Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

ale też i połączenie Erica z Brayem - głupia decyzja o ile do niej dojdzie.

Łączenie Wyatt FAMILY głupią decyzją? Zwłaszcza po tym jak Bray przegrał 1v1?

Moim zdaniem łączenie Erica Rowana z Brayem bedzie głupią decyzją. Łysy rudzielec był najsłabszym ogniwem u Braya i teraz będzie na jego równi? No tak to wygląda. Poza tym projekt pt. Wyatt Familly się wypalił już bardzo dawno temu (jak dla mnie). Nie są tą samą stajnią co w NXT czy do pierwszego rozpadu. Po prostu nudzą a i jak na nich patrzę to widziałem grupę jobberów w wielkich walkach. Sam Bray ma potencjał na Smacku żeby być głównym mistrzem. Nawet bym chciał to zobaczyć. Chcę jego dłuższego runu jako solowy zawodnik. Jeszcze niech zmieni temat swoich prom bo od paru lat słyszę to samo. Z drugiej strony widzieliśmy Rowana solo, to był kurwa dramat. Mogliby mu zmienić imidż, gimmick itd. i coś innego spróbować bo Bray na tym sporo straci.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408169

• Reputacja:   0

Niezłe są te informacje o zawodnikach przy wejściach. Ale...

Chad Gable - height 5'8''

AJ Styles - height 5'11'' :|

Właśnie te informację mnie rozwalają :D . Podają wzrost ale wagi nie? Takiemu Crewsowi to nawet statów wzrostu nie podali. Dlaczego? Bo mieli przygotowane dla Creeda? Eva Marie wygrała Diva Search 2013? To było coś takiego? Ziggler zna język migowy? Hahahah niech wspomną w tych statystykach o jego "karierze" komediowej. I ten Styles 5"11 :lol: . Co ciekawe Ring of Honor też mu tyle dawało. Może on oszukuję i staje na encyklopedii podczas mierzenia :twisted: ?

Ogólnie pomysł ze statystykami fajny ale mogło by to wyglądać np tak:

Ringname: Johnny Ryper

Waga: 95kg

Wzrost: 6'1 (185cm)

Pochodzenie: Gdańsk, Poland

Doświadczenie w biznesie: brak (no chyba że bycie fanem i członkiem forum się liczy)

hehe.

Edytowane przez Johnny Ryper
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408170

Moim zdaniem łączenie Erica Rowana z Brayem bedzie głupią decyzją. Łysy rudzielec był najsłabszym ogniwem u Braya i teraz będzie na jego równi?

Nie będzie na równi, będzie po prostu przydupasem czekającym, aż po kontuzji wróci Harper (co ma podobno niedługo nastąpić) - wtedy Familia będzie znów miała trzech członków i wszystko wróci do normy.

Zresztą, co innego robić z Rowanem jak nie trzymać go przy Brayu? Raz już próbowali puścić go solowo, pamiętamy jak się to skończyło...

Edytowane przez Kcramsib
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408172

Johnny Ryper, ten Smack Talking to zwykły Post Show, czy coś innego? Jakoś nie chciało mi się na to lukać, a rozum podpowiada żeby nie spodziewać się po tym jakiś fajerwerków...

To jest coś ala post show w którym świetna Renee gada z Bryanem i różnymi gościami (American Alfa i Dolph Ziggler). Gadają o tym co się wydarzyło na SD ale Bryan o wszystkim mówi w zabawny sposób i to jest entertaining :D . Wspomniał np o tym że RAW po stracie pasa od razu robi nowy pas i wyśmiał że nazywają go Universal. Też wspomniał o tym że dla niego zobaczenie Lesnara na SD to szok bo ten pojawia się 6 razy w roku :D . Niczego nowego ten program nie wnosi ale jest niezła rozrywka.

[ Dodano: 2016-08-03, 23:03 ]

ale też i połączenie Erica z Brayem - głupia decyzja o ile do niej dojdzie.

Łączenie Wyatt FAMILY głupią decyzją? Zwłaszcza po tym jak Bray przegrał 1v1?

Moim zdaniem łączenie Erica Rowana z Brayem bedzie głupią decyzją. Łysy rudzielec był najsłabszym ogniwem u Braya i teraz będzie na jego równi? No tak to wygląda. Poza tym projekt pt. Wyatt Familly się wypalił już bardzo dawno temu (jak dla mnie). Nie są tą samą stajnią co w NXT czy do pierwszego rozpadu. Po prostu nudzą a i jak na nich patrzę to widziałem grupę jobberów w wielkich walkach. Sam Bray ma potencjał na Smacku żeby być głównym mistrzem. Nawet bym chciał to zobaczyć. Chcę jego dłuższego runu jako solowy zawodnik. Jeszcze niech zmieni temat swoich prom bo od paru lat słyszę to samo. Z drugiej strony widzieliśmy Rowana solo, to był kurwa dramat. Mogliby mu zmienić imidż, gimmick itd. i coś innego spróbować bo Bray na tym sporo straci.

Nie bardzo rozumiem. Skoro Bray jest bookowany jako przegrany to chyba jest na tym poziomie co Rowan? A jeśli nie patrzysz na to, to czemu skreślasz Rowana który nigdy nie dostał szansy? Bycie pogrzebanym przez Big Showa a później kogoś tam (walka na SD o udział w RR matchu) to nie była szansa. Rowan bookowany jako monster byłby super. Na tym SD powinien walnąć Ambrosowi power bomb na stół komentatorów.

Jeszcze jedno. Ludzie przestańcie się czepiać TakerFana. Sasha jest super a wy nie musicie czytać jego postów. Jak mi się nie podoba to co ktoś pisze to daje mu ignora :twisted: . I nie psuję sobie humoru czytając forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408173

• Reputacja:   627
  • Urządzenie:  Windows

To jest coś ala post show w którym świetna Renee gada z Bryanem i różnymi gościami (American Alfa i Dolph Ziggler). Gadają o tym co się wydarzyło na SD ale Bryan o wszystkim mówi w zabawny sposób i to jest entertaining :D . Wspomniał np o tym że RAW po stracie pasa od razu robi nowy pas i wyśmiał że nazywają go Universal. Też wspomniał o tym że dla niego zobaczenie Lesnara na SD to szok bo ten pojawia się 6 razy w roku :D . Niczego nowego ten program nie wnosi ale jest niezła rozrywka.

Chyba sam rzucę na to okiem, bo wygląda lepiej niż te nudne pre-showy :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408175

• Reputacja:   1

Nie bardzo rozumiem. Skoro Bray jest bookowany jako przegrany to chyba jest na tym poziomie co Rowan? A jeśli nie patrzysz na to, to czemu skreślasz Rowana który nigdy nie dostał szansy? Bycie pogrzebanym przez Big Showa a później kogoś tam (walka na SD o udział w RR matchu) to nie była szansa. Rowan bookowany jako monster byłby super. Na tym SD powinien walnąć Ambrosowi power bomb na stół komentatorów.

Skoro przez wiele miesięcy Rowan był sługusem Braya, jego chłopcem na posyłki, jego mistrzem a teraz będą razem w tag teamie to niestety jest to cios dla Wyatta. O ile będą tag teamem bo o tym się pisze. Jeśli dalej będzi tak, że Bray będzie dawał mu rozkazy będą jego guru ale żadnego tag teamu (czyt. walki o pasy TT jako druzyna itd.) nie stworzą to okej choć zdecydowanie wolałbym Braya solowego.

A tu zdjęcie a propos botcha Bryana. Czy z tego też się smiał u Renee? :lol:

http://www.facebook.com/four3four/photos/a.576518849053235.1073741829.576109765760810/1136106989761082/?type=3&theater

[ Dodano: 2016-08-03, 23:13 ]

A co do tego studia. Wszystko zajebiście, ale czemu w trakcie trwania gali? Jako WWE Exklusive okej, ale jakoś podczas trwania gali dziwnie się to ogląda

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408177

• Reputacja:   2

Nie wiem czy oglądasz NXT czy nie, ale Carmella była częścią Enzo i Cassa, była ich menagerką a raczej panną od kibicowania przy ringu. Dopiero teraz ich rozdzielili.

Masz rację, bo wszystkiego związanego z NXT nie śledzę. Faktycznie spojrzałem sobie i tworzyli razem team. To podobieństwo było zbyt duże żeby być przypadkowe.

W zasadzie Carmella nie jest warta uwagi, wkurwiające zachowanie, nie jest jakąś boginią piękności, w ringu są lepsze, a no i gimmick ma jak dla mnie badziewiasty - nudny, ale irytujący :x

Tego się obawiam i jestem w stanie ci uwierzyć. Na ostatnim Smacku o dziwo mnie nie poirytowała, ale biorąc pod uwagę gimmick pustej lalki to zapewne kwestia czasu. :???:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408180

4. Womens Division - Wiedzą jak wykorzystywać Eve :twisted: . Niech się pokaże i nie walczy. Choć teraz żałuję że nie zobaczyłem jak Becky suplexuje Marie po całym ringu.

- Natalya jest obecnie najgorszą zawodniczką w WWE.

- Carmella brzmi trochę jak Jillian Hall. Nie wiem czy ona ma być facem czy wkurzającym heelem? Musi coś zrobić ze swoim głosem bo to jest zbyt drażniące.

- Gdzie 2 najlepsze tyłki w tym biznesie? Gdzie Naomi i Alexa?

6. Daniel Bryan pogrzebał "świetne" promo Ceny - na początku myślałem że Cena dał świetne promo o swojej pasji do WWE ale w Talking Smack Daniel Bryan zmienił moje zdanie. "Pasjonujące" proma Ceny już się nudzą. On nie mówi nic nowego. Na SummerSlam będzie prawdziwy test "nowej ery". Jeśli Cena pokona Stylesa to znaczy że WWE wcale nie zamierza się zmienić i zaraz z dupy wrzucą Romana do ME. Cena nie może wygrać tej walki. Jak wygra to AJ będzie oficjalnie pogrzebany.

Zgadzam się z twoją opinią, że Natalya w tym momencie jest najsłabszą zawodniczką w WWE. To szok, że w NXT marnuje się taka Asuka, czy Bayley, a w głównym rosterze walczy Natalya przebrana za parówkę.

Co do Jaśka. Wiesz, że to wcale nie musi być "Nowa era". Wszystko może być spoko, ale załóżmy, że Jasiek ma w swoim kontrakcie klauzulę Creative Control i nie zgodzi się na porażkę z AJem? Przypominam, że Cena to nie Y2J, który stara się promować gwiazdy i zgadza się na podkładki. Przypominam feud Ceny z Owensem.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408182

Chłopie ja rozumiem zachwycasz się tą Sashą, ale akurat Becky potrafi strzelić ciekawy speeche na mikrofonie niż Sasha, ostatnie RAW o tym świadczy, gdzie segment uratowało Jericho bo tak to ziewałem, może w ringu jest genialna... Ale Becky to akurat full pakiet, mi ona nie przeszkadza, ba wolą ją niż Sashke która nudzi za majkiem niczym Regins, można lubić Banks za umiejętności w ringu, ale za mic'em to ona straszna jest...
Jaki to ciekawy speech ostatnio wygłosiła bo serio nie mogę sobie przypomnieć. Serio, bez jakichkolwiek złośliwości w Twoją stronę. Sasha może nie zachwycać za majkiem bo jest face'm a ta rola bardziej ogranicza, niż gdy ktoś jest heelem. Mi się to aż tak nie rzuca w oczy, choć oczywiście wolałbym ją jako ostrą heelową laskę. Wiem że być może jestem nieobiektywny, gdyż wiadomo jaki mam do niej stosunek ale i tak będę ją bronić. Zawsze. Wszędzie.

Becky nie potrzebuje speech'ów.... jedno zdanie... BECKY BALBOA brzmiało lepiej niż te 1000 nudnych słów od naszego szefa. Ba ,nawet ten co zapowiada Ewunię ma większego majka od Sashy :D . Ja rozumiem, że można wspierać swoją ulubioną wrestlerkę/wrestlera, jednak u Ciebie jest już to obsesją. Nie długo to ku*** będziesz wspominał Sashę w walce Asuka vs Bayley.... tak Asuka to już w ogóle ciśnie Sashę po całości... z całym szacunkiem. Ameno!

[ Dodano: 2016-08-03, 23:58 ]

Ktoś tu napisał, że Natalya jest najgorsza... w tej bajce były smoki? ;-)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408183

[ Dodano: 2016-08-03, 23:58 ]

A co może nie jest? Ja wiem są te Camerony i inne beztalencia, ale Natalya to nie ta sama Natalya co kiedyś :D W dodatku dostała strój parówki i wygląda gorzej niż Miz...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408184

Womens Division - Wiedzą jak wykorzystywać Eve . Niech się pokaże i nie walczy.
Natalya jest obecnie najgorszą zawodniczką w WWE.

Coś mi się tu nie zgadza ;)

Przypominam, że Cena to nie Y2J, który stara się promować gwiazdy i zgadza się na podkładki. Przypominam feud Ceny z Owensem.

Że co? Że jak? No chyba jednak nie róbmy sobie żartów. Ja wiem, że Cena wins LOL, ale Jaś sam w sobie jakichś wielkich problemów z podłożeniem się nie ma. Nie róbmy zaraz z niego Hulka Hogana.

A co może nie jest? Ja wiem są te Camerony i inne beztalencia, ale Natalya to nie ta sama Natalya co kiedyś W dodatku dostała strój parówki i wygląda gorzej niż Miz...

Nie jest. Cameron to już dawno zwolniona. To, że Natalka to nie to samo co kiedyś, nie znaczy, że jest najgorszą zawodniczką w rosterze.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408185

Promo Deana z Dolphem było naprawde dobre, przez cały ten segment nie mogłem się zdecydować komu kibicować, Ziggler rzeczywiście pokazał, że jest "that damn good!", gdyby kiedykolwiek ktoś miał do tego jakieś wątpliwości :roll: Tylko co z tego? Bo pasa na Summerslam nie wygra, a wtedy wróci do punktu wyjścia i nadal będzie w midcardzie jobbował. :lol: Nie mogę sobie wyobrazić, jak Ziggler, który jeszcze miesiąc temu jobbował Corbinowi spinuje Deana, który świeżo pokonał dawnych braci z Tarczy, czysto odliczając Romka. Samo starcie na pewno będzie stało na bardzo wysokim poziomie, ale jak Ambrose powiedział "You will steal the show like you always do but you are gonna lose" i tak też się stanie. A drugiej szansy Dolph raczej nie dostanie.

Mam jedynie nadzieję, że AJ Styles czysto pojedzie Jasia. Wtedy już będzie konkretnie wypromowany i na następnym PPV dostaniemy Ambrose vs Styles o WWE Title

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408186

Carmella na Smackdown to największy sabotaż kariery jaki widziałem w życiu. Dziewczyna została odłączona od swoich ziomków. Ok, nie chcą robić z niej valet, chcą wrestlerkę. Ok, tylko czemu ach czemu ją "obsrali" awansem - kilka odcinków NXT temu pisałem że dziewczyna ma daleko do bycia over z publiką w pełni, że dopiero jest na drodze - ona w tym "maratonie" przebiegła dopiero dwa kilometry i już oczekują czegokolwiek dając awans? Ona jako fejsówa w heelowej postaci będzie się wykładać za każdym razem, bo jeszcze nie znalazła nie tyle co złotego środka, co żadnego środka. Naprawdę źle widzę jej przyszłość u niebieskich, choć to nie musiało tak to wyglądać.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408224

Może ktoś powinien powiedzieć Zigglerowi, że darcie mordy...sorry - podniesienie głosu o 10DB nie sprawia, że promo staje się lepsze, gość zaczyna mnie irytować w ten sam sposób, co Cena - którego jednym zdaniem podsumował AJ: same old shit od 10 lat, oglądając SD trochę przysypiałem i Jaśka słuchałem jednym uchem, ale dam sobie uciąć cokolwiek, że w swojej wypowiedzi użył zwrotów "i love wwe universe" 'i love this business" czy "hustle loyalty respect". Ich przeciwnicy nie poprawili poziomu wypowiedzi i było to kolejne korespondencyjne zwycięstwo gadanego segmenty RAW nad SD.

Co tam jeszcze ciekawego: poprawny debiut AA, goście nie są aż tak over jak Enzo i Cxass, żeby publika srała na ich widok od pierwszego pojawienia się w nowym brandzie, teraz najtrudniejszy dla nich czas - albo wybiją się na tle mdłych teamów albo podzielą los Villains albo Ascension, mam nadzieję, że publika ich kupi.

Carmella w NXT bvyła dla mnie przeciętna, ale teraz starając się podwójnie czuję zażenowanie, słuchając i oglądając jej osobę. Nikt normalny się tak nie zachowuje, nawet gdy ma gimmick puszczalskiej blondyny z jersey shore.

Był też jeden plus! Ziggler jednak obronił swój shot na Summerslam, podbudowując się bardzo ładnie na Wyacie, bo byłem pewien, że Brat Abigail na luzie pozbawi go wymarzonego pojedynku, co pasowałoby do obecnego Zigglera :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408238

Bez przesady. Natalya może nie jest pięknością ale że smok od razu :twisted: ?

Johnny Ryper napisał/a:

Womens Division - Wiedzą jak wykorzystywać Eve . Niech się pokaże i nie walczy.

Johnny Ryper napisał/a:

Natalya jest obecnie najgorszą zawodniczką w WWE.

Coś mi się tu nie zgadza ;)

:D Eva jest na takim "poziomie" że nawet nie wziąłem jej pod uwagę jak myślałem o zawodniczkach. WWE powinno zrobić to samo i jak tak bardzo chcą mieć Eve to niech ją dadzą do wywiadów. Chociaż znając ją. To też zbotchuję :P .

A co do Natayli i Carmelli jescze.

Carmella została wrzucona do MR za szybko. Ja oczekiwałem że ona się wyrobi i może zdobędzie pas kobiet NXT pod koniec roku a oni ją walnęli na Smackdown od razu.

A Natalya chyba się już wypaliła. Jej proma i gra aktorska są gówniane. Wygląd takie 5/10. Jedyne w czym ona była dobra to ring a ostatnio nawet na tym polu mało pokazuję.

A co do dywizji kobiet jeszcze: Tamina i Rosa już poza WWE? Oby.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/431/#findComment-408241