Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Danielss, Duke Badass, właśnie o to mi chodzi, w sumie przecież nie zrobił nic złego. A praktycznie już go nie ma (wywalili go?)
Z tego co jest mi wiadomo to Striker siedzi obecnie na NXT gdzie jest gospodarzem
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223714

• Reputacja:   0

Danielss, Duke Badass, właśnie o to mi chodzi, w sumie przecież nie zrobił nic złego. A praktycznie już go nie ma (wywalili go?)
Z tego co jest mi wiadomo to Striker siedzi obecnie na NXT gdzie jest gospodarzem

Komentuje też walki sd! na superstars.

Co do Gabriela to wątpię że komuś podpadł , ktoś musiał dostać tym krzesłem to padło na Justina i nic w tym dziwnego.

A R-Truth

Wygrał na ostatnim superstars z Regalem , a przed obejrzeniem walki do końca byłem pewien wygranej Anglika

Tak że wygląda na to że nie wyciągnęli wobec niego konsekwencji.

Edytowane przez Janko Muzykant
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223719

Cały czas boję się, że na WM zrobią z del Rio miazgę i spadnie on z wielkim hukiem do MidCardu tylko dlatego, ze znudzi się zarządowi.

O to bym się nie martwił. Wygranie Royal Rumble to nie jest zwykły title shot i dodatkowo widząc jak promują jego osobę to na 100% jest to main eventer na kilka najbliższych lat. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223720

• Urządzenie:  Windows

Może to nie za dużo znaczy ale warto wspomnieć:

Zawsze na oficjalnej stronie WWE.com, stare zdjęcia, gdzie była krew, albo te nowsze (np. Punka)

były przerabiane na czarno-biało. A tymczasem spójrzcie sobie na 20 fotkę z tego albumu: http://www.wwe.com/shows/smackdown/photos/17062718/wrestlemaniasigning/

Ja się niemało zdziwiłem.

Sory, mój błąd. Byłem pewien, że nikt o tym nie napisał...

Edytowane przez Kamil 108
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223750

Kamil, napisałem dokładnie to samo ... :)
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223753

No cóż, kilka "ass"-ow, parę "bitch"-ow, troche krwi, może faktycznie WWE się powoli zmienia.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-223802

Ciekawe SD ale najlepsze F430 Alberta :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224171

SmackDown! obejrzane i szczerze powiedziawszy, wkurwia mnie już powoli te całe odpowiadanie na zaczepki.... Rozumiem promocja przed WMką, ale bez przesady.

The Rock responds, Cena responds, Triple H responds, my fuckin dick responds...

Geeeeeeeez!

Większą część gali zajmują powtórki...

Całe promo HHH przewinąłem bo wiadomo było od początku że nic specjalnego nie da rady wyciągnąc w tym segmencie, cały ten feud zresztą jest mi tak całkowicie obojętny że nawet nie dbam o to czy Triple H przerwie streak Deadman'a czy też nie.

Dobry początkowy segment, ale i Alberto staję się powoli nudny.. te ciągłe puszczanie oczek, ta cała gadka o tym że zostanie nowym WHC i że to jego przeznaczecie.

Wiemy Alberto! CT zróbcie wszystkim przyjemność i zmieńcie mu tekst.

To o czym mówiłem w dziale NXT, Kaitlyn w końcu się pojawia i........... przegrywa w swoim rodzinnym mieście (?- nie wiem czy dobrze usłyszałem), jeśli tak, to jest po prostu kurwa głupie.

Po co szmacić kogoś na rzecz panienki z kontuzją i drugiej miss sunshine dla której WWE tak naprawdę nigdy nie miało planów.

W końcu zwyciężczyni kobiecego NXT powinna dostać title shot, czyż nie?

Big Show i Kane vs The Corre... grubas odpłaca się za tamten tydzień, ale Kane pewnie to zrozumie i razem szczęśliwie wyruszą na WrestleManie by dzielne stawić czoło The Corrrrrre.

Feud na linii Cody/Rey'Rey dalej trzymie poziom.

Podoba mi się gra młodego Rhodes'a bo swoim gimmickiem przypomina mi trochę takie pierdolniętego Hanibala Lectera :D

Żałuję przegranej Drew, chłopak naprawdę rozwinął się w swoim "agresywnym stylu", ale jak na razie nie widać dla niego żadnych planów.

No i re-aktywacja, jedyne czego mi brakowało to wejście przy jednej nucie E&C, no ale cóż.

Walka taka sobie, fajnie zabookowany Brodus i generalnie nie najgorzej to wyszło.

Jedno jest pewne, jeśli creative team dalej będzie promować walkę Edge/Del Rio jak do tej pory.. to do WM każdy będzie tym rzygał.

To samo tyczy się debiutu Sin Cary.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224177

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Wywiad z Cena byl ok jak na poziom calej tygodniowki, ale mozna bylo sie spodziewac czegos wiecej.

* - Powrot E&C

Minusy:

Inne:

* - Po poczatkowym segmencie dalo sie wyniesc jedynie to, ze feud o ten drugi z najwazniejszych tytulow WWE, jest o wiele ciekawiej prowadzony, mimo ze tam wmieszal sie The Rock.

* - Moze to ten stroj, ale mialem wrazenie, ze Kaitlyn sie wziela za siebie, i wyglada troszke lepiej. Milo, ze z okazji NXT5, przypomnieli sobie o poprzednich zwyciezcach

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224178

• Reputacja:   1

Najnowsze SD:

E/C vs Del Rioo & Clay

Fajnie że powrócił chociażby na jednego SD fajnie ich zobaczyć znowu razem .

Ale mam wątpliwości co do Clay'a że będzie jak w przypadku Miz/Rilley Miz jak zaczynał title run to dostał do swojego boku Alex'a ale nie chciałbym tak aby też było tak w przypadku Clay'a ponieważ jak kiedyś napisałem ma dobre ring skille w mic skillach sobie poradzi .

Drew vs Ryj

Szkoda że Ryj wygrał ale to tak musiało być , gdzie on by przegrał nie możliwe .

Coś też własnie mysle ze Drew rozwinął się w ring skillach tylko po to aby przegrywać z Upper Mid Cardami & Main Eventami . Chciałbym aby dostał jakiś push

Kaitlyn vs Layla

No z wyjątku na Kaitlyn obejrzałem sobie walke Div bo mi się ona podoba .

Głupio troche że przegrała w tak krótkim czasie tą walke , wygrała ona NXT season 3 to powinna jakoś ''świecić'' w ringu a nie CT dali jej na wygraną NXT tylko po to aby jobbować w głównym rosterze m, jak już to mogła walka troche dłużej potrwać .

A ciekawe co się dzieje z mistrzem IC :shock: wogóle nic nie słychać a ni go nie wiadać w ringu . Porównać teraz za co dostają pasy z przeszłością to aż się wkur*** że dawniej musieli dużo dużo działać a dzisiaj to jest tak jak jest czyli temu damy pas , temu i mamy problem z pasami z głowy

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224188

SD! całkiem mi się podobało:

PLUSY:

- nie lubię Del Rio kiedy za dużo się uśmiecha, robi te swoje oczka i gada o przeznaczeniu, ale Del Rio z tego odcinka bardzo mi się podobał, poważny, zły, oby taki był cały czas

- Cody Rhodes wstydzący się swojej maski, bardzo dobrze to zagrał

- Edge i Christian

- wywiad z Ceną

- niezła walka Drew z Reyem

MINUSY:

- słaba odpowiedź Triple H

- ciągłe powtórki RAW

- walka DIV, która trwała 1 min, a nic nie wniosła

- gdzie Kelly Kelly, wokół której ostatnio trochę się działo ?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224192

A ciekawe co się dzieje z mistrzem IC wogóle nic nie słychać a ni go nie wiadać w ringu

Osobiście mi ten fakt odpowiada bo Kofi już dawno mi się znudził i najchętniej mam ochotę przewijać jego walki, więc jego brak na dzisiejszym Smackdown! zaliczam do plusów gali

Całe promo HHH przewinąłem bo wiadomo było od początku że nic specjalnego nie da rady wyciągnąc w tym segmencie, cały ten feud zresztą jest mi tak całkowicie obojętny że nawet nie dbam o to czy Triple H przerwie streak Deadman'a czy też nie.

A mnie tam się podoba podbudowa pod konflikt Tripla z Takerem, choć doskonale rozumiem Twoją ocenę, kwestia gustu. Mam nadzieję, że był to ostatni monolog obu panów w tym konflikcie bo wszystko co mieli do powiedzenia, powiedzieli (oprócz tego, że Tripel już jedną walke z Takerem na WM wdupił, nie wiem czemu to olewają). Teraz powinni zacząć stosować inne zagrywki do samej Wrestlemanii typu bezpośrednie konfrontacje itd.

Dużo rzeczy na Smackdown się powtarza i mam wrażenie, że co tydzień oglądam to samo. Na szczęście RAW swoim poziomem nadrabia średnie gale niebieskich

Ciągle się łudze, że Christian zawalczy w Triple Threat Matchu. Czekam aż na którejś gali WWE pozbawi mnie tych złudzeń, ale w dzisiejszym odcinku tak się nie stało i wszystko możliwe. Fajnie, że Brodus dostał swoją szansę ale mam nadzieję, że byl to jego ostatni występ u boku Alberto, niech nie podpierdala mu spotlighta. Diss na NXT przy okazji, ale o tym już pisaliście w innym temacie, ale nie zaszkodzi tego napisać. Tylko Wade Barrett jest dowodem na to, że wygrana w NXT rzeczywiście się opłaca.

The Corre - Bigshow/Kane - nie podobało mi się

Rey - Cody - podobało mi się

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224203

Wiesz, dla mnie po prostu to całe prowadzenie streaku Deadman'a stało się już nudne.

Potrafiłem się jeszcze nastawić na jego pojedynek z HBK bo "COŚ" było na szali, a tym czymś była kariera Michaels'a więc to pozwoliło jeszcze na spekulację że być może tym razem niepokonany streak zostanie przerwany.

Były jakiekolwiek emocje.

A teraz co?

Streak na szali w walce bez zasad. I tu pewnie nie będzie niespodzianki.

"No HHH, może i nie wygrałeś, ale chuj, wracaj na RAW pokurwiać jeszcze młodych i blokuj spotlight tym którzy na niego zasługują".

Tak na serio...

Panowie przy dobrych wiatrach stworzą może choćby namiastkę tego co zrobili Deadman i HBK na poprzedniej WMce.

Mając na uwadze że Taker ostatnio co powrót to kontuzja.

Wraca i jeb znów go nie ma...... wraca i jeb, znów go nie ma.

Tak więc nie wiem czy można liczyć na "ogień z dupy".

Pisano gdzieś że chcą dociągnąć streak do 20... a potem pewnie jeszcze do 21.. a to może jeszcze do 22?

Rozumiem The Undetaker-The Phenom-The Deadman-The Streak, LEGENDA! Ale może tak starczy kurwa tego robienia czegoś na siłę.

Do WM pozostało mało czasu, i w przeciwieństwie do walki Takera I HBK'a ten feud jest prowadzony jak narazie TOTALNIE MIZernie.

Mam nadzieję że do rozpoczęcia Wrestlemanii panowie CT zrobią nam tą przyjemność i mile nasz rozczarują.

Edytowane przez sPX
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224207

(oprócz tego, że Tripel już jedną walke z Takerem na WM wdupił, nie wiem czemu to olewają).

Powód jest jeden - Undertaker nie był w tamtym momencie deadmanem, a ABA, więc dziwne byłoby gdyby nagle wspominał czasy jak to wjeżdżał sobie na motorze i tak dalej. Nie mówić już o pokazywaniu tego w promach.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224245

Eee... Ja osobiście nie widzę związku?

Taker prócz HHH pokonał także Nature Boy'a oraz Prince Albert'a/Big Show'a w gimmicku American Bad Ass, więc może w segmentach promujących jego streak (a takie przed WM na pewno będą) powinni to jakoś ukryć, no bo przecież Mark Calloway w tym gimmicku to już nie ten sam Undertaker...

Daj spokój.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/51/#findComment-224247