Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   841
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

SD:

WWE Women’s Championship - Tiffany Stratton (c) vs. Nia Jax
Men’s Money in the Bank Qualifying Match - Jimmy Uso vs. Rey Fenix vs. Solo Sikoa
Women’s Money in the Bank Qualifying Match - Chelsea Green vs. Alexa Bliss vs. Michin

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Reputacja:   55
  • Status:  Offline

JC Mateo to jakiś nowy krewny JD McDonagha? xD
Jak ktoś zna kulisy tej zmiany to chętnie poczytam.

• Reputacja:   651

Oj tak lecimy z tym SD, pierwsze walki kwalifikacyjne i jak widać nawet walka mistrzowska, dobrze, że tutaj, a nie na jakimś PLE czy coś, to się jedynie nadaję na tygodniówkę lub ewentualnie Saturday Night's Main Event xD, zobaczmy co nam Tryplak zgotował!

Solo wbija na ring razem ze swoją ekipą i dostaje mikrofon, ciekawe, chwali Jeffa i mówi na niego JC, kurde czyli chyba zmienią mu ten ringname xD ajajaj szkoda, w sensie gdyby to był lepszy ringname albo chociaż dobry to byłoby git, ale ponoć to ma być JC Mateo no jak dla mnie to ringname jakiegoś no name'a/jobbera xD, ale niech będzie, Solo mówi też o Romanie i jak on utracił pas na WM i zniszczył wszystko, ale Jacob wyrywa mu mikrofon! No no lubię takiego Fatu. No widać, że Panowie mają problem do siebie, potem jeszcze Solo powiedział, że Jacob nie mówi tego swojego "I Love You Solo" z taką dumą jak kiedyś i chcę, żeby powiedział to tak jak zawsze mówił xD, ale zanim Jacob cokolwiek powiedział to wszystko przerwał LA Knight! Który zaatakował JC od tyłu i w sumie tyle, dziwne trochę to było, od razu uciekł, a New Bloodline dalej w ringu no ok, w sumie segment jedynie miał podgrzać atmosferę pomiędzy Jacobem i Solo, ale do niczego większego nie doprowadził jak na razie, ale był w porządku.

Pierwsza walka kwalifikacyjna do walki o walizkę kobiet! Alexa Bliss vs Michin vs Chelsea Green, kurde chciałbym, żeby i Green i Bliss były w tej walce, ale no cóż jest jak jest, w takim razie niech Green to wygra, Alexa miała już walizkę, a Green może być ciekawą Ms. Money In The Bank! Sama walka pewnie odda, same utalentowane zawodniczki tutaj. 9 Minut bardzo dobrego pojedynku, ale WWE umie w Triple Threaty oj umie i ogólnie w walki wieloosobowe, chyba od czasu przejęcia sterów przez Tryplaka to nie było złego Triple Threatu czy walki wieloosobowej, mało tego dwa Triple Threaty nawet dostały Five Stara z WM 39 i WM 41, także no zdecydowanie jest moc, ale co do walki to też bardzo dobra, Alexa wygrała i to też dobra decyzja, ale szkoda, że Green przypięta, ale no jest jak jest, może zobaczymy jeszcze jakieś starcie ostatniej szansy, Battle Royal czy coś, ale jak go nie będzie to jakiś zły nie będę, po prostu chciałem Green w tej walce też, a to jedyny sposób, żeby w niej się znalazła po dzisiejszej przegranej xD.

Fraxiom vs DIY, kurde jakie to powinno być świetne starcie i liczę, że takie będzie, dzisiaj w sumie same bangerki mogą być praktycznie poza Tiffy vs Nia. Prawie 11 minut genialnego pojedynku, kurde jakie to było świetne, jaki to był bangerek, Fraxiom wygrywa i leci sobie dalej, wygrywa z każdym jak leci, nawet z mistrzami wygrali tydzień temu, nie dziwię się, że w nich inwestują, naprawdę świetny Tag Team, a ja nie byłem ich fanem w NXT, jak ja się myliłem oj strasznie, wyglądają niesamowicie, pasują do siebie i mega dobrze się ich ogląda, dają bangerek za bangerkiem, kto dalej w kolejce? MCMG? Ich chyba jeszcze nie pokonali, DAWAJCIE ICH! Po walce jeszcze atak DIY na Fraxiom, ale na ratunek wbijają właśnie MCMG!

Na backu Fraxiom dowiadują się, że dostaną walkę o pasy WWE Tag Team! Szybko i dobrze, naprawdę świetnie się ich ogląda, mega zasługują.

Wywiadzik z R-Truthem, w sumie spoczko wywiad, Truth mówił o tym, że ten kto mu zrobił AA na stół to nie był John Cena i ogólnie o samym Johnie wypowiadał się w samych superlatywach i ostatecznie dowiadujemy się, że dostaniemy Truth vs Cena na Saturday Night's Main Event, ale chyba nie o tytuł? Czyli co Cena ma szansę tutaj przegrać? xD.

Oj tak świetne wideo promo Priesta na backu i zapowiedź Steel Cage Matchu Drew vs Damian na Saturday Night's Main Event, kurde ta gala się zapowiada bardzo fajnie, a sam feud McIntyre'a i Priesta jest naprawdę dobry, przyjemny i czuć w nim personalną nienawiść za to co się działo chociażby przez cały 2024 i początek 2025, bardzo dobrze to się ogląda, widać ogromną historię pomiędzy nimi.

Black vs Melo, drugi ich pojedynek i też czuję bardzo dobrą walkę! Prawie 10,5 minuty kolejnego bardzo dobrego pojedynku, nie wiem czy nie w każdej walce dzisiaj fani skandowali "This Is Awesome" Tryplak co Ty robisz z tymi tygodniówkami, te walki tak dobrze się ogląda, Black to wygrywa, ale po ataku Miza, więc przez DQ to Melo nie traci za dużo i po walce dostajemy ciąg dalszy ataku na Aleistera czyli feud będzie trwał i czuję, że Black będzie musiał sobie znaleźć przyjaciela, może jakiś Uncle Howdy? xD Jest szansa, chociaż nie ma większego sensu, bo on ma swoje Wyatt Sicks, ale no zobaczymy jak to będzie.

Flair i Bliss na backu, Charlotte dziwi się co Alexa od niej chcę, przecież nigdy nie były tak blisko, Alexa wspomina NXT, a Charlotte nie pamięta tego o czym Bliss mówiła czyli, że Flair brała ją pod swoje skrzydła, hmm też nie pamiętam chyba takiego czegoś, ale może pamięć mi szwankuje, potem jeszcze Aldis wychodzi i Giulia leci na SD, ciekawie w sumie, myślałem, że razem z Perez polecą na Raw, ale jak widać jedynie Roxanne tam zostanie.

Drew wbija na ring! Dobrze wiedzieć, że z nim wszystko w porządku po tej niefortunnej akcji na Backlash. Drew jest niesamowity, kolejna osoba po Punku, która ma obsesje na jego punkcie xDDD, Priest ma obsesje xDDD. Krótkie treściwe promo od Drew, które buduję feudzik, w sumie imo mogli to zostawić na za tydzień i byłoby git. Drew idzie na backstage, ale wychodzą New Bloodline, z którymi Drew wymienia spojrzenia czyli co po feudzie z Damianem, Drew będzie leciał na Bloodline? No kurde dajcie mu feud o główny tytuł, a nie jakieś Bloodline'y xD.

Czas na kolejną walkę kwalifikacyjną do walki o walizkę Money In The Bank tylko tym razem męską, Solo vs Rey Fenix vs Jimmy Uso, kurde powiem tak, tak naprawdę to każdy tutaj może wygrać, każda z tych postaci pasuję do walki o walizkę, ale chyba najbardziej bym chciał Fenixa, świetne spoty tam może wykręcić, ale tak sobie myślę.....Jimmy z walizką i wykorzystanie na bracie? Brzmi interesująco, raczej w to nie pójdą, ale no no mogłoby być ciekawie, niemniej sama walka też powinna wyjść bardzo dobrze. Hahaha kurde nie wiem czy to był botch czy celowe zagranie, ale mega śmiesznie wyglądało jak Solo trzymał Reya, a Jimmy skakał z narożnika ostatecznie nie trafiając i Fenix zrobił roll upa na Solo, a sędzia zamiast odliczać to patrzy się na Jimmy'ego xDDDD. Lekko ponad 13 minut kolejnej kapitalnej walki, tutaj Panowie naprawdę fajnie się zgrywali, dobrze to wyglądało, no kolejny dobry ringowo Triple Threat i w sumie wygrała osoba po której się tego chyba najmniej spodziewałem, wydaję mi się, że Fenix bądź Jimmy mieli większe szanse, ale no Solo też nie jest zły, ale mam nadzieję, że nie wygra walizki xD, gość jest solidny mid card lub upper mid card, ale ME to to nie będzie raczej, także nie powinien dostawać walizki, ale może odszczekam to jeśli się sprawdziłby z walizką potencjalnie, po walce mamy atak Knighta na Bloodline znowu tym razem z krzesełkiem, ale wszystko przerywa Nick! Uaaa i dostajemy walkę JC vs LA Knight! YEAAAH!

JC vs LA Knight, walka kurde no może być dobra i to debiut Cobba, czyli jednak jego oficjalny ringname to będzie samo JC? Też nie wiem czy jestem fanem, ale no niech będzie, a nie po reklamach dostaliśmy match card tej walki.....jednak JC Mateo.....nie podoba mi się ten ringname, jak już zmieniają to niech zmienią na coś dobrego, a nie jak ringname lokalnego jobbera. Kurde ponad 15 minutowa walka, ale prawda jest niestety taka, że jedynie ostatnie 5 minut było warte jakiejkolwiek uwagi, 10 minut tej walki to wolne tempo i nic ciekawego, publika w większości nawet spała, JC jak dla mnie dość kiepsko pokazany, bardzo niewiele mocnej ofensywy, Knight miał jej zdecydowanie więcej, a JC jedynie przebłyski, no nie wiem mi ta walka nie siadła, mocny średniaczek, ale to taka subiektywna opinia, Jeffa stać na o wiele więcej.

Historia z Legado Del Fantasma powoli się rozwija. Meh kolejne wideo promo Nakamury, kiedyś były one spoko, teraz wiadomo, że to nic ciekawego, ale chyba obiera za cel Aleistera, nie wiem, bo to przewinąłem.

Next Week: Shinsuke Nakamura vs Aleister Black vs LA Knight, no mamy dwóch świetnych kandydatów nawet do wygrania walizki + Nakamura, WWE nie zawiedźcie mnie xD, ale walka powinna być solidna, czyli to jednak Nakamura mówił po prostu chyba o tej walce w przyszłym tygodniu xD. Charlotte Flair vs Giulia vs Zelina Vega, kurde kolejna walka, która naprawdę może oddać, tutaj w sumie tylko Flair mi przeszkadza jako zwyciężczyni, ale raczej nie wygra.....nie dadzą jej walizki.......w tym samym roku co wygrała RR......prawda? Niemniej jednak walka odda oj odda. Street Profits vs Fraxiom o tytuły WWE Tag Team oj tak kolejny pojedynek, który będzie świetny, ale tym razem pewnie wygrają Street Profits albo jakaś interwencja będzie, chociaż.....Fraxiom imo nie są bez szans, mocno w nich inwestują i tyle, mocne walki zapowiedziane jak dla mnie, kolejne bardzo dobre SD się zapowiada.

Jade i Tiff na backu, Jade mówi, że sięgnie po walizkę i ściągnie tytuł z Tiff, ciekawie, może Charlotte i Jade w walce o walizkę przez co wzajemnie sobie będą przeszkadzały w wygraniu tej walki? Chociaż Jade z walizką też nie byłaby złą opcją, chociaż widzę lepsze, Lyra, Roxanne, Giulia oj tak.

Ehh miejmy to już za sobą main event Tiffany vs Nia, może będzie lepiej niż się spodziewam. Oj tak po 10 minutach o dziwo dość dobrej i solidnej walki wbija Naomi z krzesłem, no tak przecież Naomi jeszcze mogłaby walizeczkę wygrać oj tak to też bym widział, ale nie używa krzesła, bo Jade także się wtrąca i przegania Naomi, a w tym czasie Prettiest Moonsault Ever i....kick out....kurde czemu to Nia jako pierwsza w historii odkopała po tej akcji, przecież to bez sensu to już mogli to dać dla Charlotte na WM bądź dla Jade jakby kiedyś walczyły albo którejkolwiek zawodniczce, której by to coś dało, a tak to zmarnowana możliwość wypromowania kogoś mocniej, bo Jax tego nie potrzebuję, bo jak widać może sobie powracać i dostawać title shoty od powrotu z niczego, ale no jest jak jest lecimy dalej. Prawie 14 minut kurde muszę to powiedzieć naprawdę dobrej walki, Nia i Tiffany naprawdę dobrze się tu pokazały i był moment, że myślałem, że Jax faktycznie odzyska tytuł, ale na szczęście tak się nie stało, sekwencja końcowa bardzo fajna i ciekawi mnie czy to prawdziwa czy sztuczna krew była u Jax, nie wiem czy było to planowane, ale jeśli tak to wyszło to super, bardzo dobra walka, Stratton broni tytuł i dobrze, z Jax niech broni, o dziwo mam wrażenie, że z Jax ma jedne z lepszych walk o ten tytuł xD, a przynajmniej to starcie takie było.

Plusy:
Segment otwierający
Walka kwalifikacyjna do walki o walizkę Money In The Bank kobiet
Fraxiom vs DIY i świetne pokazywanie umiejętności Fraxiom
Wywiad z R-Truthem i zapowiedź jego walki z Ceną na Saturday Night's Main Event
Zapowiedź Steel Cage Matchu Damian vs Drew na Saturday Night's Main Event
Aleister Black vs Carmelo Hayes
Giulia dołącza do SD!
Krótkie mocne promo od Drew, które buduję feud z Priestem
Main event i obrona przez Tiffany

Minusy:
Dość kiepsko pokazany JC Mateo w swojej pierwszej walce w WWE

Podsumowanie: Kolejny bardzo przyjemny odcinek SD, walki na mega wysokim poziomie poza Knight vs JC Mateo to była dla mnie katorga do oglądania, myślałem, że main event będzie gorszy, a o dziwo nie odstawał aż tak bardzo od reszty walk z tego show, feudy podbudowane, zapowiedzi takich walk jak Truth vs Cena i Drew vs Priest w Steel Cage, Giulia leci na SD, kurde no ja się bawiłem bardzo dobrze i czekam na kolejne tygodnie i na samo nawet Saturday Night's Main Event, które zapowiada się nieźle.

• Dzięki 2

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   47
  • Urządzenie:  Android

WWE zaczyna drogę do Money in the Bank. Zawsze czekam na tę galę, ciekawy zdobywców walizek. W tym roku jedno życzenie - żadnych Ortonów, Punków, Blissów z walizkami, niech przyszłe gwiazdy korzystają. 

Walki z dywizji Tag Team na SmackDown, czyli gwarancja jakości. Tak też było w przypadku DIY i Fraxiom. Przydałoby się tam jednak trochę świeżej krwi, bo oprócz niedawnych mistrzów NXT, ciągle oglądamy te same twarze.

Cena kontra R-Truth na SNME, bez pasa na szali. To już chyba serio mogli tam dodać tego Ortona i tytuł w tle. Przy takim układzie jedynym sensownym układem jest squash na korzyść Jasia.

LA Knight utkwił przy US Title, i jeszcze jobbnął nowemu przydupasowi Solo. Jeff Cobb, fajny nickname, a WWE ze wszystkich najgorszych możliwych imion postanowili dać mu JC Mateo :classic_unsure: Chłop wygląda jak bandyta, a dali mi pseudo niczym ważącemu mniej niż jego łańcuchy raperowi.

Fajnie, że Giulia na SD, ale za tydzień w pierwszej walce zapewne jobbnie Charlotte Flair, podobnie jak Zelina Vega. Mocarne promowanie nowej mistrzyni US, nie ma co :/ I jeszcze Nakamurę wyciągnęli z lodówki razem z nieświeżym sushi...

Momentami kuriozalny main event. Barrett i Tessitore przy mikrofonie rozgrzani tak, jakby ktoś im puścił Undertaker - HBK z WM25 :D Co do samej walki to zamiast władować do niej Cargill oraz Naomi i zostawić to na jakiś PLE, mamy 2137 walkę Tiffy - Jax ze zbędnymi interwencjami, ale jedynym słusznym finałem. 

• Dzięki 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   841

4 godziny temu, Kaczy316 napisał(a):

Dość kiepsko pokazany JC Mateo w swojej pierwszej walce w WWE

Cudów się nie spodziewałem, ale wyglądał bardzo przeciętnie...Chciałem by trafił do NXT, bo jakoś w głównym rosterze w dłuższej perspektywie nie wróżę mu wielkiej kariery. No i jeszcze teraz ten ring name losowany na 20 letnim kompie z Windows Millenium:diabel:

• Lubię to 2

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Reputacja:   751

Parę krótkich słów o niebieskiej tygodniówce:

Walki Solo i tego drugiego o tej dziwnej nazwie ssały na całego. Nudne wolne i nieciekawe. Jest JD, to jest i JC teraz czekać na JB i JA. Ja jestem na nie.

Chłopaki z Fraxiom tradycyjnie dają popis swych umiejętności.

Giulia na Smackdown? Miło, chociaż myślałem, że będzie dalej szaleć na RAW z Perez, zwłaszcza że spoko razem wyglądały. Wkrótce, mam nadzieję, do głównego rosteru trafi też Steph.

Cieszy wygrana Lexi, a sama walka była na plus może nie jakiś wielki, ale wrażenie pozytywne.

Na koniec muszę pochwalić zawodniczkę, za którą za bardzo nie przepadam, ale jak trzeba to trzeba. Main Event, czyli starcie o Pas więcej niż dobrze. Walka mi się podobała i pochwała dla obu Pań. Nia czasem jest w stanie dać dobrą walkę jak, chociażby tutaj. Walka z Rudą ponad rok temu na RAW też była elegancka.

Jak zwykle RAW oceniam lepiej. Smackdown było niezłe, ale to ocenka 5,5 może 6 na 10, więc niżej niż czerwona tygodniówka.

• Lubię to 1

tumblr_5b3210ea242af55d6ebcc21a9c685682_c9e169e7_540.png

3 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

Cudów się nie spodziewałem, ale wyglądał bardzo przeciętnie

No właśnie o to chodzi, że wyglądał aż za przeciętnie, a w NJPW wyglądał o wiele lepiej i dalej go na to stać i ten Standing Moonsault pomimo takich gabarytów to pokazuje, tylko tutaj nie wiem czemu został sprowadzony do absolutnego minimum i przez większość czasu to też Knight dominował, tutaj wyglądał dosłownie jak typ co nie ma żadnego doświadczenia albo minimalne bym nawet powiedział, a przecież wiemy, że tak nie jest.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

Kolejne SD i ostatnie przed Saturday Night's Main Event! Lecimy z tym!

Na starcie mamy atak na backu na Drew przez Priesta i w sumie tyle delikatny brawl, a zawodników rozdzielają oficjele, a ringową część show zaczynamy od Tiffany Stratton! Zobaczmy co ma nam do powiedzenia! Krótko powiedziała, że prawie rok temu wygrała walizkę i w tym czasie zdobyła tytuł, pokonała Charlotte Flair i wszystko przerywa Alexa Bliss! Oj tak Ona to by mogła sięgnąć po tytuł zdecydowanie. Alexa ostrzega Tiffy, żeby ta modliła się, żeby Bliss nie wygrała walizki ciekawie, a wszystko przerywa Charlotte meh. Kolejna, która mówi o wygraniu walizki i że zrobiła już wszystko poza wygraniem walizki i w sumie to fakt, Bayley o dziwo zdobyła ten zaszczytny tytuł jako pierwsza z Four Horsewomen, w sensie zrobiła wszystko co się dało wygrała walizkę wygrała RR, była Grand Slam Championem, Sashy brakowało wygrania RR i walizki, a Becky i Charlotte nie wygrały walizki właśnie, więc Bayley w końcu może powiedzieć, że zrobiła coś pierwsza, ale wracając do segmentu to Tiffy powiedziała po prostu, że jest upgradem względem Charlotte, w sumie taki segment totalnie nic nie znaczący, dwie zawodniczki, które nawet nie są jeszcze w walce o walizkę grożą wykorzystaniem kontraktu na Tiffany, a potem wbijają pozostałe dwie uczestniczki walki i będziemy zaczynali walkę, niezbyt ciekawy segment, taki totalnie nic nie wnoszący.

Giulia vs Zelina Vega vs Charlotte Flair, walka powinna oddać, liczę, że Flair tego nie wygra, ale może być ciężko. Lekko ponad 13,5 minuty bardzo dobrego pojedynku i przyjemnego w oglądaniu, Giulia wygrywa tak jak chciałem czyli Charlotte nawet bez szansy na walizkę i świetnie to mi się podoba, Zelina przypięta, więc nawet jak Giulia nie zgarnie walizki to może się  ubiegać o title shota w przyszłości, kurde same plusy z tej walki ja jestem mega zadowolony.

Never Ended Story Zeliny z Chelsea na backu.

Oj tak kolejny pojedynek, który może oddać Chris Sabin vs Tommaso Ciampa, może być ciekawie! Ponad 11 minut bardzo dobrej walki na tym SD, Ciampa i Sabin dali naprawdę fajne starcie, Ciampa wygrał oczywiście kantem, bo udawał kontuzję i wykorzystała to Candice, która zaatakowała Sabina, ciekawie czyli Candice dołącza prawdopodobnie do DIY, mi się to podoba w takim razie kto do MCMG jako przeciwwaga? Chociaż może też nikt nie dołączyć, ale wydaję mi się, że ktoś dołączy pytanie kto?

Priest wbijał na ring, ale Drew go atakuję i mamy kolejny brawl dzisiaj tych dwóch Panów! Ale to się dobrze ogląda tą nienawiść i nawalanie się dwóch wielkich typów.

Na backu Jacob mówi, że kompletnie nie ufa JC i się nie dziwię, ogólnie mamy wymianę zdań, a najwięcej mówi Solo, który mimo wszystko chcę załagodzić sytuację, długo się rozwija to story, ale może do SummerSlam się  wyrobią......w 2026 roku xD.

The Secrev Hervice vs Michin i B-Fab.....nie jestem fanem tej walki, chętnie bym ją skipnął no ale niech już będzie, że obejrzę. Niecałe 4 minuty całkowicie zbędnego pojedynku meh, B-Fab i Michin wygrywają.

Legado Del Fantasma rozmawia sobie przy winku i Santos chcę robić jak najlepiej dla rodziny i właśnie dlatego zapowiedział coś na Worlds Collide i potem mamy zapowiedź walki Legado Del Fantasma vs Psycho Clown & Pagano i El Hijo De Dr. Wagner Jr. jak długi można mieć ring name i w dodatku ze skrótami xDDD, może być interesująco.

Oj tak lecimy JC Mateo i Jacob Fatu vs Jimmy Uso i Rey Fenix, ale to będzie dobry pojedynek! Około 12,5 minuty świetnego starcia, kurde ale ta walka mi się podobała, jak na razie dla mnie była najlepsza na całym show mimo wszystko, Panowie ładnie się zgrywali były ciekawe akcje, a Jimmy i Fenix wyglądali fajnie jako tag team, jak nie ma na nich większych planów to dałbym im szansę, bo naprawdę dobrze się sprawdzili, szkoda, że przegrali, ale no jest jak jest, walka naprawdę dobra, szkoda, że JC Mateo znowu został wykorzystany minimalnie i nie wiem czy pokazał w tej walce więcej niż 2-3 akcje, praktycznie zero ofensywy, ale zgarnął finalny pin, więc coś może znaczyć.

R-Truth wbija na ring! Ma do powiedzenia ostatnie słowa w kierunku Johna Ceny! Szkoda, że nie rapuję przy wejściu. Dziwne promo R-Trutha, jak zazwyczaj ładnie balansuje na granicy cringe'u i śmiechu tak dzisiaj było to mega dziwne promo i niezręczne moim zdaniem, były ciekawe momenty, jak chociażby końcówka gdzie powiedział typowy tekst na plakatach przynoszonych przez fanów "If Cena Wins We Riot" ale reszta taka no dziwna dla mnie bardzo dziwna.

Next Week: Jade Cargill vs Nia Jax vs Naomi, mocne zestawienie taki pojedynek to bym nawet na PLE obejrzał, Panie mają ze sobą historię ostatnio. 

Black vs Knight vs Nakamura oj tak ten pojedynek powinien oddać i kto tutaj się zakwalifikuję do walki o walizkę? Oby nie Nakamura i będę zadowolony. 11 minut kolejnej bardzo dobrej walki i jak Knight zgarnął zwycięstwo, ciekawie cyk Black Mass, a Knight jak rasowy heel wywala z ringu Aleistera i kradnie zwycięstwo z przed jego nosa, fajna sprawa, żeby nie uszkodzić Blacka, pokazać jego moc, a jednocześnie, żeby nie stracił za wiele na porażce i tutaj to zrobili, udało im się, Knight w walce o walizkę i jak dla mnie to jeden z kandydatów do jej zgarnięcia!

Miz wybrał Melo do tego, żeby zakwalifikował się do walki o walizkę, no zobaczymy czy się uda.

Ajj Zelina vs Chelsea o tytuł Women's United States na Saturday Night's Main Event? Meh jak to źle wygląda na tle tej mocnej karty.

Aldis zaczepia New Bloodline i mówi, że za tydzień Jacob zawalczy w ostatniej walce kwalifikacyjnej do walki o walizkę, Solo nie jest zbytnio z tego zadowolony co widać po nim, chociaż nie daję po sobie tego poznać, Jacob z walizką? Hmmm.

Next Week: Pianek powraca hmm aż tak długo jej nie było? Ale niech będzie. Fatu vs Melo vs Andrade i to jest walka kwalifikacyjna do Money In The Bank Ladder Matchu ostatnia walka, kto tu może wygrać? Fatu albo Carmelo, chociaż tutaj żaden wynik zły nie będzie imo, a walka będzie giga dobra. Jade vs Nia vs Naomi oj tak ten pojedynek też chętnie obejrzę, tutaj akurat mamy zły wynik i będzie to Jax xD, a ogólnie liczę na Naomi. JOHN CENA POWRACA! Ulala ale będzie miał do opowiadania fanom jak pokonał R-Trutha. Zapowiada się dość dobre show moim zdaniem.

Main event time! Street Profits vs Fraxiom o tytuły WWE Tag Team! Naprawdę mam wrażenie, że Fraxiom mogą te pasy zdobyć, mają realne szanse, to będzie dobra walka! Ponad 21 minut bardzo dobrego pojedynku, co prawda mam wrażenie, że dopiero pod koniec przyspieszyli znacząco tempo, ale dalej walka wyglądała naprawdę dobrze i po takim czasie pojawia się DIY, MCMG, a jak już Montez ma wykonywać Frog Splasha to nagle gasną światła.....WYATT SICKS! Ford świetnie odegrał swoją rolę, na środku ringu W6, a ten na narożniku się przeżegnał kilka razy xDDD, świetnie to wyszło, Fraxiom nie ucierpieli, kurde bardzo dobrze rozwiązane to zostało i potem W6 wszystkich rozwalają oj tak świetnie to się ogląda! Powrót w urodziny Braya Wyatta, lepszego momentu znaleźć nie mogli!

Plusy:
Triple Threat Match kobiet o dołączenie do Ladder Matchu o walizkę na Money In The Bank
Tommaso Ciampa vs Chris Sabin
JC Mateo & Jacob Fatu vs Jimmy Uso & Rey Fenix
Knight vs Black vs Nakamura
Main event
Wyatt Sicks IS BACK!

Neutral:
Segment początkowy
Promo R-Trutha

Minusy:
Totalnie zbędne Michin & B-Fab vs The Secret Hervice

Podsumowanie: Powiem tak to SD miało świetne i bardzo dobre momenty, nie zabrakło też tych gorszych, ale na tle całości moim zdaniem nie były one tak rażące, dostaliśmy kolejne bardzo dobre walki kwalifikacyjne, pozostałe walki poza tym Tagiem kobiet były na bardzo wysokim poziomie, trochę zbędne segmenty Trutha i początkowy z laskami, ale powrót Wyatt Sicks to było coś pięknego oj tak, mocne SD kolejne, chociaż story za bardzo do przodu nie poszło żadne moim zdaniem to i tak bardzo fajnie się to oglądało.

• Dzięki 2

Top 3 Walk 2k18

• Reputacja:   47
  • Urządzenie:  Android

Giulia wchodzi do MITB kosztem Charlotte :Serce: Zgodnie z przewidywaniami, przypięta została Vega, te pasy midcardowe kobiet znaczą tyle co 24/7 Title :D Sama walka jakaś taka niestrawna, miło, że przez 90 % czasu wszystkie panie były w ringu, ale jakoś nie bardzo miały pomysł, co z tym zrobić. Starcie kobiet o walizkę będzie starciem utytułowanych zawodniczek z młodymi talentami i według mnie to właśnie Perez i Giulia opuszczą MITB z walizką...

Za tydzień wraca Bianca... Idzie na Stratton, a może pozbawia Jade miejsca w MITB?

Wyciągnęli z lodówki Nakamurę, żeby LA Knight zgarnął na nim pin, wszedł do MITB, a Aleister Black za bardzo nie ucierpiał. Może w końcu pora wypchnąć Rycerza wyżej dzięki walizce, skoro kilkanaście miesięcy temu szalona reakcja fanów na niego nic nie dała?

Street Profits i Fraxiom jak zwykle dali radę, ale dywizji TT na Smackdown przydałaby się świeża krew, nawet z tych nieco na siłę sklejonych ekip jak Hayes/Miz czy nawet Bloodline.

Wyatt Sicks wrócili... Fajnie, tylko niech się jakoś to rozwinie, bo bez charyzmatycznego lidera w postaci dużego nazwiska utkną w midcardzie.

• Dzięki 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg