Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 289
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Godzinę temu, Bastian napisał(a):

Kiedy Triple H odpala słowa takie jak "epic", "new era" czy "shocking" to wiedz, że w WWE sraczka i nic epickiego czy szokującego absolutnie się nie wydarzy. :D 

Jeszcze o Roł bym uwierzył, ale o Smackdown:D

• Lubię to 1

tak.jpg.8132e6124dfeaecc68ad1383afc14abe.jpg

• Reputacja:   625
  • Styl:  Ciemny

Widzę że jesteśmy wszyscy zgodni w tej kwestii :D Era Chujni, Gówna spod szyldu TKO i Triple H'a :D 

3 godziny temu, Bastian napisał(a):

Kiedy Triple H odpala słowa takie jak "epic", "new era" czy "shocking" to wiedz, że w WWE sraczka i nic epickiego czy szokującego absolutnie się nie wydarzy. :D 

Już się boje co on tam przygotował na to SmackDown :D Boże jak sobie pomyślę że mamy znowu dostać program Roman kontra Cody to dla mnie Cody mógłby wgl tego pasa nie bronić ani się nie pojawiać na tych tygodniówkach, wszyscy dobrze wiedzą że będzie kisił pas do WM :D 

10 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

Dlatego go nie odpalę:classic_laugh:

Ja tak samo nie jestem godzien aby oglądać ten produkt :D to jest nowy wrestlingowy wymiar! 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   249
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

LA Knight nie tylko nie pokonał Gunthera, ale musiał też się poddać. Prawdopodobnie ten sam los spotka w Waszyngtonie Jasia. I to akurat jest dobre rozwiązanie. Przez całą karierę Cena uchodzil za tego niezlomnego. Ostatnia walka w karierze to odpowiedni moment, aby to przerwać.

A Knight po swojemu. Finał turnieju i porażka. Za chwilę będzie gadać o tym, że wygra Royal Rumble. I co? Nic z tego. Potem może EC i ten sam finał. I tak do zwolnienia z WWE. :D

A sam Last Time Is Now Tournament bez ani jednej swietnej walki, kompletnie do zapomnienia. W dodatku Gunther chyba w pewnym momencie wrzucił na swoje social media grafikę swojej walki z Ceną, którą szybko usunął. :D

Cody Rhodes kompletnie zignorował to, co stało się na War Games i wrócił do programu z Drew? Na RAW to samo, Punka i Reignsa nawet nie było. :/ Pewnie na jakimś noworocznym Smackdown McIntyre znów uwali, tym razem w No DQ i czekamy na Roman - Cody na WM. :D

A można było puścić na Rhodesa Priesta lub Blacka, a tak ci kiszą się od miesięcy w tym fatalnym programie, do którego dołączyła Rhea Ripley. Hunter, zostaw "Mami" na Smackdown już na stałe.

O co chodzi w tej układance Cargill, Green, Giulia, James, Alba? Kto tu jest dobry? Kto zły? I dlaczego każda z tych zawodniczek bookowana jest fatalnie?

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   833
  • Styl:  Jasny

Lecimy z pierwszym SD po Survivor Series, które ponoć ma rozpocząć kolejną nową erę, czy tak będzie? Zobaczmy!

Poza powtóreczką tego co wydarzyło się na Survivor Series to widzimy na backu jak Drew podjeżdża samochodem na parking i wysiada i od raz Aldis ma do niego pytanie, której części bycia zawieszonym Drew nie rozumie, Nick jest z ochroniarzami. Kłócą się trochę, a Nick mówi, że Drew dalej jest zawieszony tak jak to było przed Survivor Series i ma opuścić to show, Drew jest poirytowany, ale wsiada do samochodu i....atakuję go Cody Rhodes od strony pasażera! Ale jednak ochroniarze go odciągają ostatecznie, feud trwa dalej, a Cody idzie w stronę ringu! Oj tak i to On rozpocznie to SD! Od razu wbija na ring, chyba najszybsze jego wejście i bierze mikrofon! Mówi, że chcę McIntyre'a i mówi to do Aldisa, nazywa Drew rezydującym karaluchem(?) z tego co zrozumiałem, ale mogę się mylić. Cody chcę, żeby Nick odwiesił Szkota, bo On sam chcę go stąd wypchnąć(?) Też nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem, ale chyba tak i koniec segmentu, dobry segmencik Rhodesa, fajnie się go ogląda takiego, ciekawe jakie będą dalsze tego konsekwencje tego wszystkiego.

Na backu DIY dalej z maską Axioma, rozmawiają sobie i Ciampa dalej chcę szansy na United States Championship, ale obok przechodzi Melo, który mówi, że jest następny i nazywa Ciampe "Jackass" xD.

Wideo promo od Damiana Priesta, który wprowadza w to story Ripley! Która mówi, że razem z Damianem byli w piekle i powrócili oraz zapowiada walkę Rhea i Damian vs Aleister i Zelina za tydzień oj to może być ciekawe, chętnie obejrzę.

Przechodzimy do United States Championship Open Challenge'u! Ilja już wbija na ring i czeka na Carmelo! Oj tak pamiętamy, że to Ilja odebrał tytuł NXT od Carmelo, a teraz będą walczyć w głównym rosterze o tytuł Stanów Zjednoczonych! Będzie to bardzo dobra walka, na to liczę! Prawie 10,5 minuty bardzo dobrego pojedynku oj tak zdecydowanie Panowie mają ze sobą sporą chemię i to widać i przyjemnie się to ogląda, Melo jak i Ilja dali z siebie bardzo dużo, Carmelo pomimo tego, że był bliski wygranej to przegrał przez Tommaso, który przeszkodził Hayesowi niestety, ale lepiej tak niż jakby Melo czysto przegrał, pomimo tego, że Ilja jest bardzo dobrze promowany i bardzo mocno to Melo też mógłby coś znaczyć i liczę, że będzie, bo ostatnio pokazuję się ze świetnej strony, wystarczy dać mu czas, ale brawa dla Dragunova!

Na backu mamy wywiad z Charlotte i Alexą, zawodniczki mówiły o War Games, o sytuacji z Charlotte i Rheą, a na koniec, że teraz muszą skupić się na odzyskaniu WWE Women's Tag Team Titles.

Fajne podsumowanie turnieju The Last Time Is Now do tej pory, a został już tylko finał. Knight na backu udziela wywiadu na temat tego turnieju i jak daleko zaszedł i Gunthera.

Lecimy z walką Kairi Sane vs Alexa Bliss! Kurde to może być naprawdę dobry pojedynek, zobaczmy jak wyjdzie! Prawie 8,5 minuty dobrej solidnej walki, Panie pokazały trochę i ostatecznie wygrała Alexa, a wszystko zmierza do kolejnego pojedynku, tylko pytanie czy tylko pomiędzy tymi dwoma zespołami? Bo jednak na Raw było pokazane trochę teamów, Rhea i Iyo, Judgment Day, Lyra i Bayley i nie wiem czy ktoś jeszcze, a teraz jeszcze po walce Lash i Nia atakują obydwa zespoły, będzie jakaś wieloosobówka oj będzie i czekam na nią, bo teamy naprawdę są mocne.

Hmm co jest, Cody podchodzi do Aldisa i mówi, że jest gotowy, myślałem, że to coś związanego z Drew, a w gabinecie Aldisa czekają na niego Oba Femi i Ricky Saints hmm jakieś call upy? Kurde nie call upy, ale też kozak informacja, Rhodes bez ceregieli mówi, że niezależnie od tego, który z nich wygra jutro na Deadline to zmierzy się z Codym Rhodesem na Saturday Night's Main Event! Ulala Ricky Saints lub Oba Femi vs Cody Rhodes? Obydwa te pojedynki chętnie przyjmę, aż obejrzę sobie jutro main event Deadline, bo stawka wzrosła i jest mega przyjemna.

Nia i Lash udzielają wywiadu na backu i mówią, że Kabuki Warriors dostały to na co zasłużyły, a Legend i Jax idą na pasy WWE Women's Tag Team no tak myślałem, kolejny zespół.

Jade Cargill vs Alba Fyre to następne co nas czeka, wydaję mi się, że to będzie squash, patrząc jak prowadzona jest Jade to powinien być squash, ale zobaczymy jak to będzie. Prawie 2 minutowy squash, Jade ugrała, a Alba miała przewagę na początku przez to, że Chelsea odwróciła uwagę Cargill, ale potem Giulia sobie przypomniała o swoim mistrzostwie Women's United States i poza ringiem zaatakowała Green, więc feud dalej trwa.

Axiom i Nathan rozmawiają z Aldisem, co tam od niego chcą? A Tag Team Title Match i problem z Ciampą z tego co zrozumiałem, podchodzi też Ilja, który jest wkurzony tym, że tak potraktowany został United States Championship Open Challenge przez Tommaso i w końcu chcę tej walki z Ciampą, Aldis ustala ten pojedynek za tydzień, Dragunov chcę odejść, ale zatrzymuję go Tama oraz reszta MFT, Tama jest wyraźnie zainteresowany Dragunovem i ma z nim face to face, ale Solo wyraźnie nie jest zainteresowany i chcę iść dalej. Konfrontacja Jade oraz Michin i B-Fab na backu xD.

MFT wbijają do ringu, będą mieli nam coś do powiedzenia? Solo mówi, że załatwili problem z Samim Zaynem i w końcu jego rodzina może iść naprzód i przechodzi do Wyatt Sicks, mówi, że wie, że Uncle Howdy ogląda ich, że ogląda jego rodzinę, z tego co zrozumiałem to Solo powiedział, że Howdy nigdy nie zapomni kim jest Solo Sikoa i że to jego jego show, a to jego family tree, mówi, że wszystko co było Jego i wskazuję chyba palcem ku górze, więc odniesienie do Braya raczej i teraz jest jego, tutaj te słowa były już skierowane do Howdy'ego, ale teraz jest jego i tu już mówi o sobie, mówi, że chcę odebrać wszystko od Howdy'ego i że udowodni, że On nie zasługuję na imię/nazwę Wyatt! Mocne słowa, na koniec mówi, że wszystko co musi zrobić to jest....BOLIEVE! Uuuu no nie powiem, bardzo fajne promo od strony Solo, nie wiem czemu, ale reszta MFT wychodzi z ringu, a Sikoa jeszcze chwilę w nim zostaję i cyk W6! Którzy chcą powtórzyć w sumie wyczyn z przed tygodnia, ale tym razem za Uncle Howdym też są przeciwnicy i jak na razie mamy tylko face to face Solo i Howdy'ego, chociaż ostatecznie dochodzi do brawlu z udziałem obu stajni! Na koniec w ringu zostaje dwóch gigantów Rowan i Talla i mamy starcie pomiędzy nimi, które ostatecznie wygrywa Rowan, wiec W6 znowu górą! Przyjemny segmencik budujący feud i czekam teraz na pojedynek!

The Miz na backu ma problem do Aldisa, bo pokonał Johna Cenę w main evencie WM'ki, ale nie jest jego ostatnim rywalem, jednak uważa, że powinien być jedną z głównych gwiazd show i chodzi mu pewnie o Saturday Night's Main Event, na którym Cena stoczy ostatni pojedynek, ale Aldis mówi, że chyba nie jest przewidziany na to show, a Miz odpowiada, że Cody jest na nim i pyta się Nicka kto jest większą gwiazdą, On czy Cody? Dość śmieszne pytanie i raczej takie retoryczne na ten moment xD. Miz jest niezadowolony, podchodzi Bayley, a Miz mówi, że to niewiarygodne i wychodzi, a Bayley, co Ona chcę od Nicka? Uuaaaa, Nick rozmawiał z Pearcem i Bayley zawalczy na SNME i to z Sol Rucą! Może być ciekawe starcie to zdecydowanie.

Był wywiad z Knightem to i musi być z Guntherem odnośnie finału turnieju The Last Time Is Now, Gunther mówi, żeby John patrzył jak wygrywa i w jaki sposób pokonuję LA Knighta jak dobrze zrozumiałem.

Wideo promo od Blacka, ten feud to chyba na tym się opiera, wideo promo odpowiada na wideo promo, ale niech będzie, o kurde Black wspomniał nawet o Vergilu i Dante, seria DMC się kłania, piękne uniwersum i gry nie da się ukryć.

Next Week: Damian Priest & Rhea Ripley vs Aleister Black & Zelina ja czekam na ten pojedynek, bo może wyjść naprawdę fajnie, uczestnicy w ringu są mega dobrzy, więc chętnie zobaczę co wykombinują. Ilja Dragunov vs Tommaso Ciampa o tytuł United States, ten pojedynek jest teasowany już od jakiegoś czasu i w końcu do niego dojdzie, może wyjść bardzo dobrze, ale czy Ciampa ma jakieś szanse? Myślę, że ma, ale raczej Ilja to powinien ugrać. Alexa Bliss vs Lash Legend oj ten pojedynek mi się też podoba, same fajne walki zapowiedziane za tydzień jak na razie.

Czas na walkę wieczoru i finał turnieju The Last Time Is Now! LA Knight vs Gunther! Gunther na 99% to wygra, ale walkę obejrzę, zobaczymy jak rozpisali obydwu zawodników i czy będzie chwila, gdzie uwierzę, że Knight to może ugrać. 18 minut bardzo dobrego starcia, fajnie wyglądała kontra jak Gunther chciał zapiąć Sleepera, a Knight wykonał mu BFT, ogólnie wydaję mi się, że wyciągnęli z tej walki maximum i ciężko było coś więcej tutaj pokazać, ale i tak dobrze to wyglądało, brawa dla obu zawodników, brawa dla Guntherka, który wygrał cały turniej i będzie ostatnim rywalem Johna Ceny w karierze i to już za tydzień, ale to zleciało, a dopiero pamiętam jak narzekałem na main event WM dla niego w takim scenariuszu jaki był rozpisany, a tutaj już ostatni pojedynek zaraz, szybko leci, ogólnie turniej w porządku, było sporo bardzo fajnych pojedynków, fajne momenty dla Rydera i Zigglera, szkoda, że nic więcej nie ugrali poza okazjonalnym jednym występem, ale i tak fajnie było ich zobaczyć.

Podsumowanie: Triple H zapowiadał, że będzie nowa era, że będzie coś epickiego, a ja tu widziałem standardowe dobre show, nie było nic kulminacyjnego, nic nowego, kontynuowaliśmy story, które były i są dalej budowane, wyszło to dobrze, solidna tygodniówka, ale nic co by miało powiedzieć i wykrzyczeć, że to jest coś epickiego, nowego czy, że wchodzimy w nową erę, za bardzo nadmuchany balonik przez Huntera standardowo, niemniej jednak dobre show i tego odebrać nie można, zrobiło co miało zrobić.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)