Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline

Przemowa AJ Stylesa

Prawda, że Owens świetnie manipuluje na mikrofonie. Oczywiście drugim Montreal Screwjobem trudno to nazwać, ale fajnie, że nawiązał. Ostatni title shot dla Kevina? Sam wybiera sędziego, więc teoretycznie nie będzie mógł mieć pretensji do GM'a za porażkę.

Pomagierzy Jindera dostają pojedynek? Niespodzianka. Ciekawe od kogo dostaną lanie. :twisted:

Zayn na sędziego? Kevin ma tupet. :D

Pierwsza walka - Aiden English vs BOBBY ROODE

Tego się nie spodziewałem. Fajnie, że uniknąłem spoilerów. Pierwszy easy win w głównym rosterze zaliczony. Oby nie spaprali jego wizerunku.

SHELTON BENJAMIN również zawitał. :shock: Dobra 2 małe zaskoczenia. Szkoda, że tak w segmencie, ale Chad powinien dziękować WWE za sprowadzenie weterana Ladders matchy. Dzięki niemu nie zniknie z ekranów.

Sami odmówił? Kto, by się spodziewał. :D

Druga walka - The Hype Bros vs The Usos

Wynik nie zaskakuje. Usosi trzymają dobrą formę. Ten turn to był strzał w 10.

Trzecia walka - Shinsuke Nakamura vs The Singh Brothers

Gdybym wiedział o powrocie Roode'a to strzelałbym, że zmierzy się właśnie z Hindusami. Cóż, punkt dla Japończyka. To nie ostatnie spotkanie z Jinderem.

Owens + "policja". O yes. :D

Czwarta walka - Natalya & Carmella vs Becky Lynch & Naomi

Wygląda jakby zaostrzyli konflikt z Carmellą, ale czy posiadaczka walizki może dostać feud z mistrzynią. Raczej będzie się kręcić gdzieś w pobliżu. Dali wygrać Naomi żeby odeszła ze zwycięstwem. Sory kochana to nic nie zmienia. Twój run był żałosny.

Dolphowi strzela do łba, a Lana robi Taminie przemianę duchową. W pierwszym przypadku zmiana postaci? Bardzo lubię Dolpha i chciałbym żeby coś fajnego dla niego przygotowali.

Piąta walka - US Championship: Kevin Owens vs AJ Styles ©

Zatem Baron sędzią? Kto mógłby ułatwić życie Heelowi jak nie inny Heel?

Walka całkiem spoko. Trochę się działo, a przy okazji mamy już odpowiedź. Owens znowu wykiwany przez McMahona, więc sprawdzą się ploty i pofeudują. AJ i Baron? Niby skreślili Barona, a tutaj, jednak pachnie rywalizacją z mistrzem USA.

W tym tygodniu wygrywa RAW.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425516

• Reputacja:   0

Styles nie boi się podjąć wyzwania na warunkach Owensa. Dobry segment to był i pokazuje, że AJ nie boi się niczego. Ale rewanż moim zdaniem niepotrzebny.

Roode na Smackdown. No ok, ale dlaczego musiał mieć wyrównaną walkę z Englishem, ze wszystkich ludzi? Nie pogrzebało go to, ale jednak jakiś niesmak jest. Roooo powinien zesquashować Aidena i zaznajomić Januszostwo WWE ze swoimi zagrywkami. Dobrze chociaż, że reakcje dostaje. Ciekawe tylko na jak długo?

Usosi bronią pasa. Dobrze, dobrze.

Handicap był tym czym powinien być. Shinsuke rozwalił hinduskich karłów i przedłuża swój feud z pożal się Boże Mahalem :roll:

Carmella nie wchodzi do walki, Naomi dokonuje zemsty i możliwe, że znowu dostanie title shota.

Ziggler żyje!

Feud Stylesa i Owensa był rozczarowujący. Pomimo, że obaj to klasa sama w sobie, to razem im walki nie wychodzą. Walki były perfekcyjnie średnie w tym feudzie. Niby feud o pas, ale mam wrażenie, że ten pas to był tylko na doczepkę. Teraz będzie Owens vs Shane i możliwe, że Styles vs Corbin.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425520

Do rzeczy - Roode na SD. Świetny ruch, nie ma w obecnym Dabju bardziej gotowych produktów na ... nie wiem czy ME, ale na pewno na mocny uppercard, szczególnie póki AJ się bawi z US Title. W jego walce z Englishem nie czułem aby Bobby był fejsem - heelem był Aiden, racja, ale Roode był ... nie tyle bezpłciowy, ale ot, stał na vis a vis Picasso of Pain. Ja wiem, to pogmatwana filozofia, ale ja bym ją wytłumaczył w taki sposób - pierwszy Dirty Deed Roode'a zostanie skwitowany tekstem w stylu "hej, przecież nigdy nie powiedziałem że jestem tym dobrym". Poza tym, nie ma co się z nim śpieszyć, wiem, lata mu nie sprzyjają, ale idiotyczne blitz-pushe typu Mahal czy Corbin do niczego dobrego nie doprowadziły. Mając tak świetnego workera na każdej płaszczyźnie aż prosi się by o niego zadbać. Relax, take it easy, jak to ktoś śpiewał kiedyś.

Usos robią dobrą robotę, Nakamura swoją, Carmella w nowym kostiumiku stawia namiot w gaciach Meltzera, tylko nie wiem co myśleć o tym bliżej nieokreślonym czymś o czym gadał Ziggler. Jakaś nowa warstwa w postaci? Przekierowanie w gimmicku? Co by to nie było .... on i tak już po mnie spływa więc jeśli poziom mojego zainteresowania jego osobą choćby drgnął ku górze to znak że może Zyga nie jest jeszcze stracony.

Wrócił Shelton Benjamin. Jemu wiek również nie sprzyja, ale tak sobie myślę że ten jego tag team z Gable'em za długo nie potrwa. To je Dabju, tag teamy są po to by je rozbić. Chad będzie z czasem irytował Sheltona, aż przejdzie cipo-heel turn, na którym, miejmy nadzieję, wywindują młodego w górę. Nie jest to story z finałem na WM, ale te ramy czasowe (aka te ponad pół roku) dałyby się tej historii odpowiednio rozwinąć. Ale zanim to, liczmy na to że ich walk w TT będą dobre.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425529

• Urządzenie:  Windows

Singh Brothers > Jinder Mahal. Ale i tak strata czasu w otwierającym segmencie. Niewiele sobą wniósł, poza promocją Main Eventu, ktory... też niewiele sobą wniesie.

Shelton zalicza przyzwoity ringowy powrót, ale ten team muszą nam sprzedać w segmentach. Nie mówię cyklicznych, jak w przypadku Breezango, ale jak najwięcej obrazowania ich odmiennych charakterów.

Moze i było małe zamieszanie, ale Tye i tak szybko zaczął klepać. Mocno nabroił na zapleczu. Szkoda, że nie ma co liczyć na podobny Open Challenge do tego Jasiowego. Cena faktycznie zapreentował parę nowych gwiazd, a AJ tylko ugotuje kolejny feud.

Dolph znów cisnie ze wszystkimi. Kolejny raz na plus. Jestem ciekaw, czy ta przemiana siegnie dalej - zmiana theme songu, ring gearu, itd. Po tym, co mówi, wypadałoby tak zrobić.

That's a title! Potoczyli.

RAW 17-18 SmackDown - Nie mogło być innej opcji. Segment Romana z Cena, obejrzałem już ze 4x

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425654

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Druga w miarę przyzwoita tygodniówka i to dzień po dniu! Trzeba to zapisać.

Roode jednak będzie tym dobrym. No cóż, ie za bardzo mi to odpowiada, lecz może chociaż poskutkuje to ciekawszym move setem? Na plus , że zjechał tego leszcza-pana cudawianki. Już zdążyłem zapomnieć, że jest on w rosterze...

Apropo zapomnieć...to co dziś za dzień by z trumny wynosić kolejne zwłoki? Perfetka się pojawiła , jednak na całe szczęście, nie była zagrożeniem(ŻADNYM!) dla Aj'a. Szkoda, że na horyzoncie Corbin. Olejny feud o pas U.S do zapomnienia.

Schelton widowiskowej walki nie zrobił, ale i czasu dużo nie miał. Miałem tylko nadzieje, że zakończy akcję tradycyjnym T-Bone'em. Tak jak mówi Niko , przydałyby się jakieś wstawki , dotyczące lekkiego nieporozumienia w planach na ich team.

#Martwirządzą Serio? Znów próbują coś robić z Zigglera? Powoli zaczyna mnie brać na odruchy wymiotne gdy widzę jego kolejną odsłonę, która ostatecznie i tak będzie taka sama...Drugi Barett się robi. To co , będzie tak odkładał swoje nadejście , aż i tak skończy w różowych gaciach u boku tych dwóch lasek z nxt? Czekacie? Ja , też nie.

Breezango i Tye wciąż w formie. Fajnie, że jest na nich pomysł , ale obawiam się, że i tak skończą jako promocja dla kogoś (oby nowego) . Byleby nie kolejny zlepek Harpera z Rudym...

Szkoda mi Harpera, nie otrzymał jeszcze szansy a już mu są zdążyli zabrać.

Przeciwne zdanie mam od ulubieńca forum w ostatnim czasie- już widzę kolejne narzekania na to, iż czemu a czemu podłożyliśmy Ruska? Odpowiadam, bo taka jego rola. Świetnie się spisuje jako ekskluzywny jobber. Nikim więcej być nie powinien. Kiedy mieliśmy takie wrażenie, że Rusev wygra feud? Przyczyną tego jest świetne promo jakim nas uraczył, czy też walka ,do której tygodniami będziemy wracać? No właśnie, typ jest 4 rok w głównym rosterze a jego postać nie poczyniła jakichkolwiek postępów...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425655

• Reputacja:   1

Rusev niejako upomniał się o tytuł. Może w końcu coś z nim ruszy.

Kevin Owens wszedł do ringu, rozebrał sędziego i przejął walkę, a sędzia posłusznie odszedł. No ręce opadają i brak mi słów.

Dolph Ziggler powiedział właściwe to co przed tygodniem, ale znów wyszło to dobrze. Świetny pocisk w kierunku Balora.

Lana ma nowego Ruseva.

“The title. No, no, that’s a belt” :D

Mierny odcinek. W zeszłym tygodniu poziom tygodniówek skoczył, w tym tygodniu spadł.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425656

Ain't no stoppin me... nah. Nowa nuta nie ma startu do tego.

Nowy TT musi się zgrać. Dzisiaj już początek był dziwny - Chad trzyma rywala w przygotowaniu do akcji teamowej, a Shelton... czeka, aż ten go puści. Potem chemii też nie było widać. Może się poprawią.

Open Challenge to fajny koncept, który Corbin z premedytacją niszczy. Styles vs Dillinger mogło być fajne. Zirytował mnie, więc niech będzie, że to dobra heelowa robota w wykonaniu Barona.

Już zaczęli poganiać Roode'a z wejściówką. Zabierzcie czas komuś innemu! Po co te marne segmenty z zaplecza w stylu tego z Mahalem i Rusevem? Albo skróćcie początkowy speech.

Widok Bennetta jako jobbera cieszy mnie niezmiernie :D

Owens jest sędzią! Może feud z Shane'em mnie nie obchodzi, ale starają się, by go uatrakcyjnić.

Przy okazji, dobry człowiek Kevin pomógł nam poznać nowy theme Englisha.

Ziggler... Miało być coś specjalnego, a będzie czekanie kij wie ile tygodni - "next week" już padło tydzień temu, więc to u niczym nie świadczy. Ale ładnie podsumował Balora :D

Już nawet kobiety się wyzywają od Corbina :twisted:

Jestem zawiedziony, że dalej nie ujawnili gości atakujących Breezango. Ale sam Sezon 2 Fashion Files oczywiście na plus. Szczególnie tekst o pasie.

RKO dla Shinskaya. Się gościu naciesz, za tydzień znowu będziesz musiał jobbnąć.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425660

Po co ja oglądam proma Mahala? Za każdym razem to samo. I to jeszcze przez prawie 15 minut. A i Mahal i Rusev się nie lubią, ale się lubią na tyle, że mogą siebie tolerować i razem przegrać.

Shelton nie obijał się w trakcie kontuzji. Wypadł dobrze. Może nie tak jak jakieś 10 lat temu, ale jeszcze daje radę. Szkoda tylko, że ta drużyna zmierza do szybkiego rozpadu. Fajna byłaby z nich drużyna.

Corbin chce title shota, ale nie dostaje title shota, bo go Tye rozwalił, którego rozwalił Styles. Corbin dostał w papę od jobbera na dziesiątkę. Chyba już po jego karierze w WWE.

Roode wreszcie nie wyglądał jakby miał przegrać z jobberem. BTW pamiętacie jakieś dwa miesiące temu, jak Kanellis wbijał z żonką na MITB. Wystarczył niecały miesiąc by spadł na sam dół.

Nie grzeje mnie ten feud Owensa i Shane'a. Wiem, że to początek, ale to co się stanie lata mi koło nosa.

Owens wbił do ringu, zabrał sędziemu koszulkę, a biedny sędzia sobie poszedł? :D :D :D Jaja jak berety!

New Day dostaną rewanż, ale to Usosi wybiorą stypulację ich pojedynku. Ich walka to jedyna która zasługuje na main eventowanie następnego niebieskiego PPV.

Tamina popsuła squash. Brawo!

Myślałem, że skoro mieli TwoB, to TwoB->2B->3B->3MB. Powrót 3MB. W sumie to jedyny ratunek dla reignu Mahala.

Main eventu nawet nie chcę opisywać.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425661

• Reputacja:   2

Segment z Jinderem Mahalem i Singh Brothers

"In tonight's ME i will show my superior in ring skills". :lol: Pomagierzy wypadli lepiej z przeprosinami niż sam mistrz w swoim speechu. :roll: Bójka na bank sugeruje TT w walce wieczoru.

Pierwsza walka - The Ascension vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Ładnie wypadł. Mogą być naprawdę niezłym teamem. Jeżeli nie planują ich z czasem rozdzielać to nawet Chad zyska na rozstaniu z Jordanem.

Druga walka - US Championship: AJ Styles © vs Tye Dillinger

Do przewidzenia, że Baron się wtrąci, ale o dziwo nie przerwał walki. Wścieka się i tupie jak małe dziecko, ale swojej szansy nie dostanie. Przynajmniej na razie.

Sojusz Bułgarsko - Indyjski! Drżyj Ameryko!

Trzecia walka - Mike Kanellis vs Bobby Roode

Kolejna łatwa robota dla Bobby'ego. Czekam na jakiś większy program z nim związany.

Przemowa Kevina Owensa

Kolejny krok do feudu, który już właściwie trwa. Shane ma dosyć Owensa, więc ten da mu popalić.

Czwarta walka - Aiden English vs Sami Zayn

Owens już zaczyna kręcić przyczyniając się do porażki Zayna. Shane wkurzony, konflikt się rozkręca.

Ten nowy theme Englisha... .

"Oślepiony przez światła"? Dark Ziggler nadchodzi? :twisted:

Piąta walka - The Usos vs Kofi Kingston & Big E

Kolejna wygrana Bliźniaków. Dzięki temu wybierają stypulację rewanżu. Co oni mogą wybrać? Tornado?

"Zrobię z ciebie Barona Corbina żeńskiej dywizji"? :lol: O k***a, Corbin naprawdę musiał sobie przewalić. :D

Naomi dostaje rematch za 2 tygodnie? Tydzień wcześniej Carmella ma shota. Naprawdę zaczynam się obawiać czy znowu nie przerzucą tytułu na Naomi, żeby Carmella walizki nie wykorzystała.

Szósta walka - Tina Stock vs Tamina

Lana wraca do tego w czym wygląda najlepiej. Strój menadżerki. :serce:

I ten tego... Jakaś Tamina ma przemianę czy coś.

Walker i Texas Ranger na pudle. Te smaczki są świetne zwłaszcza dla kogoś kto wspomina seriale lat 90. :D

Siódma walka - Rusev & Jinder Mahal vs Shinsuke Nakamura & Randy Orton

Nie było to wysokich lotów, a Jinder znowu zwalił sprawę tym razem przy Vintage Orton. Nie wiem czy stracił równowagę na tych linach czy się wystraszył, ale wyszło źle.

RKO dla Japońca to chyba smaczek dla tych, co tęsknią za starym Ortonem. Cóż... Nakamura nieźle to sprzedał.

Słabiutko i to bardzo w tym tygodniu. Druzgocące zwycięstwo RAW.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425664

• Reputacja:   1

Mnie team Sheltona z Chadem kompletnie ni ziembi ni grzeje. Obaj powinni być w solowych walkach chociaż z drugiej strony jak mają jobbować to lepiej niech ze sobą współpracują. Połączenie ringowe bardzo dobre tylko chemii brak.

Breezango znów skradli show :lol:

Czyli co teraz dla Owensa? Już walka na HiAC z Shanem? Im szybciej tym lepiej bo jeszcze do WM nam to dadzą..

Jaki ten Jinder jest tragiczny na mikrofonie.. A Brothers mówiąc swoją kwestię po raz 100 też wkur%$#!ą. Jeśli to prawda, że ma trzymać pas do RR to ciężko będzie się oglądało SD.

Niby Corbin zdegradowany, ludzie na niego zdenerwowani i nim rozczarowani a dostanie title shota. Z drugiej strony ciężko znalezc sensownego heela jako pretendenta bo z Bobbym gdyby był tym złym to za wcześnie.

Ciężko się oglada Randy'ego ale nie wierzę że wygra z Nakamura walkę o title shota. To nie ma prawa bytu tym bardziej że niedługo tour w Japoni. Może tam Shinsuke będzie miał swój moment?

Bardzo słabe SD, na poziomie RAW. W tym tygodniu żadna z tygodniówek nie zasługuje na miano tej lepszej

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425666

Sporo narzekań na początek gali, ale mi jako całość się podobał. Singh Brothers wypadli fajnie, a potem cała akcja w ringu wypromowała trochę czekającą nas walkę wieczoru.

Świetnie że wróciłeś Shelton :) Czekam na powolną promocję w kierunku pasów.

Powrót Open Challange o pas US to dobra informacja. Widzimy jednak że nie potrwa to za długo bo Corbin ma chrapkę na ten pas.

Genialny był dziś Owens :D Szkoda tylko że gdy przebrał się za sędziego robił heelowe akcje. O wiele lepiej i ciekawiej byłoby gdyby sędziował właśnie uczciwie, Sami wygrałby (arcy-rywal, wiadomo), a on potem rzuciłby w stronę Shane'a że "tak się to robi!" Nie mogę powiedzieć że chcę ich walki, ale muszę przyznać że sama rywalizacja jest fajnie budowana.

Rusev i Mahal wdupiają nawet walki Tag Team...

Na plus RKO na Nakamurze. Trochę podkręci to ich walkę za tydzień. Coś czuję że jednak nie dostaniemy tam zwycięzcy, a następnym PPV szykuje się nam Triple Treat, a może i nawet Fatal 4 Way (z Rusevem).

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425667

Owens po raz kolejny skrada show. Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale według mnie jest on obecnie najjaśniejszym punktem Smacka. To, co odwalili z szybką transformacją Kevinka w sędziego i udupieniem Zayna w walce z ENGLISHEM (tak, Englishem, śpiewającym jobberem, od którego niżej jest chyba tylko Tye), przyprawiło mnie o szczery uśmiech. Takiego Owensa chcę oglądać. Takiego Owensa chcę zobaczyć niszczącego Shane'a, gdy przyjdzie czas na ich walkę. A przyjdzie.

Corbin miał stracić push, a tak go stracił, że z posiadacza walizki stanie się niedługo pretendentem do pasa US. Cieszę się, że jednak nie rezygnują z Barona, bo to miłe odświeżenie przy starych wyjadaczach z Big Showami i Ortonami na czele.

A skoro mowa o Ortonie - czy RKO na koniec walki tag teamowej ze strony Randalla dla Nakamury nie oznacza powrotu Vipera do ME? Mam nadzieję, że nie. Randy mógłby się na coś przydać, kontynuować feud z Rusevem i polec. Bułgar na to zasługuje.

Dajcie Nakamurze pas, będzie się coś w końcu dziać.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425671

A co jest najlepsze w Owensie? KO na SmackDown nie jest tak dobry jak KO na Raw... ale mimo wszystko jest on najjaśniejszym punktem niebieskiej tygodniówki.

Nakamura albo Mahal... prawdę mówiąc wizja ani jednego ani drugiego z pasem nie sprawia bym przewidywał lepsze czasy dla SD. Nie rozumiem w ogóle sensu ciągnięcia tej rywalizacji, Japończyk poległ na SummerSlam, co on ma do szukana przy ramieniu mistrza?

Wydaje mi się, że nagłe zrezygnowanie z pushu Corbina ma bardzo duży wpływ na to co się obecnie dzieje ;)

A tak apropo Corbina... oglądało mi się go dzisiaj naprawdę dobrze. Chciałbym by miał taką swobodę na mikrofonie również jak stoi w ringu. Będzie feudował z Stylesem i jestem naprawdę ciekaw czy AJ coś z niego wyciągnie.

Tye Dillinger w coraz głębszej dupie... nawet publiczność przestaje reagować ^^. Vince musi naprawdę w niego nie wierzyć skoro nie chce mu dać nawet jednej szansy.

A zostając przy temacie gości w dupie... Bennett klasycznie zesquashowany. Kto by pomyślał, że gość o tak mocnym nazwisku wyrobionym na scenie niezależnej oraz w TNA, przyjdzie do WWE by robić za jobbera? W sumie odrobinę mi go szkoda. Gimmick nie wypalił, fakt ale zawsze mówiło się, że jego miejsce jest w WWE a nie dla przykładu w ROH. Preferowałbym repackage... może restart w NXT? Wrzucenie go od razu do głównego rosteru było błędem... w sumie on i Roode to przykład zupełnie różnych biegunów, jeden testowany w NXT przez rok mimo bycia gotowym na Main Roster od pierwszego proma a drugi w niesprawdzonym gimmicku ląduje na SmackDown i okazuje się klapą z której ciężko znaleźć będzie wyjście.

Raw dużo ciekawsze od SmackDown, zaczynam się zastanawiać czy nie doszło do jakieś zamiany bookerów w ostatnim czasie. Różnica zrobiła się miażdżąca na korzyść czerwonych.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425673

Segment Romana z Cena, obejrzałem już ze 4x

17x and counting...

Z jednej strony kończyć title run nie dając się rozkręcić się tej hinduskiej maszynie do nabijania hajsów ... ale z drugiej strony zanim ten shit się rozkręci to Tyler Bate do trzydziestki dobije. Nic tam nie ma, nic się nie wydarzy, to jest trzymanie pasa jako zakładnika, tylko nikomu nie zależy żeby zapłacić okup. Taki jest mistrz...

Czytałem na forum że obecny KO jest numerem 1 na SD. Osobiście to byłbym postawić wiele swoich hajsów na Usosów że to oni są najjaśniejsi na niebieskim niebie, ale skoro oni są TT, a Owens solistą to chęcią zmieszczę obu na tym niebie. I Carmella wśród kobiet.

KO bawi się w sędziego i jednocześnie uprzejmie zagaduje z Englishem - jak to świeże jeden heel potrafi być miły dla drugiego heela. Swoją drogą to dobrze że KO puściły nerwy w pasiastej koszulce (+10 do wizualnych kg), w końcu on jest takim hot-headem. W każdym razie, zawsze myślałem że takim kimś był i że w tej wersji jest najkorzystniejszy.

Skoro o Englishu mowa ... co to były za wyjce po jego walce?? :shock: Nie udźwignąłem.

Benjamin i Gable w pierwszej walce razem - w ogóle się nie kleją. I dobrze, IMO lepsza będzie historia generation gap, gdzie obaj próbują się zgrać na milion sposobów, ale koniec końców im nie wyjdzie aż młokos stwierdzi że to wina oldboja. Oczywiście, na to trzeba czasu.

AJ Styles broni pasa US w sprinterski sposób. Ale luz, przecież to miało być w stylu pro-Stylesowym, a nie anty-Dillingerowskim :wink: . Corbina pozbawili walizki więc zaopatrzyli go w program z najlepszym zawodnikiem w Dabju - fook, widać że te newsy o "burialu" Ceny to tylko podpucha pod story z Reignsem wymyślona na tydzień w przód. Nie wiem co AJ może z niego wycisnąć, ale liczę że to wyciśnie - długo byłem do Wilka pokojowo nastawiony, ale ostatnio zaczyna mnie irytować, mimo że dali mu nowy theme, całkiem fajny theme song.

Fashion Files .... czy tylko ja już nie wiem o czym to jest? Czy tylko ja się pogubiłem i nie wiem co mają na celu te historie? Jasne, fajny tekst jak np. ten o pasie się trafi, ale bez kitu nie wiem do czego oni dążą.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425685

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Fashion Files .... czy tylko ja już nie wiem o czym to jest? Czy tylko ja się pogubiłem i nie wiem co mają na celu te historie? Jasne, fajny tekst jak np. ten o pasie się trafi, ale bez kitu nie wiem do czego oni dążą.

Przecie to W, tu do niczego się nie dąży. Bądźmy szczerzy , pomysłu na Breezango nie ma żadnego? Wwe więc będzie się trzymało (pewnie w ich stylu, do znudzenia) tych historyjek, aż w końcu bezpodstawnie je urwą a rozrywkowe duo zniknie z tv. Pozdro Goldust!

Benjamin i Gable w pierwszej walce razem - w ogóle się nie kleją. I dobrze, IMO lepsza będzie historia generation gap, gdzie obaj próbują się zgrać na milion sposobów, ale koniec końców im nie wyjdzie aż młokos stwierdzi że to wina oldboja. Oczywiście, na to trzeba czasu.

Podpisuję się obiema nogami. To mogła by być dobra telewizja. Tylko czy Chad ma jakiekolwiek przesłanki ku temu by okazać się ,,dobrym'' ...złym?

Skoro o Englishu mowa ... co to były za wyjce po jego walce?? :shock: Nie udźwignąłem.

Za to ogromny minusik za szydzenie z dobrego kawałka soprano...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/507/#findComment-425692