Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   61
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Pewnie nikt mi teraz nie uwierzy, ale początkowo chciałem napisać, że na sd przypuszczam , że pas wróci do poprzedniego właściciela. No cóż, jeden plus, że Abercik czasamI rr nie wygra :D

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Spoilery z następnego SD

Tapingów jeszcze nie było w TV wiec nie wiadomo w jaki sposób ADR wygrał, i czy towarzyszył temu jakoś bardziej rozwinięty storyline, więc z hejtami niech sie niektórzy powstrzymają, zobaczymy co z tego wyniknie. Jeżeli większy push dla Kalisto, to jak najbardziej decyzja na propsie. Fakt, nabijanie rekordów, sratatata, ale Pas US juz po drugim przejęciu go przez Cene spadł dosc mocno w hierarhii.

Edytowane przez Doge

• Reputacja:   1

Bad News Barrett pomógł ADR i ten odzyskał tytuł. CO za bullshit. Nabijanie statystyk? Kompletnie nie rozumiem takich zmian mistrzów. Kalisto mógłby być bardzo solidnym midcarderem, ten pas powinien rozpocząc tę drogę. A tu taka nie miła niespodzianka

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zapowiadałem, że pas może szybko wrócić, jednak nie spodziewałem się, że wróci tak szybko. Zostawiłbym część tych emocji/zmian, na samo PPV, gdzie niewykluczone iż znów dostaniemy takie zestawienie. Przykro, że Kalisto nie miał okazji dłużej się zaprezentować w roli mistrza, jednak pokazał już, że ten pas jest dla niego osiągalny. WWE sprawdzało reakcje ludzi na Lucha Luchasa, i można zakładać, że kiedyś na ten srebrny tron wróci. On i tak jest zwycięzcą tego programu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Slater, Axel, Dallas, Rose jako stajnia?... Pytanie czy ma być to druga wersja New Day czy ''będą sobą''? Ja osobiście kupuję ich w obu wersjach, gdyż Axel będzie miał co robić bez względu na powyższe opcje. Slater też mnie cieszy. Jedynie mogliby zamienić dwóch ostatnich na Trutha i Sandowa albo Fandango. Z Truthem i Damianem na pewno by nie zginęli, a tak to kto wie?...ile to potrwa?

Pytanie: Rhodes dalej pokazuje się przy Ascension czy kreatywni porzucili ten pomysł? Nie mam czasu na oglądanie pełnych gal, a na kanale WWE na yt nie wszystko jest pokazywane i dlatego pytam.

Edytowane przez 8693

Oglądałem ten pierwszy segment i naszła mnie myśl, jeśli feud Deana z Owensem zakończy się na RR (a walką LMS mogą zakończyć), można już promować walkę Sheamusa z Deanem na WM. Skoro brakuje gwiazd, to Dean uwalający rudego, który był jeszcze w grudniu mistrzem jest na papierze niezłym, undercardowym starciem.

Szkoda tej straty pasa przez Kalisto. Ciekawe, czy WWE chciało znowu zaskoczyć (raz pozytywnie, a raz negatywnie), czy chcieli podbudować jakoś ten feud, by historia nie była goła, czy zrobić z postaci niskiego Kalisto ziomka, walczącego z innymi na równi... i go uwalić znowu, by to Bercik budził zainteresowanie Meksykańców federacją. Ostatnio zauważyłem, że w ostatnim roku na tygodniówkach nie było żadnej zmiany pasów. Gdy dostaliśmy taką zmianę, to podwójnie. Za pierwszym razem było przyjemnie, za drugim już nie.

Plus dla Ranallo za podanie ciekawostki o Alberto. Jeśli będziemy dostawać podobne info w przyszłości, to jestem "za", by wciąż komentował. Tydzień temu brzmiał jakby się dusił.

• Reputacja:   375

Slater, Axel, Dallas, Rose jako stajnia?... Pytanie czy ma być to druga wersja New Day czy ''będą sobą''?

Raczej druga wersja Job Squad :twisted:

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Okazało się, że dobrze że nic nie wypowiadałem się na temat przejęcie pasa przez Kalisto bo jego amerykański sen potrwał dobę. Pas dostał z przypadku, więc nabili tylko Del Rio licznik przy tytułach US. Dość mocno go jednak wypromowali i w tym momencie jest chyba wyżej w hierarchii niż Nevill'e co ciekawe patrząc na ich przeszłość w NXT.

Chyba najsłabsza tygodniówka w tym roku od WWE.

SmackDown po wejściu do USA Network miało mieć wyższy poziom. Jeśli wyższy poziom = odzyskanie pasa przez del Rio po jednym dniu, to ja dziękuję...

Będący słodki do wyrzygania Lawrer jakiś heelowy się stał ostatnio :)

• Reputacja:   2

Przemowa Deana Ambrose'a

Pierwszy segment na plus. Dean wypadł nieźle w konfrontacji z Owensem i Irlandczykiem. Last Man Standing na RR również mnie cieszy. Dobrze, że zdecydowali dać im jakąś stypulację.

Nowy komentator? Mocny, radiowy głos. Gość ma doświadczenie w komentowaniu, więc powinno być ok. Mam tylko nadzieję, że nie będzie zbyt poważnie podchodził do tematu i komentował tego jak mecz piłkarski. W końcu to wrestling.

Pierwsza walka - The Dudley Boys vs Luke Harper & Erick Rowan

Wejście Dudleyów - widzę, że stoły wciąż w stanie zapewniającym bezbłędny spot. :D

Rozwałka była nieunikniona. Dudley za łatwo wygrali ten pojedynek.

Druga walka - The Social Outcasts vs Jack Swagger, Goldust, Damien Sandow & Zack Ryder

Szkoda Goldiego, Swagga i Sandowa... .

Trzecia walka - US Championship: Kalisto © vs Alberto Del Rio

Kalisto nie był już tak obijany jak wcześniej. Fajnie tyle czemu mu k***a zabraliście tytuł? :? Jeżeli miało to na celu chwilowe nakarmienie widowni to kolejny raz WWE pokazuje nam środkowy palec. Zapewne łudzę się na próżno, ale chciałbym żeby Luchador nie odpuścił Del Rio. W końcu przegrał poniekąd przez Barretta.

Becky ponownie nieźle w wywiadzie. Byłym za przejęciem przez nią pasa.

Czwarta walka - Brie Bella vs Becky Lynch

Lynch wygrywa, Brie dalej jobberka. Good. :twisted:

Piąta walka - Sheamus & Kevin Owens vs Neville & Dean Ambrose

Było do przewidzenia, że nie skończy się czysto. Dobrze, że cały czas nakręcają feud o pas IC. Oby na PPV dali z siebie jeszcze więcej.

Pierwszy Smack na nowej stacji z paroma plusikami i niestety dużym rozczarowaniem... .

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Oczywiście nie podam żadnych argumentów (nie chce marnować czasu) ale odnoszę dziwne wrażenie żę to SD było bardzo dobre. Od początku do końca.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Nowy komentator i Lawler robią dobrą robotę, i od razu ogląda się to lepiej, i tyle.

Nowy komentator spisał się o niebo lepiej niż Cole przez ostatnie lata na RAW,który cholernie irytuje wraz z Lawlerem. Niestety SD dalej strasznie się ogląda. Widząc to podgłaśnianie na chama publiki po porsotu nie daje mi przejśc wokół tego obojętnie. Publika na SD straszna, ADR wygrywa tytuł a nawet pierwsze rzędy cicho i mają wyjebane. SOry, ale ta tygodniówka nic nie znaczy. Naprawdę lepiej by wyszło, gdyby to NXT zajęło miejsce SD, no ale $$$ musi się zgadzać.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Początek z wjazdem na arenę i wychodzeniem z backstage'u - plus.

Od Tables Matchu lepsze było rozwalanie stołów po walce...

Jobberski 8-man Tag - w sumie ciekawie obejrzeć coś takiego. Byle nie za często ;)

Kalisto robi kolejną dobrą walkę z Del Rio i, niestety, traci pas. Ale sposób, w jaki poległ, każe przeciągnąć ten feud. I oby zamaskowany to wygrał. W sumie... On już wygrał - zyskuje na tym wszystkim, nie to co Alberto.

A Ranallo zyskuje tytuł komentatora nr1 i chyba długo go nie wypuści.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg