Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

SD! nie oglądam (z szacunku do siebie), ale patrze na te skróty (top 10 itd.) i nie mogę pojąć jaki cel ma obecność Saxtona? SD! to tylko 2h show a po drugie Mauro z jego świetnym "sprzedawaniem" walk + tweenerowy Lawler to świetny zestaw który jest psuty przez Byrona. Kurdę, oni nawet sobie wchodzą w słowo w trakcie higlightów.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396416

SmackDown! w końcu wygląda tak jak powinno. Rozwinęły się feudy, aż dwa segmenty mówione. Jeśli tak będzie to wyglądać dalej to może zacznę znów oglądać :-). Jest jeszcze nadzieja, że w trakcie RtWM będzie to wyglądać lepiej. Nawet takie drobnostki jak atak LoN na Kalisto dużo dają.

Dean w końcu dostaje odpowiednio długi czas za mikrofonem. Tak powinien wyglądać ich cały feud. Szkoda że dopiero teraz wpadli na takie konfrontacje. Owens może i uciekł, ale atak na Miza znacznie poprawił jego wizerunek w tym wszystkim.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396745

Obejrzałem sobie całe Smackdown, bardzo przyjemnie się ogląda, jak jest ten nowy komentator. Tylko wkurza, mnie ten cały Saxton, wkurzający jest bo ciągle się wcina w słowo, w słowo, ale tak to ten nowy komentator na plus. W sumie, całe dzisiejsze Smackdown, coś znaczyło i nie było aż tak tragiczne, prócz tej śmiesznej walki Titus'a z Stardustem, tak to całe Smackdown na plus.

Obecna promocja Kalisto, jest czymś czego nie mogą spieprzyć. W sumie atak na Smackdown, jak i przegrana walka na RAW, muszą coś oznaczać, bo jak przejebie na Royal Rumble przez LoN to się w kurwię. Fajnie że wspomniał o Eddie'im, Rey'u jednakże jak już przegra na RR z Del Rio, to na cholerę było dawanie mu tego pasa? Bo niemal niż pewne, że LoN się tam zjawi.

Fajna podbudowa Last Man Standing Matchu, tak powinna wyglądać promocja pasa IC. Na prawdę, bardzo przyjemnie mi się oglądało ten segment, Miz jako aktualny jobber oberwał, w sumie czasami mi szkoda postaci Miz'a, ale co zrobić taki gmmicki. W sumie Ambrose pięknie, poleciał na majku, takiego chce go oglądać może i nie było to jakieś wygórowane promo, ale podobało mi się. To samo tyczy się Owens'a, który też jest wielkim mówcą w WWE, z pewnością się nie zawiodę na tym matchu podczas RR, dostaniemy w końcu jakiś solidny Last Man Standing Match, którego dawno nie było. W Sumie ładna promocja, tej stypulacji bo na przykład walki Big Show'a z Romkiem to tak nie promowali, ważne że ta stypulacja coś jeszcze znaczy w WWE, nie tak jak na przykład Inferno Match :twisted:

W sumie, fajny początkowy segment z Y2J'em, lubię gościa oglądać w roli dobrego bo może chociaż troszkę rozruszać publikę. Wiadomo New Day, zawsze na plus jak widzę Big E, to mi się zawsze chce śmiać, to samo srającego Woodos'a po gaciach. Walka z Usos'ami, też na plus bo podobał mi się ten potrójny Super-Kick :D

Co do Romka i Wyatt'ów, jestem wręcz przekonany że Wyatt na bank tego nie wygra, zamknął 2 tygodniówki atakami ze swej strony, wiec ma małe szanse na zdobycie pasa WHC. W sumie, to tylko po to żebyśmy myśleli że Romek, będzie miał przerąbane, bo w sumie będzie miał ale i tak zostanie do samego końca. Za pewnie z organizują parę powrotów, chciałbym żeby jednym z nich był Jeff Hardy lub Goldbergem, w sumie można pomarzyć, co do AJ Styles'a to jest niemal przekonany że wbije na samym końcu, pomoże nawet wypchnąć Rodzinkę z RR Matchu :D A tak murowany kandydatem do tej wygranej jest Hunter.

Edytowane przez Młody Zgred
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396749

• Reputacja:   1

Smackdown obejrzane, pora na komentarz

Tylko wkurza, mnie ten cały Saxton, wkurzający jest bo ciągle się wcina w słowo, w słowo, ale tak to ten nowy komentator na plus.

Popieram twoje zdanie. Saxton wkur... nawet na Superstars. Po co on w ogóle robi za komentatora? Przecież kiedyś w NXT season ileś tam występował, a potem co z jego karierą zawodnika się stało?

Podbudowa last man standing matchu świetna. Feud poprowadzony jest teraz bardzo dobrze, tak powinien być od początku.

Miz robi w MizTV za ofiarę. I tak nie ma z niego pożytku :lol:

Dean dobrze pogadał, świetnie się tego słuchało, i oby świetnie się oglądało walkę na PPV.

Ta walka tag teamowa nawet niezła, ale potrójny superkick już nie raz nie widzieliśmy,a Ziggler na moje nie wygląda dobrze w pomalowanej facjacie.

Kalisto rozbity na backstage'u. Oby zgarnął pas od del rio

A romek natomiast jak zwykle przebudzenie mocy po uprzednim wpierdolu.

Wyatt ma wygrać RR Match? Bitch please :D za chiny tego nie wygra

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396801

• Reputacja:   2

Przemowa Chrisa Jericho

Lightowy początek gali. Zarówno Chrisa jak i ND miło posłuchać nawet jeżeli nic wybitnego tu nie było.

Pierwsza walka - The New Day vs The Usos & Dolph Ziggler

Wynik z typowym, drużynowym finishem w wykonaniu Face'ów napawa mnie małą nadzieją, że "nowy Dzień" nie straci tytułów na PPV.

Druga walka - Alicia Fox vs Becky Lynch

Praktycznie squash można było się spodziewać.

Szkoda, że ograniczyli konfrontację do wymiany spojrzeń z Charlotte. Pas pewnie zostanie obroniony.

MizTV

Brak akcji mi wynagrodzili. Bardzo dobrze, że wciąż rozwijają tutaj konflikt i dostaliśmy całkiem sporą rozwałkę. Obok RR wyczekuje także tego pojedynku. Jak dostaniemy nudne starcie gdzie pół czasu będą leżeć to trochę się zawiodę.

Trzecia walka - Ryback vs Bray Wyatt

Łatwo dla Wyatta, ale nie dziwi mnie ten rezultat.

Czwarta walka - Stardust vs Titus O'Neil

Trzeci raz... Przykro na to patrzeć.

Atak na Kalisto daje sygnał, że Alberto będzie mieć swoją stajnię u boku. Liczę i tak na to, że dadzą luchadorowi tytuł.

Piąta walka - Roman Reigns vs The League of Nations

Czy tylko dla mnie oglądanie obijania Reignsa jest męczące? Już myślałem, że powstanie i wszystkich zniszczy, ale podarowali nam superbohatera. Za to Wyatt zakończył przygotowania od Rumble z przytupem. Jestem niemal pewny, że z rodzinką na będzie jak z Nexusem i Punkiem w 2011 r.

Niebieska gala miała swoje plusiki. Jakoś aż tak nie czuję, że rozpoczyna się RtWM, ale jak przyjdzie, co do czego to pewnie emocje wezmą górę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396835

Ostatnią tygodniówkę przed PPV zawsze warto obejrzeć, bo jest ostatnia, zawsze daje nam małą wskazówkę co do wyniku walki na PPV.

Takie New Day na przykład wdupiło z Usosami i ich trzecim bliźniakiem, wiec są spore szanse że zachowają pasy, czyli chyba dobrze? :)

Poza tym było mocno średniawo, jedno co do mnie dotarło to chyba fakt, że nie zobaczymy w Royal Rumble Matchu ani Amborse'a ani Owens'a, którzy mają Last Man Standing Match i mając na uwagę ich style walki naprawdę mogą pójść na całość i dostać dość długą ~20 minutową walkę która uwieńczy ich feud, a to komplikuje podbudowę pod feud Owens'a z Zayn'em, no chyba że Sami wystąpi a Owens go po prostu wyrzuci, nie będąc uczestnikiem meczu, no ale dobra bo już za daleko z tym bookingiem idę, dam się wykazać WWE.

Romuś jest większym terminatorem niż Cena ostatnio, Janusz nie wstał po KO Punch Big Show'a albo kicku Del Rio a ten rozpierala w 1 na 4. Ledwo w 8 chłopa sobie z nim poradzili :shock:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396873

• Urządzenie:  Windows

Triple Superkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick!

Najlepsze MizTV: kiedy Miz nie ma nic do gadania :D

Atak na Kalisto? Oby stara zasada dotycząca przewagi na tygodniówkach zadziałała i tym razem. Będę markował luchadorowi na PPV.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396874

Chris powinien odrobić lekcje z historii WWE. Już raz było RR o główny pas. (ewentualnie mógł mówić o pasie po unifikacji) Ciekawi mnie, czy WWE zdecyduje się na walkę Chrisa podczas Fastlane z jednym członkiem New Day.

Chanty "Yes" podczas MizTV/DeanTV przypomniały mi o pewnej osobie, której brakuje w układance tegorocznej WMki. Ta, powrót Bryana podczas Royal Rumble będzie mocny.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-396879

• Reputacja:   529

SD! nie oglądam (z szacunku do siebie), ale patrze na te skróty (top 10 itd.) i nie mogę pojąć jaki cel ma obecność Saxtona? SD! to tylko 2h show a po drugie Mauro z jego świetnym "sprzedawaniem" walk + tweenerowy Lawler to świetny zestaw który jest psuty przez Byrona. Kurdę, oni nawet sobie wchodzą w słowo w trakcie higlightów.

Myślę, że tylko masochiści i recaperzy oglądają SD, Main Eventy i inne Superstarsy z własnej nieprzymuszonej woli.

Ale co racja to racja - Saxton nigdy nie powinien być pomijany jeśli chodzi o Attitude Wrestling Awards - ten gość powinien być stałym bywalcem w kategorii najgorszy nie-wrestler. Gość jest tak sztuczny, że czasem zastanawiam się czy między nogami zamiast fiuta ma dildo, bo taki jest sztuczny. Jego poziom wyrażania emocji w głosie czy mimika twarzy jest straszna.

Ciekawe czemu go nie wylali jeszcze, przecież gość jest bardziej zielony niż Hulk.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397064

Niewielki spoiler z SD

Piszemy, że fajnie promują Styles Clash. Sam stwierdziłem, że po RR i RAW widać, że wykonanie jego finishera to bedzie cos wielkiego. Właśnie na SD AJ pokonał Axela via Styles Clash :lol: :lol: :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397308

Na Instagramie pojawiło się amatorskie wideo z publiki na którym widać jak Styles wykonuje finishera na Axelu https://www.instagram.com/p/BBBuAA-njxv/

Edytowane przez TakerFanKrk
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397309

#rzycieostrejakmaczeta

Promocja Finiszera in WWE jak zwykle. Na PPV każdy odkopie...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397311

I to według mnie jest chore. W NJPW odkopanie po finisherze jest tylko podczas wielkich walk, a nie przez byle kogo. W WWE tylko F5 i Spear Romana jakoś się jeszcze bronią.

Zobaczymy jak to z AJem, to niby tylko SD, no ale liczyłem na wielką podbudowę tego momentu, coś jak z GTS KENTY. Pierwsze Clash na WMce i zwycięstwo, to by było bardzo wiarygodne

Co do całego SD. nie zapowiada się zbyt fascynująco, zresztą jak zwykle. Ludzi na SD coraz mniej, cała trybuna (tam gdzie kamery) pusta, zawodnicy wykonują gesty do pustych krzesełek. W sumie to się cieszę, im szybciej SD nie bedzie miało zysków, to szybciej coś z nim zrobią :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397313

Nie no, zgadzam sie, zawodnik wygrał walke po swoim finisherze, to jest kurwa chore i tragiczne, ja sie pytam, czy ci z CT mają rozum i godność człowieka?

/sarkasm mode off

WWE ostatnio całkiem dobrze sie prezentuje, więc hejterzy sie chyba nie mają już do czego przypierdalać xD

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397318

Nie no, zgadzam sie, zawodnik wygrał walke po swoim finisherze, to jest kurwa chore i tragiczne, ja sie pytam, czy ci z CT mają rozum i godność człowieka?

/sarkasm mode off

WWE ostatnio całkiem dobrze sie prezentuje, więc hejterzy sie chyba nie mają już do czego przypierdalać xD

Dokładnie. A to theme song nie pasuje, a to, że pokazali Romka przy wejściu AJ'a... mam wrażenie, że część osób nie traktuje tego z wystarczającym dystansem i przyczepiają się byle jakiego, małego szczegółu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/400/#findComment-397319