Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ale Sebu, oczywiście zdajesz sobie sprawę, że CM wygarnął to wszystko Vince'owi, bo dostał od McMahona zielone światło w tym temacie, a nie dlatego, że jest z niego taki kozacki rewolucjonista i koleś mający w dupie wszelaką władzę w WWE?

Oczywiście, pewnie gdyby powiedział to ktoś inny też zyskałby wielu fanów. :wink:

Dla mnie sprawa jest prosta - nie ma co się spuszczać ani szarpać nerwów. Z Ortonem jest jak z Januszem - Vince widzi w nich przyszłość Fedu i promuje oraz będzie promował.

Czytając ostatnie zdanie uświadomiłem sobie, że to przecież dopiero początek, w końcu jeszcze kilka lat przed nimi. Absolutnie rozumiem, że będą oni przepushowani przez większośc kariery i z pewnością mniej bym się czepiał, gdyby wraz z tym przepushowaniem posiadali oni jakiekolwiek umiejętności ringowe/wykorzystywali wszystko co potrafią (o ile jeszcze Cene mogę ostatnio strawić, tak Orton kiedy dostanie średniaka, nie potrafi go poprowadzić), bo w innym wypadku to normalne, że można mieć ich dość, przynajmniej tak mi się wydaje. Jeżeli Jasiek i Randall mieliby co miesiąć wykręcać takie pojedyki jak na MITB/Summerslam, jakoś bym to strawił :twisted:

I tak jak Xero mowi agresja i wyrzucanie monitorow przez okno, to jest po prostu smieszne

Oj Chłopaku a wiesz co to przenośnia? Jeśli ktoś rzeczywiście zniszczyłby sprzęt przez to że wkurza go wrestler, to ma coś nie tak pod sufitem i powinien dostać kaftanik z długimi rękawkami...

Raven jasne, ja to wszystko wiem i wierzę, że moi rozmówcy też o tym wiedzą. Nie wiem jak inni, ale ja za oczywiste uważam, że forum służy do wymiany opinii. A do tego mi (czy nam Hejterom Żmijki) prawa odmawiają i rzucają się tu w jego obronie, jakby o ich brata chodziło.

Forum jest do wymyślania hipotetycznych sytuacji, dlatego ja wolałbym żeby na Smacku było inaczej, żeby dystrybucja pushu nie była jednostronna i tyle, bye!

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

i z pewnością mniej bym się czepiał, gdyby wraz z tym przepushowaniem posiadali oni jakiekolwiek umiejętności ringowe/wykorzystywali wszystko co potrafią

Sęk w tym, że w mainstreamowym wrestlingu mega-push często nie idzie z umiejętnościami (zwłaszcza ringowymi) w parze. W przeciwnym wypadku taki Hogan nie miałby ani jednego tytułu HW na koncie.

-Raven- napisał/a:

Ale Sebu, oczywiście zdajesz sobie sprawę, że CM wygarnął to wszystko Vince'owi, bo dostał od McMahona zielone światło w tym temacie, a nie dlatego, że jest z niego taki kozacki rewolucjonista i koleś mający w dupie wszelaką władzę w WWE?

Oczywiście, pewnie gdyby powiedział to ktoś inny też zyskałby wielu fanów. :wink:

No to trochę bez sensu, bo ja doceniam Punka za to jak odegrał te segmenty (gra twarzą) i za ogólny poziom mic skillsów (można było się wkręcić) podczas tych scenek, a nie za to CO powiedział, bo to zasługa... tylko i wyłącznie McMahona. Jeżeli można kogoś podziwiać w tej kwestii (tego jakie teksty poleciały na wizji), to tylko Vince'a, ze miał jaja zrobić storyline z tego, co mu zarzucają smart'ci, walnąć to w TV i jeszcze na fali krytyki WWE - wypromować nową gwiazdę. Można nie lubić Vinniego (ja tam nie przepadam...), ale należy mu oddać, że jest kurewsko dobrym biznesmenem i potrafi kosić kasę nawet na fali nienawiści do swojej osoby :wink:

[ Dodano: 2011-09-03, 20:44 ]

Raven jasne, ja to wszystko wiem i wierzę, że moi rozmówcy też o tym wiedzą. Nie wiem jak inni, ale ja za oczywiste uważam, że forum służy do wymiany opinii. A do tego mi (czy nam Hejterom Żmijki) prawa odmawiają i rzucają się tu w jego obronie, jakby o ich brata chodziło.

Prawa nikt nikomu nie odmawia, Naseem - a opinie jak najbardziej można i należy nawet wymieniać (po to w końcu jest Forum). Sam jednak chyba przyznasz, że jak po raz enty czyta się, że Orton to "push-killer" (jakby to on decydował z kim wygra lub przegra) albo emocjonalne posty zakończone kropką nad "i" w postaci tekstu: "fuck you Orton!" (nagminne po pierwszej utracie pasa przez Christiana na rzecz Randala), to czasami można zwątpić w inteligencję niektórych userów?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Oj Chłopaku a wiesz co to przenośnia? Jeśli ktoś rzeczywiście zniszczyłby sprzęt przez to że wkurza go wrestler, to ma coś nie tak pod sufitem i powinien dostać kaftanik z długimi rękawkami...

Wiem co to jest przenosnia, ale po prostu stwierdzam to co Wy piszecie i nawet jesli to przenosnia i tak troche dziwna jest taka niechęć do wrestlera. Jak pisal Raven, wasze zlosci sa przesadzone, po odebraniu Christianowi pasa, co 2 post zaczynal sie "Fuck You Orton", a konczyl sie "jebac Ortona" wiec prosze... Ale dobra starczy o Ortonie, bo to jest spam po malu :)

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

No to trochę bez sensu, bo ja doceniam Punka za to jak odegrał te segmenty (gra twarzą) i za ogólny poziom mic skillsów (można było się wkręcić) podczas tych scenek, a nie za to CO powiedział, bo to zasługa... tylko i wyłącznie McMahona.

Pewnie że tak, tylko to nie McMahon wyszedł i to powiedział, przez co wszelkie pochwaly poszły w stronę Punka i to nie Vince stał się zbawicielem, a Brooks. Sytuacja taka jak z filmami/serialami - to dana postać zbiera pochwały, ten kto ją stworzył jest przeważnie pomijany. :wink:

Ludzie, ale np człowiek ME jak Orton czy Cena nie musi cały push ściągać na siebie zaproponować komuś push jak to robił Cena z Bournem, który trochę się kręcił wokół największych. To czemu Orton by nie mógł też zrobić nie mówmy, że wszystko jest tak bo Vince tak chce i tak dalej. Jakby Randy sam zaproponował komuś push to źle by było, nie mówię swoim kosztem, ale ogólnie. Bo wśród newsa od inicjatywy Ortona w sprawie pushowania zawodników nie słyszałem, ale w drugą stronę to niestety już tak

Szpila, z newsach było (Może nawet na Atti), że w pushu Zacka Rydera też udział miał Randy.

18056192365019276624f15.jpg

Ja myślę ze po prostu Cena jest spoko kolesiem i kumplem poza WWE a Viper to jest przeciwność Johna (dlatego woli sam być heelem).Za push Zacka odpowiedzialny jest sam Zack Ryder... Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Pewnie że tak, tylko to nie McMahon wyszedł i to powiedział, przez co wszelkie pochwaly poszły w stronę Punka i to nie Vince stał się zbawicielem, a Brooks. Sytuacja taka jak z filmami/serialami - to dana postać zbiera pochwały, ten kto ją stworzył jest przeważnie pomijany. :wink:

Właśnie w tym rzecz jak to Punk odegrał i wygłosił. Inny wrestler, ze słabszymi zdolnościami aktorskimi i gorszym mic skill'em, mógłby nie wypaść w tej roli tak dobrze i naturalnie, a co za tym idzie - wcale mógłby "nie zyskać wielu fanów".

Chodziło mi o to, że warto tu docenić to (a cały czas mam wrażenie, że wiele osób zaczęło się jarać Punkiem za to jak bardzo kontrowersyjne sprawy poruszył na wizji. Jakby to była jego zasługa...) JAK CM to odegrał, a nie CO (jakkolwiek kontrowersyjny i bliski sercu smartów motyw to był) wygłosił, bo to pierwsze to 100%-owa zasługa Brooksa, to drugie - to już tylko pure McMahon.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

u Zacka to dużo osób, ale jak wiadomo ten push jest taki że jedynie czasami się pojawi niestety, a jak jest z Ortonem to do końca nie wiemy, ale po niektórych newsach na pewno paru wrogów musi mieć. a o kłótniach Ceny nie słyszeliśmy z innych wrestlerami, więc na to wygląda że jak najbardziej przyjacielskim jest. Edytowane przez Szpila

Przecież Zack "się pushował".Był jednym z wielu jobberów w WWE co prawda z wyrazistym gimmckiem ale jobberem jednak w przeciwięństwie do innych sam wziął odpowiedzialność za swój push i stworzył już kultowe filmiki.Oczywiście opinie takiego Ortona tylko przyśpieszyły ten push ale tak czy siak by go dostał bez dobrych opinii.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja myślę ze po prostu Cena jest spoko kolesiem i kumplem poza WWE a Viper to jest przeciwność Johna (dlatego woli sam być heelem).Za push Zacka odpowiedzialny jest sam Zack Ryder...

Dokładnie. Z Jaśkiem sam spokojnie z chęcią bym browara wychylił, bo facet - mimo, że nienawidzony przez większość jako postać - robi bardzo dużo dla wrestlingu i ja zupełnie się nie dziwię, że Vince widzi w nim twarz Federacji. Myślę, że poza WWE Janusz może być naprawdę spoko gościem.

Co do Rydera - dokładnie tak jak piszesz. Gdyby kolo nie odstawiał tych wszystkich swoich szopek w necie, to WWE już dawno życzyłoby mu "szczęścia w przyszłej karierze" i nie pomógłby tu ni Bóg, ni Orton.

(a cały czas mam wrażenie, że wiele osób zaczęło się jarać Punkiem za to jak bardzo kontrowersyjne sprawy poruszył na wizji. Jakby to była jego zasługa...)

Ja nie mam takiego wrażenia, ja jestem tego pewien. Wystaczy poczytać opinie o tym RAW, gdzie wielu jarało się tym CO powiedział Punk, a nie JAK to odegrał (temat tego drugiego oczywiście był poruszany, ale nie wydawał się być najważniejszym).

Sebu napisał/a:

Sebu napisał/a:

Właśnie w tym rzecz jak to Punk odegrał i wygłosił. Inny wrestler, ze słabszymi zdolnościami aktorskimi i gorszym mic skill'em, mógłby nie wypaść w tej roli tak dobrze i naturalnie, a co za tym idzie - wcale mógłby "nie zyskać wielu fanów".

Chodziło mi o to, że warto tu docenić to (a cały czas mam wrażenie, że wiele osób zaczęło się jarać Punkiem za to jak bardzo kontrowersyjne sprawy poruszył na wizji. Jakby to była jego zasługa...) JAK CM to odegrał, a nie CO (jakkolwiek kontrowersyjny i bliski sercu smartów motyw to był) wygłosił, bo to pierwsze to 100%-owa zasługa Brooksa, to drugie - to już tylko pure McMahon.

Już wcześniej pisałem, że miałem wrażenie, że z początku to R-Truth (jak sama nazwa wskazuje) miał wygłosić to co ostatecznie powiedział CM Punk. Jak myślicie dałby Killings radę?

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Ja myślę ze spokojnie,Killings ma gadane i ma siłę przebicia (Justin gabriel by nie śpiewał swojego themu nawet jakby umiał śpiewać).Zresztą jak wspomniałeś jego ringa name sam się tego prosi jak i jego gimmick bo widać ze jest to chłop z ulicy który potrafi nagadać każdemu i o wszystkim.