Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gostek który zadebiutował zwycięstwem na Smacku, zapewne straci push przez to że to małe stworzenie zacznie pchać się w booking i znów wypłacze dla siebie jakiś pas i zapewne będzie chciał wyjść zwycięsko z tego feudu.

Na kilometr czuć, że jesteś markiem Del Rio.Wygrał Mysterio i Kofi no i co z tego ? Albert ledwo co zaliczył Debiut i ma od razu wszystkich pokonywać od razy wskoczyć do ME i do razu być największą postacią na SmackDown ?. Ale rozumiem, że to twój ulubiony zawodnik i chcesz żeby wygrywał i żeby jak najszybciej był największą gwiazdą SD,większość osób które kibicują danemu zawodnikowi tak mają :)

Nie chce mi się opisywać całej gali bo jeszcze chce dzisiaj walnąć posta o ROH Final Battle więc napisze plusiki i minusiki :)

Plusy:

-Cena vs Dolph. Nie wiedziałem czy mam to dodawać to do plusów ze względu na obecność Vickie ale jednak walka była ok i ładny pokaz aktorstwa Ceny.

-CM Punk pod koniec gali.

-Santino i jego Mic Skill.Oczywiście koleś rozwalił system.To samo miny Kozlova są tak fajne, że muszę czasem dawać pauze żeby się wyśmiać.

-TT Match : Kofi i Rey vs Alberto i Szfagier.Ładna walka, co do wygranych nie mam nic bo obydwie drużyny lubię.

Minusy:

-Będziemy mieli Feud Cody-Big Show.

-Zbyt szybka wygrana Drew'a.Nie mam nic do tego, że Kaval przegrał bo nie jest jeszcze tak silną postacią żeby wygrywać każdą walkę ale walka mogła potrwać przynajmniej z 8 min.

-Vickie w ringu.Walka Ceny z Dolphem jest w plusach bo była przyjemna jednak oglądanie Vickie w jej seksi stroju to dla mnie trochę za dużo.

AJJAJaaj...szkoda że na tym Smackdownie nie było ujebania głowy przez kopniak Ortona. ALe zaraz, skoro title shot dostał Moriison, to Randy powinien czekając na swoja kolej rozpocząc feud z dziewczyną Miza, ALexem, przez którego nie jest już mistrzem WWE. Riley powinien zastać wówczas zajjobowany i i kopnięty w łeb, tak by Mike stracił pomoc i wówczas stracił jakoś ten pas (takie dyrdymały moje, co powinien creative team zrobić)

Smuci naturalnie podkładanie KAvala, cieszy za to segment z mistrzami tagteamów.

What happens on SmackDown.. Stays on SmackDown. Kolejny dobry segment na koncie Marelli

kurde, Kozlov też mnie śmieszy jak diabli. :lol:

Walka tagteamowa była w sumie prezentem dla marków- zwycięstwo face'ów po 619, trouble in paradise i splashu. Radość dzieciaków jak diabli. A tak poza tym, i tak walka była dobra.

W main evencie brakowało mi KAitlyn. Miałem nadzieje, że zwycieżczyni kobiecego NXT pojawi się i będzie walka mixedtagteam, lecz i tak moja wersja całkowicie nie pasowałaby do końcówki. A konćówka tej tygodniówki była zajebista. CM wraca na ring, CM będzie miał feud z Jaśkiem, CM będzie heelem federacji numer 1. Oby w tym przyszłym feudzie pojawił się jakiś tytuł na szali (marzenia) i oby Punk nie był podkładany szcześliwemu Jasiowi.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Przedświąteczne SmackDown obejrzałem. :-)

Niepotrzebna była kolejna walka Miza z Ortonem.Nic ona nie wniosła do ich feudu.Wolałbym gdyby ich umieścili ich do jakiegoś meczu tag teamowego z gwiazdami niebieskiego brandu.Walka sama w sobie nie należała do najgorszych bym rzekł.

Świetny segment Kozlova,Santino i Glamazonki.Ten międzynarodowy tag team mnie rozbawia na maksa.Są kapitalni.

Oby Kane dostał jeszcze jedną walkę o pas i kończmy angle między nim a Edgem.Nudno się robi.

Kaval znów jobbuje.Tragedia.Totalne szmacenia zawodnika.

Tag teamowy pojedynek.Dobrzy wygrali,dzieci się ucieszyły.Pojedynek taki jak każdy.

W mian evencie podobał mi się ten pocałunek,Podobnie jak na RAW,match wypadł solidnie,mimo uczestnictwa w nim Vickie.

Punk znów atakuje Jaśka.Oby Punk nie dostał samych batów w tym storyline.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Urządzenie:  Windows

kurde, Kozlov też mnie śmieszy jak diabli.

Tak, tak. Vladek tez robi swoje. On juz w OVW mial tendencje do robienia z siebie komedii. Swoja droga, smiesznie, ze polaczyli dwie postacie, ktore kiedys graly ta sama (dokladnie ten sam) postac. W rozwojowce Santino wystepowal jako Boris Alexiev i mial gimmick, z ktorym ostatecznie zadebiutowal w glownym rosterze Vladek.

Zdziwienie Vladka z tego fimiku mnie zawsze bawilo. Dla ciekawskich ponizej daje filmik, ktory pokaze jak Kozlov faktycznie stracil pas...

http://www.youtube.com/watch?v=SrNKONShl-w

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   7
  • Urządzenie:  Windows

Na kilometr czuć, że jesteś markiem Del Rio.Wygrał Mysterio i Kofi no i co z tego ? Albert ledwo co zaliczył Debiut i ma od razu wszystkich pokonywać od razy wskoczyć do ME i do razu być największą postacią na SmackDown ?. Ale rozumiem, że to twój ulubiony zawodnik i chcesz żeby wygrywał i żeby jak najszybciej był największą gwiazdą SD,większość osób które kibicują danemu zawodnikowi tak mają :)

Masz dziwne podejście... mark czy nie mark, ma rację... Reyek dawno powinien ustąpić miejsca "młodszym", tak samo było za czasów gdy zdobył Intercontinental Title... i miał feud z Zigglerem - "Nie będę trzymał pasa tak krótko!" powiedział... i co? Ziggler musiał czekać ponad ROK! na kolejną szansę...

Alberto jest świetny, da się go oglądać, ma charyzmę, gra swoją rolę jak należy. Dlaczego nie rzucić go na głębszą wodę? Sądzę, że sobie spokojnie poradzi ;)

Plusik:

-Zgodzę się z wami: Segmenty z Santino i Kozlovem wymiatają :D

- Cena vs Dolph - szczerzę dziwię się, że chwalicie Cene a nie Dolpha, który pokazał się z naprawdę dobrej strony, wolę oglądać jego niż Miza w walce! + dla Ceny za to, że dał się pobijać ;)

- Punk vs Cena ciąg dalszy.

Minus:

- Segment z mikołajem.

- Wygrana Ceny - dlaczego? - A dlaczego by nie podbudować postaci Dolpha? Wygralby nie czysto, z pomocą Punka - oczywiście chodzi mi o odwrócenie uwagi, choć wygrana czysta też by była świetna. Zwłaszcza, że radził sobie dobrze - opisałem to wcześniej.

Szczerze, nie podoba mi się, że kolejny "młody" dostaje podupie, by feud Starych wyjadaczy dobrze wyglądał...

PS. Przeszła mi przez myśl w chwili całusa Ceny, by dać jemu Vicki na stałe :D - Heel turn gwarantowany :D

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

MOJA GALERIA!

17392117014be7382f32046.jpg

Minusy:

- Mimo że to Rey przypiął Swaggera to widać jest cały czas notoryczne podkładanie Alberta, temu zachciałemu samolubnemu karłowi. Gostek który zadebiutował zwycięstwem na Smacku, zapewne straci push przez to że to małe stworzenie zacznie pchać się w booking i znów wypłacze dla siebie jakiś pas i zapewne będzie chciał wyjść zwycięsko z tego feudu. A tak wyrazistego heela z świetną mimiką twarzy i dobrymi umiejętnościami w ringu jak Alberto w WWE nie ma, nawet Barrett'owi do niego daleko tak więc tylko ręce załamać.

A skąd wiesz, że Rey się wpieprza w booking, TERAZ, bo to co było z Zigglerem na SammerSlam to wszyscy widzieliśmy. Wtedy byłem za daniem pasa Dolphowi, ale więcej tego błędu nie popełnię, niech wypieprza z WWE, bo tylko zamula walki, jest denny i wogóle jak on wychodzi na ring to ja śpię.

Lubię DEl Rio i też chcę, aby wyszedł z feudu zwycięską ręką, ale pomyśl,gdyby Rey coś powiedział, to wszyscy byśmy o tym wiedzieli, tak jak w przypadku SS.

Ogólnie SD! średnie, ale trzymające poziom, wszystkie walki, stały na podobnym poziomie i niczym się specjalnie nie wyróżniały. Nie żałuję, że zmarnowałem swój czas na tę tygodniówkę. :P

Minusy:

- Mimo że to Rey przypiął Swaggera to widać jest cały czas notoryczne podkładanie Alberta, temu zachciałemu samolubnemu karłowi. Gostek który zadebiutował zwycięstwem na Smacku, zapewne straci push przez to że to małe stworzenie zacznie pchać się w booking i znów wypłacze dla siebie jakiś pas i zapewne będzie chciał wyjść zwycięsko z tego feudu. A tak wyrazistego heela z świetną mimiką twarzy i dobrymi umiejętnościami w ringu jak Alberto w WWE nie ma, nawet Barrett'owi do niego daleko tak więc tylko ręce załamać.

A skąd wiesz, że Rey się wpieprza w booking, TERAZ, bo to co było z Zigglerem na SammerSlam to wszyscy widzieliśmy. Wtedy byłem za daniem pasa Dolphowi, ale więcej tego błędu nie popełnię, niech wypieprza z WWE, bo tylko zamula walki, jest denny i wogóle jak on wychodzi na ring to ja śpię.

Lubię DEl Rio i też chcę, aby wyszedł z feudu zwycięską ręką, ale pomyśl,gdyby Rey coś powiedział, to wszyscy byśmy o tym wiedzieli, tak jak w przypadku SS.

Ogólnie SD! średnie, ale trzymające poziom, wszystkie walki, stały na podobnym poziomie i niczym się specjalnie nie wyróżniały. Nie żałuję, że zmarnowałem swój czas na tę tygodniówkę. :P

Czy ja napisałem że wiem to napewno ? Przypuszczam że o ile nie miało to jeszcze miejsca, to lada chwila się wydarzy to że znów wypłacze sobie jakiś pas, ja uważam poprostu że powinien wylecieć z tej federacji za swój nadęty charakter i za to że nie umie wykonać swojego finishera kontuzjując np. Undertekera czy Punka, przypina po Splashu, jak dosłownie spadł z lin i co ja mam to kupić ? Inny wrestler zapewne wyleciał by z hukiem z WWE za to co on dosłownie odwala ... ale nie to przecież ulubieniec dzieci grrr.................

A odnośnie Zigglera, w ringu jest bardzo dobry i fajnie się ogląda jego walki, a w gimmicku przypudasa u boku konsultant Vickie(która swoją role przy micu odgrywa genialnie wywołując ogromny cheat), spisuje się jak spisuje uważam że w miare dobrze, choć dużo okazji i mikrofonu do ręki mu nie dają za często. Osobiście mam nadzieje że #1 Contenderem do pasa powinien być ktoś z dwójki Swagger(ostatnio szmacony troche :( ) lub

Alberto który bądź co bądź nie powinien jeszcze dostać pasa, ale jakiś feud z Edgem o mistrza jak najbardziej(jako mistrza widzę go gdzieś końcówka roku 2011r. ? nie ma tak dużo czasu bo 33 lata już ma). Obawiam że to co nas czeka to : heelturn Edge i niestety feudzik o pas z Ciułałłą, ale obym się mylił.

11857704334d265061cafed.jpg

Tym razem krótko.

Mi ten pocałunek Ceny z Vickie się podobał. Ostatnio cały czas narzekałem na Jaśka ale za tą akcję ma +. Bardzo sympatyczne :)

Uważam, że walka Randy-Miz była niepotrzebna. Po co robią kolejne powtórki z rozrywki?

Natomiast co do podkładania del Rio to też jestem niezadowolony. Zasługuje na push. Co z tego, że jest w WWE od niedawna? To trzeba najpierw zjeść worek soli z Vincem, żeby zacząć wygrywać walki z superstarami i dostać szansę walki o pas? Potrzebna jest świeża krew a Alberto to jeden z najciekawszych zawodników jacy w ostatnich latach pojawili się w WWE. Zasługuje - jak to ktoś już wcześniej słusznie zauważył - żeby rzucić go na głęboką wodę.

A tak poza tym to ten SD był nudny nieco. Nie dzierżę Big Showa. Podłożenie Kavala też mnie zirytowało ale już w innym temacie dowiedzieliśmy się jakie były tego powody - tzn. jego odejście. Szkoda bo Kaval był w ringu świetny.

14453752125651e0a536c69.jpg

Natomiast co do podkładania del Rio to też jestem niezadowolony. Zasługuje na push. Co z tego, że jest w WWE od niedawna? To trzeba najpierw zjeść worek soli z Vincem, żeby zacząć wygrywać walki z superstarami i dostać szansę walki o pas? Potrzebna jest świeża krew a Alberto to jeden z najciekawszych zawodników jacy w ostatnich latach pojawili się w WWE. Zasługuje - jak to ktoś już wcześniej słusznie zauważył - żeby rzucić go na głęboką wodę.

Uważam, że gdyby nie mieli co do jego postaci planów, to on najzwyczajniej w świecie byłbyodliczony(jak Kaval w każdej tag timowej walce), a tak leżał za ringiem i można powiedzieć, że to nie przez niego przegrali. Ja tam wierze w jego feud z Edgem, do czasu powrotu Christiana, bo jak wierzyć portalowi, to byli bracia(na to wygląda, kiedyś brat teraz przyjaciel :roll: ) zmierzą się na Wrestlemani.

Masz dziwne podejście... mark czy nie mark, ma rację... Reyek dawno powinien ustąpić miejsca "młodszym",

Gdyby każdy kto jest lekko starszy powinien ustępować miejsca w ME nikogo ciekawego by nie było.Na każdego przyjdzie kolej, a sam feud z Rey'em to już coś. Kiedy skończy się feud Kane-Edge to może wtedy Alberto dostanie szanse na pas.Każdy nowy który niedługo po debiucie ma dostawać pas ? wystarczy że Szejmus dostał tak szybko pas.

Masz dziwne podejście... mark czy nie mark, ma rację... Reyek dawno powinien ustąpić miejsca "młodszym",

Gdyby każdy kto jest lekko starszy powinien ustępować miejsca w ME nikogo ciekawego by nie było.Na każdego przyjdzie kolej, a sam feud z Rey'em to już coś. Kiedy skończy się feud Kane-Edge to może wtedy Alberto dostanie szanse na pas.Każdy nowy który niedługo po debiucie ma dostawać pas ? wystarczy że Szejmus dostał tak szybko pas.

W zasadzie to zgadzam się z Twoją opinnią, ale Albercik pojawił się od wielkigo bum od razu pokonał Reya i sądziłem że dostanie jakiś push w postaci jakiegoś streaku wygranych walk, a później szansę na walke o pas WHC. Mam nadzieje że szefostwo widzi w nim ogromny potencjał, bo uważam że przy Micu napewno równa się z Ceną, Mizem, Edgem a gdy Underteker dręczony jest przez kontuzję, z miejsca zacząłem markować meksykańskiemu arystokracie. Ja osobiście uważam że starzy nie powinni od razu ustępować miejsca w Maint Evencie lecz poprostu nie mieszać się w booking, jak to czyni wszystkim znany wielki idol młodych Mysterio i niestety ponoć Orton, którego bądź co bądź lubię.

11857704334d265061cafed.jpg

Jak dla mnie SmackDown wypadło blado, no troche show uratowali Kingston, Swagger i Ziggler. Te segmenty z noworoczną imprezą SD miały być śmieszne? Bo jakoś tego nie czaje :? Drew, mówi, że chce stać się lepszym człowiekiem a chwile później na "nieprzytomnym" Trent'cie wykonuje swój Finisher. WTF? Big Show prawie, że niszczy Cody'ego, jestem tylko ciekaw dlaczego, wg. mnie Cody wcale nie jest gorszy od Show'a i mogli by mu dać czysto pokonać Giganta.. Byłem też pewny, że nowym mistrzem zostanie Kingston a tu bum zaskoczenie i Ziggler pozostaje mistrzem, jestem tylko ciekaw ile jeszcze CT da mu ponosić ten pas, w sumie sam tak chciałem pasa IC dla Ziggler'a a teraz mi się po prostu przejadł w roli mistrza tak jak Van Dam w TNA..

EDIT

Zapomniałem dodać.. Czyżby Del Rio powoli stawał się Jobberem niczym Kaval? : > Kiedy on coś ostatnio wygrał? Zresztą za tydzień pewnie ponownie przegra z Mysterio bo jakby mogło być inaczej..

Jeśli Del Rio przegrywa z Mysterio to nie musi oznaczać, że jest jobberem. Po prostu na Reya jest wielki push (tak, z powodu dzieci też) i ma zapewnione miejsce na ME, czego o Del Rio nie można powiedzieć. Niczym Kaval? Bez żartów. Powiedziałbym raczej niczym CM Punk, który też przegrywał z Mysterio, jednak jeden przegrany feud nie skreślił przecież całej jego kariery i po drafcie na Raw dostałby naprawdę mocny push, gdyby nie kontuzja. Teraz gdy już kontuzja mija Punk wreszcie dostał zasłużony push, ale zbaczam z tematu. W dzisiejszych czasach i tak mało który debiutant dostaje taki push jak Del Rio, można byłoby narzekać gdyby przez długi czas utknął w midcardzie. Poza tym tak jak napisał Salas, wystarczy, że Sheamus tak szybko dostał pas.

A co do ostatniego SmackDown, to wypada coraz gorzej. W sumie to czekam tylko na draft, bo na Raw jest znacznie więcej wrestlerów i z tego powodu na SD prawie co tydzień oglądamy non-stop tych samych wrestlerów. Ziggler jako IC Champion jest taki sobie, powinien stracić pas na rzecz Kingstona lub Swaggera przed Royal Rumble.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Bardziej chodziło mi o to, że tutaj najpierw robią z niego nie wiadomo kogo, wygrywa w debiucie z Mysterio a potem po dupie cały czas. Jaki w tym jest sens?

Ale Alberto nie dostaje po dupie cały czas. Jest solidnym zawodnikiem na pograniczu Midcardu i ME i tak też traktuje się go przy ustalaniu walk. W końcu to, że wygrał dwie swoje pierwsze walki nie znaczy, że musi mieć od razu jakiś wielki streak. Dostaje od Mysterio - spoko, ale trzeba pamiętać, że to też nie będzie trwać wiecznie i del Rio również dostanie push (może niekoniecznie w tym feudzie) i nie ma się co martwić. Cała sytuacja z Kavalem to było jedno wielkie nieporozumienie, jednak Alberto i tak jest teraz jednym z głównych zawodników SD, z powodu małej liczby wrestlerów na tym brandzie i niedługo powinni go podpushować. Wystarczy być cierpliwym, nie marnuje się Albercik.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif