Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   778
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

35 minut temu, HeymanGuy napisał(a):

Jakby wszystkie brawle wyglądały jak ten między Fatu a Drew, to świat byłby lepszym miejscem. Ich walka na WrestleManii jest kwestią formalności, no nie widzę na razie tego żeby Fatu to uwalił, ale też ciężko mi sobie wyobrazić przegraną Szkota. 

Szkot uwali bo wybiera się na przerwę po WM.

Ja cie... Co za Aura bije od Ortona w tej nowej wersji, chłop ma prawie 50 lat a mam wrażenie jakbym oglądał chłopa co skończył dopiero 30... Wgl szacun za wplątanie Cardony w całą sytuację jeśli rzeczywiście ma kontuzje to dobra opcja aby go wypisać z telewizji, ogólnie jestem zaskoczony chyba jakieś plany mają wobec niego jeśli go uwikłali w ten program, teraz czekać na powrót Cardony i może walka z Randy'm o pas? Biorę to w ciemno. 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  iPhone

Hey! Nothing you can say! Nothing's gonna change what you've done to me!

I'M GONNA TAKE WHAT'S MINE! TAKE WHATS MINE! 

spacer.png

Miałem się wziąć za sprzątanie, ale od pół godziny to jest mój vibe. 

• Lubię to 1

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   265
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

W dniu 21.03.2026 o 19:37, Grins napisał(a):

Szkot uwali bo wybiera się na przerwę po WM.

Ja cie... Co za Aura bije od Ortona w tej nowej wersji, chłop ma prawie 50 lat a mam wrażenie jakbym oglądał chłopa co skończył dopiero 30... Wgl szacun za wplątanie Cardony w całą sytuację jeśli rzeczywiście ma kontuzje to dobra opcja aby go wypisać z telewizji, ogólnie jestem zaskoczony chyba jakieś plany mają wobec niego jeśli go uwikłali w ten program, teraz czekać na powrót Cardony i może walka z Randy'm o pas? Biorę to w ciemno. 

Myślę że to chodzi o to że Matt i Cody to wieeeelcy kumple od lat. Ale fakt, że ładna nagroda dla Cardony że main eventował SD. Generalnie może zacząć coś wreszcie robić bo ja np, nie znam go jako Cardony, znałem tylko Rider'a ale lubiłem go także chętnie przekonam się co teraz potrafi, no ale musi dostać szansę a póki co jak jobber tylko siedzi w szatni albo zapycha jakieś 4vs4 gdzie przegrywa. 

SmackDown od początku roku trzyma poziom a ten odcinek był świetny. RAW też wreszcie da się oglądać.

Generalnie drugi rok z rzędu minus oczywiście jest taki że feudy ruszają bardzo późno przez co aż do Elimination Chamber nie czuć WM ale z drugiej strony nie mamy pół rocznych feudów, jak wszystkie feudy ruszają 5-6 tygodni przed galą to dużo się dzieje, jest nieprzewidywalnie, ja o dziwo nie narzekam na system gdzie karta WM klaruje się późno bo przynajmniej RAW i SmackDown są pełne emocji i wydarzeń.

• Lubię to 1

• Reputacja:   778

Godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Myślę że to chodzi o to że Matt i Cody to wieeeelcy kumple od lat. Ale fakt, że ładna nagroda dla Cardony że main eventował SD. Generalnie może zacząć coś wreszcie robić bo ja np, nie znam go jako Cardony, znałem tylko Rider'a ale lubiłem go także chętnie przekonam się co teraz potrafi, no ale musi dostać szansę a póki co jak jobber tylko siedzi w szatni albo zapycha jakieś 4vs4 gdzie przegrywa. 

Samo to że go upchali na sam koniec gali było moim zdziwieniem, lepsze to niż nic może akurat dadzą mu szansę zobaczymy za parę miesięcy, nie napalam się przed bo wiadomo jak to z nimi jest ale z chęcią bym zobaczył takiego Face'owego Cardone który za wszelką cenę chce dopaść Ortona. 

Godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

SmackDown od początku roku trzyma poziom a ten odcinek był świetny. RAW też wreszcie da się oglądać.

Zgadza się, mi się lepiej ogląda tą RTWM niż zeszłoroczną, oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać ale przy tych program które są teraz nie czuje się jakoś wielce wymęczony, co RAW i SD coś się dzieje, musiałbym na prawdę skłamać aby napisać że chujnią w tym roku wieje, na obecny poziom który oni prezentują od dobrych 2 lat to tutaj na prawdę jest okej. 

Wgl co oni odpierdalają z tym blurowaniem krwi na Netflix XDDDDD co to za przyjeb na to wpadł? Jak to Triple H coś takiego odwala to go tam nieźle jebie pod tą cebulą na starość :D Zawsze mieli możliwość zrobienia ekranu na szaro i człowiek wiedział o co kaman że krew itd. a tu blur na całą mordę, no źle to kurwa wygląda i przekomicznie, po to przywrócili krew aby ją zablurować, dojebana logika.

To co jak teraz będzie walka jakaś brutalna i będzie krew tak jak Punk/Drew to też zablurują całą walkę i nie będziemy widzieć zawodników? No tak wtedy Triple H stwierdzi że to wygląda bardziej estetycznie :hbk:

Edytowane przez Grins
  • Lubię to 2

image-3.png

• Reputacja:   948
  • Styl:  Jasny

2 godziny temu, GGGGG9707 napisał(a):

Generalnie drugi rok z rzędu minus oczywiście jest taki że feudy ruszają bardzo późno przez co aż do Elimination Chamber nie czuć WM ale z drugiej strony nie mamy pół rocznych feudów, jak wszystkie feudy ruszają 5-6 tygodni przed galą to dużo się dzieje, jest nieprzewidywalnie, ja o dziwo nie narzekam na system gdzie karta WM klaruje się późno bo przynajmniej RAW i SmackDown są pełne emocji i wydarzeń.

Ja osobiście powiem, że mi bez różnicy czy ruszają późno czy wcześnie, ważne, żeby był na te feudy pomysł, w zeszłym roku mieliśmy zasiane ziarnko pod feud Romualda i Punkstera od Survivor Series z tą przysługą, później zajęliśmy się Seth vs Punk i przerodziło się to ostatecznie w Triple Threacik, a sam feudzik prowadzony był od właśnie Survivor Series mniej więcej i bardzo dobrze się to oglądało, bo cały czas się to działo, ale z kopyta ruszył dopiero w trakcie Royal Rumble Matchu, kiedy cała trójka została wyeliminowana i jeszcze był brawl poza ringiem, to i tak dość długi czas moim zdaniem, ale tak jak mówię kwestia pomysłu, można rozpisać bardzo dobry długofalowy feud jak i bardzo dobry krótki feud na czas WM, ale przy tej Road To WM też są dłuższe feudy, Stephanie i Liv to kręci się już dość długo, sama Stephanie z JD to jakoś od listopada-grudnia feuduję, Punk z Romanem też już znowu w trakcie Survivor Series ziarnko zostało zasiane tylko nie wiadomo było czy chodziło o Punka czy Rhodesa wtedy, Drew i Jacob mają kose od dłuższego czasu, napięcie na linii Balor i Dominik to budowane jest od już mega długiego czasu, na tamtej WM już sporo osób(w tym ja) było zdania, że dostaniemy walkę Balor vs Dominik, jedyne na co czekaliśmy to pociągnięcie za spust od WWE i w tym roku to zrobili, feud The Vision z Rollinsem też zaczął się budować od października od ataku na Setha i potem dalej wymyślali, żeby jakoś Setha w to wplątywać nawet, jak miał kontuzję i dawali jakichś różnych Masked Manów, myślę, że to wszystko to jednak kwestia rozpisania, a na tej WM mamy feudy, które były budowane nawet delikatnie ale były od jakiegoś czasu i wiele jest przyjemnie i sensownie zrobione, a są też takie, które są na szybko i też nieźle się to ogląda, chociażby teraz Orton vs Cody.

Godzinę temu, Grins napisał(a):

Zgadza się, mi się lepiej ogląda tą RTWM niż zeszłoroczną, oczywiście nie każdy musi się ze mną zgadzać ale przy tych program które są teraz nie czuje się jakoś wielce wymęczony, co RAW i SD coś się dzieje, musiałbym na prawdę skłamać aby napisać że chujnią w tym roku wieje, na obecny poziom który oni prezentują od dobrych 2 lat to tutaj na prawdę jest okej.

Jak dla mnie to tutaj nie ma pola nawet do dyskusji w kwestii RtWM, tegoroczna Road To WM, w porównaniu z zeszłoroczną to niebo, a ziemia, w zeszłym roku od bycia słabej lub tragicznej to uratował to tylko program Setha, Romana i Punka, bo reszta to była dość średniej lub miernej i tylko dlatego zeszłoroczna Road To WM była mocno przeciętna, a nie tragiczna. W tym roku mamy sporo dobrych programów i zdecydowanie większość jest na dobrym lub bardzo dobrym poziomie, przynajmniej moim zdaniem i nawet z dość kiepskich decyzji(subiektywnie) wycisnęli coś fajnego, dla mnie taką decyzją było przerzucenie Undisputed WWE Title z powrotem na Rhodesa, ale to dało nam takiego Ortona jakiego mamy teraz i feud mimo, że sklejony na szybko to czuję, że będzie bardzo dobry dzięki temu heel turnowi i temu co się ogólnie dzieję oraz fajnie wyglądający i dość ostry jak na obecne standardy WWE program Jacoba z Drew, jedyne co mi nie pasuję w obecnej drodze do WM to tak naprawdę feud Jade z Ripley, nie dość, że na szybko, to nie jest dobrze prowadzony na ten moment, ale nie może być idealnie, przebrniemy przez to i niech Rhea ratuję ten tytuł.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)