Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tapingi SD! są nagrywane we wtorki a emisje w piątki. Więc mam prośbę, poda mi ktoś link do strony na której można już obejrzeć Smacka? Bo skoro już są spoilery to chyba gdzieś da się obejrzeć :)

Spoilery są podawane przez osoby, które były obecne na tapingach, nie można obejrzeć jeszcze gali, co najwyżej jakieś amatorskie filmiki wyjątkowych segmentów jak np. zainkasowanie walizki przez Swaggera rok temu itp.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219942

No i zobacz Raven :

Booker T was introduced as the newest member of the SmackDown announce team at tonight's SmackDown taping in Long Island, New York, replacing Matt Striker. The team now consists of the returning Superstar, Michael Cole and Josh Mathews.

He performed the "Spin-a-Roonie" in the ring before joining his new colleagues at the announce desk.

As reported earlier, Booker T returned to World Wrestling Entertainment to announce as well as wrestle. His new role with the company is being compared to that of Jerry Lawler's since he announces and wrestles.

Pięknie to rozgryzłem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219956

No to nieźle nawet. Fajnie, że będzie walczył, no i nieźle, że będzie komentował. Ale co z Mattem Stiker'em ? On wcale nie był zły.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219958

No to nieźle nawet. Fajnie, że będzie walczył, no i nieźle, że będzie komentował. Ale co z Mattem Stiker'em ? On wcale nie był zły.

Mało tego, to chyba największy fan Bookera. Matt Striker to obecnie najlepszy komentator w WWE, ktoś kto w przyszłości będzie kojarzony z JR'em. Bardzo mi szkoda, że nie będzie komentował. A może to przyczyna tego, że przejdzie na raw?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219960

Mało tego, to chyba największy fan Bookera. Matt Striker to obecnie najlepszy komentator w WWE, ktoś kto w przyszłości będzie kojarzony z JR'em. Bardzo mi szkoda, że nie będzie komentował. A może to przyczyna tego, że przejdzie na raw?

No jak według prognoz będzie na WMce Lawler vs Cole to ten drugi dosyć długo może nie powrócić do komentowania po nokaucie :D Przyznam się że SD! oglądam okazjonalnie i być może i Striker jest najlepszym komentatorem to mimo wszystko kłótni i docinek panów z RAW słucha się bardzo przyjemnie i można się pośmiać często :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219965

• Urządzenie:  Windows

Kiedys w newsach, było napisane, że ma zostać GM na SD!, więc biorąc pod uwagę "kuku" Longa ta funkcja jest wolna.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219967

Striker out- a wiecie dlaczego ?

Gdy wchodził Diesel poróbował powiedziec Holy s*** ale go chyba Jerry uciszył,Vincowi sie nie spodobało i tylko mu NXT zostanie:)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219991

Teraz puściłem jeszcze raz RR i rzeczywiście przy wyjściu Diesela słychać Holy shii.... :D
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219993

Ale Striker się powstrzymał. Powiedział Holy Shi.. i dalej nie kontynuował. Vince wcześniej wspominał, że ma plany związane ze Strikerem i że widzi go w przyszłości jako jeden z czołowych komentatorów. Moim zdaniem jeżeli JR nie wróci na RAW to Striker tam się pojawi jak Jerry rozprawi się z Colem.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-219994

Całkiem całkiem SmackDown, trzyma swój niezły poziom od początku roku.

Plusy [+]

+ Drew McIntyre w WH EC Matchu. Szkot ostatnio bardzo się poprawił i dostał nagrodę w postaci title shota w kapsule.

+ Niezła walka Reya z Jackiem Swaggerem. Słyszałem, że Mysterio ma kontuzję, więc pewnie szybko zostanie z EC wyeliminowany. Inna opcja, to że wejdzie ostatni, gdy zostanie dwóch.

+ Wade Barrett w EC Matchu zamiast Big Showa. Dobrze, że Wade nie wygrał po ataku Ezekiela, tylko po DDT.

Minusy [-]

- Porażka Santino i Kozlova. Oni znów pasy chcą dać Gabrielowi i Slaterowi? Już wolałbym Nexus. Chyba, że dzisiaj mistrzowie przegrali, a za tydzień obronią tytuł.

- W jakim celu jest to niby zwolnienie Kelly Kelly? Pewnie wróci Long i wszystko cofnie. Nawet niezły Spear się udał Kelly ;) }

- Bezsensowne włączenie się karła do celebracji Alberto. Widać szykuje się walka ADR z Kofim na PPV. Może wyjść świetny pojedynek, który ma na celu dalsze promowanie del Rio przed WM-ką.

Inne:

Booker T na SmackDown! Cieszę się, że na stanowisku komentatora, choć szkoda mi Matta Strikera, który jest dobrym komentatorem. Fajnie Booker się zachował przy wejściu Drew. "Oh, no comments"

Dolph i Vickie nazywające KK "little barbie". :smile:

Gdy oglądałem squash Kane vs Chavo, przypomniała mi się pamiętna Wrestlemania, kiedy Big Red Monster odliczył rywala w kilka sekund.

Za tydzień się szykuje kolejny odcinek z serii "Wszelkie próby - Dolph na WHC". Jakoś pewnie Edge wygra, może pojawi się KK, która zajmie się Vickie.

----

SmackDown oglądało się przyjemnie, ale bez fajerwerków. Czwórka w skali szkolnej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220137

• Reputacja:   1

Całkiem niezła gala od niebieskich w tym tygodniu. A otworzył nam ją nie kto inny ale BOOKER T !! Na początek spineroonie w ringu i witamy panie Huffman po dość długiej nieobecności ;)

Opener jak dla mnie nudny, jakoś nie mam ochoty oglądać Santino i Kozlova w ringu,wystarczy że są na RAW, nie muszą mnie nimi męczyć u niebieskich ;/ Już w komediowych scenkach byli bardziej świetni niż w kwadratowym pierścieniu...

Dobry match Szkota z Kofim, widać że się poprawił znacznie ringowo.. Czyżby zakończyli storyline między nim a Kelly Kelly? McIntyre wygrywa przez interwencję Del Rio... W sumie się nie dziwię, do WrestleManii jeszcze sporo czasu, Edge feuduje z Zigglerem więc trzeba Alberto w jakiś angle wcisnąć żeby się pokazał na Elimination Chamber PPV...

Walka Reya z Jackiem także całkiem całkiem choć bardziej z tej walki zapadły mi w pamięć docinki z Cole'a w wykonaniu Bookera i Josha :twisted:

Barrett vs Show i Kane vs Chavo to typowe zamulacze, nic ciekawego się nie wydarzyło oprócz tego że w przypadku tej pierwszej raczej feudu Diesela z Showem nie ujrzymy za to dostaniemy super zapowiadający się Jackson vs Show... Normalnie murowany kandydat do feudu roku ;/

Kolejny dobry segment w wykonaniu Del Rio ;) Ten jego uśmieszek miażdży :D

Main Event ciekawy mimo że większość czasu przewalczyły divy... Całkiem fajnie wyszedł ten spear Kelly ;) Co by jeszcze dodać to to że Kelly raczej wzbudza śmiech tym niby wymuszanym płaczem niż litość, uśmiałem się widząc ją płaczącą, za to Edge budzi grozę z tymi jego oczami :D Jak już ktoś napisał wyżej teraz pewnie co tydzień aż do PPV będziemy świadkami telenoweli pod tytułem : "Jak pozbawić Edge'a tytułu". Ależ panowie writerzy, chyba mam przebłyski że gdzieś to już widziałem przy okazji feudu La Familia vs The Undertaker...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220141

Vickie jako GM jest genialna. Uwielbiam to, jak ona za każdym razem forsuje swojego faceta i daje mu milion title shotów. Ale muszę przyznać, że sam motyw Kelly - Vickie również świetny i panna 2xKelly świetnie odegrała to, kiedy została zwolniona. Dwie naprawdę niezłe walki, za to jedna zupełnie do bani (uuu, Chavo), więc na plus. Celebracja sukcesu przez Alberto fajna, tylko coś podejrzewam, że ten feud z Kingstonem może się przełożyć na jego walkę o WHC na WrestleManii (Kofi niczym w walce Ortona z Ceną wmiesza się i mu przeszkodzi w wygranej), ale chciałbym się mylić. Co ciekawe, jeśli chodzi o main event, to walka pań mi się nawet podobała. Może dlatego, że stawka była wysoka i człowiek oglądał to lekko podekscytowany. Ale był jeden minus, po którym otworzyłem usta szeroko - wbicie Kelly w barierkę. Wyglądało to zabójczo. No i ładnie Layla sprzedała speara, ale generalnie jej wszystko wychodzi, więc nie było problemu. Nie ukrywam, że ciekawi mnie ten motyw Edge/Kelly - Dolph/Vickie i będę czekał na kontynuacje w przyszłym tygodniu.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220156

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Rosa Mendes

* - Kolejny udany segment Alberto. Motyw z New Jersey zasluguje na pochwale.

* - The End Has Come... and It Has Awakened Against You. Zawsze mi sie podobal ten tekst Ezekiela. Plus jednak nie tyczy sie tego, ale faktu, ze kolejny raz Jackson demoluje Showa.

Minusy:

* - Wrzucanie Chavo do walk kwalifikacyjnych, to jakis chory zart. Wynik byl od razu znany

* - Nie potrzebnie kombinuja tyle z themem Corre. Poprzednia wersja byla jak najbardziej ok, a tutaj doszlo do kolejnej edycji. Robia to samo, co z themem Priceless

Inne:

* - Jeszcze za wczesnie na pochwaly, ale ciesze sie, ze Booker wyladowal na stolku komentatorskim

* - Kolejny raz podkresle, ze Dolph sie bardzo rozwinal i miejmy nadzieje, ze na przestrzeni 2011 roku, doczeka sie upragnionego tytulu.

* - Czyby po WrestleManii Edge zaczal feudowac z Christienem (trzymam sie swojej wersji, ktora mi sie zrodzila w glowie po RR), a Alberto bronil tytulu w programie z Kofim? Chyba, ze Kingston bedzie kims, kogo Alberto dostanie na pozarcie przed WM. W takim wypadku, to nie obrazilbym sie, gdyby poszli na calosc i na EC dali IC Title Alberto, a na WM Heavyweight.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220164

Najnowsze SmackDOWN :

Było Napewno dużo dużo lepsze niż te tygodniowe Raw .

Walka Guererro vs Kane

Podczas gdy usłyszałem theme chava zaczołem się śmiać (potrafi piękne walki wykręcić ) ale jest jobber'em i tutaj wiadomo od razu kto wygra .

Walka McIntyre vs Kofi

szkot z walki na walke coraz bardziej mnie zaskakuje , pięknie rozwinął się w ringu . Dobrze że dostał szasne w EC . Co do samej walki ciekawe akcje od oby dwóch zawodników .

TT Champion match :

Nic zadziwiającego , tyle razy walczyli ze sobą i się musiało tak zakończyć . Przynajmniej pozytywnie . (jakieś odswiezenie pasów, które nic nie znaczą :? )

Edit: Pomyliłem się :P Non-Title Match . Pomijmy wszystko co napisałem o tej walce prócz 2 pierwszych słow

Barett vs BigShow

W tym meczu nic się pokazało prócz siły Ezekiela . Dobrze że on również dostaje jakieś promo , dobry clothestine świetnie wyglądał .

Edytowane przez 8693
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220176

TT Champion match :

Nic zadziwiającego , tyle razy walczyli ze sobą i się musiało tak zakończyć . Przynajmniej pozytywnie . (jakieś odswiezenie pasów, które nic nie znaczą :? )

To był non- title match więc nie było zmiany posiadaczy pasów...
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/41/#findComment-220178