Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Plusy :

- Świetny segment z Codym, fajna gadka o dzieciach które nie chca być już 'Dashing'

- Ban Speara, jestem ciekaw jak to rozwiąże CT

- Orton za majkiem i "Nice Hear"

- Komentarze podczas mini-Rumble

- Jackson jest jakby promowany na 2 najważniejszą osobę w Corre

- 2 Walki Tag-team

- Drew robi postępy w ringu

Minusy :

- Małe zeszmacenie Corre

- Powtórka powtórki z przed tygodnia z mini Royal Rumble, każdy już praktycznie wiedział że wyjdzie na ring jakis power wretler i zmiecie Albercika...

- Przegrana Kaitlyn, tak jak napisał NIKO chyba nie zagrzeje długo miejsca w federacji, chyba że na SuperStars

Ocena 5/6

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219090

WIEM!!! WYMYŚLIŁEM!!! Oglądałem Smacka i jak pokazali Tarvera to mnie olśniło. Na RR dojdzie do sytuacji że na ringu zostaną Wade i CM Punk, a kolejną osobą która wejdzie będzie Tarver. Tak coś czuję po kościach.

In other news:

Dashing już nie jest dashing, zmiana gimmicku. Ciekawe na jaki, a może to dłuższa przerwa w WWE? Szkoda, bo Dashinga moim zdaniem odgrywał świetnie.

Kelly Kelly miała fajne ubranko :D

Corre zmiażdżony, czyżby tak to miało wyglądać? Znowu stajnia, która tylko dużo krzyczy a żadnego pasa nie zdobędzie? Wielka szkoda

Kane odkąd przestał walczyć z Takerem stał się strasznie lalusiowaty. "Paul, Paul buhuhuh I'm a Baby". No żal i teraz to samo. Stary Kane by się nie obraził, Stary Kane wykonał by na del Rio jeszcze chokeslam, Tombstone Piledriver, wyrzucił z ringu i sam wymordował kurdupla i dredMana.

A teraz ciekawostka. Od samego początku tej walki wiadome było, że Kane nikogo nie zpinuje. Dlaczego? Ano dlatego, że w narożnikach ringu nie było tych rac ogniowych, które zawsze wybuchają. Niedopatrzenie organizatorów bo zawsze były nawet jak Kane przegrywał.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219221

I jeszcze jedno co do ciebie The Miz to nie jestem wielkim fanem ani Ceny ani Miza ani też Marrelli :wink: żeby ci takie coś do głowy nie przyszło i następnego teraz już nie Cene tylko HBK chcesz wplątać ( bo Mizowi markujesz to sobie markuj ale nie w taki sposób gdzie go porównujesz tam gdzie nawet porównania nie ma do CmPunk'a ) hahah :lol:

I nie zamierzam z tobą na ten temat gadać bo >>

HBK wplatalem poniewaz zauwazylem ze ty

mu markujesz....i sam powiedz ze to wkur*ia

jak jakis uzytkownik pisze takie glupoty...

Co do Cm Punka mysle ze porownanie jest

ale tu Miza nie bede bronil bo jak w kazdym

poscie pisze ze :

1.Miz / Punk

2.Punk/Miz

Szkoda ze nie chcesz dyskusji chetnie bym

jeszcze troche popisal :)

Co do offtopów ja bym w sumie tego tak nie nazwał a nawet jeśli jest offtop to moim zdaniem służy tematowi. Wreszcie coś się zaczęło dziać w tematach RAW i Smackdown! a nie tylko każdy opisuje tygodniówki bez głębszej dyskusji.

To moja zasluga :)

Od czasu rejestracji na tym forum mialem

juz kilka twardych dyskusji ;]

PS:Marrella to wrestler z duzymi umiejetnosciami

w ringu tylko ma taki gimick komediowy :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219248

To moja zasluga

Ty lepiej przestań

pisać w taki sposób

bo możemy się pogniewać

i źle się to dla Ciebie skończy.

Z całego smacka mam jedno przemyślenie - koszulki Nexusa były o wiele lepsze od tych Corre. Gala taka sobie a powszechnie akceptowane promo pana Dashing - za długo i monotonnie dla mnie.

Czy tylko ja miałem wrażenie, że Orton na początku swojego promo praktycznie odleciał z gimmicku? Nie pierwszy raz i za pewnie nie ostatni.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219253

Tak mi sie podoba to

tak pisze

Ja ---- mi

terz ---- sie

sobje ---- potoba.

pisze

jak

Koleś, nic do Ciebie nie mam, ale zastanów się parę razy. Ludzie zwracają Ci uwagę i słusznie. Jakby każdy pisał tak jak mu się podoba to nikt nikogo by nie zrozumiał, a rzeczywiście - miałem parę razy trudności z przeczytaniem i zrozumieniem Twoich postów :roll: .

Co do RR. Postawiłem na Christiana - być może jest to marzenie ściętej głowy, ale z braku laku warto spróbować. Jest jedną z powracających osób, a ostatnio w newsach było przebąkiwanie o feudzie z Edgem na WM'ce (podobno drogę do ME Christianowi blokuje sam Vince...). Jest to najtrudniejszy do wytypowania pojedynek w roku, a przez to, że mamy teraz 40 uczestników i wiele powrotów - najturniejszy od paru ładnych lat. Oczywiście można pójść po najmniejszej linii oporu i wskazać Triple'a, ale - przez moje optymistyczne założenie - nawet nie przyjmuję do wiadomości takiego scenariusza (bo, tak jak ktoś wyżej pisał, na chuj mu teraz zwycięstwo w RR? Będzie feudował z Sheamusem na 100% jak wróci, więc - by doszło wtedy do ich pojedynku - na EC Celtic Warrior musiałby znowu zdobyć pas... nie chciałbym tego oglądać).

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219264

Ja ---- mi

terz ---- sie

sobje ---- potoba.

pisze

jak

Dobra , dobra bede pisal normalnie zadowolenie wszyscy ?

Co do RR. Postawiłem na Christiana - być może jest to marzenie ściętej głowy, ale z braku laku warto spróbować. Jest jedną z powracających osób, a ostatnio w newsach było przebąkiwanie o feudzie z Edgem na WM'ce (podobno drogę do ME Christianowi blokuje sam Vince...). Jest to najtrudniejszy do wytypowania pojedynek w roku, a przez to, że mamy teraz 40 uczestników i wiele powrotów - najturniejszy od paru ładnych lat. Oczywiście można pójść po najmniejszej linii oporu i wskazać Triple'a, ale - przez moje optymistyczne założenie - nawet nie przyjmuję do wiadomości takiego scenariusza (bo, tak jak ktoś wyżej pisał, na chuj mu teraz zwycięstwo w RR? Będzie feudował z Sheamusem na 100% jak wróci, więc - by doszło wtedy do ich pojedynku - na EC Celtic Warrior musiałby znowu zdobyć pas... nie chciałbym tego oglądać).

Szansa ze Captain Charisma jest nie wielka...chcial bym aby wygral ale przez wystepy w tna szanse sa nikle....Oczywiscie skakal bym ze szczescia jakby wygral :) King of kings na niego to sa zerowe szanse i dobrze feund z shemusem mu do WM'ki wystarczy....po niej go pewnie beda wciskac do ME o pas....RR wygra pewnie jakis ME typu jasiu czy orton (wcisna go po walce z mizem wejdzie jako 40 i wygra :? Takie czarne scenariusze tez sa brane pod uwage....jednak ja licze na wygranie kogos z upper cardu czyli JoMo czy na Alberto :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219275

King of kings na niego to sa zerowe szanse[...]

Zerowe szanse dla HHH? Faktycznie będzie dokańczał program z Szejmasem ale ma wpływ na CT, od tego trzeba zacząć.Moim typem jest Albercik lub Punk, choć znając CT wygra Cena/HHH.

W walce kobitek może zadebiutować wkoncu Awesome Kong, jako ochroniarz LayCool/Natayli / tag team partner Natalyi

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219282

• Reputacja:   1

I jeszcze jedno co do ciebie The Miz to nie jestem wielkim fanem ani Ceny ani Miza ani też Marrelli :wink: żeby ci takie coś do głowy nie przyszło i następnego teraz już nie Cene tylko HBK chcesz wplątać ( bo Mizowi markujesz to sobie markuj ale nie w taki sposób gdzie go porównujesz tam gdzie nawet porównania nie ma do CmPunk'a ) hahah :lol:

I nie zamierzam z tobą na ten temat gadać bo >>

HBK wplatalem poniewaz zauwazylem ze ty

mu markujesz....i sam powiedz ze to wkur*ia

jak jakis uzytkownik pisze takie glupoty...

Co do Cm Punka mysle ze porownanie jest

ale tu Miza nie bede bronil bo jak w kazdym

poscie pisze ze :

1.Miz / Punk

2.Punk/Miz

Szkoda ze nie chcesz dyskusji chetnie bym

jeszcze troche popisal :)

Co do offtopów ja bym w sumie tego tak nie nazwał a nawet jeśli jest offtop to moim zdaniem służy tematowi. Wreszcie coś się zaczęło dziać w tematach RAW i Smackdown! a nie tylko każdy opisuje tygodniówki bez głębszej dyskusji.

To moja zasluga :)

PS:Marrella to wrestler z duzymi umiejetnosciami

w ringu tylko ma taki gimick komediowy :)

Ale czy ja powiedziałem że nie chce dyskusji ja tylko napisałem żeby już nie robić takich offtopów , spamów ale widocznie ty chcesz :wink: więc dobra 8) (konsekwencje jeżeli już to nie do mnie bo ja proponowałem zakończenie )

głupoty to własnie to ty wypisujesz , związku z tym że nawet gdybym markował HBK'ejowi to co z tego ??? :wink: HBK kazdy ci powie że nie przy mic'ku (zarówno Miz też nie) ale HBK nawet nie ssie w ringu i tutaj nie ma co wplątywać CmPunk'a ani Shawn'a i nie ma co ich porównywać do Miza bo to jest poprostu przeciętniak .

Tak tak twoja zasługa ?? :wink: jeszcze dopowiedz że dzięki tobie Miz jest WWE champion'em skoro mu markujesz :lol:

I co do Marrelli to mnie nie musisz pouczać bo ja doskonale wiem troche o nim . Nie wszystko ale poczęści

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219283

ale czy ja powiedziałem że nie chce dyskusji ja tylko napisałem żeby już nie robić takich offtopów , spamów ale widocznie ty chcesz :wink: więc dobra 8) (konsekwencje jeżeli już to nie do mnie bo ja proponowałem zakończenie )

głupoty to własnie to ty wypisujesz , związku z tym że nawet gdybym markował HBK'ejowi to co z tego ??? :wink: HBK kazdy ci powie że nie przy mic'ku (zarówno Miz też nie) ale HBK nawet nie ssie w ringu i tutaj nie ma co wplątywać CmPunk'a ani Shawn'a i nie ma co ich porównywać do Miza bo to jest poprostu przeciętniak .

Nie wiem czy dobrze zrozumialem twoj post...HBK nie ssie w ringu chodzi mi o to ze Miz jest bradzo dobry na micu a ty powiadasz ze slaby , no bez przesady...ja odpowiedzialem glupota na twoja glupote czyli napisalem : "HBK ma gorszy ring skile od miza" co jest totalna nie prawda bo miz w ringu ssie do potegi...ale napewno nie jest slaby przy micu :)

Tak tak twoja zasługa ?? :wink: jeszcze dopowiedz że dzięki tobie Miz jest WWE champion'em skoro mu markujesz :lol:

Kolega napisal ze wrecie cos sie dzieje w tematach raw i smackown a nie tylko kazdy opisuje tygodniowke....jakbys nie zauwazyl w smackdown z toba "dyskutuje" a na raw z jakis gosciem "dyskutowalem" o Ortonie :)

I co do Marrelli to mnie nie musisz pouczać bo ja doskonale wiem troche o nim . Nie wszystko ale poczęści

Pomine bledy stylistyczne , ktore raza w oczy :) duzo o Marrelli nie wiesz jesli wrzucasz go do worka z takimi drewnami jak Miz czy Cena :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219288

To ja poproszę Hambugera, Mały napój i FRYTKI DO TEGO!! :D

Powiem, że ciekawa sytuacja. Ale proszę cię. PRZESTAŃ WKOŃCU PODKREŚLAĆ, ŻE MIZ TUTAJ KOKSI NA MICU. Powiedziałes to tyle razy, że sobie przyswoiłem. Ja i tak nadal będę powtarzał, że Cena to nie drewno.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219291

• Reputacja:   1

Kolega napisal ze wrecie cos sie dzieje w tematach raw i smackown a nie tylko kazdy opisuje tygodniowke....jakbys nie zauwazyl w smackdown z toba "dyskutuje" a na raw z jakis gosciem "dyskutowalem" o Ortonie :)

Pomine bledy stylistyczne , ktore raza w oczy :) duzo o Marrelli nie wiesz jesli wrzucasz go do worka z takimi drewnami jak Miz czy Cena :)

Hahah no to nie tylko twoja zasługa że się robi dyskusja :shock: bo ja ją z tobą prowadze (wiec jak juz to mogłbys napisać ze nasza ) i zaraz sobie zobacze twoja dyskusje na raw . ''Wrzuciłem'' go ponieważ pomyślałem że zaraz się dopier**dolisz własnie do niego 8) spotkałem sie nie raz w takim wypadku (nie na tym forum) i myśłałem że bedzie podobnie z tobą i otto dla tego .

Kolego się dorwałeś Miz'a dałes sobie nick The Miz , markujesz mu w nie odpowiedni sposób i zaczynasz bredzic że odpowiadasz głupotą to w takim razie odpowiedz mądrze .

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219297

To ja poproszę Hambugera, Mały napój i FRYTKI DO TEGO!! :D

Powiem, że ciekawa sytuacja. Ale proszę cię. PRZESTAŃ WKOŃCU PODKREŚLAĆ, ŻE MIZ TUTAJ KOKSI NA MICU. Powiedziałes to tyle razy, że sobie przyswoiłem. Ja i tak nadal będę powtarzał, że Cena to nie drewno.

frytki sie skonczyly ;P

BEDE TO PODKRESLAL BO KOXI NA MICU....jak bedziesz to tyle powtarzal to moze sie do niego przekonam...ale jeszcze nie ;) nadal mam przed oczami jasia terminatora ktory robi 3 akcje i po walce....

[ Dodano: 2011-01-30, 16:08 ]

''Wrzuciłem'' go ponieważ pomyślałem że zaraz się dopier**dolisz własnie do niego 8) spotkałem sie nie raz w takim wypadku (nie na tym forum) i myśłałem że bedzie podobnie z tobą i otto dla tego .

Czyli chciales bym sie dop*erdoli do Marrelli ? po co ? Co ma Marrella do mic skilow Miza --'

Kolego się dorwałeś Miz'a dałes sobie nick The Miz , markujesz mu w nie odpowiedni sposób i zaczynasz bredzic że odpowiadasz głupotą to w takim razie odpowiedz mądrze .

A jaki jest odpowiedni sposob mu markowania ? Dawac sobie wmowic takie glupoty jak Miz jest slaby na micu ?

Probowalem juz na poczatku dyskusji ci odpowiedziec madrze ale do ciebie to chyba nie dociera :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219298

Dobra, starczy tego offtopicu, od tej pory jeżeli dalej się będzie kłócić kto ma racje i wzajemnie przedrzeźniać to posty będą usuwane a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

Wracamy do komentowania Smacka i wszystkiego co z nim związane. Dziękuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219310

nadal mam przed oczami jasia terminatora ktory robi 3 akcje i po walce....

Jakbyś nie zauważył każdy z wrestlerów ma tzw. Akcje firmowe u niektórych składają one się z 5-10 a akurat u Ceny z 3.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219311

Dobra, starczy tego offtopicu, od tej pory jeżeli dalej się będzie kłócić kto ma racje i wzajemnie przedrzeźniać to posty będą usuwane a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

Wracamy do komentowania Smacka i wszystkiego co z nim związane. Dziękuje.

Czyli mozemy dyskutowac w temacie raw ? bo w nazwie tematu jest napisane "RAW(Spoilery , komentarze , dyskusje - tematy zbiorczy)" my dyskutujemy o Mizie ktory jest zawodnikiem rosteru RAW wiec jak ty to nazwales "klotnia" jest dozwolona w tamtym temacie :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ciekawe jak rozwiaza sprawe z Codym niby nie ma wystapic w RRM a moze zalozy maske albo cos :D najbardziej ciekawi mnie wlasnie jak to rozwiaza...jak cody pomoze wypasc Reyow :)

[ Dodano: 2011-01-30, 16:41 ]

Jakbyś nie zauważył każdy z wrestlerów ma tzw. Akcje firmowe u niektórych składają one się z 5-10 a akurat u Ceny z 3.

jak chcesz dyskutowac o cenie prosze do tematu o raw :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/39/#findComment-219314