Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dziwi zachowanie WWE ze mając czas nie wycieli tego fragmentu z Henrym i go powtórzyli bo rzeczywiście przez takie zachowania bardziej się go traktuje jako komediowego potwora niż "zabijakę"
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241641

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

I dlatego moim zdaniem CC powinien mieć teraz pas. Bo ten feud jest dalej ciekawy i fajnie się go mimo wszystko ogląda, no ale zaczyna powoli nużyć siłą rzeczy. Przecież Christian nie może dostawać co miesiąc rewanżów do cholery jasnej. Na Smacku jest już tylko dwóch Main Eventerów w praktyce (a jednak Sheamus pauzuje po Puncie) więc siłą rzeczy muszą mieć oni ze sobą program. Ale... ale nie może on cały czas polegać na tym samym i przebiegać tak samo, litości.

I dlatego właśnie Christian na następnym PPV po raz kolejny przejebie z Ortonem i dostanie jakiś inny program a jako pretendent, po wykurowaniu się po punt'cie, pojawi się na horyzoncie Celt. Sądzę, że skoro Kanadyjczyk na ostatnim PPV nie przejął tytułu, to już go nie przejmie.

Dziwne, że tak nagle Paul skupił całą swoją uwagę na WSM, a kompletnie zapomniał o Del Rio, od którego wszystko się to przecież tak naprawdę zaczęło.

A co w tym dziwnego? Przecież to standardowe zagranie w wrestlingu, żeby zakończyć jeden program (Show vs. ADR) i rozpocząć kolejny feud (Show vs. Henry) a Del Rio zostawić otwarte pole do popisu (bez Show'a u dupy). Normalka i tyle.

a tu nagle dupa. Slater i Gabriel wygrywają pojedynek, ba... przeważając w nim przez większość czasu! Kompletnie tego nie rozumiem. Oni nie mają przecież najmniejszych perspektyw, są kompletnie do dupy - no dno, po prostu dno totalne. I dali im zwycięstwo nad wschodzącym, rzeczywiście dobrym tag teamem, który jednocześnie nic nie mógł szczególnego w tej walce pokazać (chyba nawet nie dali im wykonać ani jednej akcji drużynowej). Dla mnie decyzja kompletnie bezsensowna. Fuck you Vince!

Przecież to normalna zagrywka żeby pociągnąć feud między teamami i dać ich walkę na PPV, gdzie Usos na 200% przejmą pasy. Chyba sam przyznasz, że lepszą promocją dla tagu będzie jeżeli zgarną pasy (nawet tak gówniane jak Tag Team) na PPV zamiast na gali? Dając nową wejściówkę dla Usos, Vinnie jasno pokazał w którym miejscu u siebie widzi ten tag, po co więc rzucasz "fuckami"? Wypij meliskę, uzbrój się w cierpliwość a zobaczysz, że Usos z pasami to taki sam pewnik (kwestia tylko czasu) jak to, że w poniedziałek znowu będę musiał iść do roboty :twisted:

P.S. Chyba nie sądziłeś, że w tej walce Usos, którzy na chwilę obecną mają jeszcze nieugruntowaną pozycję, zdominują mistrzów, będących - jakby nie patrzeć - trzonem grupy, która do niedawna trzęsła całym RAW, czyli Nexusa (a więc pozycje tych tag'ów są na chwilę obecną deko... rozbieżne). Właśnie zagraniem z dupy byłoby bardziej, gdyby Usos bez mydła pojechali z pasów na gali o wiele mocniej wypromowany tag. Daj Usos czas, aby się "uwiarygodnili" w roli pretendentów.

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241644

dać ich walkę na PPV, gdzie Usos na 200% przejmą pasy.

Oj -Raven- czyż byś nie wiedział kto obecnie dzierży pasy tag-team? :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241646

ali w ringu. Chyba Vince też zauważył ich talent, bo dał im dość (a nawet "w chuj") charakterystyczną wejściówkę. No to już sobie myślę, że po prostu odbębnią ten rewanż z dwoma nieudacznikami z byłego Corre (którzy tak na marginesie powinni zostać zesłani chyba już tylko na Syberię za to co odwalają w tej federacji)... a tu nagle dupa. Slater i Gabriel wygrywają pojedynek, ba... przeważając w nim przez większość czasu! Kompletnie tego nie rozumiem. Oni nie mają przecież najmniejszych perspektyw, są kompletnie do dupy - no dno, po prostu dno totalne. I dali im zwycięstwo nad wschodzącym, rzeczywiście dobrym tag teamem, który jednocześnie nic nie mógł szczególnego w tej walce pokazać (chyba nawet nie dali im wykonać ani jednej akcji drużynowej). Dla mnie decyzja kompletnie bezsensowna. Fuck you Vince!

Bez przesady. O ile Slater to faktycznie beztalencie, które można postawić w jednym szeregu z takimi jak Gunner (czyt: niżej się już spaść nie da) i wyjebać na zbity pysk, tak Gabriel to wcale nie jest taki zły zawodnik. W ringu jest całkiem zjadliwy (a może i więcej, ale jako heel ma niewiele do pokazania, w pierwszej serii NXT dawał radę) i ratunkiem dla niego powinien byc face-turn (ma buźkę dobrego chłopaczka i jako ten zły wygląda co najmniej śmiesznie). Nie wróżę mu wielkiej kariery, ale w midcardzie mógłby zagościć na stałe (i od czasu do czasu zgarnąć jakiś pas, czy to tag teamowy czy interkontynentalny). Usos przegrali, bo kilka minut wcześniej Gabriel i Slater śmiali się z porażki Barretta, tak więc dziwne byłoby gdyby polegli.

Zaskakujesz mnie stary (tym bardziej, że wiem jak kumata z Ciebie bestia ), waląc teksty jakbyś pierwszy raz w życiu wrestling oglądał. Przecież to normalna zagrywka żeby pociągnąć feud między teamami i dać ich walkę na PPV, gdzie Usos na 200% przejmą pasy. Chyba sam przyznasz, że lepszą promocją dla tagu będzie jeżeli zgarną pasy (nawet tak gówniane jak Tag Team) na PPV zamiast na gali? Dając nową wejściówkę dla Usoso, Vinnie jasno pokazał w którym miejscu u siebie widzi ten tag, po co więc rzucasz "fuckami"? Wypij meliskę, uzbrój się w cierpliwość a zobaczysz, że Usos z pasami to taki sam pewnik jak to, że w poniedziałek znowu będę musiał iść do roboty

Problem w tym, że Slater i Gabriel pasów nie mają ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241647

Oj -Raven- czyż byś nie wiedział kto obecnie dzierży pasy tag-team? :twisted:

Problem w tym, że Slater i Gabriel pasów nie mają ;)

He, he - faktycznie coś mi się pojebało, bo przecież pasy przeszły na rzecz New Nexus. Widać jak bardzo są one ważne u Vince'a, skoro u mnie w głowie, tak na szybko, jako mistrzowie tkwili tam nadal Slater i Gabriel :lol: Mea culpa :wink:

W tym przypadku, zagranie ze Smacka z Usos można tylko wytłumaczyć chęcią pociągnięcia feudu do PPV (bez pasów :lol: ) i dania tam wygranej braciom. Jeżeli tak się nie stanie, to Hadaszyszek ma rację, że było to co najmniej dziwne zagranie (choć nadal uważam, że na chwilę obecną Slater & Gabriel to tag o "półkę wyżej" pod kątem wypromowania i Usos nie mogli ich zdemolować ot tak, w tym starciu)

Edytowane przez -Raven-
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241651

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Średniawa gala, która trzymała Smackdown'owy poziom.

Pierwszy segment mi się podobał. Christian na micu jako heel spisuje się chyba lepiej aniżeli ten dobry. Irytuje mnie jakoś od dłuższego czasu Teddy Long, jego wejścia są tak schematyczne i nudne - "wait wait hold on", że robi mi się niedobrze jak go słyszę. Wolałbym na jego miejscu Vickie, no ale to niemożliwe. Walka z Kane'm moim zdaniem wyszła bardzo fajnie jak na tygodniówkę, wcale nie męczyłem się oglądając jej. Do tego uważam, że dla porównania wyszła lepiej niż Edge vs Kane z Surivor Series 2010. Starcie Tag Teamowe gorsze, ale wynik cieszy. Nie jestem znudzony tym programem, ogląda mi się go całkiem przyjemnie i dobrze by było, gdyby CC zgarnął pas na Money in the Bank i na SummerSlam odbyło się ostateczne starcie, ale zaczynam w to wątpić i boje się o powtórkę z zeszłego roku - Orton vs Sheamus. To by było głupie dać taką samą walkę o pas jak rok temu.

Muszę pochwalić Sin Carę oraz Teda za ich pojedynek. DiBiase nie jest wcale beztalenciem ringowym, co pokazywał wielokrotnie w walkach z między innymi Bryanem, Morrisonem, czy Christianem rok temu po Wrestlemanii. Ja tam widzę w nim jakiś potencjał. Nieco mniej podobało mi się starcie Bryana z Rhodesem i powiem, że liczyłem na Bryana. Prawdopodobnie nigdy nie przejdzie do Main Eventów, a szkoda, bo mimo wszystko przy micu nie jest zły.

Ezekiel vs Barrett po raz kolejny. Dobrze, że Wade mimo wszystko odbębnił tą klauzle rewanżową i może zajmie się czymś innym na co zasługuje bardziej. Jackson pewnie przepadnie teraz ze swoim pasem, bo pretendentów nie widać. Może Cody albo Ted? O ile ten pierwszy nie wygra walizki.

Ewentualnym rywalem dla Jacksona może być jeszcze Jinder Mahal, ale myślę, że jeszcze przez miesiąc będzie niszczył jobberów aż w końcu natrafi na kogoś mocniejszego, przegra i rozpocznie z nim feud. Mam nadzieje, że zwolnią Yoshiego Tatsu, bo już lepszy do jobbowania byłby JTG.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241652

I dlatego właśnie Christian na następnym PPV po raz kolejny przejebie z Ortonem i dostanie jakiś inny program a jako pretendent, po wykurowaniu się po punt'cie, pojawi się na horyzoncie Celt. Sądzę, że skoro Kanadyjczyk na ostatnim PPV nie przejął tytułu, to już go nie przejmie.

Na ostatnim PPV miał największe szanse i rzeczywiście jeżeli wtedy nie wygrał to teraz już mi się to średnio widzi. Mimo wszystko myślę, że jeszcze do SummerSlam jakoś dociągną (w końcu to największa gala lata i wypadałoby zakończyć ten feud właśnie na niej) tyle, że... CC nie ma potem Z KIM feudować. Pomysł N!KO z Ezekielem średnio mi się uśmiecha, zresztą pozbawiliby się jednego - bardzo ważnego dla nich w tej chwili - Main Eventera na Smacku, a tego Vince chyba nie chce. Zresztą podobno już teraz ratingi dramatycznie idą w dół, a co dopiero kiedy niebieska gala będzie rzeczywiście showem jednego wrestlera.

A co w tym dziwnego? Przecież to standardowe zagranie w wrestlingu, żeby zakończyć jeden program (Show vs. ADR) i rozpocząć kolejny feud (Show vs. Henry) a Del Rio zostawić otwarte pole do popisu (bez Show'a u dupy). Normalka i tyle.
Nie będę jednak specjalnie narzekał, bo to wrestling i generalnie korzystniejszym dla Alberto jest to, że się giant o niego jednak nie upomina i znalazł sobie inny cel.
:roll: Jasne, że normalka w wrestlingu, ale właśnie to jedna z tych wielu rzeczy, która jest w nim nielogiczna. Dlatego nie ciągnąłem tego tematu dalej.

Zaskakujesz mnie stary (tym bardziej, że wiem jak kumata z Ciebie bestia ), waląc teksty jakbyś pierwszy raz w życiu wrestling oglądał.

Nie wiem czy się zarumienić (że ze mnie taka kumata bestia) czy może zaczerwienić (że pierwszy raz w życiu oglądam wrestling), ale czytam sobie dalej...

rzecież to normalna zagrywka żeby pociągnąć feud między teamami i dać ich walkę na PPV, gdzie Usos na 200% przejmą pasy. Chyba sam przyznasz, że lepszą promocją dla tagu będzie jeżeli zgarną pasy (nawet tak gówniane jak Tag Team) na PPV zamiast na gali?

Na razie o pasach tag team nic nie słychać. N!KO coś wspomniał w AM, że poprzednia ich walka sprzed tygodnia była niby o pretendenta, ale raczej się mylił. "Pociągnąć feud między teamami"? Po cholerę? O co? O pietruszkę? Pasy dzierży Nexus, a dokładnie jego dwa najsłabsze i najbardziej bezbarwne ogniwa. Żeby "na PPV na 200% przejąć pasy" trzeba najpierw być do nich (nie ważne, że same gówno znaczą) odpowiednio wypromowanym, a przegrana z takim teamem jak Slater i Gabriel im nie pomoże.

Dając nową wejściówkę dla Usoso, Vinnie jasno pokazał w którym miejscu u siebie widzi ten tag, po co więc rzucasz "fuckami"?

Więc też tak na początku myślałem, ale tą przegraną (całkiem czystą, bo nie przypominam sobie kantu żadnego) nie jestem już taki przekonany. A "Fuckami" rzucam, by urozmaicić komentarz (już jest jedna osoba, która stwierdziła, że recenzja była lepsza od samego show :twisted: )

Czy Usos dostaną pasy to jedna sprawa. Wydaje się, że nie ma opcji, by nie. Ale przegrywając z takimi drużynami jak właśnie na tym SD! się do nich z pewnością nie wypromują. Nie?

[ Dodano: 2011-06-25, 18:38 ]

i Usos nie mogli ich zdemolować ot tak, w tym starciu)

A tydzień temu mogli? Przecież pokonali ich wtedy bez mrugnięcia okiem więc tym większa jest dla mnie tutaj niekonsekwencja CT kiedy teraz przegrali.

[ Dodano: 2011-06-25, 18:44 ]

tak Gabriel to wcale nie jest taki zły zawodnik. W ringu jest całkiem zjadliwy (a może i więcej, ale jako heel ma niewiele do pokazania, w pierwszej serii NXT dawał radę) i ratunkiem dla niego powinien byc face-turn (ma buźkę dobrego chłopaczka i jako ten zły wygląda co najmniej śmiesznie). Nie wróżę mu wielkiej kariery, ale w midcardzie mógłby zagościć na stałe (i od czasu do czasu zgarnąć jakiś pas, czy to tag teamowy czy interkontynentalny).

Już kiedyś wypowiadałem się o Gabrielu. Dla mnie koleś poza finisherem nic nie pokazuje tak naprawdę. Walk ciekawych nie robi, spotów też. Więc co TY w nim widzisz? Ja nie przesadzam, on nie ma absolutnie żadnej charyzmy i umiejętności za micem, a to u Vince'a niezbędne. Dla mnie przyszły jobber, maks. Kiedyś to pisałem - widziałbym w nim COŚ gdyby w McMahonlandii było takie coś jak "dywizja cruiserweight". Pasa by tam nie dzierżył, ale jakimś solidnym zawodnikiem mógłby być. Gdy jej nie ma (i nie zanosi się na to, by jeszcze kiedykolwiek była) po prostu go nie widzę nigdzie. Sorry, to jest dno i nie zamierzam się z tego wycofywać. Dla mnie ring skillsy są ważne, ale tylko jeżeli gimmick jest jako-taki, wrestler ma trochę charyzmy i umie gadać. Jeżeli ma TYLKO ring skillsy (i też tak jak mówię, średnie - albo średnio z nich korzysta), a reszta to dno to suma sumarum cały wrestler również taki poziom prezentuje. Spełniłby się może gdzieś w federacjach niezależnych, ale my rozmawiamy tutaj przecież o main streamie.

Edytowane przez hadaszyszek
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241653

Czy Usos dostaną pasy to jedna sprawa. Wydaje się, że nie ma opcji, by nie. Ale przegrywając z takimi drużynami jak właśnie na tym SD! się do nich z pewnością nie wypromują. Nie?

Dlatego właśnie sądzę, że miała to być zajawka do jakiegoś pociągnięcia feudu między teamami i zakończenia go na PPV. W przeciwnym wypadku - masz rację i większego sensu w tym nie ma. Jeżeli jednak Vinnie inwestuje w "oprawę" Tagu, których dywizję ogólnie ma w dupie, to musi być coś jednak na rzeczy...

"Pociągnąć feud między teamami"? Po cholerę? O co? O pietruszkę?

O wypromowanie. Członkowie starego Nexusa mają wyrobioną pozycję w WWE, tak więc pokonanie ich na PPV spokojnie da mocnego kopa dla Usos i sprawi, że nie będa wyglądac jak wyciągnięci z kapelusza, jeżeli McMahon postanowi zrobić z nich pretendentów do tytułu. Wbrew pozorom, nie jest to aż takie głupie, jeżeli weźmie się pod uwagę dotychczasową pozycję braci w WWE.

-Raven- napisał/a:

hadaszyszek napisał/a:

Nie będę jednak specjalnie narzekał, bo to wrestling i generalnie korzystniejszym dla Alberto jest to, że się giant o niego jednak nie upomina i znalazł sobie inny cel.

:roll: Jasne, że normalka w wrestlingu, ale właśnie to jedna z tych wielu rzeczy, która jest w nim nielogiczna. Dlatego nie ciągnąłem tego tematu dalej.

Wrestling często jest nielogiczny, ale gdyby nie takie zagrania, to feudy by się toczyły w nieskończoność, bo zawsze przegrana strona chciałaby się zrewanżować (a tak - może skierować swój gniew w stronę kogoś innego)

Wypromują, jeżeli zmoczyli na gali a wygrają na PPV (to są naprawdę liczące się zwycięstwa). W innym przypadku jest to zwykła kupa.

[ Dodano: 2011-06-25, 18:48 ]

-Raven- napisał/a:

i Usos nie mogli ich zdemolować ot tak, w tym starciu)

A tydzień temu mogli? Przecież pokonali ich wtedy bez mrugnięcia okiem więc tym większa jest dla mnie tutaj niekonsekwencja CT kiedy teraz przegrali.

I tak i nie. Jeden tydzień wygrali, drugi - przegrali, a więc rozstrzygające starcie (oby) na PPV (i miejmy nadzieję, wygrana Usos) jest tutaj wręcz obowiązkowe :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241655

I tak i nie. Jeden tydzień wygrali, drugi - przegrali, a więc rozstrzygające starcie (oby) na PPV (i miejmy nadzieję, wygrana Usos) jest tutaj wręcz obowiązkowe

Być może masz rację. Ale tylko jeżeli dostaną walkę na PPV, albo chociaż na jakimś przyszłym SmackDownie żeby tego dalej nie ciągnąć (do MitB jeszcze trzy tygodnie bodajże, więc warto cały ten proces skrócić i skończyć program ze Slaterem i Gabrielem teraz i zająć się potem od razu pasami TT). Jeżeli teraz o tym zapomną ot tak to dla mnie jest to idiotyczne posunięcie, tak jak pisałem. Zobaczymy co przyniesie czas, być może mają na to jakiś większy plan (chociaż Tag Teamy traktowane są po macoszemu już chyba z dwa lata).

[ Dodano: 2011-06-25, 19:01 ]

Usos przegrali, bo kilka minut wcześniej Gabriel i Slater śmiali się z porażki Barretta, tak więc dziwne byłoby gdyby polegli.

Dokładnie takie samo miałem wrażenie. Ale trochę to pospolity powód (bardzo delikatnie mówiąc), nie? Durnymi segmentami na backstage'u nie powinno się rozstrzygać o wynikach pojedynków. A zresztą, ja sam chciałbym by polegli właśnie po tym jak się zaczęli chwalić. Dla mnie na nic nie zasługują i jak będą spadali coraz niżej w tej karcie tak ja się będę coraz bardziej cieszył (może to zdeczka okrutne, ale trudno :twisted: ).

Edytowane przez hadaszyszek
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241658

Być może masz rację. Ale tylko jeżeli dostaną walkę na PPV, albo chociaż na jakimś przyszłym SmackDownie żeby tego dalej nie ciągnąć (do MitB jeszcze trzy tygodnie bodajże, więc warto cały ten proces skrócić i skończyć program ze Slaterem i Gabrielem teraz i zająć się potem od razu pasami TT). Jeżeli teraz o tym zapomną ot tak to dla mnie jest to idiotyczne posunięcie, tak jak pisałem.

Dla mnie ma to sens TYLKO jeżeli finał będzie na PPV (co będzie - przy wygranej - równe sporej promocji dla Usos). Jeżeli to ma się skończyć tylko na galach, to po głębszym zastanowieniu (na co największy wpływ ma to, jakie Vince ma podejście do dywizji Tag Team) - faktycznie mogli po prostu (nie ma w tym większej logiki, ale Vinnie nie raz w tej dywizji takie numery robił) zajobować Slatera i Gabriela Usos a później z biegu wstawić braci do walki o pasy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241660

Smackdown uważam za średnie, ale zjadliwe.

Walka Sin Cary z DiBiasem najbardziej mi się podobała i pokazała też, że Ted umie stowrzyć dobre pojedynki jak z Christianem po WM 26. Mam nadzieje, że title rematch między Ezekielem a Wadem oznacza koniec ich feudu bo nie mogę juz patrzeć na ich pojedynki :? . Pobicie (bo walka się nawet nie odbyła) Yoshiego przez Mahala.

Walka z Kane'm moim zdaniem wyszła bardzo fajnie jak na tygodniówkę, wcale nie męczyłem się oglądając jej. Do tego uważam, że dla porównania wyszła lepiej niż Edge vs Kane z Surivor Series 2010.

Też się z tym zgadzam, szkoda że Henry to przerwał ale wynik późniejszej walki też cieszy (przynajmniej mnie) :-) .

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241661

Ale bierzcie pod uwagę ze na PPV tag-teamy walczą tylko o pasy.Nie przypominam sobie jakiegoś meczu Tag-Teamów na PPV bez stawki mistrzowskiej(i nie chodzi mi tu o to że 4 ME się dobiera do tagu tylko o tag-teamy z krwi i kości)
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241662

Już kiedyś wypowiadałem się o Gabrielu. Dla mnie koleś poza finisherem nic nie pokazuje tak naprawdę. Walk ciekawych nie robi, spotów też. Więc co TY w nim widzisz?

Walk ciekawych robić nie może, bo raz był nic nie znaczącą postacią w Nexus, potem w Corre i latał za nim beznadziejny rudzielec. Widziałem kilka jego pojedynków w FCW (gdzie miał chyba troszkę inny ringname) i facet naprawdę jest w ringu bardzo przyzwoity. Daniel Bryan też wiele nie mówi (tak właściwie, to raz na kilka miesięcy...), publika dość słabo na niego reaguje, a jednak zagrzał sobie miesjce w midcardzie i trzyma się dobrze.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241663

publika dość słabo na niego reaguje

Nie przesadzaj jak na Midcard to publika reaguje na niego bardzo dobrze.

gdzie miał chyba troszkę inny ringname

Justin Angel

Daniel Bryan też wiele nie mówi

Jest kilku wrestlerów na świecie którzy mówić nie muszą by zagrzać sobie miejsce w każdej federacji jakiej chcą.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241665

Daniel Bryan też wiele nie mówi (tak właściwie, to raz na kilka miesięcy...), publika dość słabo na niego reaguje, a jednak zagrzał sobie miesjce w midcardzie i trzyma się dobrze.

Bryan ma z założenia gimmick 'nerda' więc trudno żeby publika sikała w majty na jego widok. Za to potrafi mówić za mikrofonem. Co prawda nie jest jakiś zajebisty, ale przynajmniej dobrze go trzyma :twisted: . Na tym SmackDownie pokazał, że jak trzeba, to potrafi. A Gabriel? Dałby pewno coś tak tragicznego, że wolałbym rozwalić chyba monitor niż tego słuchać.

A tak swoją drogą, to bazując na opiniach innych ludzi, którzy oglądają scenę niezależną - Danielson ma podobno bardzo duże pokłady charyzmy tylko teraz Vince po prostu z tego nie korzysta. A Gabriel? Nigdy nie miał, nie ma i mieć pewno nie będzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/104/#findComment-241666