Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   415
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Nadrabiamy Smackdown...

Historia Ortona i Rhodesa to samograj, fani czekają na Randy' ego psychola, a tymczasem WWE dodaje "Viperowi" do pomocy Pata McAfee :sciana:Fani łyknęli Tricka Williamsa bez mydła, chłop umie pogadać, a ci dają mu pod pachę jakiegoś piszczącego rapera :/ Rhodesowi ten Jelly Roll potrzebny jest tak bardzo jak kurtyzanie majtki... Drogie WWE, nie szczypcie się i dajcie każdemu w miarę istotnemu wrestlerowi celebrytę do pary. Danhausen niech się buja z jakąś youtuberką, Oba Femi niech wchodzi do ringu ze stand uperem, a Gunther niech nosi pod pachą jakiegoś trzeciorzędnego aktora. :D

To jeszcze zdań kilka o paniach. Io Sky i Tiffany Stratton rok temu wracały z Las Vegas ze złotem. W tym roku mogą tam chyba pojechać tylko do kasyna. A Giulia znowu nabiła 100 dni z pasem US, broniąc pasa w tym czasie tylko raz :/

A Bayley uwaliła nawet w rodzinnym mieście :D Gdzie były mistrzynie i Bellaski? Jeśli siostrzyczki przejmą pasy TT na WM, będzie to spory strzał w twarz dla ciężko pracujących tydzień w tydzień dziewczyn z rosteru.

Cena.jpg

• Reputacja:   1 488
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ale dzisiaj wjeżdża battle royal:D

card-for-wrestlemania-smackdown-04-17-v0

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

• Reputacja:   984
  • Styl:  Jasny

Powiem tak, nie chcę sobie psuć hypu, który Raw mi zbudowało, więc potraktuję to SD jako dodatek, a Raw zostawię w głowie jako finalną tygodniówkę przed WM, to SD obejrzę tak na przewijaku prawdopodobnie.

Pat coś podpisał na backu, jakieś porozumienie.

Randy rozpoczyna SD, na szczęście sam jak na razie....powiedział, że nie potrzebuję Pata McAfee, ale chcę go i tyle z nowości, dalsza część proma identyczna jak w zeszłych tygodniach, mówi o pozwoleniu Rhodesa na to, żeby Ponton był najlepszą swoją wersją meh, później jeszcze mówi o historii Rhodesa i jeszcze siebie do niej dodaję w pewnym momencie, nic ciekawego, można lecieć dalej, feud jaki był przed SD to po tym promo taki został nic dodać nic ująć, chociaż ciężko coś ująć jeszcze z niego, na backstage'u widzimy jeszcze jak Randy z Patem odjeżdżają, czyli nie będzie żadnego face to face czy czegoś innego z Rhodesem? Cody w ogóle będzie dzisiaj?

MFT vs Wyatt Sicks w Street Fighcie, obejrzę głównie dlatego, że jest to street fight i może być ciekawie, a także dlatego, że ciekawi mnie czy Tama Tonga tutaj coś odwali i coś potoczy się do przodu z jego postacią. Lekko ponad 14,5 minuty bardzo dobrego pojedynku, fani byli trochę cicho, ale nie dziwię im się, nie mają oczekiwań po tym SD i bardzo dobrze, bo ja ich też nie mam, ale walka trzeba przyznać, że była bardzo przyjemna i obie ekipy się spisały, MFT wygrywa po tym jak Tama chciał wykonać swojego finishera na Howdym, ale Solo go uprzedził i to On wykonał Samoan Spike i przypiął Howdy'ego, a Tama chyba nie jest z tego zadowolony, ale zobaczymy jak się to rozwinie, w sumie nic się nie wydarzyło, ale fajnie było zobaczyć Suicide Dive od Ericka Rowana.

Dostaliśmy chyba jakieś odnowienie przysięgi małżeńskiej czy coś w tym stylu u Miza i Maryse, które zniszczył Danhausen xD.

Fatu jaki entrance dostał, tak o przywiozła go policja, wjechała na stage i Jacob wysiada z tylnego siedzenia, nawet policjanta ogarnęli, który prowadził pojazd policyjny o nawet dwóch było w środku xDDD. Jacob wchodzi na samochód i będzie przemawiał. Dobra podobało mi się bardzo to promo i właśnie tego typu rzeczy mi brakowało w tym feudzie, dobrego proma i sensownego na mikrofonie i tutaj to dostałem, to był dla mnie brakujący element układanki, Fatu fajnie mówił, że nie wstydzi i nie boi się swojego poprzedniego życia o którym cały czas mówi Drew, o życiu kryminalisty, ale zostawił to wszystko za sobą i Drew też zostawi za sobą po tym jak go pokona na WM, fajne klimatyczne promo, Jacob dowiózł oj tak, podobało mi się to i dobrze, że jednak zobaczyłem to SD, bo pewnie coś dopiszę przy predykcji o walce Drew z Jacobem.

Priest i Truth będą bronić tytułów z Wallerem i Kofim, niech będzie, może będzie ciekawie, ale zmiany się nie spodziewam. Prawie 9,5 minuty walki, publika się trochę obudziła na niej, Priest i Truth bronią mistrzostw.

Jade wychodzi ze swoją ekipą na ring, miała coś mówić, ale szybko przerywa Jej Ripley, która też wychodzi na ring. Nie był to jakiś tragiczny segment, ale też nie był jakiś wybitny, hype trochę podbił nie da się ukryć, ale nic co by ten feud postawiło wyżej, dalej nie mam o nim nic do powiedzenia i do dodania w swoich predykcjach na temat WM.

Tiffany Stratton vs Jordynne Grace, to chętnie obejrzę, Grace wraca po kontuzji bodajże i w końcu Ją widzimy ponownie! Mega mi się to podoba, jest to walka o bycie pretendentką do tytułu Women's United States i w sumie to jedna jak i druga mogłaby tutaj wygrać, ale ja liczę na Grace, chociaż pewnie się przeliczę, ale no zobaczymy. 9 minut walki i miałem wrażenie w wielu momentach jakby ani jednej ani drugiej nie chciało się walczyć xD, Tiffany jednak wygrała i zobaczymy jak to wszystko wyjdzie i czy odbierze tytuł Giulii.

Trick wychodzi na ring meh, a gdzie Lil Yachty? Mam to gdzieś, nie mogę słuchać Tricka skipuję ten segment.

Lyra i Bayley vs Charlotte i Alexa, możliwe, że ostatni pojedynek na dzisiaj, ale zapowiada się ciekawie, a jednak nie, walka szybko się zakończyła po tym jak pojawiły się Lash i Nia i dostaliśmy brawl, który wygrały, może to oznacza, że nie wygrają na WM.

Kurde fakt jeszcze Andre The Giant Memorial Battle Royal, kompletnie o tym zapomniałem xD. JOE HENDRY JEST TUTAJ! Może to oficjalny call up, ciekawe czy tak jest. Około 10 minutowy pojedynek, nie wiem czy był dobry, mówiąc wprost tak bardzo mnie ta walka interesowała, że całą obejrzałem na przewijaku, Royce Keys wygrał i dobrze, czy był ktoś lepszy? Nawet jak był to wygrana tej walki totalnie nic nie zmienia w karierze, więc nie ma to znaczenia, Royce i tak był jednym z lepszych wyborów.

Pokazali skróty z feudu Romana i Punkstera i nie pokazali ich konfrontacji na ostatnim Raw, a przynajmniej ja nie widziałem żadnego urywku z tego, to pokazuję jak bardzo była Ona może nie że słaba, ale niezbyt hypująca na pojedynek.

Cody Rhodes na sam koniec show! No zobaczmy co nam ma do powiedzenia, ale też wątpię, że będzie to coś ciekawego. Dobre promo Rhodesa, ale przerywa je CM Punk! Dwóch world championów na mikrofonie, zobaczmy do czego to doprowadzi. Cody fajnie sobie zażartował i zapytał czy CM Punk też zamierza kopnąć go w "balls" i turnąć na nim? xDD Uśmiechnąłem się. Ogólnie bardzo dobry segment, ale mieliśmy w ringu dwóch mega dobrych mówców, to źle wyjść nie mogło, Panowie w dużym skrócie życzyli sobie powodzenia w swoich main eventach na WM, ale jest jedno pytanie....czy to jest coś czego oczekiwaliśmy na ostatnim SD przed WM? Hype na walkę Ortona i Rhodesa, nie wzrósł, a zmalał, chociaż czy mieli Oni sobie coś więcej do powiedzenia? Czy jakbyśmy dostali ich konfrontację słowną to zostało by to jakkolwiek podbudowane? Pewnie nie, ale mogliśmy dostać przyjemny i wyrównany brawl, to by zdecydowanie podbudowało walkę i lekko hype na WM, fajnie zobaczyć Punka i Rhodesa w jednym ringu jako mistrzów, ale totalnie nic to nie zmieniło w kwestii ich walk na WM, znaczy u Punka nie musiało, było już to w jakiś sposób podbudowane na tygodniówce, na której mistrzem jest Punkster, ale Rhodes i jego main event Wrestlemanii powinien zostać jakoś podbudowany.....aaaaaa no nie został zbytnio, cóż takie życie.

Podsumowanie: Nie wiem jak ocenić to SD, dużą część na przewijaku obejrzałem i mówiąc wprost to jedynie segment Jacoba mi się tutaj podobał, reszta....odbyła się i już.

• Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   1 429
  • Styl:  Jasny

4 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Powiem tak, nie chcę sobie psuć hypu, który Raw mi zbudowało, więc potraktuję to SD jako dodatek, a Raw zostawię w głowie jako finalną tygodniówkę przed WM, to SD obejrzę tak na przewijaku prawdopodobnie.

Słusznie. Rozsądne podejście. Ja osobiście nie oglądałem i nie będę zerkał nawet na skróty, aby moje oczy miały w pamięci jedynie ostatnie RAW.

Przeczytałem twój raport:classic_smile: i mi starczy. Oby WrestleMania pozytywnie zaskoczyła albo jak kto woli nie zawoiodła zbyt bardzo.

LQM.png

• Reputacja:   809
  • Styl:  Ciemny

Boże jest tak źle że musieli aż ściągnąć Punka w garniturze na SD żeby coś jeszcze zdziałał, aż strach to dziś oglądać ale dla walki Fatu/Drew obejrzę. 

image-3.png