ale gość jest na tyle utalentowany, że to i tak była dobra telewizja. Zobaczymy, co dalej.

Harper i Rowan znów razem. Promo jakby skradzione od Ascension :twisted: Oby rekord mieli lepszy.

RAW 22-19 SmackDown

50608915156a3743c1fa34.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426820

Zastanawiałem się, co sprawiło, że dobrze oglądało mi się to smackdown... myslałem, myślałem... kurwa, nie było Mahala! Od razu show na +20 do zajebistości!

Co do reszty show to chyba Niko, a za chwilę cała reszta ludzi, którym chce się o tym pisać oceni galę, ale ja dodam od siebie, że czekam na Rowana i Harpera! Tak ogólnie naszła mnie refleksja, że tak po shake-upie wydawało się, że sd nie ma dywizji tagów poza Usos i New Day, tak kurde... ta dywizja ma tyle ciekawych pomysłów, że mogłaby otrzymać własne show na wzór 205, napewno byłoby to lepsze 205 :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426821

Ross & Rachel znowu razem, miłość połączyła przyjaciół po raz kolejny ... ale tak jakby się zastanowić to do kogo to bardziej pasuje, do Zayna i Owensa czy do Harpera i Rowana? :twisted: Bo z której strony nie patrzeć jedni i drudzy zawsze kończą razem :twisted: Harpera i Rowana lubię więc jeśliby zaczęli się kręcić wokół pasów to nikt by na to nie narzekał. Szczególnie że Usosi i Rodzinka Wariatów spotykała się w przeszłości i z tego wychodziły konkretne starcia.

Kevin's Heaven brzmi o wiele lepiej niż Kevin Owens Sho. Swoją drogą, to Owens padł ofiarą niezłego pranka skoro miał dostać anioła stróża a dostał rudego muslima :twisted: Zayn sprzedał tekst że starał się dogodzić ludziom - marnie Ci to rudzielcu szło, od pół roku mnie wrukwiasz XD

AJ Styles vs Baron Corbin z tego SD było lepsze niż ten wczorajszy 3Way, mimo że krótszy i w tv. Stockinger był tam niepotrzebny w niedzielę. Wiadomo, Styles był generatorem energii w ringu, ale z tego co zauważyłem, to Corbin tak dużego segmentu heatu nie miał, więc nie hamował walki tak okrutnie jak byłby normalnie w stanie to zrobić.

Becky Lynch jakaś naburmuszona, i w dodatku szybko poskładała Carmellę ... tak z dupy to trochę wyszło, ale jeśli coś na tym świecie co zawsze zdaje egzamin to blondynka w różowym wdzianku - bardzo korzystnie dla oka :razz:

Zastanawiałem się, co sprawiło, że dobrze oglądało mi się to smackdown... myslałem, myślałem... kurwa, nie było Mahala!

Jakbyś nie napisał że go nie było, to bym nawet tego nie zauważył.

BTW. Słucham sobie różnych review o HiaC i tak właśnie skojarzyłem ... a czasem nie mieli emitować Fashion Files na tym SD?

Edytowane przez Jack Doomsday
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426830

• Reputacja:   1

Początkowo tłumaczenie Zayna w porządku. Był dobrym, miłym Samim i doprowadziło go to donikąd, podczas gdy skurwysyństwo prowadziło wielu do sukcesu. Druga część już bardziej naciągana. Zabolało go, że Shane chciał poturbować jego śmiertelnego wroga bardziej niż to konieczne. No ja tam bym się cieszył. Przede wszystkim to nie wyglądało jak heel turn. Tutaj trzeba czekać na rozwój wydarzeń, bo póki co, na ringu stał stary, dobry Sami.

Harper i Rowan. Mi to wystarczy, jestem zainteresowany. Maczugi niepotrzebne, a i nazwa głupia, ale nie skreślam. Jeszcze nie wiadomo jak to w ogóle ma wyglądać.

Orton dostał w przeciwnym tagu przeciwnika z niedzieli, a Nakamura Englisha. Koniec feudy z Mahalem? Dobrze by było. A swoją drogą, najlepszego mistrza WWE w historii, zdecydowali nawet nie pokazywać.

Corbin czysto pocisnął Stylesa. Stawiałem tu raczej na jakiś kant. Porażka go nie zaboli, a są korzyści. Mistrz ustabilizował swoją pozycję, a AJ jest wolny. Co z nim dalej? Nie narzekałbym, gdyby miał uratować nas przed Mahalem. Mógłby też uciekać na RAW, chociaż na ten moment tam tez nie ma zbyt dużo miejsca.

Z pozostałych: Gable i Benjamin pretendentami, czyli naturalna kolej rzeczy. Liczyłem na Breezango, ale ich 3 sekundy jeszcze nadejdą. Carmella w nowym stroju, czy cash-in się zbliża? Gdy Corbinowi zmienili theme, zgarnął pas.

I Miejsce - Typer NXT 2017
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426831

• Reputacja:   559
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Wydaje mi się że Sami, coś knuje...

Wydaje mi się że ma w tym własny interes, być może chce wykorzystać Owensa, aby dotrzeć na szczyt? Nie jeden tak próbował, niby przyjaciel itd. a na końcu go wyroluje, tylko że będzie to ultra Face'owa wersja, przez co Sami stanie się jeszcze bardziej Over, moim zdaniem...

Również wydaje mi się że Zayn będzie obwiniał Shane'a, że ten zabiera czas, nie od dziś wiemy że Zayn chciałby się rozliczyć z Owens'em definitywnie...

Wydaje mi się że to doprowadzi do wyrolowania Owensa, na kompletnego wałka.

Być może nad chodzą złote czasy Samiego Zayna, kto to wie.

Luke Harper i Eric Rowan, no w końcu...

Ile można było czekać? Niech wzmocnią dywizje Tag Temową, tego trzeba...

Chodź ogółem początkowy segment, pokazał że dywizja TT na Smackdown, trzyma się w jak najlepszy sposób, to taki Luke Harper i Rowan mogą ją jeszcze bardziej wzmocnić...

Wydaje mi się że teraz zrobią z nich dominujący Tag Team, tyle nie udanych prób, teraz czas najwyższy odkuć tą dwójkę od dna, a tym bardziej Harpera... Gościu cierpi w głównym rosterze, po prostu nie wierzę żeby mu gul nie ściskał widząc jak taki Mahal buja się z pasem...

Pewnie boli go to, że jego potencjał się marnuje i na pewno nie tylko jego...

Czekam na rozwój wydarzeń, dla mnie oni powinni zgarnąć pasy.

Mahala nie ma od razu lepiej się to ogląda...

Tylko jest jedno zasadnicze pytanie, co dalej z Nakamurą? Wydaje mi się że zestawią go z Ortonem... Pojawiły się małe przesłanki ostatnio że Orton naciska, na swój Heel Turn, no zobaczymy co z tego wyjdzie...

Bo Walka Nakamury z Ortonem, który odbyła się kilka miesięcy wstecz, była na prawda nie zła, fajnie by było jakby ich zestawili...

Tego biednego Rusev'a to tylko Face Turn uratuje :D

Baron Corbin odpokutował swoje winy, najwidoczniej nie przeskrobał, sobie aż tak jak to pisali w Internecie, bo kto normalny pojechałby AJ Styles'a :D

Kto na Corbina? Boje się że wpadną na genialny pomysł i jeszcze tam wcisną Nakamurę haha!

A Styles rusza na Mahalka i mu odbiera pas, jeśli go podłożą Mahalowi, to tylko kulka w łeb zostaje...

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426832

Fajny początek SD! Niby feud Usosów z ND trwał szmat czasu i praktycznie przy każdym PPV była mowa o końcu tego konfliktu, tak w cale nie czuć przemęczenia tym story. Jednak wreszcie czas na coś nowego. Breezango dostali największy pop co obecnie nie dziwi. Szkoda, że jeszcze nie dostali swojej szansy. Te pasy muszą kiedyś do nich trafić.

Nakamura & Randy vs Rusek & Aiden. Co dla tej trójki w następnych tygodniach (Aiden się nie liczy)? Ciekawe na co postawią.

Bobby dalej będzie obijał się z Dolphem czyli trzeba jeszcze poczekać na to czy Rooooo sprawdzi się w roli dużego gracza u niebieskich. Gimmick Zigglera zaczyna mi się podobać.

Eric i Harper wracają. Luke powinien iść solo no ale przynajmniej będzie się pojawiał i wzmocnią dywizję TT. Hype Bros i Ascension to nieporozumienie gdy chodzi o coś więcej.

No i segment na który się czekało od niedzieli. Sami na micu wmiata, potrafi się sprzedać i czuć od niego emocje. Wreszscie dostaje story które może mu pomóc. Oczywiście połączenie z KO było kwestią czasu od dołączenia tego drugiego do NXT. Jednak coś czuję, że Sami może wykolegować Owensa aby dopiąć się wyżej co doprowadzi do ich dużej walki (oby na WM!). Nie wierzę, że zostaną Tag Teamem na wiele miesięcy. Jednak szykuje się dobra TV dla której warto będzie odpalić Smacka. Piękny moment gdy Zayn i Owens się przytulili, nie lada gratka dla fanów. Oj dawno nie czułem takiej satysfakcji związanej z danym story :3

Corbin czysto uwala AJa co jest dużym osiągnięciem. Czy AJ pójdzie od razu na pas WWE? Bez sensu skoro czysto uwalił z Corbinem. Baron dał jedno z lepszych swoim prom chociaż do proma które chętnie bym posłuchał dużo brakowało.

bardzo fajne SD gdzie zakończyli sporo feudów i zaczęli nowe. Teraz co dla Corbina, Stylesa, Nakamury, Randy'ego, Ruska, Owensa i Zayna? Któryś z nich powinien ruszyć na pas. Nakamura był, Randy był więc kto zostaje z face'ów? AJ? Tak jak pisałem, po porażce o pas US byłoby to mało logiczne ale jak nie on uwali Mahala to kto? #Team_Fuck-Mahal

24571150556b9ddab2c677.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426838

Zastanawiałem się, co sprawiło, że dobrze oglądało mi się to smackdown... myslałem, myślałem... kurwa, nie było Mahala!

Jakbyś nie napisał że go nie było, to bym nawet tego nie zauważył.

BTW. Słucham sobie różnych review o HiaC i tak właśnie skojarzyłem ... a czasem nie mieli emitować Fashion Files na tym SD?

Miło mi, że przysłużyłem się sprawie ;)

Nie Fashion Files, a to to nowe to takie te... jak to szło? Zareklamowali na PPV ostatnim,..

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426840

Segment tagów fajny - najlepsi kończą feud z klasą. Usosi mają gadane, New Day nadrabia śmieszkami - te ruchy przy wejściówkach reszty! Widać było całą dywizję... i kto gdzie stoi. Breezango mają piękną reakcję, reszta już nie za bardzo. Szczególnie głupio wygląda Ascension po filmikach z Fashion Police. Gable i Benjamin mają shota na pas - no ok, rozumiem, ale... musieli pokonać akurat Breeze'a? I gdzie obiecane Pulp Fashion?

Carmella zmieniła się w landryneczkę!

Sami teoretycznie będzie "złym", ale nie tak stereotypowym, jak każdy inny. Magia przyjaźni. Steenerico będzie mocnym punktem przyszłych gal.

Harper i Rowan znowu teamem, Bludgeon Brothers. Co Erick jeszcze robi w rosterze?

Z rozmową Roode'a i Zigglera było coś nie tak.

Nie pokazali wejściówek przed walką o US Title? :(

Corbin dziś pokonał Stylesa. Nie do końca rozumiem, po co był Dillinger na PPV - nie mogli tak zakończyć wtedy? Baron wyglądałby lepiej.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426846

• Reputacja:   2

Segment z The Usos i The New Day

Segment, w którym bliźniaki dały prawdziwy przekaz tego, co jest prawdą. Oni i ND tworzą dywizję na Smacku. Oprócz nich praktycznie każda inna drużyna nie ma znaczenia. Właściwie tylko Breezango zbiera dobrą reakcję za fajne segmenty, a szkoda, bo chociażby taki team Chada z Sheltonem mógłby pójść trochę wyżej.

Pierwsza walka - tytuł pretendentów nr. 1 do pasów SmackDown! Tag Team Championship: The Hype Bros vs Chad Gable & Shelton Benjamin vs Breezango vs The Ascension

O wilkach mowa. Nie wyobrażałem sobie innych zwycięzców. Benjamin wciąż w formie.

Natalya dostaje po gębie od Charlotte (zasłużenie :twisted: ), a AJ ma rewanż. W sumie jestem ciekaw czy odzyska pas i znowu WWE zrobi psikus Baronowi czy może, jednak obroni ten tytuł i definitywnie kończymy go gnoić.

Druga walka - Carmella vs Becky Lynch

Moc różu nie wystarczyła. Ruda zwycięża. :D

Przemowa Kevina Owensa

W końcu coś się z Samim dzieje. Dalej jest dziwny, ale przynajmniej będzie na pierwszym planie. Pomijam już złość, że Shane nie okazywał mu szacunku. Tak, bo Owens go potraktował jak prawdziwego brata w NXT i na RAW. :twisted: Tak patrzę i faktycznie gdyby to Zayn planował wydymać KO tak jak to Kevin dymał wszystkich po kolei i samego Zayna to mogłoby być naprawdę spoko. Kupiłbym taki program.

Trzecia walka - Aiden English & Rusev vs Randy Orton & Shinsuke Nakamura

Chyba tylko naiwniak wierzył w inny wynik.

AJ gada, a tu niespodzianka. Bludgeon Brothers? Fajnie będzie zobaczyć znowu Harpera w akcji, a i może w końcu Rowan dostanie coś od życia.

Przemowa Bobby'ego Roode'a

Jeżeli Ziggler zostawi sobie ten przerywany theme song to trochę beka, ale pozytywna. Czegoś takiego raczej nie było. Również kupuje ten gimmick.

Czwarta walka - US Championship: AJ Styles © vs Baron Corbin

Zatem, jednak gnojenie dobiegło końca. Czysta wygrana Barona zapewnia mu jakiś okres z pasem i wolne od P1. Teraz Dillinger? :twisted:

Niebiescy starają się nie zostawać w tyle, ale znowu punkt dla RAW.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426889

Jeżli to prawda, że Breezango nie jest już zabawne w oczach oficjeli to chyba nie prędko zostaną mistrzami czy nawet pretendentami. A szkoda, bo z tygodnia na tydzień dają świetną rozrywkę. Zresztą dostali mega reakcje na ostatnim Smacku co powinno dać do myślenia co po niektórym tzw. ,,kreatywnym"

24571150556b9ddab2c677.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426892

Początek Smacka nawet fajny. Próbują jakoś promować inne teamy w dywizji. Wszyscy tam pogadali, że Usosi dobrzy są, ale i tak odbierzemy wam pasy. I nareszcie odchodzą od feudu Usos vs New Day. Jak dla mnie najlepszy feud SD obecnie, ale trzeba odpocząć od tego zestawienia.

No i dali walkę o pretendenta. Miałem nadzieję, że Breezango zgarnie zwycięstwo, ale w sumie ekipa Gable'a i Sheltona jest nawet spoko, więc oni mogą być następnymi pretendentami.

Becky coś wygrywa. Łał

Segment Samiego i Kevina był naprawdę dobry. Zayn nawet znalazł dobry powód by pomóc Owensowi. Sam rudzielec wypadł fantastycznie na micu. Wykorzystał swoją szansę. Będzie z niego dobry heel. Nawet publika żadnego "what?" nie powiedziała. Siedzieli w ciszy i słuchali. Żeby tylko Dablju nie popsuło tego story.

RKO outta nowhere na Rusevie. No Rusev Day? :(

Kolejny segment z Roodem i Zigglerem. Gdzie Pulp Fashion ja się pytam?

Corbin jakieś zwycięstwo zgarnia. I to nawet porządne. Teraz czas na zrobienie dobrej walki i może kiedyś wyjdzie na ludzi.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-426905

Mr. Bella złapał świetną reakcję, ale to Samiego i Kevina słuchaliśmy z zainteresowaniem. Fajnie to wychodzi Zaynowi. Ludzie się odwrócili, jest zły, ale wciąż uśmiechnięty i gada z sensem. Oni naprawdę mieli sporo racji dokuczając Danielowi. Bardzo dobry segment.

Kochamy Gluten :lol: Zagadka tu już nie gra żadnej roli. Rozwiązanie nawet padło. Tylko, komu to przeszkadza? Dalej wychodzi im świetna komedia. Pytanie, dokąd ich zaprowadzi, bo na razie idą z nią prosto do porażki z 2B.

Sin Cara wygrał z Corbinem... ... ?

Spoiler z walki Jinder Mahal vs Brock Lesnar:

http://www.youtube.com/watch?v=iKD2o5VP_dA

RAW 23-19 SmackDown

50608915156a3743c1fa34.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-427008

Kevin i Sami to tacy nowi Y2J i Kevin. Chce się ich słuchać, chce się ich oglądać i to poniekąd dla nich będziemy włączać SD!. Teraz tylko pytanie gdzie (przeciwko komu) ich wrzucą.

Nie ma to jak dobrze rozpoczęty title reign, prawda Corbin :D?

Wygląda na to, że plotki się sprawdzają i na Survivor Series dostaniemy Lesnara z Mahalem. Wiadomo, że na papierze wygląda to dość zabawnie (i zapowiada się jednostronnie), ale sam pomysł na walkę Champion vs Champion jest spoko.

We wszystko wmieszał się AJ Styles, który (zgodnie z przewidywaniami) wraca na szczyt karty po stracie pasa US. Teraz pewnie będzie miał na celu zająć czas Mahala, ale po Survivor Series to kto wie?

Usosi i New Day rozdzieleni na dobre. I tak jak rywali mistrzów poznaliśmy już dużo wcześniej, tak zaskoczeniem może być wybór dla New Day. Rusev i English? Zestawienie które pojawiało się tu i tam, ale nie spodziewałem się że pójdą w to w pełni i zrobią z nich drużynę.

Tak w ogóle to ze Smackdown zrobił nam się roster drużyn. Nie licząc "etatowych" mamy teraz wspomnianych Ruseva i Englisha, Nakamurę i Ortona oraz Samiego i Owensa :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/513/#findComment-427010