Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z tego co wiem, mają być tam osoby, które coś wniosły do tego biznesu. Mero bez wątpienia to zrobił. A Gangrel? Genialny gimmick i tyle :D

Gimmick w istocie genialny, czy czasami sam Hunter nie przejął jego "pryśnięcia" wodą jak on ówczas krwią z kielicha? Co do samego HOF, nie jest żadnym problemem rozszerzyć ilości gwiazd, zresztą tworzą nowe, HOF będzie trwać i trwać, widać że racjonalnie rozplanowują star power każdego roku.

Gangrel... szkoda że pozbyto się samej koncepcji. No i sam Johnston uznał ten theme za jeden z wybitniejszych.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gangrel i Marc Mero w Hall of Fame? Raczej do skrzydła z Koko B Warem i jego papugą :wink: Trzymając się tematu Marca, to powinna do HoF trafić Sable i pewnie niebawem to zrobi - może czekają na Lesnara. Już prędzej bym się pokusił o Stacy Keibler niż wampira i ex-boksera wariata. Już nie wspominając o innych brakach, które trzeba z czasem uzupełnić. Owen Hart, Davey Boy Smitha też próżno szukać - niewykluczone, że wprowadzą go do spółki z Dynamite Kidem jako British Bulldogs - Rick Rude, Steinersi, Demolition, Vader, King Kong Bundy, Jeff Jarrett, Dr. Death, pewnie niebawem JBL, Kevin Nash, Rock n Roll Express, Bam Bam, DDP, Sting, i choć wiem, że nie brali wielkiego udziału w historii WWE, ale to już od dawna jest Hall of Fame wrestlingowe. Idąc tym tropem Lou Thesz wydaje się kwestią czasu. Generalnie dałoby się stworzyć obszerną listę takich ludzi. Może kiedyś do tego usiąde.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   0

Ktoś założył temat ,,Hejt na Romka" i napisałem tam długi komentarz, ale w między czasie modeator usunął temat i muszę napisać to drugi raz, ale tutaj..

Czy Wy naprawdę nie macie większych problemów w życiu? Czy Wy naprawdę aż tak przejmujecie się tym, co robią w WWE? Przyznam, że nie spodziewałem się aż takiej reakcji na jednego zawodnika. Na każdym kroku można przeczytać, że Roman to, Roman tamto. Żeby nie było, nie jestem fanem Reignsa, widzę, że za majkiem jest bezpłciowy, w ringu ma 4 ruchy, charyzmą nie powala, no ale bez przesady. To jest tylko rozrywka. Przejmujecie tym, jakbyście pracowali w federacji. To właśnie oficjele Dablju powinni martwić się jak wypromować Romana i jak u niego poprawić mic skill (ring skill nie jest ważny, niech ma te 5 ruchów). To im powinno zależeć na tym, ponieważ to oni będą czerpiać zyski lub tracić pieniądze z tego co robią. Nie Wy :) ja podchodzę do wrestlingu jak do rozrywki, a nie sportu. Chciałbym, aby mistrzem był np. Cody Rhodes czy w puro Benjamin (podaje tylko przykłady), ale jeśli tak się nie stanie to chyba nie będę płakał i jęczał przez kilka tygodni. W końcu to dana federacja wie co robi, a jesli nie podoba się komuś dany produkt (w tym przypadku Dablju) to są też inne federacje. Jeśli Roman wygra na WM z Lesnarem i zostanie nową twarzą fedki to nic Wam do tego. Tak WWE chce i tak ma. Robią co uważają za dobre i nic fanom do tego. Przecież wrestling powinien być odskocznią od codziennych problemów, a tutaj widzę, że jakiś zawodnik sprawia tyle emocji i niektorzy wręcz zabili by go, żeby tylko nie został mistrzem. To jest tylko SHOW !!! Zawsze myślałem, że wrestling (WWE szczególnie) traktujemy jak serial. Czy w M jak miłość fani serialu wyzywają reżysera czy np. Piotra Zduńskiego za to, że jest ważna postacią w serialu mimo, iż jest słabym aktorem (tu też dałem pierwszy lepszy przykład z brzegu, są słabsi aktorzy, ale wiadomo jaki jest przekaz) ?

Nie chcę tutaj nikogo obrażać, po prostu wyraziłem swoje zdanie, ponieważ ta cała sytuacja już jest troszkę zabawna. Jeśli ktoś to przeczytał i się nie zgadza, może wyrazić swoje zdanie, ale bez spiny panie i panowie 8)

71873036054fe0f048f170.jpg

,,Tutaj" chodziło mi ogólnie o forum i o komentarze na inncyh portalach. A komentarz napisał pod tematem SD, bo był pod ręką.

Przynajmniej nie piszesz z telefonu ani klawiatura ci się nie zepsuła :)

Jak widac ty też masz problem z Romkiem bo zmarnowałes kilka minut z życia by o nim pisać tym bardziej, że ponoć nie oglądasz WWE i dla ciebie to "gówno". :twisted:

Robią co uważają za dobre i nic fanom do tego

Na prawdę uważasz, że fanom nic do tego? :roll:

To jest tylko SHOW !!!

Show w którym fani nie mają nic do powiedzenia? Przecież sama definicja show opiera się na interakcjach z fanami (ratingi) i pewnej symbiozie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wiele razy pisałem, że oglądam RtWM zawsze, co nie zmienia faktu, że ciężko mi to idzie i utwierdzam się w przekonaniu, że to gówno :D

Uważam, że fani powinni być CZASAMI wysłuchiwani. Będą co roku chcieli bryana i co? Mają dawać im co roku takie same zakończenie WM? Nie oszukujmy się, dopóki fani dają pieniądze i oglądają ich produkt, to Vince nie będie się ich słuchał. On ma gdzieś ich zdanie, szczególnie jak widzi swoje konto. Wrestling bez fanów by nie istniał, ale to ederacja promuje gwiazdy.

A co, nie masz w WWE interakcji z fanami? Dablju pięknie przemawia do nich, ale czy słucha? Nie i bardzo dobrze. Kto wie czy jeśli by sie teraz sluchali fanów i olali Rejnsa, to czy za pare lat by nie żałowali. Już się odniosłem do seriali, które też są ,,show" i rozrywką. Producenci nie zawsze słuchają widzów, a wiedzie im się dobrze. Widzowie mają inne zdanie, ale jak widza 2mln oglądalność to mają ich gdzieś. Tak jest w przypadku WWE.

To jest tylko SHOW !!! Zawsze myślałem, że wrestling (WWE szczególnie) traktujemy jak serial.

Fajnie tylko z tego co wiem, show to cos takiego dla fanow i ma sie podobac im(o to w tym chodzi ) , a konkretna Fedka ma tylko o to dbac , by fani byli zadowoleni....

Mówisz ze fanom nic do tego , ale gdyby nie oni i ich $$$ to Vince by nie istniał :???:

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Show owszem jest dla fanów, ale skoro oni dalej oglądają WWE, to czemu Vince ma robić to, co oni chcą? Widzę, że dużo osób ciśnie po Dablju, a i tak tylko ich ogląda i w tym problem. Gdyby każdy kto tak pisze naprawdę olał fedke to ratingi RAW byłyby po 1.6 i wtedy by się Vincent zaczął słuchać fanów. Rok temu się posłuchali, dali DB do ME WM i nagle na na PSW (nie wiem jak na atti, ale na innych stronach na pewno) dużo cisnęli Bryana, że koza, karzel, nie nadaje się itd. ;)

Jeśli Roman wygra na WM z Lesnarem i zostanie nową twarzą fedki to nic Wam do tego. Tak WWE chce i tak ma. Robią co uważają za dobre i nic fanom do tego.

No oczywiście, bo przecież WWE robi show dla siebie, a nie dla fanów, więc ci ostatni powinni zamknąć mordy i być zachwyceni cokolwiek się nie stanie lol. Tak więc nie ciśnijcie już Romana tylko grzecznie łykajcie każde gówno jakie serwuje wam wujek Vince i dziękujcie mu, że łaskawie pozwala wam oglądać swój produkt.

Nie schodźmy na temat tego czy się słucha fanów czy nie, w moim komentarzu chciałem zwrocić tylko uwagę na to, że wielu z Was przejmuje się tym Romanem jak i całym wrestlingiem jakbyście mieli na tym zarabiać na życie. Wygląda to tak, jakby to było ważniejsze niż codzienne życie :)

Jeff Jarrett

Za swojego życia tego zaszczytu nie dostąpi. Nawet na podstronie WWE.com - WCW Alumni, jest pokazany tak aby zauważono jego południowy gimmick z WWF, natomiast ledwie wspomniano o jego karierze w WCW. The Chosen One jest kompletnie przemilczany, mimo że to on nakręcał federację od 1999 roku! Nie znajdziesz na stronie poświęconej WCW ANI JEDNEGO ZDJĘCIA pokazującego JJ w stroju Chosen One, ani pochodzącego z WCW. Dla WWF istnieje tylko jako Mistrz Interkontynentalny a i to w pewien sposób przemilczany.

Ale faktycznie, kadra WCW powinna zostać mocno uhonorowana, przecież kto jak nie oni wywindowali WWF? Jarrett, Steinerowie, Vampiro, Sid Vicious, Bugwell, pośmiertnie Kanyon, Miller, NBT, Filthy Animals, Konnan... było tego trochę.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

N!KO coś takiego mile widziane a jeszcze lepiej zrobić to w am. Jeszcze sytuacja z nxt i ,,prawdopodobnymi debiutami'' jest że tak powiem zaległą . Skleić z tego jeden odcinek , bo szczerze powiedziawszy lepsze to sto razy od omawiania, tego co się dzieje/nie dzieje(skreślić niepotrzebne) w wwe w ostatnim czasie.

Pomyślę o tym, ale pewnie rozłoże to na dwa odcinki, bo listy mogą być długie.

Za swojego życia tego zaszczytu nie dostąpi.

Wielu miało nie dostąpić, a jednak tam się znalazło. Wiadomo, że to nie jest aż tak wielkie nazwisko, żeby się go prosili, ale jak będzie dobra okazja, to i o nim sobie przypomną. Wszakże wielka wrestlingowa familia. Może uhonorują Jarrettów i tak ich "odhaczą"

50608915156a3743c1fa34.jpg

Czy mi się zdaje czy ludzie zapominają do kogo kierowany jest obecny produkt WWE? Priorytetem jest najmłodsza część widowni i jak na ich oczekiwania Romek pasuje na twarz federacji lepiej niż pozostali. Cała ta "kontrowersja" to nic innego jak dziecinność dorosłej części odbiorców, którzy zachowują się jak dziecko bucząc bo nie dostali tego co chcieli ;)

Naprawdę uważasz, że dzieciaki wolą Reignsa niż Cenę czy Bryana? :shock: Jasne, że jest to rozrywka dla dzieci, w której ostatecznie dobro zwycięża nad złem, ale głupoty teraz gadasz. Reigns nie ma takiej charyzmy jak Cena czy DB. Dzieci kochają u bezcennego te jego koszulki, wytrwałość, nie poddawanie się, u DB rolę underdoga, że zawsze jest against the odds, a Reigns? Co jest w nim takiego pociągającego dla najmłodszych? Tylko błagam nie mówcie, że ryj.

popieram wypowiedż Michała2009b.

Postać Ceny ma dać dzieciom poczucie ze nie nie powinno się poddawać mimo ataków ze strony większych od siebie, silniejszych czy nie załamywac się po niepowodzeniach.

Tutaj warto wspomnieć min o koszulce Even Stronger i każdej hustle,loyalty ,respect

Bryan ma za zadanie pokazac że , mimo czyjejś niechęci co do twojej osoby ( patrz story z Authority, jeśteś mały,brzydki, nie wygladasz na mistrza a Bryan miał udowodnić się każdy może osiągnąć założony cel mimo braku np warunków fizycznych.

A co moze dać dzieciom Reigns?

Jedno co można o nim powiedzieć ze jest Main Eventerem ponieważ dostał pracę

po protekcji.

Tak samo jak Usosi,RIkishi czy Umaga.

Oni pracę w WWE zawdzięczają Rockowi i co dużo ukrywać.

Facet ma fajny wygląd , ale ktoś taki nie da dzieciom takiego przydkładu jak dwaj pierwsi.