Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   424
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Nadrabiamy Smackdown...

Historia Ortona i Rhodesa to samograj, fani czekają na Randy' ego psychola, a tymczasem WWE dodaje "Viperowi" do pomocy Pata McAfee :sciana:Fani łyknęli Tricka Williamsa bez mydła, chłop umie pogadać, a ci dają mu pod pachę jakiegoś piszczącego rapera :/ Rhodesowi ten Jelly Roll potrzebny jest tak bardzo jak kurtyzanie majtki... Drogie WWE, nie szczypcie się i dajcie każdemu w miarę istotnemu wrestlerowi celebrytę do pary. Danhausen niech się buja z jakąś youtuberką, Oba Femi niech wchodzi do ringu ze stand uperem, a Gunther niech nosi pod pachą jakiegoś trzeciorzędnego aktora. :D

To jeszcze zdań kilka o paniach. Io Sky i Tiffany Stratton rok temu wracały z Las Vegas ze złotem. W tym roku mogą tam chyba pojechać tylko do kasyna. A Giulia znowu nabiła 100 dni z pasem US, broniąc pasa w tym czasie tylko raz :/

A Bayley uwaliła nawet w rodzinnym mieście :D Gdzie były mistrzynie i Bellaski? Jeśli siostrzyczki przejmą pasy TT na WM, będzie to spory strzał w twarz dla ciężko pracujących tydzień w tydzień dziewczyn z rosteru.

Cena.jpg

• Reputacja:   1 504
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ale dzisiaj wjeżdża battle royal:D

card-for-wrestlemania-smackdown-04-17-v0

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• Reputacja:   1 005
  • Styl:  Jasny

Powiem tak, nie chcę sobie psuć hypu, który Raw mi zbudowało, więc potraktuję to SD jako dodatek, a Raw zostawię w głowie jako finalną tygodniówkę przed WM, to SD obejrzę tak na przewijaku prawdopodobnie.

Pat coś podpisał na backu, jakieś porozumienie.

Randy rozpoczyna SD, na szczęście sam jak na razie....powiedział, że nie potrzebuję Pata McAfee, ale chcę go i tyle z nowości, dalsza część proma identyczna jak w zeszłych tygodniach, mówi o pozwoleniu Rhodesa na to, żeby Ponton był najlepszą swoją wersją meh, później jeszcze mówi o historii Rhodesa i jeszcze siebie do niej dodaję w pewnym momencie, nic ciekawego, można lecieć dalej, feud jaki był przed SD to po tym promo taki został nic dodać nic ująć, chociaż ciężko coś ująć jeszcze z niego, na backstage'u widzimy jeszcze jak Randy z Patem odjeżdżają, czyli nie będzie żadnego face to face czy czegoś innego z Rhodesem? Cody w ogóle będzie dzisiaj?

MFT vs Wyatt Sicks w Street Fighcie, obejrzę głównie dlatego, że jest to street fight i może być ciekawie, a także dlatego, że ciekawi mnie czy Tama Tonga tutaj coś odwali i coś potoczy się do przodu z jego postacią. Lekko ponad 14,5 minuty bardzo dobrego pojedynku, fani byli trochę cicho, ale nie dziwię im się, nie mają oczekiwań po tym SD i bardzo dobrze, bo ja ich też nie mam, ale walka trzeba przyznać, że była bardzo przyjemna i obie ekipy się spisały, MFT wygrywa po tym jak Tama chciał wykonać swojego finishera na Howdym, ale Solo go uprzedził i to On wykonał Samoan Spike i przypiął Howdy'ego, a Tama chyba nie jest z tego zadowolony, ale zobaczymy jak się to rozwinie, w sumie nic się nie wydarzyło, ale fajnie było zobaczyć Suicide Dive od Ericka Rowana.

Dostaliśmy chyba jakieś odnowienie przysięgi małżeńskiej czy coś w tym stylu u Miza i Maryse, które zniszczył Danhausen xD.

Fatu jaki entrance dostał, tak o przywiozła go policja, wjechała na stage i Jacob wysiada z tylnego siedzenia, nawet policjanta ogarnęli, który prowadził pojazd policyjny o nawet dwóch było w środku xDDD. Jacob wchodzi na samochód i będzie przemawiał. Dobra podobało mi się bardzo to promo i właśnie tego typu rzeczy mi brakowało w tym feudzie, dobrego proma i sensownego na mikrofonie i tutaj to dostałem, to był dla mnie brakujący element układanki, Fatu fajnie mówił, że nie wstydzi i nie boi się swojego poprzedniego życia o którym cały czas mówi Drew, o życiu kryminalisty, ale zostawił to wszystko za sobą i Drew też zostawi za sobą po tym jak go pokona na WM, fajne klimatyczne promo, Jacob dowiózł oj tak, podobało mi się to i dobrze, że jednak zobaczyłem to SD, bo pewnie coś dopiszę przy predykcji o walce Drew z Jacobem.

Priest i Truth będą bronić tytułów z Wallerem i Kofim, niech będzie, może będzie ciekawie, ale zmiany się nie spodziewam. Prawie 9,5 minuty walki, publika się trochę obudziła na niej, Priest i Truth bronią mistrzostw.

Jade wychodzi ze swoją ekipą na ring, miała coś mówić, ale szybko przerywa Jej Ripley, która też wychodzi na ring. Nie był to jakiś tragiczny segment, ale też nie był jakiś wybitny, hype trochę podbił nie da się ukryć, ale nic co by ten feud postawiło wyżej, dalej nie mam o nim nic do powiedzenia i do dodania w swoich predykcjach na temat WM.

Tiffany Stratton vs Jordynne Grace, to chętnie obejrzę, Grace wraca po kontuzji bodajże i w końcu Ją widzimy ponownie! Mega mi się to podoba, jest to walka o bycie pretendentką do tytułu Women's United States i w sumie to jedna jak i druga mogłaby tutaj wygrać, ale ja liczę na Grace, chociaż pewnie się przeliczę, ale no zobaczymy. 9 minut walki i miałem wrażenie w wielu momentach jakby ani jednej ani drugiej nie chciało się walczyć xD, Tiffany jednak wygrała i zobaczymy jak to wszystko wyjdzie i czy odbierze tytuł Giulii.

Trick wychodzi na ring meh, a gdzie Lil Yachty? Mam to gdzieś, nie mogę słuchać Tricka skipuję ten segment.

Lyra i Bayley vs Charlotte i Alexa, możliwe, że ostatni pojedynek na dzisiaj, ale zapowiada się ciekawie, a jednak nie, walka szybko się zakończyła po tym jak pojawiły się Lash i Nia i dostaliśmy brawl, który wygrały, może to oznacza, że nie wygrają na WM.

Kurde fakt jeszcze Andre The Giant Memorial Battle Royal, kompletnie o tym zapomniałem xD. JOE HENDRY JEST TUTAJ! Może to oficjalny call up, ciekawe czy tak jest. Około 10 minutowy pojedynek, nie wiem czy był dobry, mówiąc wprost tak bardzo mnie ta walka interesowała, że całą obejrzałem na przewijaku, Royce Keys wygrał i dobrze, czy był ktoś lepszy? Nawet jak był to wygrana tej walki totalnie nic nie zmienia w karierze, więc nie ma to znaczenia, Royce i tak był jednym z lepszych wyborów.

Pokazali skróty z feudu Romana i Punkstera i nie pokazali ich konfrontacji na ostatnim Raw, a przynajmniej ja nie widziałem żadnego urywku z tego, to pokazuję jak bardzo była Ona może nie że słaba, ale niezbyt hypująca na pojedynek.

Cody Rhodes na sam koniec show! No zobaczmy co nam ma do powiedzenia, ale też wątpię, że będzie to coś ciekawego. Dobre promo Rhodesa, ale przerywa je CM Punk! Dwóch world championów na mikrofonie, zobaczmy do czego to doprowadzi. Cody fajnie sobie zażartował i zapytał czy CM Punk też zamierza kopnąć go w "balls" i turnąć na nim? xDD Uśmiechnąłem się. Ogólnie bardzo dobry segment, ale mieliśmy w ringu dwóch mega dobrych mówców, to źle wyjść nie mogło, Panowie w dużym skrócie życzyli sobie powodzenia w swoich main eventach na WM, ale jest jedno pytanie....czy to jest coś czego oczekiwaliśmy na ostatnim SD przed WM? Hype na walkę Ortona i Rhodesa, nie wzrósł, a zmalał, chociaż czy mieli Oni sobie coś więcej do powiedzenia? Czy jakbyśmy dostali ich konfrontację słowną to zostało by to jakkolwiek podbudowane? Pewnie nie, ale mogliśmy dostać przyjemny i wyrównany brawl, to by zdecydowanie podbudowało walkę i lekko hype na WM, fajnie zobaczyć Punka i Rhodesa w jednym ringu jako mistrzów, ale totalnie nic to nie zmieniło w kwestii ich walk na WM, znaczy u Punka nie musiało, było już to w jakiś sposób podbudowane na tygodniówce, na której mistrzem jest Punkster, ale Rhodes i jego main event Wrestlemanii powinien zostać jakoś podbudowany.....aaaaaa no nie został zbytnio, cóż takie życie.

Podsumowanie: Nie wiem jak ocenić to SD, dużą część na przewijaku obejrzałem i mówiąc wprost to jedynie segment Jacoba mi się tutaj podobał, reszta....odbyła się i już.

• Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   1 464

4 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Powiem tak, nie chcę sobie psuć hypu, który Raw mi zbudowało, więc potraktuję to SD jako dodatek, a Raw zostawię w głowie jako finalną tygodniówkę przed WM, to SD obejrzę tak na przewijaku prawdopodobnie.

Słusznie. Rozsądne podejście. Ja osobiście nie oglądałem i nie będę zerkał nawet na skróty, aby moje oczy miały w pamięci jedynie ostatnie RAW.

Przeczytałem twój raport:classic_smile: i mi starczy. Oby WrestleMania pozytywnie zaskoczyła albo jak kto woli nie zawoiodła zbyt bardzo.

• Lubię to 1

LQM.png

• Reputacja:   811

Boże jest tak źle że musieli aż ściągnąć Punka w garniturze na SD żeby coś jeszcze zdziałał, aż strach to dziś oglądać ale dla walki Fatu/Drew obejrzę. 

image-3.png

• Reputacja:   424
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Nadrobiłem ostatnie Smackdown przed WM i było to... typowe ostatnie Smackdown przed WM :D Dużo gadania, powtórek i reklam, mało akcji i nikomu niepotrzebne Andre the Giant Memorial Battle Royal.

Mam nadzieję, że końca dobiegł przedłużony, nudny feud Wyatt Sicks z MFT. Teraz chyba kuzyni skupia się na wewnętrznych tarciach między Solo a Tama Tonga.

Patrząc na to działo się przez te kilka dni w Las Vegas, program Rhodes - Punk wydaje się być tylko kwestia czasu. Obaj ze sobą nie rywalizowali, obaj chcą tylko wielkich nazwisk wokół siebie. Nie ukrywam, z chęcią to obejrze. O wiele chętniej niż kolejne obrony złota w wykonaniu Romana Reignsa. :D

Cena.jpg

• Reputacja:   1 464

Cytat

WWE is currently discussing a presentation update for SmackDown, with several names being considered for the roster, including Jacy Jayne and Rey Mysterio, who could potentially appear on the brand.

- WrestleVotes

Spoczko. Dajcie też Blake. Nie trzymajcie jej na siłę za długo w NXT. Przydałaby się bardzo niebieskiej tygodniówce.

LQM.png

• Reputacja:   1 005

Pierwsze SD po WM, czy zobaczymy dzisiaj jakieś call upy? Ja bym chętnie widział jeszcze jakiegoś Starksa, Fatal Influence i Blake Monroe, liczę, że coś zobaczymy, ale przekonajmy się!

Początek to pokazanie wydarzeń z Wrestlemanii, na ring wychodzi Jacob Fatu! W sumie z jednej strony to nie wiem czemu, wolałbym Jego pojawienie się zwyczajnie na kolejnym Raw i wtedy dałby też odpowiedź Romualdowi, bo tyle czasu dał mu Reigns na zastanowienie się, chyba, że Fatu chcę już teraz odpowiedzieć Reignsowi no zobaczymy. Jacob mówi o tym co było na Raw i że Reigns powiedział mu, że nie jest gotowy, a Fatu mówi, że może ma rację, ale Jacob całe życie słyszał, że nie jest gotowy, że nie jest wystarczająco dobry, albo, że to nie jest odpowiedni czas, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale powiedział, żeby Roman udowodnił to, że Jacob nie jest gotowy, w sumie ciekawie, a wszystko przerywają The Usos! Wchodzą do ringu i Jimmy ma mikrofon i z tego co widzę to zaczyna go kierować trochę w to, żeby Jacob poszedł na Rhodesa i proponuję nawet Jacobowi dołączenie do rodziny i nie słuchał fanów, Jey się wtrąca i mówi, że za późno na to, że Jacob otworzył już usta i otworzył to czego nie powinien, mówi, żeby Jacob był gotowy na wojnę i wszystko przerywa Solo Sikoa! Który mówi, żeby nie słuchał Ich i pyta się co Oni mogą nauczyć Jacoba? Jak Yeetować? xD Solo pyta się czy Jacob chcę pokonać Romana? Chcę pokonać Mistrza? Solo może zrobić to dla niego i że Jacob potrzebuję armii, żeby pokonać Reignsa, a Solo ma armię, Solo rozkłada ręce zadowolony, że powiedział coś co go wywyższa w pewnym sensie, ale o dziwo budzi go z tego snu Tama Tonga, który pyta się czemu marnują czas na to wszystko, Tama mówi, że Jacob nie pokonał nawet Solo i ma pokonać Reignsa? Jacob wykonał mu Superkicka xD, następnie wziął mikrofon i powiedział, że jest tu, żeby porozmawiać o Romanie, ale może też pokonać Solo i może to zrobić jeszcze dzisiaj, nie było akceptacji, ale może zobaczymy dzisiaj taki pojedynek, w sumie chciałbym, dobry segmencik, bardzo dobry bym powiedział, czuć znowu władzę Samoańczyków w federacji, przynajmniej takie wrażenie odnoszę.

Wywiadzik na backu z Giulią i Kianą na temat dzisiejszej obrony tytułu.

Lecimy z walką o tytuł Women's United States! W końcu dochodzi do walki o ten tytuł po tym jak ją zapowiedzieli dwa razy bodajże przed WM i dwa razy zmienili albo na Non-Title albo na coś innego xD, teraz już Panie weszły do ringu, więc chyba nic nie zmienią prawda? xD Ale liczę na dobry pojedynek, ciekawi mnie czy Tiffany sięgnie po to złoto, ale walka powinna oddać. Bardzo dobry pojedynek, podobał mi się i po prawie 9 minutach pojedynku to Tiffany wygrywa tytuł! Może w końcu zacznie się z nim coś dziać, a Giulia może lecieć po walizkę u Pań, w sumie czemu nie, ale z Jej angielskim to wątpię, że WWE będzie chciało Ją wyżej pchnąć, ale zobaczymy, może się uda, brawa dla Tiffany za wygranie mistrzostwa Women's United States!

Wątek z The Mizem i Danhausenem nabiera większych kolorów, Danhausen odwiedził Mizanina nawet w Jego domu xD.

Tiffy udziela wywiadu na stage'u, ale nagle mamy Brieee Mooooodeeee! Wychodzi Brie, a zaraz potem Paige, nowe mistrzynie WWE Women's Tag Team wychodzą na arenę i idą w stronę ringu! Zobaczmy czy mają nam coś do powiedzenia, czy będą miały walkę, jednak segmencik i Brie jak i Paige dają dobre proma na temat wygrania tytułów WWE Women's Tag Team oraz powrotu Paige, która mówi, że straciła trochę głos w ten weekend, a wszystko przerywa Charlotte Flair i Alexa Bliss! Które proponują, żeby Brie i Paige zmierzyły się z nimi i będzie walka!

Alexa Bliss & Charlotte Flair vs Paige & Brie Bella, to chyba nie jest walka o tytuły, ale nie jestem pewny i zaczęła się w czasie reklam, więc nawet nie wiem ile będzie trwała, ale chętnie obejrzę. Krótka walka, zgaduję, że około 3-4 minut trwała i mamy debiucik Fatal Influence! Które atakują obydwa zespoły! Jacy Jayne, Fallon Henley i Lainey Reid debiutują w main rosterze! Jestem mega zadowolony, że ostatecznie doszło do debiutu całej grupy, a nie samej Jacy i to z grubej rury, atakują main eventerki i legendę w postaci Brie, dobrze to wygląda.

Pora na Cody'ego Rhodesa! Nasz Undisputed WWE Champion wychodzi na stage i zmierza w stronę ringu! Zobaczmy co dzisiaj będzie miał nam do powiedzenia i czy pojawi się Randy Orton? Chciałbym. Standardowo Rhodes pyta się o czym fani chcieliby porozmawiać i sam sobie odpowiada, że porozmawia o WM 42, mówi o tym co się tam wydarzyło i co zrobił i dlaczego to zrobił, a później mówi, że ma wiadomość dla Randy'ego Ortona, którego niestety nie ma dzisiaj z nami, mówi też, że ma wiadomość dla Samiego Zayna, który nazwał go Golden Boyem, nazywa wszystkich, którzy są dookoła niego złotem, mówi też, że Cody Rhodes jest łatwy do znalezienie, ale trudny do pokonania i ogólnie chyba wysłał wiadomość wszystkim z Raw, z NXT i z SD w związku z tym właśnie i koniec proma, dobre solidne promo, nie do końca zrozumiałem czy ta wiadomość do Ortona i Samiego to też to, że jest łatwy do znalezienia ale trudny do pokonania czy coś innego, ale wyszło i tak bardzo dobrze, w sumie myślałem, ze to doprowadzi do jakiejś konfrontacji z kimś albo debiutu z NXT, ale nikt nie wyszedł i tak jestem zadowolony mimo to, bo promo wyszło dobrze.

Na backu mamy MFT i Solo mówi, że chcę, żeby JC Mateo i Tama Tonga odzyskali dzisiaj tytuły WWE Tag Team.

Rozpoczynamy walkę o tytuły WWE Tag Team! Damian Priest i R-Truth vs Tama Tonga & JC Mateo! W sumie nie zdenerwowałbym się, gdyby mistrzostwa wróciły do MFT, bo Truth i Priest nie za wiele z nimi robią. Ponad 8 minut, takiej dość dobrej walki i ostatecznie to Priest i Truth bronią swoje mistrzostwa, no zmianę chciałem, ale pewnie za wiele by nie zmieniła, może trafi się ktoś lepszy do dzierżenia tych pasów w przyszłości, zobaczymy, brawa dla Damiana i R-Trutha!

Kolejna część telenoweli Miza i Danhausena, ale jakiej świetnej telenoweli xDDD.

Dobra powiem tak, robią bardzo dużo, żeby ludzie lubili Tricka i wejście ma fajne, chwytliwy catchphrase, szkoda, że to wszystko nie ma znaczenia kiedy wchodzi do ringu lub chwyta za mikrofon, ja starałem się go polubić i przekonać do niego, ale jak bierze mikrofon to mi się go zwyczajnie słuchać nie chcę, tak sztucznych emocji i miernej mimiki to nie widziałem od czasów Reignsa z 2015 roku bodajże xD, generalnie cała energia jaka jest podczas jego wejścia to wyparowuję zaraz po tym jak weźmie mikrofon, a szkoda, bo właśnie był świetnym hypemanem, więc nie wiem jak to możliwe, Lil Yachty mnie bardziej przekonuję na micu i jest bardziej naturalny, ale w tym segmencie ciekawi mnie jedno, kto jest w przebraniu Gingerbread Mana i dlaczego to jest Sami Zayn? Cyk Gingerbread Man atakuję Tricka! Oraz Lil Yachty'ego! Wiedziałem, że jest to Sami Zayn! Czy to można nazwać oficjalnym heel turnem? Tak się zastanawiam, przykro się to ogląda jak buczą Samiego, segment spoko, bo dobrze się słucha Lil Yachty'ego, to był dobry pomysł, żeby dołączyć go do Tricka.

Royce Keys udziela wywiadu na backu na temat wygrania Andre The Giant Memorial Battle Royal, Royce mówi, że to dopiero początek, a wszystko przerywa Solo, który pogratulował mu wygranej Battle Royal w zeszłym tygodniu.

The Miz vs Danhausen! Oj tak walka, która powinna być main eventem WM'ki dajcie mi to! trochę ponad 1,5 minuty pojedynku wygranego przez Danhausena po tym jak ponownie rzucił klątwę, a po walce ucieka przed The Mizem xD, ale to się dobrze ogląda!

Uuuaaaa winietka Blake Monroe informująca o tym, że Jej debiut się zbliża, podoba mi się to!

Mami is here! Welcome to Smackdown Rhea Ripley! New WWE Women's Champion! Rhea dostaję bardzo mocny cheer, mówi, że ponownie jest mistrzynią i mówi, że Jej misją jest to, żeby udowodnić, że WWE Women's Champion jest walczącą mistrzynią! Więc mamy open challenge! Na który odpowiada Fatal Influence! Jacy ma mikrofon, ale buczenie jest ogromne na Nią i ogólnie na całe Fatal Influence, Jacy ciężko się przebić, Fatal Influence wchodzi do ringu i Jayne gratuluję Ripley wielkiej wygranej na Wrestlemanii, jooo ale buczenie, takiego buczenia to nie słyszałem chyba od pamiętnych czasów kiedy Dominik nie mógł słowa wypowiedzieć, a Jacy ładnie wykorzystuję to buczenie bardzo ładnie, Rhea mówi, że liczba rywali nie ma znaczenia dla niej i jeśli Jacy chcę walki to niech weźmie swoją szansę? Tak to zrozumiałem, wszystko przerywa Nick Aldis! Który wita Fatal Influence na Smackdown i myślał o karze dla Fatal Influence za to co zrobiły wcześniej, ale widzi, że kara stoi przed nimi, więc dostaniemy Jacy Jayne vs Rhea Ripley! Ciekawe czy to o tytuł czy nie, bardzo fajny segment, Fatal Influence świetnie tutaj wyszło.

Rhea Ripley vs Jacy Jayne, jednak to non-title Match z tego co widzę, ale i tak walka może oddać zdecydowanie! po około 11 minutach bardzo dobrego pojedynku wtrąca się reszta Fatal Influence i dochodzi do przerwania walki, niestety, ale świetnie się zaprezentowała Jacy i ogólnie moim zdaniem całe Fatal Influence zaliczyło mega udany debiut, fani Je kupują i widać, że nienawidzą ich nie za brak talentu, a przez dobre prowadzenie jak na razie, świetnie się to oglądało i czekam na dalszy feud Ripley z Fatal Influence, bo chyba będzie kontynuacja, a przynajmniej na to liczę!

Jacob Fatu i The Usos na backu, Jimmy mówi, że w razie co będą chronić Jacoba przed MFT, ale Fatu mówi, że nie potrzebuję pomocy. Charlotte i Alexa na backu, Bliss ma pomoc sanitariuszki, ale podchodzi Rhea i ogólnie myślę, że dostaniemy jakiś Six Woman za tydzień Rhea, Charlotte i Alexa vs Fatal Influence, no zobaczymy.

Next Week: Ricky Saints debiutuję! Oj tak, szkoda, że to zapowiadają, ale może będzie to ciekawy debiut! I...to wszystko co zostało zapowiedziane na kolejne SD, no dobrze niech będzie.

Lecimy z main eventem! Jacob Fatu vs Solo Sikoa! Zobaczymy jak ta walka się potoczy. prawie 11 minut przyjemnego do oglądania pojedynku i Jacob Fatu radzi sobie z Solo, wygrywa z nim nawet pomimo prób ingerencji ze strony reszty MFT, Usosi też się pojawili, ale Jacob mówi, że nie chcę ich pomocy i Usosi stoją na stage'u jedynie, po walce MFT zaatakowało Jacoba i The Usos powoli się kierowali w stronę ringu, jednak gdy weszli na krawędź ringu to Fatu zaczął sobie radzić z przeciwnikami i sam rozwalił całe MFT! Znaczy prawie całe, bo w sumie nie ma Talla Tongi i na koniec jeszcze Fatu skoczył z barykady na Tanga Loe, który leżał na stole komentatorskim! Jacob wraca do ringu i wymienia się spojrzeniem z Usosami, którzy są na krawędzi, Oj Jacob udowodnił tutaj, że jest gotowy raczej na wojnę z Reignsem zdecydowanie, bardzo dobra podbudowa Jacoba przed walką z Romanem, jest wiarygodny I TO JESZCZE JAK!

Podsumowanie: Bardzo mi się podobało to co zobaczyłem, SD dowiozło tak samo jak Raw i myślę, że po tej WM i jest to okres, w którym TKO bardziej odpuszcza, bo największy okres się skończył i wydaję mi się, że Hunter ma większą swobodę wtedy, to dostaniemy kawał dobrego wrestlingu przez najbliższe tygodnie lub nawet miesiące, a przynajmniej na to liczę, pierwsze tygodniówki w nowym roku wrestlingowym napawają olbrzymim optymizmem, czuć powiew świeżości, budowania nowych gwiazd, a feudy mają ręce i nogi, mega mi się to podoba, oby tak dalej!

• Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   213

(Disclaimer: Widziałem tylko klipy na YT odnośnie Jacy)

Jeśli materiał na yt pokazał jak to faktycznie wyglądało, to wow. Jacy i FI zrobiły już większy impakt niż Jade Cargill odkąd zadebiutowała. Imponujące jak łatwo jest przebić kogoś, kto trzymał pas mistrzowski ponad 6 miesięcy (Tak, wiem, też byłem w szoku że w całe 6 miesięcy Jade miała 2 walki o swój pas, fakt że nie chcieli jej dać czasu antentowego z pewnością pomógł żeby zapomnieć o jej istnieniu przez ten okres). 

EDIT: Plus, Jacy dostała taką reakcję że człowiek przypomniał sobie że w sumie to na Smackdown jest widownia. Kto by się spodziewał?

1 hour ago, Kaczy316 said:

Uuuaaaa winietka Blake Monroe informująca o tym, że Jej debiut się zbliża, podoba mi się to!

1 hour ago, Kaczy316 said:

Next Week: Ricky Saints debiutuję! Oj tak, szkoda, że to zapowiadają, ale może będzie to ciekawy debiut! I...to wszystko co zostało zapowiedziane na kolejne SD, no dobrze niech będzie.

Jeśli faktycznie, to może nawet skuszę się żeby obejrzeć za tydzień całość. Obecne "pokolenie" NXT wyniosło swój brand wysoko, więc jeśli nie będą tam tylko po to żeby jobbować, tylko faktycznie pozwolą im robić to co robili do tej pory w NXT to być może niebieski brand odbije się od dna wreszcie. Nie ma Jade, Lash straciła pas, Tiffy wygrała pas, Jacy, Fatal Influence, Blake, Ricky Saints...do pełni szczęścia brakuje mi porządnego i sensowego mistrza WWE i Smackdown mogłoby zacząć iść w dobrą stronę. #SaveUsRandy 

:rko:

Edytowane przez VictorV2