Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   776
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

35 minut temu, HeymanGuy napisał(a):

Jakby wszystkie brawle wyglądały jak ten między Fatu a Drew, to świat byłby lepszym miejscem. Ich walka na WrestleManii jest kwestią formalności, no nie widzę na razie tego żeby Fatu to uwalił, ale też ciężko mi sobie wyobrazić przegraną Szkota. 

Szkot uwali bo wybiera się na przerwę po WM.

Ja cie... Co za Aura bije od Ortona w tej nowej wersji, chłop ma prawie 50 lat a mam wrażenie jakbym oglądał chłopa co skończył dopiero 30... Wgl szacun za wplątanie Cardony w całą sytuację jeśli rzeczywiście ma kontuzje to dobra opcja aby go wypisać z telewizji, ogólnie jestem zaskoczony chyba jakieś plany mają wobec niego jeśli go uwikłali w ten program, teraz czekać na powrót Cardony i może walka z Randy'm o pas? Biorę to w ciemno. 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   374
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hey! Nothing you can say! Nothing's gonna change what you've done to me!

I'M GONNA TAKE WHAT'S MINE! TAKE WHATS MINE! 

spacer.png

Miałem się wziąć za sprzątanie, ale od pół godziny to jest mój vibe. 

wrestlers-on-the-road.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      Pierwsza walka na kwietniowe PPV AEW została potwierdzona: Wygrana Cage & Cope to raczej formalność. Szykuje się coś grubszego z Bucksami na kolejnych ppv. Copeland kończy karierę pod koniec roku, także szykuje się kolejna nostalgiczna emerytalna trasa.  Omega i Strickland zawalczą na następnym Dynamite w stypulacji: tytuł EVP Kenny'ego vs. #1 Contender do AEW World title Stricklanda. Może to pójść w każdą stronę, ale raczej wyłoniony zostanie tutaj pretendent do główne
    • Jeffrey Nero
      Oglądam regularnie co tydzień i bawię się świetnie. Dla mnie też Garcia już wyżej nie powinien być jest masa innych, których chętnie zobaczyłbym z singlowym pasem.
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom The Venus Splash - Dzień 2 Data: 21.03.2026 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Hatsukaichi, Hiroshima, Japan Arena: BOAT RACE Miyajima Event Hall Publiczność: 490 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom The Venus Splash - Dzień 1 Data: 20.03.2026 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Hatsukaichi, Hiroshima, Japan Arena: BOAT RACE Miyajima Event Hall Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series 2026 - Dzień 5 Data: 21.03.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: 176BOX Publiczność: 385 Format: Taped Data emisji: 24.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...