Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   347
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Komory powoli się zapełniają. U panów bez niespodzianki, awansował Trick Williams. Jego szanse na triumf w EC są niewielkie. Ten kwalifikacyjny mecz nawet nie był walką wieczoru, choć oglądało się to bardzo przyjemnie.

Niespodzianka u pań. Kiana James z awansem do EC. Będzie beka jak to ona, a nie Giulia, którą miała wspierać, prędzej dopcha się do walki o złoto lub jakiegoś dużego, poważnego programu. Zaskakujące, że nie wygrała tego Charlotte. Czyżby przed EC zaatakowała przyjaciółkę Aleksę i zajęła jej miejsce? A sama walka kwalifikacyjna kobiet przeciętna, nie obyło się bez botchów.

No i to chyba tyle o najnowszym Smackdown :P Widzę, że trochę pchają do góry Tama Tongę. Największym plusem Zelina z grzywką. :D

• Lubię to 1

Cena.jpg

• Reputacja:   139
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nadgoniłem Smackdown i muszę przyznać...ostatni odcinek oglądałem z uśmiechem. Nie dlatego że content był dobry, ale przynajmniej był entertaining. 

Kit Wilson robi niesamowitą robotę. Nie spodziewam się wysokiego poziomu po Smackdown, ale jeśli chcą schylić się bardziej w entertainement to wychodzi to całkiem fajnie. Nawet Oba nie wygląda jak typowy "HULK BIG! HULK SMASH!" tylko ma trochę głębi, tu pożartuje, tu pociśnie Miz'a. Charlotte i Alexa ciągle są świeże i zabawne, ich przyjaźń zasługuje na własny Sitcom.  Od tej strony idzie dobrze. 

Od strony jakiegoś poważnego storyline'u, czy historii wartej uwagi? Dno i 7m niżej jak zawsze. Przeraża mnie jak bardzo oni nie potrafią skleić żadnej historii wartej uwagi. Udajemy że Drew nie lubi wszystkich i wszyscy chcą go dostać, podczas gdy realnie tylko Cody ma jakikolwiek storyline z nim więc wiemy kto wygra. I bardziej przerażające jest to że jak Cody nie wygra EC, to będzie jeszcze gorsza sytuacja niż gdyby wygrał. Ten moment kiedy wygrana Cody'ego jest najlepszą opcją...

Miło chociaż że korzystają i dwa miejsca już są dla chłopaków z NXT, skoro historia i sens wyleciały przez okno, przynajmniej możemy zainwestować ten czas żeby młodzież obrosła w piórka i nabrała doswiadczenia. Jedyny pozytyw jak do tej pory. 

Jedna rzecz która naprawdę mnie mierzi i aż zatrzymałem SD - Jade. Po pierwsze, dobrze wiedzieć że Jade wciąż jest mistrzynią i przypomnieli sobie że Wrestlemania się zbliża i dobrze byłoby dać jej jakieś 3-5min tygodniowo żeby ludzie o niej nie zapomnieli, skoro juz creative team o niej zapomniał. Tylko że jej postać jest tak bardzo tajemnicza, że wiecej wiemy o kosmitach niż o niej. 

Promujemy ją jako Badasss powerhouse asskicker...po czym zachowuje się jak 12 letnia cheerleaderka, kiedy w szkole pojawiła się nowa ładna dziewczyna i skakała z pianą z ust przed Charlotte jak tresowana małpa, próbując ją sprowokować w najbardziej emocjonalnie niedojrzały sposób jaki widziałem od dawna. A żeby jeszcze bardziej pokazać że jest chickenshit heel'em, niech wracająca Michin ją przestraszy i pogrozi, bo najwyraźniej Jade zostawiła swoje jaja w domu w tym tygodniu. O ile nie byłem fanem Jade i tego co z nią robią (A raczej nie robią) od jej debiutu, to teraz jest jeszcze gorzej...1 Marca strzeli 4 miesiąc od wygranej pasa, do tej pory miała szaleńcze 5 matchy, w tym jeden title match - B-Fab, Alba Fyre i Chelsea, potem Tag Match przeciwko JD i teraz obrona przeciwko JG. 2 w miarę poważne matche w 4 miesiące i gdyby to podliczyć, zapewne jej ostatnie 2 matche trwały dłużej, niż całkowity czas antenowy jaki dostała odkąd wygrała pas. 

Moje pytanie: Why? Dlaczego dawać jej pas, skoro nie macie absolutnie żadnego pomysłu na nią. W tym momencie Evolve Women's Title znaczy więcej niż WWE Women's title a chyba nie o to chodzi. I absolutnie nie winie jej za to - o ile nie jestem fanem, widzę potencjał i były przebłyski ciekawych rzeczy które można by zrobić. To jest tylko i wyłącznie wina osoby która rządzi CT na Smackdown i osoby która zatwierdza te durne pomysły.

Mimo tego wszystkiego - czekam na kolejne Smackdown, ale niestety nie żeby zobaczyć main eventerów, tylko żeby zobaczyć Kit'a, Charlotte, Alexe...Hell, nawet Truth wrócił do bycia zabawnym i wartym oglądania.