Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   410
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

WWE wszystko potrafi spierdolić. Po co poczekać z turnem (któregokolwiek) do WrestleManii, machnąć mocno rozpisaną walkę face vs face (co akurat tam im wychodzi) i "zaskoczyć" w finale kantem (i turnem)? Po co, skoro można było machnąć turn Randala na zwykłej tygodniówce i później już jechać po sztampie, gdzie zły Orton będzie chciał zniszczyć biednego Kodeka?:oczy: Ja pierdolę, nie chce mi się oglądać tej walki przy obecnej formie Ortona, bo bookingiem nie będą mu mogli tak pomóc, jakby to zrobili, gdyby był face'em.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   260

Rzeczywiście HHH wziął się do roboty bo bardzo dobrze się ostatnio oglada SmackDown (już od początku stycznia w sumie jest dobrze choć teraz jest lepiej) ale i RAW wreszcie dobrze się ogląda. Dużo się dzieje i wreszcie czuć klimat WM. 

Heel turn świetny, heel Randy zawsze się sprawdza i feud teraz ruszy. Cieszę się że turn akurat teraz bo :

- był element zaskoczenia 

- feud będzie mocniejszy 

- na RAW mamy już feud face vs face więc tu fajnie że nie będzie tego samego

Ciekawy będzie wynik. Z jednej strony oczywiście chciałoby się żeby Orton wygrał ale z drugiej strony byłyby narzekania że powtórka z zeszłego roku, nie wiem czy Cody przegra drugi rok z rzędu, no i Orton będzie ciekawszy ścigający Rhodes'a i pas niż trzymający pas bo dalej boję się że będzie jak z Ceną że zdobył pas i nagle nie wie co dalej. 

To może i kontrowersyjne ale ja bym widział zwycięstwo Cody'ego a następnie dalszy ciąg feudu i nie wiem w 2-3 walce na PLE Orton w jakiejś brutalniej stypulacji przejmuje pas (może po punt kicku) i wtedy mamy heel Orton champ, Cody albo robi coś innego albo udaje się na przerwę (nie wiem, film kręcić, robić tournee promocyjne Street Fighter czy coś).

Edytowane przez GGGGG9707
  • Lubię to 2

• Reputacja:   1 296
  • Urządzenie:  Windows

1 godzinę temu, -Raven- napisał(a):

WWE wszystko potrafi spierdolić

Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się. 

1 godzinę temu, -Raven- napisał(a):

machnąć mocno rozpisaną walkę face vs face (co akurat tam im wychodzi)

Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   764
  • Styl:  Ciemny

5 godzin temu, -Raven- napisał(a):

WWE wszystko potrafi spierdolić. Po co poczekać z turnem (któregokolwiek) do WrestleManii, machnąć mocno rozpisaną walkę face vs face (co akurat tam im wychodzi) i "zaskoczyć" w finale kantem (i turnem)? Po co, skoro można było machnąć turn Randala na zwykłej tygodniówce i później już jechać po sztampie, gdzie zły Orton będzie chciał zniszczyć biednego Kodeka?:oczy: Ja pierdolę, nie chce mi się oglądać tej walki przy obecnej formie Ortona, bo bookingiem nie będą mu mogli tak pomóc, jakby to zrobili, gdyby był face'em.

No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno, a teraz cała sala wybuchała gdy rozbrzmiewał jego theme song i wątpię że to ulegnie zmianie, tutaj Cody idealnie nadawał się pod turn...

Ja chciałem widać to tak Cody za wszelką cenę próbowałby uwalić Randy'ego na WM i tam by kantem wygrał pas low blow, czy coś innego dostalibyśmy jego Heel Turn a panowie ciągnęli by ten program nawet do wakacji jakby dobrze szło... A teraz szybko będziemy zmęczeni materiałem jeśli Cody to ugra na WM... Orton sam tego programu nie pociągnie, a Cody jako face mimo że daje radę to jakos dupy nie urywa i prędzej czy później większość będzie zmęczona materiałem.

Ogólnie może nie ten temat ale o której zaczyna się AEW Revolution? 

• Lubię to 2

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   141

45 minut temu, Grins napisał(a):

Ogólnie może nie ten temat ale o której zaczyna się AEW Revolution? 

O 1.00 główna gala.

• Dzięki 1

• Reputacja:   410

4 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Sam turn wyszedł bardzo dobrze. Podobało mi się. 

Coś za coś. Może teraz walka będzie słabsza (I tak pewnie nie byłaby jakaś wybitna), ale chociaż dostaniemy program z krwi i kości. Moim zdaniem będzie to zdecydowanie lepsze w oglądaniu niż zwykła rywalizacja fejsów.

Program też nie będzie lepszy, bo dostaniemy sztampowe podchody heela z face'em, jakich mamy 90% w W. O wiele ciekawszy byłby program face vs face, gdzie budowaliby między nimi napięcie dwóch - świadomych siły rywala - zawodników, prowadząc to w taki sposób, że jeden i drugi jest o krok od złamania się i dojechania nieczysto przeciwnika. Tam byłoby o wiele większe pole do popisu, bo do końca walki zastanawialibyśmy się, który wymięknie i skantuje.

Poza tym, taki booking Ortona, to niemal gwarancja tego, że Kodeusz na WM'ce się odegra i obroni pas (a wtedy wszyscy będziemy rzygać tęczą).

• Lubię to 3
  • Dzięki 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   764

8 minut temu, -Raven- napisał(a):

Program też nie będzie lepszy, bo dostaniemy sztampowe podchody heela z face'em, jakich mamy 90% w W. O wiele ciekawszy byłby program face vs face, gdzie budowaliby między nimi napięcie dwóch - świadomych siły rywala - zawodników, prowadząc to w taki sposób, że jeden i drugi jest o krok od złamania się i dojechania nieczysto przeciwnika. Tam byłoby o wiele większe pole do popisu, bo do końca walki zastanawialibyśmy się, który wymięknie i skantuje.

Poza tym, taki booking Ortona, to niemal gwarancja tego, że Kodeusz na WM'ce się odegra i obroni pas (a wtedy wszyscy będziemy rzygać tęczą).

No i właśnie tego się obawiam :( A nie chce porażki Ortona, tym bardziej że jest na serio w dojebanej formie i dobrze mi się go ogląda, chociaż niech im dadzą ten Hell in a Cell żeby było trochę brutalu w tym abyśmy całkowicie się nie zesrali...

Wgl coś czuje że ta decyzja z Turnem bardziej zaszkodzi Cody'emu bo fani będą cheerować Ortona bardziej niż Coldasa i to niemal niż pewne a jak jeszcze Orton to przerżnie to całkowicie Cody'ego zjedzą fani na arenie... No chyba że idą w nabijanie statystyk Rhodes'owi więc możliwe że utraci pas co uważałbym za najlepszą opcję, bo kiszenie pasa przez pół roku już wszystkim się przejadło, już Roman zaliczył przepotężny run a więc niech lepiej już tym odpuszczą. 

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   1 296

26 minut temu, -Raven- napisał(a):

Ja jednak wolę sztampowy program Heel vs. Face niż sztampowy Face vs. Face. Blondas i tak będzie w tym wypadku sobą, a chociaż Randy od początku tej rywalizacji będzie robił to, co do niego należy bez zbędnego zamulania. To w czym jest najlepszy. Mnie niezbyt kręci jak dwóch fejsów wyraża sobie szacunek, a my tygodniami dostajemy znaki, czy to już teraz Randy jebnie mu RKO, czy jednak jeszcze trochę poczeka. Nie ma co czekać. Liczy się tu i teraz. Podobało mi się, że dostaliśmy już na start mocne uderzenie i liczę, że WWE ten poziom utrzyma. Każdy lubi co innego i każdy ma prawo mieć swoją opinię. Według mnie teraz rywalizacja będzie lepsza według Ciebie nie. 

Sama walka i tak nie byłaby ósmym cudem świata. Lubię Ortona i to nigdy się nie zmieni, ale każdy z nas wie jak mniej, a więcej wyglądają jego walki.

Moim zdaniem WWE zdecydowało się na dobry i konieczny ruch. Program zaczął się bardzo gorąco i z miłą chęcią czekam na kolejny odcinek. Wzbudzili moje dalsze zainteresowanie i śledząc to, co się dzieje w internecie chyba nie tylko moje. A raczej właśnie o to chodzi prawda? Momenty. Na tym polega obecne WWE. To się dla nich liczy i taki moment dostarczyli. 

Co mogło WWE zrobić lepiej? Sam heel turn wyszedł świetnie. Wiem. WWE mogło poprosić, żeby to Cody przeszedł Heel Turn, ale Rozgrywający i tak pewnie zastosowałby veto, więc mamy co mamy.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png