Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Międzynarodowa wersja obejrzana, więc można coś już od siebie naskrobać...

Cieszy turn Rudego. Dalej brutalny w move-secie, niebojący się nikogo i nieśliniący się na widok publiczności Celtycki Wojownik może być odświeżeniem w ME. Na SSlam pewnie pojedzie Marka, a że ten ostatnio jest gigantycznie promowany to będzie to mocarny kopniak do góry dla Rudego i mam nadzieję, że program z Christianem.

Theme Danielsona pokazany na forum się potwierdził co nie za bardzo mnie cieszy, jest okej, ale nie lubię odgrzewanych kotletów. Danie mu "Końcowego Odliczania" mogłoby przyciągnąć z ciekawości starych fanów, chociaż sprawa pewnie nie jest prosta skoro za theme CM'a trzeba było zapłacić nie mało, w tym przypadku kosztowałoby to pewnie jeszcze więcej. Walka z Kiddem musiała być dobra i taka była. Fajnie, że przy stoliku siedział Barrett, jestem zwolennikiem feudu Dragona i Angola, Wade to świetny worker, oboje są dobrzy na majku, podwalina pod feud też jest, kupuję to... btw. Booker, od kiedy Gilotyna to Anaconda Choke? Teoria z MMA kuleje czarnoskóry kolego... ;)

Zack kolejny raz przegrywa, ale to można było przewidzieć. Cieszy jednak fakt, że nie bookują mu już 10s walk, ba... nawet dominował chwilę nad Jacksonem. Fajnie, że w ogóle się pojawia.

Christian czysto pinuje RKO, więc to już jakiś pozytyw. Śmieszy mnie jedynie ta ogromna radość po walce, bo zachowywał się jakby pojechał samego Boga (chociaż?)... Robi to z niego jeszcze większą cipę, co boli.

To tak z grubsza, reszta mnie zbytnio nie interesowała... ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249154

Christian czysto pinuje RKO, więc to już jakiś pozytyw. Śmieszy mnie jedynie ta ogromna radość po walce, bo zachowywał się jakby pojechał samego Boga (chociaż?)... Robi to z niego jeszcze większą cipę, co boli.

W WWE "Pupile" Wygrywają wszystko i czysto ,wiec jak ktoś z poza układu Wygra to Wygrywa Kantem , a jak Wygra czysto to zawsze WWE pokazuje wyższość "pupila" ,jak było np. z Christianem na MITB czy z R Truthem na 2 ostatnich Smackdown! ,Orton przegrywał(przez DQ) ,po czym ich Demolował ,teraz Christian Wygrał czysto ,to kazali mu się cieszyć że Pokonał RKO.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249156

Na plus daję: Sheamus pokonuje Khaliego oraz straszenie Henry'ego krzesłem. Mark widocznie przestanie swoich ataków dopiero, aż go ktoś pokona no i tym na pewno będzie Sheamus, nie wyobrażam sobie, żeby to WSM go pokonał. A'propos Khaliego, to jako heel będzie miał NORMALNE walki, nie to co face'owy ;), nowy theme Daniela Bryana mi odpowiada, bardzo lubię Freefall, w sumie każdy theme byłby lepszy od tego jego wcześniejszego.

Końcówka mnie ucieszyła, gdy słyszymy na koniec show "Just close your eyes" i zadowolonego Christiana z pasem - wściekłego Ortona niż "I hear voices..." Wściekle-zadowolony Orton i przestraszony Christian :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249169

Mi się wydaje , że jednak na SummerSlam Mark Henry pokona Sheamus'a..

Od dłuższego czasu go promują , mówiło się o title shot'cie dla Mark'a pod koniec kariery..

Dlatego myślę , że zwycięstwo nad Sheamus'em jeszcze bardziej go wywinduje na SmackDown! i po zakończeniu feud'u Christian-Orton (mam nadzieję , że wygranego przez Christian'a) Henry powinien się zakręcić wokół pasa WHC.

Podobała mi się walka Bryan'a z Kidd'em ..

Ciekaw jestem z kim będzie na początek feudowal w drodze do MainEvent'u.

Kolejne pojawienie się na SmackDown! Rydera to kolejny plus gali niebieskiego brandu..

Mimo tego , że znowu przegrał to cieszy mnie fakt , że dostaje czas na antenie.

Morrison znowu przegrywa , ale jakoś mnie to nie rusza :)

Przed heel turn'em R-Truth'a wolałem JoMo , ale teraz zmieniłem swój pogląd na tą dwójkę i R-Truth jest na dzień dzisiejszy lepszym wrestler'em w moich oczach niż Morrison.

Wynik MainEventu również mnie zadowolił..

Oczywiście przed przypięciem Orton musiał wykonać RKO , jakby nie mogli już tego pominąć..

Ogólnie gala na + jedna z lepszych tygodniówek niebieskiego brandu w ostatnim czasie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249199

Dobre Smackdown. Dali szanse na wykazanie się Tysonowi Kidowi który z Bryanem stworzyli dobrą walkę.Trzeba jeszcze wspomnieć o nowym theme Daniela ,który jest lepszy od poprzedniego.

Great Khali jako heel mi odpowiada.

Oczywiście niedoszłe promo Zacka Rydera bardzo ciekawe.Wreszcie gdy wyszedł Teddy Long nie zaczął słowami "Hold on.Wait a minute!" tylko "zatańczył" z Zackiem.

No i walka tag team świetna.Wynik mnie jak najbardziej cieszy.

Polecam

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249205

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Nattie przechodzi Heel Turn. Nie powinna jednak sie trzymac z Beth, tylko sama ruszyc za zlotem.

* - Bryan dostal nowy theme. Ten tez nie jest niczym wyjatkowym, ale zdecydownie przyjemniej sie go slucha od poprzedniego (najwieksze gowno w WWE). Szkoda, ze nie ma on takiej pozycji jak Punk, bo wtedy bysmy uslyszeli Final Countdown, a z checia bym zobaczyl, czy publika WWE by sprawdzila sie w wykrzykiwaniu refrenu. Co do pozycji Punka... Tyson Kidd walczyl z Danielem. Przypadek?

* - State of the Showski

Minusy:

* - Aksana na SmackDown. Do tego jeszcze jakas mroczna (czarna) wersja z grzywka. Litwinka ma wciaz fajna figure, ale jeszcze mnie nie przekonala jej wariacja na glowie.

* - Rudy czepia sie Marka, ze konczy kariery innych, a sam niedawno tak zaczynal w imperium Vince'a. Wciaz nie pasuje mi on na face'a.

Inne:

* - Za porazke z Sheamusem, Jinder powinien ukarac jakos Khaliego w przyszlym tygodniu.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249243

Aksana na SmackDown. Do tego jeszcze jakas mroczna (czarna) wersja z grzywka. Litwinka ma wciaz fajna figure, ale jeszcze mnie nie przekonala jej wariacja na glowie.

N!KO ciężko będzie komukolwiek ja do siebie przekonać. Widać Zarząd WWE ja lubi. Dostała najlepszy Feud w 3 Sezonie ( jak na NXT) z Goldustem ,teraz sie pojawia tylko po co? Valet Kozlova :P Storyline a"la Jinder Mahal? Zdecydowanie lepsza byłaby Maxine. Która może nie jest dobra w Ringu ( Aksana też nie jest) ,ale przynajmniej ma jak na Divę Charyzmę i dobre Mic Skilssy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249263

• Urządzenie:  Windows

Zdecydowanie lepsza byłaby Maxine. Która może nie jest dobra w Ringu ( Aksana też nie jest) ,ale przynajmniej ma jak na Divę Charyzmę i dobre Mic Skilssy.

Oczywiscie, ze tak, ale czy przypadkiem nowy wizerunek Aksany nie przypomina Maxine? Fryzura jak znalazl. Szkoda, ze WWE zdecydowalo sie na nia, ale zobaczymy, co z tego wyniknie. Jej debiut w FCW bardzo milo wspominam, bo zrobila piorunujace wrazenie wizualne. Pozniej dopiero sie czlowiek mogl przyjrzec i sie czepic paru detali, ale wciaz jest ladna.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249269

Heh a zauważył ktoś ,że Booker myli ciągle Ciosy .Niewiedział,że Bryan wykonuje Gilotynę i pomylił :twisted: Spinbster
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249271

Plusy:

- Theme song Danielsona, nie jest to muzyczny cud jak Final Countdown czy Cult of Personality, ale jest dość treściwy, poważny oraz co mnie ciekawi, bardzo dobry dla heela. Uważam że Bryan może prędzej niż później może przejść turn (oczywiście narazie nie ma potrzeby ale chciałbym tego). Sama walka z Kiddem fajna przyjemna, komentarz Barretta cudowny, jeszcze za FCW robił za komentatora, naprawde dobre rozwiązanie.

- Cody Rhodes jest bardzo blisko zakręcony pasa IC jak nigdy nie był. Mam nadzieje że go niedługo zdobędzie. Ogólnie cały segment z nim, Ryderem i Jacksonem był dobry (Zeke ma dość fajny głos, kiedy nie drze ryja). Poza tym Zack Ryder ma nowe titantron video (bardzo lubie sobie na takie rzeczy popatrzeć)

- Divy i plusy? To mozliwe! I na Raw, i teraz na SD wyniki walk div są bardzo pozytywne. Natalya jako bezwzględna heelówa będzie sto razy lepsza

- Czuć "wpływy" CM Punka na SD

- Christian pinuje Ortona po jednym Unprettier! Trochę z radością przesadził, ale mam nadzieje na taki wynik na SS (a potem feud z Rudym i Henrym naraz). Do tego mogę dołączyć fakt że Truth też zyskuje powoli przewagę nad Morrisonem. Na chwilę obecną postawiłbym na Rona, co mnie trochę szokuje bo zawsze byłem wielkim zwolennikiem JoMo.

- "Speaking of Henry"...ten dalej niszczy. Akurat Vladka mi szkoda, lubie gościa, może doprowadzi to do jego turnu (gdybym nie był taki słabiaju to bym nie leżał w szpitalaju)

- brak proma Curtisa

- ......i parówki z Biedronki

Inne:

- Rudy facem. Wszystko mi się podobało do momentu w którym zaczął gadać o karierach. Jak dla mnie to zbyt naiwne bo o wiele lepszy był jako heel. Choć nie powiem patrzę teraz na niego z nie mniejszym zaciekawieniem jak wcześniej.

- Obecność Indyjców (mam dobry nastrój)

- Czarna Aksana. Troche mi przypomina babkę z Resident Evil, ale tak myślę że cycki przy władzy sprowadzą trochę zamieszania (Long robi wszystko co ona chce, a ona chce np. gauntlet Ortona z 68378567306837089658937 zawodnikami czy żeby ten dostał ciężarówką od Henrego, milion Con-Chair-to od Christiana [mam nadzieje że na SS to zobaczę], TGK walnie go słoniem lub tygrysem, albo maraton filmowy w którym to przez 24h ten ogląda nonstop proma Curtisa)

SD jak i cały tydzień w WWE wydaje mi się bardzo udany i pozytywny.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249277

Smackdown mogę zaliczyć do udanych

Plusy:

- Walka wieczoru. Najbardziej mnie Christian rozbroił, tak się tą wygraną podjarał. :lol:

- Daniel Bryan vs Tyson Kidd

- Heel turn Natalyi " Beth Phoenix, I'm with you sister. The days of the cute, perky little princesses are over." :D

- Segment z Zackiem, Jacksonem i Codym. Wydaje mi się, że Rhodes za nie długo sięgnie po IC Championship(oby tak było). :)

Minusy:

- A więc Sheamus stał się 100% facem. Trochę szkoda bardziej pasowałby mi jako tweener.

- Aksana na SD!(nie trawię jej jakoś).

- Kozlov(który rozstał się dziś z WWE) przegrywa w squashu. Nie najlepszy koniec dla tego zawodnika. :???:

Inne:

- Theme Bryana. Szkoda, że nie dali mu czegoś lepszego tylko theme z NoC 2010, ale jest lepszy niż wcześniejszy. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249298

Heh a zauważył ktoś ,że Booker myli ciągle Ciosy .Niewiedział,że Bryan wykonuje Gilotynę i pomylił :twisted: Spinbster

To samo z Christiana Spinebusterem, nazwał to bodaj Side Slam czy coś takiego, Cole go poprawił ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249306

• Reputacja:   1

Smackdown:

Sheamus vs Khali

Walka bardzo interesująca.Oglądałem ją z dużym skupieniem

się jej przebiegu.Powiem, że była bardzo dobra.Sheamus to nie

face, lecz twenner i bardzo mnie to cieszy,Reakcja widzów również.

Kidd vs Bryan

Walka w wykonaniu tej dwójki na pewno musi być bardzo dobra i tak było.

Świetna walka, dobry brawl.Chciałbym widywać Tysona częściej na Smackdown,

ma potencjał, potężne ring skille, ale właśnie najgorsza mimika.

Aksana jako blondynka moim zdaniem jest ładniejsza, ale jako brutnetka też

jest całkiem nie zła.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249432

menelag1 napisał/a:

To samo z Christiana Spinebusterem, nazwał to bodaj Side Slam czy coś takiego, Cole go poprawił ;)

booker się zapatrzył na starych komentatorów podczas WCW Nitro...tam to się działy babole słowne! :)

A tak poza tym dlaczego tak jesteście przeciwko turnowi Sheamusa? Publika na niego reaguje, ma ciekawe i głupkowate trochę historyjki w stylu baśni irlandzkich. Zobaczymy, co będzie po jego feudzi z Henrym. Poza tym, ta rywalizacja może być ciekawa i rozpoczęła się o dziwo po drafcie, gdy face'owy Mark zaczął płakać a heelowy sheamus go później wyśmiał (co nie zostało puszczone oficjalnie w TV)

i zgadzam się, że Aksana weszła na Smackdown i mnie trochę przeraziła...ONA?!?! to Melinę wywalają, a Litwinkę dukającą po angielsku chcą wrzucić do Smackdown?

Cody mistrzem interkontynentalnym? Bzdura! Brossky na mistrza! :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249461

.Sheamus to nie

face, lecz twenner i bardzo mnie to cieszy,Reakcja widzów również.

Wszystkie znaki na ziemi wskazują, że Sheamus to face. Jednak jest tym facem od tygodnia, czy dwóch, jeszcze nie miał na swojej drodze jakiegoś face'a, by stwierdzić czy to Tweener.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/118/#findComment-249556