Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Może jednego giganta heela (czyli Henrego) chcą zastąpić innym gigantem (czyli Brodusem). Ten drugi przeszedł heelturn nokautując Regala, więc może ten pierwszy przejdzie faceturn żeby była równowaga
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274217

Co Ty gadasz? Jaki heelturn przeszedl? Przeciez publicznosc to przyjela w dobry sposob, a Brodus dalej sobie tanczyl.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274219

Wy tu gadu gadu a ja wam powiem, że tak dobrego smacka już dawno nie oglądałem. Poziom walk (poza ME) stał na bardzo dobrym poziomie, bardzo rozbawił mnie segment taneczny - brawa dla Regala :lol: :lol: oraz komiczna walka Santino i Drew wyszła świetnie. Da się zrobić dobry SD? Da.

9/10

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274224

• Reputacja:   517
  • Urządzenie:  Windows

a tam przed walką się ucieszyłem bo myślałem, że będziemy mieć feud rudego z anglikiem. Obaj stoją na równym poziomie i to byłoby godne story.

Mógłbyś rozwinąć wypowiedź? Ciekawi mnie właśnie zdanie, że są na równym poziomie.. jak dla mnie ring skille Sheamusa > Barrett, z tym że ten drugi jest lepszy na micu.

McMahonland nie przestanie mnie dziwić - chodzi o promocje Mahala. Debiut - każdego rozkładał w krótkim czasie i nie wiadomo było jakie ma umiejętności, gdyż używał tylko kilku ciosów + finisher. Następnie po oswojeniu się z fedką - to Mahal wszystkim jobbował ostro. A teraz będąc midcarderem wpierdala się między Main Eventerów (Sheamus i Barrett) - Vince gdzie tu sens? Gdzie tu logika?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274229

Generalnie Smackdown było dobre, Roulette dodało sporo smaczku i nie było nudno. Do minusów zaliczam cyrk z Clayem i Vickie (jak wbił Regal było już ok) i ciąg dalszy debilnego storylinu z mdłym do bólu Teddym i Aksaną. Przydałby się nowy GM na Smackdown. Swoją drogą, katastrofalny booking Bryana w main evencie, notorycznie dostawał w ryj od Heńka -.- Inna sprawa, że rozwiązali to tak, jak mogli, a three way w klatce świadczy o tym, że kolosy będą się tłuc, a Daniel ucieknie z klatki. Bryan dał ładne promo na początek, zebrał spory heat.

Na plus walka Rhodesa z Gabrielem, dobra ringowo i mogliby otrzymać dłuższe starcie. Idiotyzmem jest dla mnie promowanie Mahala, nie trawię gościa i nie rozumiem, dlaczego go pchają w storyliny z Sheamusem. Moją uwagę zwrócił ładny wygląd Kaitlyn, świetnie się prezentuje w tych dłuższych włosach Bardzo dobre starcie tornado tag dali nam Epico/Primo i The Usos - mogliby w takiej stypulacji trzasnąć nam walkę na Royal Rumble, w końcu jeszcze jedno starcie by się nam przydało Dobra gala, ciekaw jestem ratingu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274230

• Reputacja:   1

Moja opinia o Smackdown:

1.: Bardzo dobre promo w wykonaniu Daniela. Spodobało mi się to i na dodatek jego mina jeszcze bardziej podkreślała to, że ten zawodnik jest świetny nie tylko w ringu, ale i na micu. Btw. Ja wiedziałem o tym już wcześniej gdy posłuchałem jego promo z federacji niezależnej. Teraz tylko czekam na zmianę theme'a na jakieś lepsze.

Ciekawy jestem kiedy porzucą plany na kontynuowanie tak tragicznego story line'u tragicznej dwójki Longa i Aksany... Żałosna akcja na backstage'u :?

2.: Cody wybrał karła, ale za niego jednak będzie walczył Justin. Trochę to bez sensu nie mogło być tak, że jego od razu wybiera? Chyba, że szykują w taki sposób jakiś tam push dla Gabriela to okej. Niby walka trwała krótko, ale przez ten czas Gabriel miał jakieś lepsze momenty dla siebie. Co mnie cieszy, bo szczeże to ja właśnie tego chciałem, aby jeden i drugi pokazali coś w ringu ciekawszego a nie szybki squash.

3.: Jestem bardzo zadowolony tym, że w końcu po długim czasie, bo w sumie nie pamiętam kiedy oglądałem Tornado Tag Team Match. Taka decyzja na walkę zasługuje u mnie na dość dużego plusa, bo mam pewność, że w walce jak zawsze gdzie jest mały chaos będzie się dużo działo. Podoba mi się taki kozacki booking Colonsów :).

Funksaurus jest niesamowity!! Również ciekawy taniec zaprezentowała nam Vickie :twisted: ''Ko ko''. Myślałem, że już tak szybko heel turn, ale na szczęście nie.

Podobała mi się nawet walka McIntyre'a z Marrellą, która śmiesznie wyszła.

4.: Main Event z jednej strony mi się podobał Bryan robił z siebie kozaka ''Don't touch me'' stał i się patrzył na pozotałych zawodników stając na przeciwko im. Ale końcowy motyw mnie rozpier**lił dosłownie :D Wszyscy się zaczeli lać między sobą i to mi się bardzo podobało= przedsmak przed walką Royal Rumble.

Ogólnie: Bardzo fajne Smackdown.

Ocena: 9-/10

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274232

Co Ty gadasz? Jaki heelturn przeszedl? Przeciez publicznosc to przyjela w dobry sposob, a Brodus dalej sobie tanczyl.

Moim zdaniem jak ktoś w taki sposób nokautuje faca to raczej świadcz, że jest heelem. A ten taniec to było typowe pokazanie dla Regala, że go nie szanuje.

Mógłbyś rozwinąć wypowiedź? Ciekawi mnie właśnie zdanie, że są na równym poziomie.. jak dla mnie ring skille Sheamusa > Barrett, z tym że ten drugi jest lepszy na micu.

Nie chodzi mi o skille ale o to jaka jest pozycja każdego z tych panów w WWE. Barret ma mocną pozycję, "zniszczył" i "kontuzjował" Ortona, wygrywał np na Survivor Series. A Sheamus? W tym czasie pokonywał jobberór a teraz toczy bezsensowny feud z gościem na którego Vince nie ma pomysłu. Zgadzam się z tobą, że rudy niszczy w ringu anglika, ale w hierarchii niestety na pewno nie stoi wyżej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274241

Moim zdaniem jak ktoś w taki sposób nokautuje faca to raczej świadcz, że jest heelem. A ten taniec to było typowe pokazanie dla Regala, że go nie szanuje.

Tylko że Regal pomimo tego, że na NXT ostatnio był face'em, to dziś wyszedł jako heel. Bo jeśli ktoś broni Vickie Guerrero to raczej jest heelem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274254

Tylko że Regal pomimo tego, że na NXT ostatnio był face'em, to dziś wyszedł jako heel. Bo jeśli ktoś broni Vickie Guerrero to raczej jest heelem :)

Ja mam odczucie, ze Regal tylko wykorzystał obrone Vickie jako pretekst zeby sie pokazac na scenie i zatańczyć. Publika świetnie go przyjęła :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274258

* - Na dobra sprawe, to chyba bylo jedno z lepszych prom Danielsona jakie dal w WWE. Jak widze koncowke tamtego Smacka, to mnie mdli, ale moze to wyjdzie temu programowi na dobre.

* - Ostatnio byla mowa na forum o stypulacji Tag Team Tornado. Wreszcie sobie o niej przypomnieli, i powinna na stale wrocic do federacji. Ja jestem na tak. Takie samo mam zdanie o ewentualnym feudzie mistrzow z bracmi Uso. AirBoom sie chyba powoli konczy (sytuacja z Bournem), wiec nowi pretendenci wydaja sie byc strzalem w 10.

* - Brodus zniszczyl Vickie. To na razie highlight jego kariery.

* - Flag Match to byla okazja, zeby jeszcze bardziej wypromowac Hunico. Byl na fali, i niepotrzebnie mu to przerwali dla takiego cheap popu.

* - Sin City SmackDown od poczatku zapowiadal sie na cos specjalnego, i mysle, ze nie zawiodl. Jedynym minusem byl nadmiar Aksany w tym czyms na glowie... Ona jest fajna, ale kazdy segment w jej wykonaniu, to po prostu kiepska telewizja.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274259

SD 20/1/12

Opener w wykonaniu Danielsona mogl sie podobac, pokazal wszystkim niedowiarkom jaki jest przy Micu. Ale do poziomu z ROH mu duzo brakuje

Skoro zrobili Tornado Tag Team to moze cos ruszy z ta stypulacja? Kto wie..

Segmenty z flirtujacym Teddym i Aksana zalosne....

Flag Match.... Jak chca wypromowac Hunico to niech dadza mu kogos wyzej postawionego

Tables Match... Dobrze ze zrobili ta walke na tygodniowce a nie na PPV. Sheamus powoli staje sie terminatorem :/

ME: Bryan utwierdza w przekonaniu ze jbedzie genialnym Heel'em. Ocena

7.5/10

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274267

- Ted DiBiase may have been injured at last night's WWE Supershow in Winnipeg. During a match against Intercontinental Champion Cody Rhodes, DiBiase appeared to have injured his arm. The referee threw up the dreaded "X" sign and DiBiase had to be helped to the back.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274270

kiedy tak czytam sobie o tych Waszych narzekaniach ( nie mowie, ze nieslusznych), przypomina mi sie zdanie jakie wypowiedzial bodajze Otunga jakies pare tygodni temu, ze Zarząd obserwuje Longa. Czy to moze oznaczac zmiany w jakims czasie? Moze wywalenie McIntra doprowadzi do jakiegos przelomu na smacku?
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274271

kiedy tak czytam sobie o tych Waszych narzekaniach ( nie mowie, ze nieslusznych), przypomina mi sie zdanie jakie wypowiedzial bodajze Otunga jakies pare tygodni temu, ze Zarząd obserwuje Longa. Czy to moze oznaczac zmiany w jakims czasie? Moze wywalenie McIntra doprowadzi do jakiegos przelomu na smacku?

Ja bym wolał żeby ten cały nudna historia między Aksaną i GM SmackDown jeszcze nie została zakończona, jak już zmuszają nas do oglądania tego tyle czasu to mam nadzieje, że wymyśli w niej coś naprawdę ciekawego, a to jest tylko podbudowa.Chciałbym, żeby po tym story lub w jego trakcie Aksana wychujała Longa i sama została Generalnego Menagerem niebieskiej tygodniówki.Nie mowie tu o posadzie na długi okres ale przez około miesiąc mogłaby być dyktatorką, a następnie zamienić ją kimś lepiej do tej posady przeznaczonym ale najważniejsze to by pozbyć się Teddyego.Theodore mógłby zostać wyeliminowany przez atak zwolnionego McIntyre'a i wtedy wskoczyła by właśnie Aksana, która by ponownie zatrudniła Drewa, pokazując jako to z niej zła i przebiegła kobieta.Motyw dosyć oklepany ale przynajmniej działoby się coś ciekawszego niż to co widzimy teraz.Właściwie wydaje mi się, że do tego właśnie prowadzą te wstawki bo po co by nam pokazywali Longa zarywającego do jakieś panienki...?

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274274

być może tak tez się stanie, long wywali mcintyra, a tydzień później drew wparuje i nawali longowi a później powie że long nie jest już gm

no bo juz tego ze long jest strasznie nudny nie da sie nie zauważyć, no i jak nic trzeba coś z tym zrobić

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/183/#findComment-274275