Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tygodniówka do obejrzenia, lecz bez wiekszych emocji. W Peep show do bani była Alberto, lecz swoje prawdziwe, dopracowane oblicze ukazał po walce Christiana, siadając tuż nad nim.

W pojedynku tag team prócz wchodzącej i podskakującej NAtalyi atrakcją była dobra forma mistrzów, Kidda- standardowo oraz DH, tak odświętnie. No na szczęście, Rhodes dobrze skontrował i końcówka wyszła bez błędów.

Publika reaguje na Swaggera? WOOw. Ale i tak za tą walkę zasługiwał na pochwałę, gdyż dobrze ją prowadził, dominował, przez co widz miał ogólnie pokaz dobrego wrestlingu. Nawet się zdziwiłem, że walka tak długo trwała i czy można się w niej wyszukiwać ukrytej głębi pod tytułem- Walczymy nieźle, publika nas odpowiednio kupuje, otwierac Main Eventy (do których Swagger wstąpił na chwile a Kofi ostro powąchał).

U pań zafascynowany zostałem spodniami NAomi, rózem Rosy oraz strojem Layli. A, i a mamy kryzys u Laycool a Kaval z title shotem robi za maskotkę, zamiast wchodzić na salony i robić zamieszanie. Lecz brak jest na to czasu antenowego, gdyż musiała sie pojawić zakonnica......kurwa, ale syf. Ten segment aż mnie zabolał psychicznie.

Cieszę się, iż Punk zasuwa porządne, solidne walki, bez maski, otoczki stajni, temblaka itd. I tutaj też mielismy do czynienia z zawodnikami, wśród których jeden w main eventach już chyba nie będzie, a drugi tam jest, nie ma, jest daleko, blisko itd. niestety.

Końcowa pogawędka Kane'a- a ja.znowu, lecz jest zmiana, jest rozpierducha, jest Phenom na macie wykończony własnym arsenałem. Tak więc na NoC czekam na grubaska z urną, by dodać mu siły :twisted: (wiem, awykonalne i głupie, lecz musiałem napisać :P )

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202225

• Urządzenie:  Android

Zgadzam się.Smackdown raczej na plus.Ktoś na górze napisał, że feud Del Rio z Christianem dobrze się roziwja, to prawda, ciekawi mnie ten feud, ciekawe co będzie dalej.Brzydko pisząc Kane skopał dupę Takerowi i co raz bardziej utrzymuje mnie w przekonaniu, że wygra na NoC, natomiast Taker wygra na HiAC.Nie wiem dlaczego ale tag team Rhodsa i McIntyre jakis dla mnie taki sztuczny,nijaki, nie wiem jak to bedzie dalej wygladalo.

@offtopic

Czy jest mozliwosc ogladania NoC, jeszcze w niedziele? Ja wszystkie ppv i tygodnikowi ogladam dzien potem na sports2watch, wiec noc bedzie w poniedzialek, ale czy jest jakas szansa ogladniecia tego jeszcze w niedziele? np. w nocy? prosze o informacje

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202231

Bardzo fajne Peep show.Del Rio jak i Christian dobrze się spisali.Dobry feud się szykuje.Początek gali jak najbardziej na plus.Walka tag teamowa porządna.Kidd jak zawsze świetnie,Smith już gorzej.Nie rozumiem dlaczego mistrzowie przegrali z drużyna wziętą z d*py.Troszkę bezsensownie.Kingston vs Swagger stworzyli najlepszy match tego SD!.Ogólnie super walka.Ten storyline z karłem nudzi.Nie chcę tego oglądać.Panie ładnie się zaprezentowały.Oczywiście pod względem wyglądu zewnętrznego a nie w ringu :D Szkoda,że Kaval nie dostał walki.Spięcia w LayCool zapowiadają jakiś angle między tymi uroczymi paniami.Main event przyzwoity.Alberto spisał się w roli komentatora.Wreszcie bracia przeszli do rękoczynów,Kane wygrał brawl.Cieszy mnie to.

Ostatnie SmackDown przed NoC dostanie ode mnie solidne 4 w skali szkolnej. :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202416

Ogólnie Smackdown wyszło bardzo pozytywnie, walki były ciekawe, szczególnie tagteamowa co jest rzadkie, w moim mniemaniu wyszła najlepiej ze wszystkich walk.

Fajnie, że Peep Show pojawia się coraz częściej, ale zaczynam się obawiać, że ten feud z Christianem wygra Del Rio, po jakimś czasie Rey się pokaże i wygra parę walk z Albertem.

Christian otwoera SD! i zamyka je walką w main evencie (pomińmy segment Takera z Kanem :twisted: ). Wreszcie nie było walki Kofiego z Dolphem, a ze Swaggerem, co więcej Dolph się nawet nie pojawił, i dobrze bo w sumie to mnie strasznie irytuje, kiedyś go lubiłem, ale nie teraz.

W sumie drużyna Rhodosa z Drew nie jest tak całkiem z dupy, mieli takich samych przeciwników na początku i jeszcze ten segment kiedy Cody dawał jakieś rady Drew, zresztą dobrze się na nich patrzy w drużynie, ale jednak wole kiedy Cody jest solo 8) .

Moim zdaniem to wina Drew, który zamulał jak walczył sam, teraz w tag teamie jest z nim o wiele lepiej, ale czemu kosztem Codiego. :???:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202551

musiała sie pojawić zakonnica....

Zakonnicę przeboleję, karła nie!

U pań zafascynowany zostałem spodniami NAomi

A ja nie spodniami, lecz jej ślicznym, krągłym zadkiem...

Chyba ktoś tu nas robi w konia, jeśli chodzi o walkę o pasy Tag Team na NoC. Czy mi się wydawało, czy Santino i Kozlow mieli walczyć o te pasy na Noc. Teraz chcą nam chyba wcisnąć z dupy Drew i Cody'ego - bez sensu!

Swagger stoczył świetną walkę z Koffim. Mam takie przekonanie, że postać Jacka może się jeszcze rozwinąć, natomiast Kingstona już nie za bardzo.

Nie było Vicky :-) Nie walczył MVP :grin: Był Horn.... :x

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202650

RR napisał/a:

U pań zafascynowany zostałem spodniami NAomi

A ja nie spodniami, lecz jej ślicznym, krągłym zadkiem...

Będąc dokładnym, tym co spodnie zakrywają, więc na jedno wychodzi, pupcia konkret :twisted:

Mam takie przekonanie, że postać Jacka może się jeszcze rozwinąć, natomiast Kingstona już nie za bardzo.

Rozwój postaci Swaggera jest cholernie nierówny. Niby coś znaczył na ECW, jobbował jak szalony na RAW, dostał walizkę i pas, i teraz siedzi w midcardzie na Smackdownie. może faceturn by się przydał? Tylko nie wiem po co, skoro i tak chłopak ma zjebane życie przez wadę wymowy, której nie nadwogi charyzmą, gdyż jej nie ma. I krąg wzlotów i upadków w hierarchii Jacka się zamyka. A mój ulubieniec Kofi? Wieczny face, nie ma innej opcji.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202696

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

iMPACT! 4 EVER - masz już jedno ostrzeżenie na koncie i jeszcze bezczelnie ponownie (pierwszego warna dostałeś też za spoilerowanie) walisz spoilery z dzisiejszego PPV??? :evil: Właśnie spieprzyłeś mi przyjemność z oglądania części NoC i radziłbym edytować swojego posta zanim zjebiesz jeszcze komuś zabawę albo któryś z modów to wyłapie i dopierdoli Ci kolejne ostrzeżenie albo bana za recydywę. Co za ludzie... Po co jest regulamin skoro nikt go nie czyta, albo ma ewidentnie w dupie? :evil:
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202723

Ja tam się nauczyłem już, że ludzie łamią bez przerwy regulaminy i po prostu nie zaglądam do żadnych działów (nawet do SB) dopóki nie zobaczę jakiejś danej gali. Niemal pewnym jest, że jeżeli po raz któryś zajrzysz do jakiegoś wątku a nawet nie masz jeszcze ściągnietego na dysku PPV ktoś Ci zepsuje zabawę :) .

Właśnie, że nie, bo ja często - cierpiąc na brak czasu - oglądam w całości PPV's dopiero we wtorek lub środę a do tego czasu omijam newsy i dział poświęcony danemu PPV, czytając pozostałe tematy i nikt mi już od dawien dawna nic tu nie zaspoilerował (modzi wykonali dobrą robotę i szybko pozamiatali kolesi, którzy walili spoilerami w tematach nie związanych konkretnie z danym PPV). Niestety, czasami po prostu trafi się jakiś "geniusz", który zamiast rozmawiać o PPV w przeznaczonym mu temacie, spoileruje także w innych (nudzi się? Chcesz popisać się wiedzą czy przemyśleniami? Skrobnij raport!).

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202736

On jest jeszcze lepszy :) w temacie o NoC swoją ocenę gali i wyniki wrzucił w tag [ spoiler ], a za to w temacie o SD! wali spoilery na lewo i prawo :D

:???: :evil: Mi też oglądanie troszku spieprzył...

Nie żebym się do chłopaka czepiał, ale styl pisania ma strasznie ciężki albo raczej go nie ma. Trza będzie z opcji ignoruj skorzystać...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202745

A pisze w temacie Spoilery...i coś takiego, nawet nie ukrytego może się zdarzyć, a tu klapa, część użytkowników jest smutna, zła i zaskoczona :lol:

Jasne, bo przecież odbył się już pierwszy Smackdown po NoC, a więc spokojnie można spoilerować wynikami PPV :twisted:

Nie myślałeś żeby zostać prawnikiem? Każdą sprawę wygrałbyś stosując tak... innowacyjną argumentację :twisted: Skoro w tytule tego tematu napisane jest "spoilery", to równie dobrze można by było (wg Twojej teorii) pospoilerować tu wynikami z TNA, Indys czy nawet z MMA, nie? (przecież w temacie jest ostrzeżenie a spoiler to spoiler) :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202769

Ok. ale czy to jest temat dotyczący RAW? Jeżeli bym tam wlazł i wyłapał spoilera to mea culpa (wiadomo - w poniedziałek jest RAW i wchodzi się na własne ryzyko), ale spoilery z PPV zaraz w poniedziałek w temacie dotyczącym Smacka (gdzie po PPV żadna gala się jeszcze nie odbyła) to dla mnie po prostu przegięcie. Tak więc rozprawy o spoilery raczej byś nie wygrał :D

Nie, nie chodzi tutaj o to aby kłócić się o pierdoły. Po prostu dziwi mnie, że stajesz w obronie kogoś, kto ewidentnie dał dupy i zajebał chamskiego spoilera w dzień po PPV, w temacie dotyczącym gali, która się jeszcze nie odbyła po NoC. Pewnie taka postawa jak Twoja da mu do myślenia i spowoduje, że następnym razem tego więcej nie zrobi :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202884

-Raven- napisał/a:

Ok. ale czy to jest temat dotyczący RAW?

moge przytoczyć tu twoje słowa, argumenty,które wyprowadzały dyskusje poza nawet poza okręg WWE

Śmiało, z chęcią poczytam to co przytoczysz, Mecenasie RR. Mam tylko nadzieję, że cały czas masz na myśli te wszystkie moje spoilery odnośnie gal lub PPV's w tym temacie, bo one są przecież meritum sprawy (a nie sam fakt, że ktoś wspomni cokolwiek spoza tematu gali czy nawet spoza WWE itp) :twisted:

-Raven- napisał/a:

to równie dobrze można by było (wg Twojej teorii) pospoilerować tu wynikami z TNA, Indys czy nawet z MMA, nie?

Dlatego też na obronę oskarżonego przytoczyłem dobry i doniosły przykład z RAW, przywracając ład i porządek naszej rozprawy nad oskarżonym na pole działań nijakiego Vince'a McMahona.

Sprzeciw! W temacie RAW spoiler z NoC mógłby się znaleźć (bo ta gala się już odbyła i była ona po rzeczonym PPV) w temacie Smacka - nie powinna (bo: a - pierwsze SmackDown po NoC jeszcze się nie odbyło, b- nie mineły 3 dni od NoC)

-Raven- napisał/a:

Po prostu dziwi mnie, że stajesz w obronie kogoś

Patrząc na nagonkę oraz niesprawiedliwą moim zdaniem ocenę działan oskarżonego, postanowiłem uchronić jego osobę przed samosądami natury psychicznej czy fizycznej. Mój klient to takim ataku emocjonalnym nie może sam stawić czoła tym potwarzą.

Wg mnie Mecenasie RR, to sędzia RazoR, Przemk0 lub Koper powinien o tym (co jest w tej sytuacji sprawiedliwe a co nie) zadecydować a nie Ty, czy pretensje do Twojego klienta były bezpodstawne, tym bardziej że nawet wśród modów są rozbieżne na ten temat zdania.

-Raven- napisał/a:

Pewnie taka postawa jak Twoja da mu do myślenia i spowoduje, że następnym razem tego więcej nie zrobi

Mam nadzieje, że ta rozprawa wpłynie pouczająco na omawianego użytkownika, który zauważy, ile zamieszania sprowadził na naszym forum, będącego przecież bajkowym obszarem wymiany myśli i poglądów.

A jak nie, to obskoczy kolejne warny i dostanie kolo BANA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i tak się skończy przygoda z attitude.pl :P

Amen. Wysoki sądzie - nie mam więcej pytań :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202897

tym bardziej że nawet wśród modów są rozbieżne na ten temat zdania.

Wśród żadnych modów. Mogą być tarcia pomiędzy członkami redakcji, ekspertami czy grafikami. W dyskusjach moda mają tylko Six, Street i ja. Rozbieżności nie ma.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202904

Ciekawostka z wczorajszego Smackdown!:

Paul Bearer (real name Percy Pringle) was involved in the closing segment taped for this week's edition of Smackdown between Kane and The Undertaker. I'm told the segment went over very well.

Wychodzi na to, że chyba jednak Vince czyta czasem nasze forum, brzmi ciekawie... :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202921

Przecież to nie możliwe, bo Taker zabił Bearera całe lata temu, zalewając go cementem - na śmierć :lol: podczas feudu z Dudley Boys.

Czyżby Paul miał być drugą osobą (po Jezusie), która zmartwychwstała (a Carlito śmiał się z nierealnych zagrywek w TNA...) :twisted: ?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/21/#findComment-202994