Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 065
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Taka ciekawostka. Zwykle nie wrzucam takich rzeczy, ale wobec tak „imponującego” wyniku nie można przejść obojętnie:

Cytat

WWE SmackDown last Friday (Oct 31) pulled in 933,000 viewers in ratings. It has now set a new record as the lowest-rated episode in SmackDown history, excluding the FS1 episodes.

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650392

• Reputacja:   846
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Ostatnio był jakiś remanent w systemie Nielsena, który bada oglądalność i przez to wszystkie programy wrestlingowe straciły dużo na wykresach.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650397

Coś czytałem.

Do tego dochodzi rywalizacja z MLB, czy Halloween i gdyby nie to pewnie milion by pękł, ale wynik idzie dalej w wrestlingowy świat (Już widzę fanów AEW, którzy bardzo prześmiewczo podeszli do tego NO Million:classic_smile: Ach te skrajności z obu stron. Przesadyzm straszny).

Nie ma co ukrywać, że poziom Smackdown jest niestety dużo niższy od oczekiwanego.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650399

• Reputacja:   1 208

2 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Do tego dochodzi rywalizacja z MLB, czy Halloween i gdyby nie to pewnie milion by pękł, ale wynik idzie dalej w wrestlingowy świat

Akurat z MLB byli bez szans, bo to była jedna z najlepszych finałowych serii od lat i game 7, natomiast dawniej takie Halloween WWE by jakoś wykorzystało na swoją korzyść.

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650401

2 minuty temu, MattDevitto napisał(a):

Akurat z MLB byli bez szans

Ekspertem nie jestem, bo nie oglądam nic z takowych rzeczy, ale wydaje mi się, że generalnie WWE jest bez szans, gdy musi rywalizować z futbolem amerykańskim czy baseballem, i to zawsze w takich bezpośrednich starciach będzie się odbijać wynikowo. 

4 minuty temu, MattDevitto napisał(a):

natomiast dawniej takie Halloween WWE by jakoś wykorzystało na swoją korzyść.

Może. Obecnie jednak dzieciarnia (Spora widownia fedki) woli chyba jednak zbierać cukierki, niż oglądać… cukierkowego Blondasa.:classic_smile:

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650402

39 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Ekspertem nie jestem, bo nie oglądam nic z takowych rzeczy, ale wydaje mi się, że generalnie WWE jest bez szans, gdy musi rywalizować z futbolem amerykańskim czy baseballem, i to zawsze w takich bezpośrednich starciach będzie się odbijać wynikowo. 

Nie do końca - z futbolem tak, ale NFL to głównie mecze w niedziele i pojedyncze w poniedziałki tak naprawdę. Dzisiaj z futbolem amerykańskim nie ma tak naprawdę w Stanach żaden inny sport/sportowa rozrywka szans. Nawet NBA, które przez lata królowało jest daleko z tyłu jeśli chodzi o oglądalność. Z baseballem jest trochę inaczej, bo dużo zależy od okoliczności. Zwykłe spotkania w czasie sezonu to pułap WWE i fedka jest spokojnie w stanie przebijać kolejne mecze - zresztą sporo z nich odbywa się jeszcze w czasie dnia. Tutaj tak jak pisałem trafili na historyczny game 7, decydujące spotkanie w serii, które było najlepiej oglądane od lat. Na szczęście dla WWE i innych federacji wrs sezon baseballowy w USA dobiegł końca i w kolejnych miesiącach akurat ta rywalizacja im odpada.

• Lubię to 1
  • Dzięki 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650406

Jeszcze doprecyzowując poprzedni wątek: sprawdziłem i w samych Stanach finał MLB w piątek oglądało praktycznie 26 mln widzów, a na świecie ponad 50, jeśli liczyć Kanadę, bo grał zespół z Toronto. WWE ze swoim Smackdown było skazane na katastrofę:D

G41RBe-WsAAcR9U?format=jpg&name=small

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650411

Godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Nie do końca - z futbolem tak, ale NFL to głównie mecze w niedziele i pojedyncze w poniedziałki tak naprawdę. Dzisiaj z futbolem amerykańskim nie ma tak naprawdę w Stanach żaden inny sport/sportowa rozrywka szans. Nawet NBA, które przez lata królowało jest daleko z tyłu jeśli chodzi o oglądalność. Z baseballem jest trochę inaczej, bo dużo zależy od okoliczności. Zwykłe spotkania w czasie sezonu to pułap WWE i fedka jest spokojnie w stanie przebijać kolejne mecze - zresztą sporo z nich odbywa się jeszcze w czasie dnia. Tutaj tak jak pisałem trafili na historyczny game 7, decydujące spotkanie w serii, które było najlepiej oglądane od lat. Na szczęście dla WWE i innych federacji wrs sezon baseballowy w USA dobiegł końca i w kolejnych miesiącach akurat ta rywalizacja im odpada.

Dziękuję za szersze odniesienie się do tematu. Tak jak zaznaczyłem nie jestem ekspertem i założyłem, że jednak bezproblemowo Baseball>WWE w ogólnym zestawieniu. Teraz jednak stało się wszystko dla mnie bardziej klarowne:classic_smile:

Nie zmienia to jednak faktu, że wyniki są gorsze niż zwykle, a poziom Smackdown mocno spadł w dół.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650412

• Reputacja:   558

Tak sobie patrzę na SmackDown ostatnie i zachowanie Solo i muszę przyznać że z takim poczuciem humoru jest on autentyczny widać to po nim że się dobrze czuje jak jest po prostu sobą, bez sensu go trzymać jako poważniaka jak można zrobić z niego poważniaka i gościa który też ma poczucie humoru i robi sobie jaja :P Nie wiem ale mam wrażenie że to jest jego prawdziwe ja, więc jakby nie patrzeć ja bym to wykorzystał. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Lubię to 2
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650453

• Reputacja:   118

11 godzin temu, Grins napisał(a):

Tak sobie patrzę na SmackDown ostatnie i zachowanie Solo i muszę przyznać że z takim poczuciem humoru jest on autentyczny widać to po nim że się dobrze czuje jak jest po prostu sobą, bez sensu go trzymać jako poważniaka jak można zrobić z niego poważniaka i gościa który też ma poczucie humoru i robi sobie jaja :P Nie wiem ale mam wrażenie że to jest jego prawdziwe ja, więc jakby nie patrzeć ja bym to wykorzystał. 

Ja widywałem jakieś shorty z live eventów z udziałem Solo właśnie jak jako heel się droczy z fanami tak "jajcarsko" że tak powiem no i widać faktycznie że chłop się fajnie czuje w takiej roli :D 
Najbardziej w pamięci mi zapadł chyba z dawien dawna jak jakiś fan wyciągał do niego rękę, a Solo tak jakby się delikatnie podsuwał jak do hot taga i ostatecznie go nie dotknął, ale po odsunięciu odwrócił się do niego i puścił mu oczko xD urocze takie.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650455

• Reputacja:   558

46 minut temu, Nialler napisał(a):

Ja widywałem jakieś shorty z live eventów z udziałem Solo właśnie jak jako heel się droczy z fanami tak "jajcarsko" że tak powiem no i widać faktycznie że chłop się fajnie czuje w takiej roli :D 
Najbardziej w pamięci mi zapadł chyba z dawien dawna jak jakiś fan wyciągał do niego rękę, a Solo tak jakby się delikatnie podsuwał jak do hot taga i ostatecznie go nie dotknął, ale po odsunięciu odwrócił się do niego i puścił mu oczko xD urocze takie.

Pamiętam tą akcję to było dobre, najlepsze to było jak Fatu zaczął Yeetować a Solo wyszedł poza charakter i próbował się nie śmiać ale było widać że najchętniej by wybuchł śmiechem :D Tam na zapleczu to musi być niezły jajcarz razem z Fatu i resztą ekipy :D Dlatego wolę go właśnie w takim charakterze i przy okazji fani to kupują, jest po prostu autentyczny i jest sobą w takim charakterze, no ostatnim SmackDown to mnie rozwalił jak szedł sobie i odczepił sobie rękę tego szkieletora. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650456

Widzę, że się eleganckie Smackdown zapowiada:

Cytat

Cody Rhodes appears

Ilja Dragunov’s US Open Challenge

Rey Fenix vs. Talla Tonga

Chelsea Green vs. Giulia (U.S. Title)

Charlotte Flair vs. Nia Jax

card-for-tonights-smackdown-07-11-v0-uee

– Talla Tonga? Cóż, to będzie naprawdę świetna walka.

– Nia Jax vs. Charlotte? Walka 10 na 10, jak się patrzy.

– Starcie o pas US Panów? Bankowo dobre, ale trochę się to robi taki pas bez historii w tle, chociaż pojedynki na godnym poziomie.

– Cody? Ależ to będzie piękne promo. Przerwie je Drew i dostaniemy ostatecznie kolejne starcie na Survivor Series? No chyba że na byłego zawodnika AEW (Cody) wyjdzie kolejny były zawodnik AEW (Black)

Pozytywnych wrażeń.

https://forum.wrestling.pl/topic/19917-wwe-smackdown-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/650/#findComment-650463