Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   569
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

10 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Mają rozmach:D

W dwie godziny nie potrafią czegoś konkretnego rozkręcić a co dopiero 3 godziny, teraz jak SD idzie nawet w okej kierunku kombinują aby wydłużyć i dostaniemy syf od nowego roku. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   1 091

Chciałem zmian to mam. Tyle że ja nie o takich zmianach marzyłem. Ten produkt (Smackdown) ssie, zamykając się w dwóch godzinach, a oni dodają kolejną. To nie jest dobry pomysł w moim mniemaniu.

• Lubię to 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

• Reputacja:   811
  • Styl:  Jasny

Lecimy z kolejnym SD! Ciekawi mnie głównie kto będzie tym tajemniczym uczestnikiem turnieju, ale zobaczmy co tam ciekawego dzisiaj ogólnie się wydarzyło!

Ulala zaczynamy od Iyo Sky i Rhei Ripley! Ciekawie, zobaczmy co Panie nam powiedzą! Rhea mówi, że The Kabuki Warriors myślą, że stały się nietykalne przez to, że nie było tutaj Ripley, bo miała złamany nos, a szczególnie jak miały przewagę liczebną, ogólnie Iyo przejęła mikrofon i powiedziała "WAAAAARRR GAMEEEEESSS!" Rhea znowu mówi i przedstawia ich sojuszniczki w tej walce i są to Charlotte Flair i Alexa Bliss! Bardzo dobrze lecimy dalej z tym, a 5 kobieta będzie dzisiaj? Alexa chętnie będzie uczestniczyła w War Games i mówi, chcę, żeby Charlotte też tak powiedziała, ale Flair mówi, że nie może tego zrobić, bo nie lubi Ripley, nie ufa jej i twierdzi, że jest wężem i mówi, że pewnie Rhea myśli to samo o niej i że jest za dużo złej krwi pomiędzy nimi potem zwraca się do Alexy i rozumie, że Ona chcę to zrobić i nie ma nic do tego, ale na Charlotte w tej sprawie niech nie liczą i odchodzi.....ciekawie, więc brakuję 2 zawodniczek hmm, jedna to pewnie AJ jak mówią plotki, ale druga? Jakiś debiut z NXT? Nie wiem, ale koniec segmentu, powiem, że mnie zaciekawił mega i chętnie się przekonam jak to dalej się rozwinie, ciekawy segmencik.

The Last Time Is Now!!!! Zaczynamy kolejne walki od strony SD, Jey Uso vs The Miz, ponoć jest 4:1 dla The Miza w walkach singlowych przeciwko Jeyowi, czy dzisiaj powiększy tę przewagę?! ZOBACZMY! Akurat tutaj bardzo liczę na The Miza, uwielbiam go, chociaż wiem, że jest to dość złudna nadzieja. Tak jak się spodziewałem, 10 minut bardzo dobrego pojedynku, w którym Miz wykonał nawet comeback Johna Ceny, fajnie to wyglądało, ogólnie walka naprawdę mi się podobała, ale Jey to wygrał, nie jest to zły wybór w tej walce, ale no wolałbym The Miza zdecydowanie, ale jest jak jest, nie zdziwiłoby mnie, jakby postawili na Jeya jako ostatniego rywala Johna, ale to byłby spory błąd, ludzie tylko by go bardziej znienawidzili, ale z drugiej strony zrobiliby heela na lata gdyby pociągnęli wtedy za spust, Jey ostatni rywal, jest jeszcze facem, publika go nienawidzi, ale On się nie poddaje i w ostatnim momencie cyk low blow, Spear i Uso Splash i Pinuję ulubieńca publiki, nie dość, że fani już go nie trawią to po tym by znienawidzili go jeszcze bardziej i to w dość naturalny sposób tym razem, wielu osobom by to totalnie się nie spodobało, ale uważam, że w ten sposób właśnie by zrobili sobie main eventowego heela na lata i pomyśleli przyszłościowo mimo wszystko, Cena i tak już został ukoronowany mocno podczas swojego last runu, wygrał EC, przeszedł pamiętny heel turn, jego wykonanie było kozackie, gorzej z całym heelowym runem, main eventował WM, pobił rekord Flaira, wykręcił Five Stara z Codym na SummerSlam i został Grand Slamem, to dalej za mało? Patrząc po tym co ludzie piszą w internecie to czasem mam wrażenie, że dla niektórych to wciąż za mało jak na ostatni run Ceny, według mojej subiektywnej opinii ten run nie jest idealnie rozpisany, ale głównie pod względem storyline'ów, bo tylko ten z Punkiem zapamiętam na dłużej, jednak pod względem tego co Cena zrobił w tym runie? Kurde sam bym chciał mieć tak "słabo" rozpisany ostatni run xD.

Na backu Ciampa i Ilja z Aldisem, znowu problemy, Ilja mówi, że nie daję szansy "Jackasses" I dzisiaj też da tę szansę komuś, kto na to zasługuję, tyle głównie z tego wyszło, dość ciekawe to jest, bo Ciampa może być tym zbudowany naprawdę na fajnego zawodnika, który ostatecznie odbierze tytuł Ilji, ale o tym się przekonamy. Aldis już chcę odchodzić w swoją stronę, ale czekają na niego Bronson i Heyman z jakimś kontraktem, ale nie wiemy jaką sprawę mają do siebie, gdyż cyk reklamy! Jednak po reklamach mamy kontynuację i Heyman przedstawia nie kontrakt, a listę talentów z obu brandów ponoć, ale nie zrozumiałem czego oczekują zbytnio, ostatecznie Nick prosi ich o opuszczenie budynku, ale pojawia się też Cody, który pyta Heymana.....What do you want talk about? Piękne, lubię takie rzeczy, ostatecznie wyszło z tego, Cody Rhodes vs Bronson Reed dzisiaj na SD...O UNDISPUTED WWE TITLE! Cody jest zdeterminowany....Nick....BOOK IT!

Ilja już w ringu, jego opponent tak samo i nawet nie zobaczyliśmy ich wejść, szkoda, ale mamy w ramach United States Championship Open Challenge'u walkę Ilja vs Axiom, to powinien być kolejny bardzo dobry pojedynek. Po ponad 11 minutach i kolejnym bardzo dobrym pojedynku Ilja broni swojego tytułu dość spodziewanie, ale walka była naprawdę bardzo dobra i przyjemna w oglądaniu, w ogóle co za Axiom akcję odwalił to ja pytań nie mam, najpierw wskoczył z poziomu maty ringowej na trzecią linę praktycznie bez wybicia, a potem dowalił coś w stylu Springboard Moonsault DDT, świetnie to wyglądało, brawa dla obu Panów! Bardzo dobry pokaz umiejętności ringowych, ja nie mam zarzutów.

Aldis i Truth na backu, znowu Truth chcę, żeby Nick wrzucił jego "Balls" to tego kosza xD, Aldis w końcu się ugiął i wziął dość "brutalnie" kule Trutha, a ten mówi, żeby był delikatny xD, za drugim razem już nie tak śmieszne, ale dalej bawi, następnie podchodzi Green do Nicka i pyta się czemu nie dostała pyro jak wygrała Women's United States Championship drugi raz, ostatecznie chyba wyszło z tego to, że Chelsea będzie miała pyro podczas celebracji ale chyba w przyszłym tygodniu, a Aldis poprosił, żeby wzięła te kule(Trutha) xD.

Podczas reklam Ciampa zaatakował Axioma ok.

Sami Zayn, który nie jest dopuszczony do akcji w ringu wbija do ringu! Ale tylko po to, żeby przekazać jakąś wiadomość dla Solo, a przynajmniej tak było w zapowiedzi, zobaczmy co to za wiadomość. Mówi o tym co się stało odkąd przyszedł na SD czyli, że zdobył tytuł United States, walczył z Ceną w jego ostatniej walce na SD, ale 4 ostatnie tygodnie były dla niego męczarnią, bo nie mógł nic zrobić, gdyż nie był dopuszczony do akcji i musiał patrzeć jak Solo i MFT's rujnują Smackdown każdego tygodnia, ale nie mógł już na to patrzeć i ogólnie to wszystko skończy się już dzisiaj! Chcę, żeby Solo wyszedł tutaj i wychodzi razem ze swoimi sojusznikami, Solo mówi, że Sami nie wie kim jest, ale Solo wie.....jest Pathetic....Liar....Desperate....I jak ktoś jest zdesperowany to robi zdesperowane rzeczy, które są samolubne, mówi, że Zayn nie wie nic o lojalności wobec rodziny i ostatecznie  MFT wbijają do ringu, znaczy Solo wbija, a reszta stoi na krawędzi, Sikoa ostatecznie mówi, że jak tylko będzie dopuszczony do akcji w ringu to po niego przyjdzie i tak czułem, że Sami to odpowie, że już jest w 100% gotowy i dopuszczony do akcji w ringu oj tak i dodaję, że jeśli chcę coś zrobić to może to zrobić już teraz, ale ostrzega, że nie jest tutaj sam i resztę MFT atakuję Nakamura, Fenix oraz Motor City Machine Guns! W ringu natomiast dochodzi do brawlu Zayna i Solo! Face'owie ostatecznie wychodzą górą z tego brawlu i ciekawe co wyjdzie dalej, jakaś walka 5v5? Być może, dobry segmencik i przyjemny, feud Solo i Zayna jakoś wygląda, mają historię, którą zbudowali, nie jest jakiś bezsensowny.

Na backu Jey i Cody się spotykają i ogólnie dołącza też Jimmy i dowiadujemy się, że Cody będzie miał dzisiaj wsparcie w nich, a Jimmy rozmawiał z Punkiem i będzie w ich zespole w War Games Matchu, ciekawe, w sumie brałem to pod uwagę, ale nie spodziewałem się, że to zrobią, myślałem, że prędzej Cena i Reigns, ale skoro nie no to pewnie jeszcze jedynie Cena dojdzie, ale w takim razie Reigns będzie na SvS? Nie wiem, przekonamy się. Nick na backu wkurza się na Solo i zapowiada, że na SD za 2 tygodnie czyli ostatnim SD przed Survivor Series dojdzie do walki MFT vs Sami Zayn & Rey Fenix & Shinsuke Nakamura & Motor City Machine Guns w 5 ON 5 TRADITIONAL SURVIVOR SERIES ELIMINATION MATCHU!!! HELL YEAH! Oddali mi to, szkoda, że w mniej znaczącym pojedynku, ale dalej uwielbiam oglądać walki w tej stypulacji, więc jestem giga zadowolony, a podczas tego segmentu jeszcze mieliśmy przerywnik W6 typowe zakłócenia i Howdy'ego, który się patrzy na Solo jak ten odchodzi, pewnie coś się odwali, w sumie MFT vs W6 w takiej walce byłoby lepsze, ale niestety W6 nie ma 5 męskich zawodników w stajni, a dodawanie kogoś na siłę raczej nie byłoby dobre, więc w sumie dobrze wyszli z tego.

Pora na drugi pojedynek w turnieju o bycie ostatnim przeciwnikiem Johna Ceny w karierze, więc czas na LA Knight vs.....przekonajmy się kto to będzie! WOO WOO WOO! YOU KNOW IT! MATT CARDONA!!!! ZACK RYDER!!!! WELCOME BACK Oj tak dowalili do pieca tego chciałem! Ale będzie waleczka!!! Niech Matt to ugra! Meh no i tyle z Matta Cardony w turnieju, przegrał w 8,5 minuty około, ale dalej waleczka była mega dobra i przyjemna, fajnie było widzieć Zacka z powrotem w ringu WWE i to w oficjalnej walce, Knight przechodzi dalej, a Matt pewnie ucieka znowu na kolejne 5 albo i więcej lat.

Na backu Alexa, Rhea i Iyo myślą co tu dalej zrobić, ale zostają zaatakowane przez The Kabuki Warriors, Lash i Jax.

Pora na Jade Cargill vs B-Fab! Nie jara mnie ta walka, liczę na szybki squash. Początek należał trochę do B-Fab coś tam próbowała, ale ostatecznie cała walka należała do Cargill, która pastwiła się nad przeciwniczką, Fallaway Slam, kilka Powerbombów i Jaded i koniec po ponad 2 minutach, walka trwałaby krócej, ale no B-Fab coś próbowała, a Jade postanowiła to ukarać i dobrze, Jade świetnie wygląda tak bookowana, podoba mi się jak to wygląda w jej przypadku, przyjemnie się ją teraz ogląda, a brakuję takich postaci, które naturalnie odnajdują się w takim bookingu i nie są przy tym cipo heelowane tylko właśnie badassowe jak Jade.

Nick losuję ostatnie nazwiska w ramach turnieju The Last Time Is Now, więc zobaczmy kogo wylosuję i jakie pary! Carmelo Hayes vs Bronson Reed to przedostatnia para, może być interesujący pojedynek, ale wątpię, żeby któryś z nich miał jakiekolwiek szanse na wygranie tego turnieju czy nawet dotarcie do finału, ale we will see, a ostatnia para to?! Pentagon vs Finn Balor, w sumie Balor mógłby być ostatnim rywalem Johna według mnie, Pentagon też nie byłby zły, całkiem solidne pary.

Next Week: Pentagon vs Finn Balor, walka może być bardzo fajna. Fraxiom vs DIY oj to siądzie i to bardzo zdecydowanie. Carmelo Hayes vs Bronson Reed kolejny pojedynek, który może być ciekawy, pod względem walk zapowiada się naprawdę niezłe SD.

Przyjemne wideo promo Aleistera, feud z Priestem jeszcze nie skończony i zobaczymy co z tego wyjdzie dalej.

Main event pora zacząć, Cody Rhodes vs Bronson Reed o tytuł Undisptued WWE! Raczej walka, która będzie miała na celu podbudowanie War Games Matchu, realnej szansy na stratę tytułu przez Rhodesa nie widzę i raczej jej nie ma, a sama walka też nie będzie za długa patrząc po tym ile czasu zostało do końca. Prawie 5,5 minuty walki, bo jak Panowie byli poza ringiem to cyk od razu atak Brona i Logana na Cody'ego i koniec pojedynku, nie ma co oceniać nawet, tak myślałem, że to będzie głównie podbudowa pod War Games, na pomoc przybiegają The Usos, mamy prawie Double Uso Splasha na stół dla Logana, ale jednak pojawia się Drew McIntyre! No tak został zawieszony tylko tydzień temu i ponoć miał kręcić film, ostatecznie The Vision wraz z Loganem i Drew wygrali brawl i oba zespoły mają 4 członków, więc pewnie w przyszłym tygodniu zobaczymy kto będzie ostatnimi zawodnikami w obu drużynach, a za 2 tygodnie jakieś walki o przewagę w War Game tak obstawiam, podbudowa leci pełną parą!

Podsumowanie: Bardzo przyjemne SD, mi się mega podobało, jedynie szkoda, że Cardona przegrał, ale jest jak jest, segment początkowy fajny i zostawia trochę pytań, chyba, że ostatecznie Charlotte się nawróci, ale nie wydaję mi się, walki były mega dobre i podobały mi się, podbudowa feudów jest, zapowiedź kilku fajnych rzeczy jest na kolejne SD i na SD za 2 tygodnie nawet, War Games podbudowany i znamy kolejnych uczestników, no naprawdę solidne SD, jedno z lepszych od dłuższego czasu według mnie.

• Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   811
  • Styl:  Jasny

Co do 3h SD, to pamiętajmy jak narzekaliśmy na początku roku, że chcą wydłużyć SD do 3h, jak w 2h było to kiepskie show nawet wtedy, a 3h okazało się zbawieniem i bardzo dobrze się to oglądało, programy nie były klejone i kończone na szybko tylko jakoś rozwijane, teraz jakby mam Deja Vu, znowu psioczymy na wydłużenie SD, bo 2h jest słabe to 3h będzie gorsze, a znowu może się okazać, że będzie o wiele lepiej dzięki temu, bo mają więcej czasu na rozpisanie czegoś sensownego niż tylko na szybko wszystko, żeby się zmieścić w 2h.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   1 236

Godzinę temu, Kaczy316 napisał(a):

Knight przechodzi dalej, a Matt pewnie ucieka znowu na kolejne 5 albo i więcej lat.

Jeśli miałby być z powrotem Ryderem-jobberem to lepiej dla niego, że tak to się potoczy. Serio, to byłby dla niego krok wstecz, a tak dalej na scenie niezależnej ma pełne pole do popisu:icon_wink:

• Lubię to 1

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

• Reputacja:   1 236

Ok...

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

• Reputacja:   222
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Zaczynamy promocję Survivor Series na dobre, skoro gwiazdy RAW wpadają na Smackdown :D.

Panie przodem, więc podgrzewamy rywalizację w kobiecym War Games. Charlotte nie chce walczyć ramię w ramię z Ripley. Robimy miejsce dla AJ lub Stratton czy sztucznie budujemy atmosferę?

Czy chciałbym, aby to Miz był ostatnim rywalem w karierze Ceny? Nie, ale poskładanie go w pierwszej rundzie to zła decyzja. Mógł mieć innego, "łatwiejszego" rywala na start, np. R-Trutha. A tak jobbnal Yeetowi, który jeszcze przetrwał Skull Crushing Finale.

Były obawy czy LA Knight beknie za transparent z niedawnego RAW. Zniknął na 2 tygodnie, zanosiło się na porażkę z jakimś gościem z NXT w ramach kary. Zamiast świeżaka był Zack Ryder i zwycięstwo. Skończy się chyba tak jak to u Rycerza bywa. Będzie blisko, ale nagrodę zgarnie ktoś inny.

Wychodzą już pierwsze głupotki tego turnieju. Solo ze Smackdown idzie walczyć na RAW z tajemniczym rywalem, czyli najpewniej z kimś spoza rosteru. A na Smackdown za tydzień walka duo z RAW, czyli Balor kontra Penta :D

Ale chaos w bookingu MFT. Z kim oni mają teraz feud? Z Wyatt Sicks? Ze zgrają low carderów dowodzoną przez Zayna? Pasy TT to kogoś w WWE jeszcze obchodzą? Kilka miesięcy temu były świetne walki, TLC itd. a teraz chuj, dupa i kamieni kupa.

Drew McIntyre w War Games. Obok niego Breakker, Reed i Paul. Naprzeciw Punk, Rhodes i Usosi. Czekamy już tylko na Reignsa i Lesnara? Swoją drogą, WWE uroczo wkręciło Rhodesa w feud ludzi z RAW, aby nie było potrzeby szukania mu kolejnego pretendenta :D A i Drew pokręci się jeszcze trochę bez celu. :D

• Lubię to 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg