Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

tak w moich oczach dla Jaśka jest to małe zeszmacenie jego "legacy". No sorry, ale mają zdecydowanie Top 3 wszechczasów w WWE i będziemy wspominać go w mixed tag team matchu :/ To już mogli go podłożyć Fandango.

No sorry, ludzie narzekali na to że jest promowany przez ostatnie 6 lat. A teraz jak jest w jakimś randomowym tagu to znowu są narzekania :roll:

[ Dodano: 2017-02-23, 16:36 ]

Co mixed tagu. To jest najlepsza decyzja dla wszystkich.

- Cena w midcardzie to zajebisty Cena

- Proma Miza i Ceny. Już nie mogę sie tego doczekać

- Kolejne miejsce dla kobiet na WM

- Maryse może dostanie szansę się wykazać

- Możliwe nawiązania do Bryana jako stronniczego menadżera

- Szansa że John się podłoży Mizowi

- Dwie najlepsze laski z wrestlingu w jednym story

Na co tu narzekać? :D

Jedyne co mi przeszkadza to że kompletnie olali story z Deanem i Renee, ale kto wie. Może do tego wrócą.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418200

• Reputacja:   1

Naomi ma ogromnego pecha. Gdy miała skroić AJ Lee parę lat temu z pasa(według plotek) to dostała z kolanka w oko od Litwinki zwanej Aksana (musiałem przypomnieć sobie jej imię w Wikipedii :D)

a teraz doznaje urazu podczas wykonywania swojego finishera Moonsaulta. Ech ta Naomi :-/

Dobra walka Nikki z Nattie i jeszcze lepszy botch (botchamania murowana) Na wm-ce na 100% Cena Family (John & Nikki) vs Mizanin Family (Miz & Maryse) i tutaj:

A. nie wierzę że Cena Family przegra (a bynajmniej małe szanse na to są)

B. i tutaj przypomina mi się coś jeszcze: Nikki zostaje producentką (czy kimś tam innym) Total Divas. Jak wiadomo materiał z tej walki i przygotowań powędruje do TD, a więc tu nasuwa się opcja - Jasiek oświadczy się Nikki!!!! Tak, wiem, dziwnie to wygląda, ale nie zdziwię się jeśli tak się stanie. Co jeszcze przemawia za zaręczynami po walce? Fakt iż o tej walce ludzie szybko zapomną, a dzięki oświadczynom ta walka będzie zapamiętana jako zaręczyny Nikki i Jaśka. Jasiek mimo iż będzie w mid-cardzie nie zostanie zapomniany, będzie materiał do TD, a Vince wyczuje kasę, którą będzie mógł wycisnąć z TD, wobec czego oglądalność TD na pewno wzrośnie, nie mówiąc o samym odcinku.

No dobra, wyjechałem z marzeniami. Ciekawe kto mnie wyśmieje :lol:

AA szybko pokonują Breezango, who cares? Usosi przychodzą, pogadali, i mamy walkę na wm-ce o tytuły. Czy będzie zmiana mistrzów? Nie wiem, za szybko by to mówić.

I Main Event. Miz wyrzuca Jaśka, nie dziwi to. Dean obity poza ringiem przez Corbina, nie dziwi to.

Ostatnia trójka, czyli Superkick od Harpera. Wszystko okey, szkoda tylko że trafił on w nogę Stylesa, który wleciał do ringu, a Dean który jedyne co poczuł to podmuch buta wypada z ringu.

I ostatnie sekundy walki. Serio ktoś to kupił że wylecieli w tym samym momencie? Bo ja nie. Ale za tydzień będzie gorąco, bo nadal nie wiadomo kto to wygra. Chciałbym aby Harper wygrał za tydzień, a na wm-ce zgarnął wreszcie najważniejszy pas w fedce, z którym porządzi kilka miesięcy.

Tyle ode mnie.

Dziękuję :-)

Edytowane przez VillainLee
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418228

Naomi straciła pas dokładnie tak samo, jak go zdobyła - brzydko mówiąc, z dupy. Z jednej strony Usosowej cholernie szkoda, ze złotem powinna bowiem latać już dawno, jeszcze w czasach gdy pas bardziej przypominał kolczyk, niż wrestlingowe akcjeorium. Z drugiej... cóż, karma naprawiła niejako błąd, jaki double-doublju popełniło na EC - Alexa ma swoje wady (szczególnie jedną, jest słabą wrestlerką) całością postawy zasłużyła jednak na wejście na WM-kę z pasem. Szczególnie, że mówimy o tym niebieskim, nic nie znaczącym gadżeciku...

Fajnie, że AA dostali swoje (spóźnione, hype na nich zdążył już bowiem opaść) pięć minut, prowadzenie dywizji tag-team jako całości woła jednak o pomstę do nieba. Ascension zajobbowani, Breezango zajobbowani, o Vaudevillains szkoda w ogóle gadać... wracamy do naszej sytuacji w której mamy dwa teamy (Slater i Rhyno gdzieś wyparowali, jak wrócą zaś to pewnie zajmą się sobą) wokół których będziemy się kręcili przez kolejne pół roku. Coś jak Usos-Harper/Rowan ze 2 lata temu, coś jak New Day-Dudley Boys po powrocie tych drugich, coś jak Charlotte-Sasha u pań w 2016. Zły, krótkowzroczny booking...

A swoją drogą ciekawe... czy gdyby nie kontuzja Rydera, niszczącymi wszystkich mistrzami byliby teraz Hype Bros? Skoro z Wyattów i tak pasy zdjąć mieli...

Walka dwóch pań na N najciekawsza była wtedy, gdy panie poszły na zaplecze w poszukiwaniu nowego feudu dla Bellaski. Znalazły, ten koszmarny feud można więc już chyba uznać za zakończony. I to jest, moi mili, pozytyw.

No i zgadzam się z pochwałami dla BR. Zwykle nie lubię tego typu walk, przez 3/4 czasu nic się w nich bowiem nie dzieje, wszystko co ciekawe sprowadza się zaś do końcówki, ostatnich 3-4, max 5 osób. I tu było w sumie tak samo, ale... cóż. Raz, że uczestników było tylko 10 (oszczędzono nam widoku tuzów pokroju Swagger, Ellsworth, Kane czy Hawkins, good) i dwa, że praktycznie każdy (poza Mojo, fuck Mojo) miał swoje story - niby zwiększyło to przewidywalność (a bo Ambrose nie wygra bo Corbin, a bo Miz nie bo Cena itp), ukróciło jednak przypadkowość. Wszystko miało ręce i nogi - to plus, którego brakło choćby podczas RR...

No i promocja Harpera w toku. Dziwnie się czuję widząc go wskazującego na znak WM-k... z jednej strony od lat twierdziłem, że gość jest jednym z najbardziej niedocenionych zawodników w fedce i uważałem, że porządny push należy mu się jak psu buda, z drugiej zaś... cały czas dziwnie ogląda mi się niedawnego przydupasa Braya w roli main eventera :P Trochę za szybka ta promocja, zupełnie jakby fedka chciała, byśmy w kilka tygodni zapomnieli o tym, że gość przez lata był gloryfikowanym jobberem.

Choć w sumie w odniesieniu do Braya mam podobne odczucia. Oh, well...

Anyway, za tydzień Styles umoczy (możliwe, iż nie do końca czysto), Harper pójdzie na mentora, AJ zaś zacznie się skarżyć na niesprawiedliwe traktowanie ze strony szefostwa. I feud marzeń z Shane'm gotowy, niebieska część karty na WM-kę rónież :twisted:

Esz, a miałem napisać tylko 2-3 zdania...

Edytowane przez Kcramsib
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418232

• Reputacja:   2

Segment z Danielem Bryanem i Naomi

Zatem kontuzja jest prawdziwa. Świetnie... Trochę to zabawne, że im bardziej się starają o bezpieczeństwo w ringu tym bardziej ludzie kontuzje łapią. Niedługo zawodnicy będą się po gentlemeńsku prosić żeby rywal opuścił ring na RR. Gallagher murowanym faworytem. :twisted: W momencie kiedy Alexa powiedziała, że wie iż to jest trudne dla Bryana, odpowiedź w stylu oddawanie ci tytułu jest gorsze była do przewidzenia, lecz liczyłem, że zrobi to w lepszy sposób, aby dogadać Alexie. :D

Pierwsza walka - SmackDown! Women's Championship: Alexa Bliss vs Becky Lynch

Zarówno rywalka dla Alexy jak i jej triumf bez zaskoczenia. Bliss prawdopodobnie wystąpi na największej gali w roku z tytułem. Z jednej strony niby się cieszę, bo moim zdaniem za szybko dali tytuł Naomi, lecz oczywiście szkoda wybranki Usosa, bo to, że nie chciałem, aby jeszcze nie miała pasa nie oznacza, że wcale.

Natalya ostro ciśnie po wybrance Ceny. Będą to ciągnać do WM'ki. :???:

Druga walka - Breezango vs American Alpha

AA sobie łatwo wygrywa, a mnie od samej walki bardziej urzekli Usosi (ponownie :roll: ). To tylko pokazuje jak reszta jest totalnie bezpłciowa w tej dywizji.

Trzecia walka - Nikki Bella vs Natalya

Ten moment kiedy Kanadyjka ląduje łbem w lustrze i nie ma po tym nawet śladu. :D Trochę się poobijały, a Maryse chyba nas uratowała od kontynuowania tej szopki. Wszystko wskazuje, że szykują, jednak ten mieszany TT. Szkoda, Ceny.

Całkiem spoko pomysł z tymi promami na zapleczu. Faworytami zdecydowanie AJ i Cena (chociaż duża szansa, że dostanie ten Tag Team). Harper ma tutaj szansę dostać naprawdę mega promocję. Corbin zapewne rzuci się na Ambrose'a i dostaną własny program.

Czwarta walka - o tytuł pretendenta nr. 1 do pasa WWE Championship: John Cena vs Kalisto vs Apollo Crews vs Mojo Rawley vs Baron Corbin vs Luke Harper vs AJ Styles

I w zasadzie wszystko już wiadomo. Ziggler dalej z dwoma jobberami, Baron z Deanem (którego sposób wyeliminowania niezbyt mi się spodobał), Cena niestety w mieszance. Cieszy, że Harper dostaje spory push i teraz to on wydaje się faworytem do wygranej w przyszłym tygodniu. Doczekaliśmy się zatem feudu w rodzince. Teraz czekać jeszcze aż Orton wyczuje swoją okazję i Triple Threat powinien nas uraczyć. Nie wydaje mi się żeby udział Randy'ego na nadchodzącym PPV ograniczył się do stania w narożniku Braya.

Tygodniówka, która praktycznie już ustaliła kartę na WM'ce u niebieskich. W tym tygodniu to oni wygrywają.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418302

Segment z Danielem Bryanem i Naomi

Niedługo zawodnicy będą się po gentlemeńsku prosić żeby rywal opuścił ring na RR. Gallagher murowanym faworytem. :twisted:

Ja kiedyś miałem taką myśl, że niedługo zamiast walk będzie gra w kamień, papier, nożyce, albo inne scrable!

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418312

Smackdown obejrzany w środę, ale z braku czasu krótki komentarz do dwóch spraw dopiero teraz.

Po pierwsze, naprawdę podobał mi się styl w jakim swoje promo zrobili Usosi. Jestem mile zaskoczony. Co prawda jeden przesadnie piszczał, ale to było do przełknięcia.

Po drugie, na początku byłem zły za sposób w jaki skończyli tak dobry BR, ale teraz po kilku dniach wydaje się, że nie było lepszego sposobu na podpromowanie Harpera. Skończy się to pozytywnie o ile oczywiście Luke we wtorek czysto pokona AJa.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418327

Naomi oddaje tytułu, oczywiście z punktu widzenia czysto ludzkiego jest mi jej szkoda, ale tak naprawdę nie będę rozpaczał bo zdecydowanie wolę Alexe z tytułem. Dziwnie wypadło to, że na Raw zarząd żądał oddania pasa przez mistrzynię kobiet, a dzień później na Smackdown mamy bliźniaczą sytuację.

Niby Usosi nie wypadli tak źle, ale jakoś nie widzi mi się ten ich feud przez następne tygodnie. Ciężko będzie rozpisać to w ciekawy sposób, aż do Wrestlemanii.

Niby wygląda to na koniec fatalnego feudu Nikki z Natalyą, ale na horyzoncie mamy teraz Maryse. Sam feud Ceny z Mizem nie musi wypaść źle, ale kobiety będą nam zapewne sukcesywnie obrzydzać tę rywalizację.

Bardzo fajne Battle Royal, te krótkie proma w trakcie gali również zrobiły robotę. WWE w jasny i klarowny sposób pokazało nam jak przez następnego tygodnie będą wyglądały najważniejsze programy niebieskiego brandu. Ta końcówka strasznie naciągana no, ale trudno, WWE zdecydowało się na taką opcję i ma to jakiś sens. Za tydzień pewnie Harper pokona Stylesa co da mu jeszcze większego kopa, a AJ będzie miał pretensje do władzy. Tylko w takim wypadku to Shane powinien zarządzić jego walkę z Harperem, co prowadziłoby do AJ Styles vs. Shane McMahon na Wrestlemanii.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418376

• Urządzenie:  Windows

Feud Miza z Jasiem, rozkręca się na dobrę. Cementuje się można powiedzieć. Emocji na razie tam tyle co sensu. Miz zaczął wracać do odległej przeszłości, co od razu daje odpowiedź, jak naciągany jest to story. Sam segment był jednak całkiem przyzwoity. Swietny, jak mikrofon przejął Cena.

Ostatnio panuje dziwna zależność, przy której każdy wywiad z heelem, zaczyna się od oburzenia zadanym pytaniem. Serio? Zrobiłem X, a Ty mnie pytasz o to?

AJ wygrywa, ale jest zamieszanie z Shanem, więc koszmar się ziści - co będzie kretyńskie. Dla mnie mega słabe zestawienie, które nawet ringowo mnie nie jara. Zresztą, nienawidzę takich naciąganych motywów, jak ten z Battle Royal, który jak widać nie prowadzi donikąd. Bo po co Orton deklarował swoją przynależność do Braya, żeby 2-tygodnie później go zdradzić? Żeby dostać klucze do "królestwa"? A nie miał ich przypadkiem już wcześniej? Raczej tak.

RAW było słabe... SmackDown minimalnie lepsze 5-4 dla Niebieskich

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418423

Dość niepokojące było to promo Ortona. Serio myślałem że zaraz wyciągnie jakieś zwłoki czy coś :twisted: W sumie to postąpił niewiele lepiej, bo spalił wszystko wpizdu.

A tak czysto od strony wrestlingowej, to za szybko to wszystko nastąpiło jak dla mnie. Ktoś powie, że niespodziewanie, ja bym powiedział że z dupy. Z tygodnia na tydzień z pełnego poparcia przeszedł w zdradę.

AJ ma rację. Wygrał wszystko co trzeba było by być w walce o pas na WMce. Jeśli mu to odbiorą i wyjdzie z tego walka z Shanem to będzie mega bullshit. A tak w ogóle to Shane powinien rzucać się do sędziego (którego tak de facto zatrudnia), że nie zauważył nogi Harpera na linach. Nie do AJa który zrobił to co do niego należało czyli wygrał walkę (2 razy).

Choć zapewne pojadą po najmniejszej linii oporu, na którymś ze SD! dostaniemy Orton vs AJ, Randy wygra i wkurzony AJ rzuci się na Shane'a. Nie chcę tego, ale niestety wszystko na to wskazuje.

Nie chciałem też tego Mixu Ceny, Nikki, Miza i Maryse, ale muszę przyznać że segment z nimi wyszedł bardzo fajnie. Zresztą co się dziwić, jechali po sobie niemal osobiście :D

W tym tygodniu tylko post o SD! I niech to świadczy o poziomie RAW

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418424

Ale mi cały plan pogmatwali - wszystko się trochę pokićkało.

W tym feudzie Miza z Ceną obrali zły kierunek IMO - panowie powinni być dodatkiem do pań i ich historię. Ofc, oni mają swoją ale po tym co usłyszeliśmy widać że dupy nie urywa, więc niech oni będą charyzmatycznym tłem dla pań. Uwielbiam takich fejsów którzy nazywają innych od bitch - przykład do naśladowania dla każdego :roll: (BELLA!)

BTW. Akurat Czwórkę to Flair dał Mizowi w segmencie na Raw.

Strasznie słabo na tej walce ze Stylesem wyszedł Harper - dwa szybkie jobby usadziły gościa w mid-cardzie, z tego nic nie będzie, do WM (może dopiero potem). AJ vs Shane .... w tej walce jest tylko jeden pozytyw - AJ wygra na WM, jeśli to spierdolą ... nie no, bez jaj, tego nie da się spierdolić.

Orton spalił chacjendę Wyatta - ten się załamał jak nigdy, a to story wyszło z dupy. Nie było żadnych przesłanek by Orton się buntował. Ostatnia prosta tego story zaczyna się ciężkim knockdownem na Brayu - daje to nadzieje że jeśli tak jednostronnie będzie to prowadzone to może Wyatt jakimś cudem/złotą regułą obroni pas na WM. W nie za fajnym świetle to go postawi ale w końcu wygra na WM.

Edytowane przez Jack Doomsday
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418426

Uwielbiam takich fejsów którzy nazywają innych od bitch - przykład do naśladowania dla każdego

No, chyba sobie jaja robisz? Narzekamy na WWE, że jest do dupy, że ssie, że wszyscy walą wyuczone formułki, że nie ma "tego "edgy" w produkcie, że każdy jest taki sam... A jak face pokazuję swój charakter i "jaja" to narzekamy na WWE... I weż tu zrób dobrze fanom. :? Kto powiedział, że to ma być zachowanie do naśladowania - Nikki nie wyzwała "bitch" pierwszej lepszej osoby, tylko laskę która spoliczkowała jej faceta... Myśle, że obrona własnych bliskich, i nie danie sobą pomiatać jest wzorem do naśladowania. Swoją drogą dobrze, że jednak tej ery Attitude nie ma bo byś się co chwila degustował zachowaniem "tych dobrych". :twisted: Nie pisałbym tego w twoim kierunku ale po twoich postach wynikało, że sam narzekasz na brak "charakteru" obecnego produktu a teraz ci się to nie podoba.

Edytowane przez PH93
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418427

Jack jest po prostu zbyt delikatny do tego biznesu, świadczy o tym jego hejt na Gulaka.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418428

Aż 20 minut na segment i nie było się czego czepić. Jasne, Mixed Tag na WM pewnie będzie lipny, ale gadka przez najbliższy miesiąc nam to wynagrodzi. Cena i Miz będą podnosić poziom SD.

Kończą się pretendentki, wkracza Natalya. Heel vs heel?

Walka Ambrose'a z Hawkinsem genialna :D Gadka też spoko - chyba przestali mu pisać teksty, bo znowu jest zabawny.

Orton już nie lubi Braya. Fajny filmik - czyżby Matt już gadał z kreatywnymi? :D Nie, Orton wcześniej nie miał "kluczy do królestwa". Wyszło nagle, ale nie czepiałbym się tak o brak sensu.

Widzę jeden problem. Gdzie tu wcisnąć Stylesa? Shane nie może mu teraz zabrać shota... nie? :( Shane vs Luke po dzisiejszej akcji by od biedy przeszło. Dajcie mi Triple Threat o pas, to logiczne... Sytuacja z Talking Smack jest niepokojąca :(

Tak czy siak, w tym tygodniu SD >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Raw

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418430

• Reputacja:   306

Podniecacie się AJ'em ale żeby pochwalić Harpera który dał z siebie więcej niż AJ to już nie.

Gościu dziś pokazał klasę, że nie jest gorszy od AJ'ów, Owensów czy innych tam kozaków.

Jeśli sytuacja się nie wyjaśni już na SD! Za tydzień to mamy przejebaną sprawę, bo Harper powinien dołączyć do walki z Wyattami a nie żaden AJ, który w ogóle nie pasuje do całej tej Historii która się dziś wydarzyła. Lubię AJ, szanuje go że jest zajebistym zawodnikiem ale są też inni w kolejce i nie trzeba za każdym razem powtarzać że mu się walka o pas należy, bo dziś akurat Harper pokazał się jeszcze z lepszej strony, moim zdaniem.

No nie źle Randy se to rozegrał. Ale zauważcie to że tu nie chodzi o chatę Wyatta, po prostu Randy spalił tą całą Sister Abigil czy jak ona tam miała.

Serio myślicie że Wyatt by się tak rzucał o chatę? Spalili jego Boginie, jego demona...

Tutaj Wyatt jest teraz największym przegranym, bo Randy jedną zapałką zniszczył jego cały dorobek i jego całą ukrytą moc, podstępnie go omamił dochodząc do finału.

Teraz Wyatt po części będzie się mścił za to co zrobił mu Randy, teraz można powiedzieć że będą rywalami na lata, bo Orton spalił mu cały dorobek, czyli zniszczył mu to na co długo pracował. Więc ten segment pokazał, jak bardzo słabe jest RAW do Smackdown, że taki Randy z Wyattem potrafi dać więcej rozrywki niż taki Goldberg i Owens, Regins itd.

Do tego początkowy segment z udziałem Ceny i Miza.

Co tu dużo mówić totalna profeska nie mogłem z tego jak Cena zgasił Miza, że ma ochotę walczyć z Undertakerem na WrestleManii niż z nim :lol:

Do tego dorzucili ostrą Nikki i fajnie całkiem to wyszło.

Ta walka z pewnością nudzić nie będzie na WrestleManii.

Dean i Corbin też całkiem nie źle. Fajny segment, fajne speeche nie było źle.

Smackdown>RAW.

Smackdown zjadło i wysrało RAW totalnie.

Edytowane przez Grins
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418431

Uwielbiam takich fejsów którzy nazywają innych od bitch - przykład do naśladowania dla każdego

No, chyba sobie jaja robisz? Narzekamy na WWE, że jest do dupy, że ssie, że wszyscy walą wyuczone formułki, że nie ma "tego "edgy" w produkcie, że każdy jest taki sam... A jak face pokazuję swój charakter i "jaja" to narzekamy na WWE... I weż tu zrób dobrze fanom. :? Kto powiedział, że to ma być zachowanie do naśladowania - Nikki nie wyzwała "bitch" pierwszej lepszej osoby, tylko laskę która spoliczkowała jej faceta... Myśle, że obrona własnych bliskich, i nie danie sobą pomiatać jest wzorem do naśladowania. Swoją drogą dobrze, że jednak tej ery Attitude nie ma bo byś się co chwila degustował zachowaniem "tych dobrych". :twisted: Nie pisałbym tego w twoim kierunku ale po twoich postach wynikało, że sam narzekasz na brak "charakteru" obecnego produktu a teraz ci się to nie podoba.

PH93, my man, nie w tym rzecz :wink: Nie chodzi mi o ogół - ja chce tego charakteru od każdego, jednak mi się rozchodzi głównie o Nikki. Od jej powrotu na SD jest fejsówą - a więc wg jakichkolwiek standardów powinno chcieć się ją lubić. Wg mnie, trochę się nie da. Ten feud z Natalyą nijak jej nie pomógł - podczas gdy ona starała się sprzedać jako ciężkopracująca kobieta która NIE doszła do sukcesu dzięki swojej aparycji, pierwsze co robi podczas swojego wejścia do ringu kręci dupą, i rozrywa koszulke eksponując swoje "dopracowane" cycki. Potem w międzyczasie walnie tekst że "Natalya jest dla niej martwa". Teraz wali "bitch". Wg założenia mam ją lubić a panoszy się jakby sama była bitch :wink: A w międzyczasie, Cena który zawsze wychodzi z mieszaną reakcją na koniec swojego proma był popowany przez każdego z publiczności, a nawet nie musiał być edgy (choć wiemy że on potrafi). Można? Można.

Przez ten problem z "bitch" nie wyrażam zdegustowania z zachowaniem - tylko całokształt postaci Nikki, która robi się na ździrę. Mogłem co prawda bardziej sprecyzować w swoim poprzednim poście, ale cóż ... zapomniało mi się, pisałem na szybkości :wink:

Poza tym, jeśli o Ballaski chodzi ... jestem mocno stronniczy na ich niekorzyść, czego nigdy nie ukrywałem - ja tylko czekam na dzień kiedy jednej i drugiej nie będzie w fedzie i wtedy odnajdę swoją światłość umysłu :twisted:

Tak szczerze to Attitude Era to nie jest dla mnie coś do czego wracam. Rzadko kiedy obejrze jakiś filmik na yt, ew. jakiś specjal z network, i to tyle. Już dawno przestałem patrzeć na Dabju przez pryzmat "ery Attitude" - to były zbyt odległe czasy, teraz nawet nie dałoby się tego zpapugować.

A ty K-Pel z Gulakiem mi nie wyjeżdżaj :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/478/#findComment-418433