Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Plusy:

* - Hart'ówna przechodzi Heel turn.

* - Wade Barret za majkiem(niby przy stole komentatorskim, ale jest). Może Feud Barret vs Bryan o walizkę??

* - Dobra walka Kidd'a i Bryan'a.

* - ZACK RYDER W TELEWIZJI Dobrze, że go dali na ZackDown! [WWWYKI]

* - Jackson nie jest taki zły na majku.

* - Barreta w tv.(Punk ma niezłe wpływy w WWE obecnie)

* - R-Truth jest genialny.

* - Mimika Ortona.

* - Kolejny ME na rzecz Heel'i

* - Rhodes...ale...

Minusy:

* - ...z tym beztalenciem!!

* - Fuck New Nexus & Jtg...i ich Theme

* - John Morrison jeszcze nic nie wygrał...

* - Theme Uso's.

* - Aksana na SmackDown.

* - Opener. Był po prostu kiepski. W ogóle nie rozumiem was, Orton przechodzi heel turn, bo atakuję heel'a. Sheamus jest Tweenerem, bo...walczy z Heel'ami...

* - Beznadziejny theme AJ...

* - Nie lubię gdy Orton się odzywa w każdym Gimmicku, oprócz Psycho-Orton.

* - Bryan dostal nowy theme. To theme Night Of Champions 2010 i to kiepski...

Inne:

* - Znowu stare walki...tym razem świetnych zawodników, ale po co?!

* - Mam nadzieje, że Vlad w WWE jeszcze zawita.

Jak zwykle Średnie SmackDown! Więcej jest plusów więc dostaję mocne:

-3/6

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249758

Człowieku Ty themy do minusów dajesz, naprawdę nie mogłeś znaleźć czegoś lepszego? Może trochę odejdę od tematu bo i tak nie warto się produkować o ost SD! skoro zrobiło to jakieś 15 osób ale to aż straszne co stało się z dywizją TT. Pominę już samych posiadaczy pasów ale to, że walczą oni głównie na Superstars to już kpina. Niedługo ludzie w ogóle zapomną, że takie pasy istnieją. W porównaniu do tego co było 2 lata temu (Y2J i Big Show) to pasy TT spadły z samej góry na samo dno (wyobrażacie sobie dziś walkę o TT champions w ME PPV????). Mogliby dać je dawnemu Legacy bo narazie to sami mają je jobberzy bez charyzmy, którzy majka dostają raz na 2 miesiące... Sory za offtop ale musiałem to z siebie wyrzucić :sad:
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249776

Viper90 ma rację.Jeszcze niedawno pasy miał duet Bigshow Kane i bardzo lubiłem ten Tag team.Już wolałem nawet Kozlova i Santino z pasami od tych dwóch bezbarwnych jobberów.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249796

Człowieku Ty themy do minusów dajesz, naprawdę nie mogłeś znaleźć czegoś lepszego? Może trochę odejdę od tematu bo i tak nie warto się produkować o ost SD! skoro zrobiło to jakieś 15 osób ale to aż straszne co stało się z dywizją TT. Pominę już samych posiadaczy pasów ale to, że walczą oni głównie na Superstars to już kpina. Niedługo ludzie w ogóle zapomną, że takie pasy istnieją. W porównaniu do tego co było 2 lata temu (Y2J i Big Show) to pasy TT spadły z samej góry na samo dno (wyobrażacie sobie dziś walkę o TT champions w ME PPV????). Mogliby dać je dawnemu Legacy bo narazie to sami mają je jobberzy bez charyzmy, którzy majka dostają raz na 2 miesiące... Sory za offtop ale musiałem to z siebie wyrzucić

Do minusów daję to co mi się nie podoba, a nie podoba mi się to, że Uso's zamiast do końca wejścia mieć motywy Samoańskie, to dają im ten gówniany rytm z Brooklynu...

Dywizja tagów jest teraz beznadziejna, a walki po prostu do plusów zapomniałem dodać. To co było dwa lata temu to było świetne, ale tylko tagi. Porównując pasy Tag Team dwa lata temu i tymi teraz niema sensu. Ja wolałbym, żeby pasy US i IC były bardziej prestiżowe, tak jak były cztery lata temu, albo tak jak Tagi dwa lata temu, gdzie to były walki ME RAW, SmackDown i jedna na Ppv(TLC 2009). Najlepszy, według mnie byłby powrót do tego co było w 2009 roku, mianowicie:

-Krew raz do roku(No Way Out).

-Każdy pas ma jakiś prestiż.

Według mnie to przez zbytnie pushowanie Miza. Najpierw dostał pas US, miał go przez rok, gdzie bronił go ze 3/4 razy. Później dostał pasy Tag, totalny niewypał, miał je krótko i stracił je na rzecz beztalenci z Hart Dynasty(gdyby nie powrót Breta pewnie by ich niedostali). Walizkę mógł zdobyć bez tego pasa, ale rozumiem, że trzeba go podpromować po zdobyciu(ale stracił ten pas na następnej gali!? WTF!?). Później ten pas zaginął. Bryan go bronił ze trzy razy, później Sheamus. Stracił pas na rzecz...kurde chwila moment...a, Kingstona. Znowu czarny 2xK vs DZ. Ziggler po miesiącu go zdobywa(dzięki Vicky bodajże) i broni go do dzisiaj. Szykuje się Feud z A-Ry o pas, Tag teamy się pojawiają coraz częściej, jest w ogóle trochę mocniej niż było. A może powrót do tego co było w 2009 doku?? Od razu mówię, żadna era Attitude, Krew w każdej walce Ppv. i czasami na tygodniówkach, żadne Dziwki(Bicze) i Divki(Divy ubrane jeszcze bardziej jak dziwki i święcące, od czasu do czasu, cyckami), tylko ten sam cukierek, ale z dodatkiem pieprzu i w ładniejszym opakowaniu.

Ps. Sorry za to, że niektóre zdania nie mają sensu.

Ps2.

Viper90 ma rację.Jeszcze niedawno pasy miał duet Bigshow Kane i bardzo lubiłem ten Tag team.Już wolałem nawet Kozlova i Santino z pasami od tych dwóch bezbarwnych jobberów.

Jezu jak ty ich nazywasz jobberami, to kim jest według ciebie Cena?? Przecież oni prawie wszystko wygrywają... Ja tam wolę, żeby pasów Kane i BigShow nie mieli. BigShow jako Face/tweener jest nudny, a Kane jest po prostu bezbarwny jak Kingston. :roll: Przynajmniej coś się w tej dywizji dzieję.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249808

Co do pasów team'owych, to dawno tak nie zniknęły. Liczę żę Usos dostaną więcej czasu i w końcu odbiorą mistrzostwo.
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249811

Według mnie to przez zbytnie pushowanie Miza. Najpierw dostał pas US, miał go przez rok, gdzie bronił go ze 3/4 razy. Później dostał pasy Tag, totalny niewypał, miał je krótko i stracił je na rzecz beztalenci z Hart Dynasty(gdyby nie powrót Breta pewnie by ich niedostali). Walizkę mógł zdobyć bez tego pasa, ale rozumiem, że trzeba go podpromować po zdobyciu(ale stracił ten pas na następnej gali!? WTF!?)

Kiedy pas miał Miz to obniżał jego prestiż ? Masz racje bronił pasa z 4 razy ale na dwanaście ppv w jedenastu walczył.Najpierw miał feud z Morissonem IC vs US a, że nie chcieli połączyć pasów były to non title matche.Feud wygrał oraz także następny z MVP.Pasy tag teamy posiadał 2 miesiące w sam raz, jeśli miał wygrać Money in the Bank. Wygrał walizkę i pas musiał stracić, i stracił go na Night of Champion czyli dwie gale później .Co prawda ten feud z Bryanem kompletnie go zeszmacił i podbudowa jego postaci była beznadziejna na wykorzystanie walizki.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249831

Pasy tag teamy posiadał 2 miesiące w sam raz, jeśli miał wygrać Money in the Bank. Wygrał walizkę i pas musiał stracić, i stracił go na Night of Champion czyli dwie gale później .Co prawda ten feud z Bryanem kompletnie go zeszmacił i podbudowa jego postaci była beznadziejna na wykorzystanie walizki.

Tag Team z BigShowem był beznadziejny, nudny, wtórny. Pas stracił na rzecz Bryana i dobrze, ale w jaki sposób...dwa razy się poddał. Mogli mu jakiś Roll-up wsadzi, a nie. Chcieli upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, czyli podpushować Bryana i odłączyć Miza od pasa US. Push dla Bryana ustał po mięsiącu, a Miz został mega zeszmacony.

Kiedy pas miał Miz to obniżał jego prestiż ? Masz racje bronił pasa z 4 razy ale na dwanaście ppv w jedenastu walczył.Najpierw miał feud z Morissonem IC vs US a, że nie chcieli połączyć pasów były to non title matche.Feud wygrał oraz także następny z MVP.

Ja tam wolę, żeby jednak pas był broniony więcej niż dwa razy w roku, bo co to za mistrz? Feud z MVP wcale nie wygrany, tylko zremisowany bardziej. Miz wygrywał przez Roll-Up, a po walce dostawał wpierd*l = znowu nie podpushowany tylko odwrotnie. Nawet jako mistrz WWE był taki cipkowaty. Ani razu sam nie obronił pasa WWE. Rozumiem heel, cwaniak. Ale ani razu?! W takich feudach banuje się kogoś z pod ringu jak np. Nexus i wtedy jakoś broni, kantem ale sam.

EDIT

Kiedy Sheamus zmienił Theme??

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-249836

Wyniki z SD na ten piątek

WWE Smackdown taping from Sacramento, CA

Triple H starts the show off and announces a match between Randy Orton vs. The Great Khali, Daniel Bryan vs. Alberto Del Rio and Cody Rhodes vs. Ezekiel Jackson for the IC title tonight. Christian comes out and he has a few words for the WWE COO.

Christian told Triple H that if he didn’t change his SummerSlam match against Randy Orton he would sue the WWE. The game would proceed to tell captain Charisma that he has no respect as the Champ, so the match will proceed as planned.

1st Match

Sheamus beat Christian by countout.

2cnd Match

Beth Phoenix and Natalya defeated Kaitlyn and A.J.

They cut to the back and show a segment with Teddy Long, Zack Ryder, Cody Rhodes, Ted DiBiase, and Aksana. They also a segment with Mark Henry and Johnny Curtis, they will meet up in the show later on.

3rd Match

Sin Cara beat Tyson Kidd.

4th Match

Alberto Del Rio beat Daniel Bryan

5th Match

Cody Rhodes beat Ezekiel Jackson to win the Intercontinental Title.

Randy Orton is backstage and he tells us that he will unleash his anger at SummerSlam. He also discusses his match against Great Khali set for later.

6th Match

Mark Henry beat Johnny Curtis.

7th Match

Randy Orton beat The Great Khali.

After the bout Christian came out and states that he is the best thing going

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że Sin Cara tak szybko wróci, miesiąc chyba jeszcze nie minął? Ciekawi mnie w jaki sposób Sheamus wygrał przez CO, Orton się pojawił czy co? No i najważniejsze Cody w końcu dostaje jakiś pas, dostał pas IC i mam nadzieje, że w końcu coś z tym pasem ruszy do przodu, jakiś ciekawy feud czy co, bo póki co osoba która zdobywała ten pas cały czas dostawała po dupie ;0

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250133

TakeR

Sheamus beat Christian by count out. Christian walked off and stood at the ramp as the referee counted him out.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250135

Czyżby to miało oznaczac ze Mistico juz sie wiecej nie pojawi...... no coż czekam na SD i zobacze jak sie prezentuje:)
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250227

Trochę dziwna ta sytuacja z Sin Carą. I co, tak po prostu zastąpi go jakiś Hunico? Kim on wogóle jest? Ale w sumie to Mistico i tak nic nie pokazaywał. Więcej botchów w ciągu jednej walki zdarza się naprawdę rzadko. Odnoszę wrażenie, jakoby gwiazdy WWE nie dotrzymywały mu tempa, albo ten był większym kombinatorem, a niżeli utalentowanym wrestlerem. I wogóle to ochydne światło w jego walkach. Moim zdaniem wiele hałasu o nic. WWE nadal ma niesamowitego Mysterio i niech na nim się skupią, póki jeszcze mogą.

Teraz Sheamus. Mnie tam ten jego face turn kręci. Bo w końcu co to za celt co spierdziela z ringu :D Mam nadzieję, że pokona Henry'ego, bo te jego (Henry'ego) ataki już mi się zbrzydły, a z ring skillem to u nego krucho...

Hmm... i wielce zapowiadany debiut Johnny'ego Curtisa. Liczyłem na coś więcej, niż wpier... na początku. Lubię go, więc liczę, że jednak coś pójdzie w dobrym kierunku. I mam nadzieję, że nie skończyło się to tym debilnym atakiem, bo to oznaczałoby jedno. :x

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250273

Trochę dziwna ta sytuacja z Sin Carą. I co, tak po prostu zastąpi go jakiś Hunico? Kim on wogóle jest?

Nie rozumiesz że może powstać z tego ciekawy feud po powrocie Mistico ? Każdy fan przynajmniej WWE kojarzy sytuacje z dwoma Undertaker'ami albo Kane'ami. W Lucha takie rzeczy dzieją się na porządku dziennym

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250276

Naprawdę myślisz, że taki feud w przypadku Sin Cary byłby fajny? Moim zdaniem tylko wtedy kiedy miałoby dojść do zdjęcia maski jednego z nich (Hunico) i do wprowadzenia go do WWE pod innym gimmickiem, a z tego co wiem, WWE zamierza wprowadzić kilka gwiazd z rozwojówki do głównych rosterów. Poza tym nie porównuj Sina do Kane'a czy Takera, głównie ze względu na gimmicki Take'a i Kane'a. W ich przypadku to genialne posunięcie, a tutaj? No nie wiem, zobaczymy...
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250279

Poza tym nie porównuj Sina do Kane'a czy Takera, głównie ze względu na gimmicki Take'a i Kane'a.

http://i.pinger.pl/pgr421/2b7ea8a70014f2494d6ea1f7/facepalm6%5B1%5D.gif

Nie zdziwię się jeżeli taki feud powstanie, nikt nikogo wcale nie musi wprowadzać przez to do rosteru, przykład choćby drugiego Kane'a którego grał Luke Gallows.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250286

Nie zdziwię się jeżeli taki feud powstanie, nikt nikogo wcale nie musi wprowadzać przez to do rosteru, przykład choćby drugiego Kane'a którego grał Luke Gallows.

Nie napisałem, że od razu TRZEBA go wprowadzać do głównego rosteru. Podałem możliwe i najsensowniejsze rozwiązanie w związku z wprowadzeniami gwiazd z FCW do głównych rosterów oraz twoim pomysłem na storyline. Naucz się czytać ZE ZROZUMIENIEM!!

W Lucha takie rzeczy dzieją się na porządku dziennym

Od kiedy WWE to federacja Lucha Libre? Im zawsze wystarczał jeden Lucha (Rey Mysterio), no i może kilka pobocznych, ale nic nie znaczących. Poza tym z tego co wiem Vince jest wielce nie zadowolony z aktualnego Sina, więc nie zdziwiłbym się gdyby po prostu ktoś niezauważenie go zastąpił.

P.S. Fajny garniak...

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/119/#findComment-250323