Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   235
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

2 hours ago, Bastian said:

Miej 4 pasy indywidualne kobiet. Miej też mocny roster, z wieloma gwiazdami i świeżymi twarzami. Zamiast budować programy pod te wszystkie tytuły, twórz niezliczoną liczbę tagów, stajni i ponad 50% sił ładuj w pasy Tag Team. Tymczasem w męskim rosterze miej dwa pasy TT i traktuj je jak paski od spodni. WWE :Serce:

Gdyby WWE traktowało kobiecy wrestling poważnie, dawno temu mielibyśmy już osobne show dla kobiet. 

- Bayley

- Becky

- Iyo

- Liv

- Lyra

- Nattie

- Roxxane

- Sol

- Alexa

- Charlotte

- Candice

- Blake

- Jade

- Rhea

- Jordyne

- Jacy

- Tiffany

- Nia

- Lainey Reid

- Fallon Henley

- Lash Legends

- Michin

A to tylko kobiety z głównego rosteru. 22 kobiety. Dodajmy do tego kilka osób z NXT/Evolve i spokojnie mamy 30 osobowy roster który starczyłby na tygodniówke. I patrząc na to że faktycznie jeśli chcemy dobry wrestling, musimy czekać na matche kobiet w większości, spokojnie by się utrzymało. Fakt, nie twierdzę że miałoby oglądalność RAW - przynajmniej nie na początku - ale spokojnie jesteśmy na etapie gdzie to powinien być kolejny krok. Evolution w zeszłym roku było...Top 3 najlepsze PLE roku? Conajmniej? Na wszystkie gadki Huntera jak to pozwalają kobietom błyszczeć etc etc etc...może faktycznie powinni im na to pozwolić? Roster jest. Wyniki są. Chęci szefostwa brak.

• Lubię to 1

• Reputacja:   395

I kiedy niby mielibyśmy iść na siku? 

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   1 533
  • Status:  Offline

25 minut temu, HeymanGuy napisał(a):

I kiedy niby mielibyśmy iść na siku? 

Jeszcze za mało reklam na WM? W takm razie WWE będzie musiało coś z tym zrobić dla dobra fanów:diabel:

• Lubię to 1

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• Reputacja:   1 498
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Godzinę temu, VictorV2 napisał(a):

A to tylko kobiety z głównego rosteru. 22 kobiety. Dodajmy do tego kilka osób z NXT/Evolve i spokojnie mamy 30 osobowy roster który starczyłby na tygodniówke. I patrząc na to że faktycznie jeśli chcemy dobry wrestling, musimy czekać na matche kobiet w większości, spokojnie by się utrzymało. Fakt, nie twierdzę że miałoby oglądalność RAW - przynajmniej nie na początku - ale spokojnie jesteśmy na etapie gdzie to powinien być kolejny krok. Evolution w zeszłym roku było...Top 3 najlepsze PLE roku? Conajmniej? Na wszystkie gadki Huntera jak to pozwalają kobietom błyszczeć etc etc etc...może faktycznie powinni im na to pozwolić? Roster jest. Wyniki są. Chęci szefostwa brak.

Pomysł moim zdaniem jest nierealny. Czytaj TKO-tego prędko nie zrobi.

Każdy, kto mnie czytał chociaż raz wie o mojej miłości do kobiecego wrestlingu w WWE i że czasem na moje oczy nakładam różowe okulary, ale nawet ja muszę przyznać, że raczej pod względem oglądalności to się by TKO zwyczajnie nie spięło. Pamiętam, że wrzucałem gdzieś kiedyś na forum oglądalności gal Premium i gala Evolution, chociaż, jak dla mnie była fenomenalna i chwaliłem ją wielokrotnie tak była najmniej chętnie oglądaną galą Premium. Może dlatego w tym roku tej gali nie ma? Nie wiem. Tak się domyślam.

I co? Panie dostaną swoje show i nie będą się pokazywać na RAW i Smackdown, czyli przestaną trafiać do większej widowni?

• Lubię to 1

LQM.png

• Reputacja:   235

1 hour ago, KyRenLo said:

Pomysł moim zdaniem jest nierealny. Czytaj TKO-tego prędko nie zrobi.

Oczywiście że nie realny. Jak każdy inny pomysł który byłby inwestycją w rozwój biznesu.