Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem, gdyby Ellsworth dostal kontrakt, po miesiacu albo dwoch wiekszość by go miała dość. Jest fajny w tym feudzie jako taki pajacyk, ale jesli chcieliby zachować ten gimmick na którym się wybił, to nie wydaje mi się żeby to się udało.

Dlatego ja nigdy nie "gdybam" bo ponoć my polacy mamy to we krwi :D

Dlatego jestem za tym aby dać mu szansę. Jak to będzie się zobaczy.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

• Reputacja:   0

Nie wiem co napisać więc krótkie myśli co do tego SD:

- Styles jak atakuję Jamesa to wygląda bardziej kozacko niż Braun Strowman.

- Dasha Kuret jest lepsza jako ring announcer. Gdzie jest moja ukochana Andrea?

- WWE zatrudnia dosyć puszyste laski do wywiadów.

- Dasha Kuret ekstremalnie szybko pojawia się przy zawodnikach którym zadaje pytania.

- James Ellsworth wygląda jak robak kosmita z Facetów w Czerni.

- Otunga dalej jest przypakowany.

- Płonące oczy Ortona to kicz rodem z Lucha Underground. Ten zły kicz!

- Alexa i Carmella się lubią bo "każdy heel lubi każdego heela". Słabe.

- Nikki Bella wygrywa to Smackdown jeśli chodzi o najlepszą laskę. W kwestii wyglądu. To był trudny wybór.

- Super wkurwiony ochroniarz xD. Ktoś jeszcze go widział?

Talking Smack:

- Daniel Bryan jedzie RAW że ściągają ludzi z Attitude ery a na tym smackdown były dwa średnie teamy właśnie z tego okresu :roll: .

- Renee jest zajebista. Niech oni jej kiedyś dadzą jakąś większą rolę bo cokolwiek nie robi ja myślę że zasługuję na więcej.

- Talking Smack nie potrzebuję pipe bombów The Miza żeby być najbardziej entertaining show od WWE.

Co do next week:

- Mam nadzieje że Luke Harper dostanie jakiś gimmick match z Kane'm na SS

- Mam nadzieję że w końcu WWE zacznie promować Brezzango. 2 najbardziej niedocenianych zawodników w W obecnie.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Ellsworth nie mógł się pojawić, a się pojawił. Jakby nie patrzeć, miał decydujący wpływ na wynik main eventu i odkupił zeszłotygodniowe winy. Ja tam nie mam jeszcze dosyć Jamesa i taki underdog z przypadku mnie ani trochę nie razi. A, Styles vs Ambrose na TLC był pewniakiem, więc zero zaskoczenia.

I to się nazywa pompa! Debiut marzenie Hawkinsa - wtopić w jakieś 7 sekund po jednym superkicku. Bardzo w niego wierzą. Bardzo. Swoją drogą IC Open Challenge dla rosteru RAW na SS to trafiony pomysł. Pasa nie przejmą, ale smaczek fajny.

Aż prosi się o to, żeby Bryan wrócił do ringu na walkę z Mizem. To się aż za dobrze układa, żeby w końcu nie ustawili ich starcia. Daniel i Mike przebijają się argumentami, jeden dosrywa drugiemu, drugi pierwszemu, ciśnienie jest tak wysokie, że nawet nie ma już jak go podnieść. Ciekawe tylko, czy dopuściliby DB. Historia sama się pisze i wypadałoby raz pójść za ciosem.

Orton balansuje na krawędzi heel turnu. Dołączenie Randalla do Wyattów wydaje się tylko kwestią czasu. Byłoby to coś bez wątpienia ciekawego, ba! Innego. Przy Bryanie wiadomo było, jak się wszystko skończy, a teraz nie można tego samego stwierdzić o Viperze w Rodzince.

Świetny pomysł. Podkładajcie mistrzynię pretendentce na tydzień przed obroną pasa. Nie ważne, czy w tag teamie, czy nie - takie rozwiązania wymuszają jednostronne myślenie i piszą jeden scenariusz - Alexa nie przejmie pasa w Glasgow.

Składy na Traditional Survivor Series Elimination Matche do przewidzenia. SmackDown nie ma tak bogatego rosteru, żeby było w kim przebierać. Plus, że na papierze jest równie konfliktowo jak w drużynach czerwonej tygodniówki.

Edytowane przez Kabal

• Reputacja:   2

Przemowa Jamesa Ellswortha

Liczyłem, że to oczywiste pożegnanie. Dean świetnie pokazał mimiką za plecami Jamesa, że jest wkurzony, ale ostatecznie nie będzie mu miał za złe. Spodziewałem się, że walnie mu Dirty Deeds i tyle. AJ zaczyna sobie odbijać ostatnie tygodnie.

Ciekawe czy wymyślą jakiś motyw z Ellsworthem pomagającym Deanowi wygrać. Motyw, który się uda, lecz z powodu iż nowy nabytek nie posłuchał Bryana, Ambrose ostatecznie nie zostanie nagrodzony. :twisted:

Pierwsza walka - Randy Orton vs Kane

Wciąż jestem pewien, że Randy mocno wstawia lipę Wyattom. :P

Druga walka - Alexa Bliss & Carmella vs Nikki Bella & Backy Lynch

"Złe" dziewuchy dosyć szybko wygrały. Cieszę się, że budują Alexę i że miała ona więcej do powiedzenia niż Carmella. Laska świetnie gra wredną s**ę, a jej szyderczy uśmiech jest mistrzowski. :twisted: Niestety pasa jeszcze nie przejmie.

Nattie trenerką drużyny kobiet na PPV. Za bardzo nie wiem po, co. Ekipa RAW pewnie nie będzie mieć trenera.

Trzecia walka - o udział na Survivor Series w Tag teamowej drużynie SmackDown!: The Spirit Squad vs American Alpha

Stawka sprawiła, że wynik raczej był wiadomy.

MizTV

Miz i Bryan się nienawidzą. Tym jednym promem nieświadomie chyba Miz stworzył bardzo naturalny konflikt, przez którego każdy ich wspólny segment kończy się kłótnią.

Czwarta walka - Interncontinental Championship: Dolph Ziggler © vs Curt Hawkins

Widzę, że Hawkins ma wysoką pozycję. Co za ringowy debiut! :lol:

Światła w oczach Ortona to kicz większy niż w LU.

Piąta walka - o udział na Survivor Series w Tag teamowej drużynie SmackDown!: The Headbangers vs The Usos

Tutaj także rezultat nie był niespodzianką. Nawet zapomniałem, że Headbangers zostali na dłużej.

Szósta walka - AJ Styles vs Dean Ambrose

W pewnym stopniu mój mały booking się ziścił. Po samym bookingu gdzie Styles przeważał i nic nie wskazywało jakoby miał wtopić można było się spodziewać Jamesa. Teraz Ellsworth może odejść spełniony i bez wyrzutów sumienia.

Takie sobie SmackDown!. Niby coś się dzieje, ale są to małe rzeczy.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Czytam sobie te informacje z tapingu i... wow. Na galę czekam jeszcze bardziej.

Niektórym się to nie spodoba, ale Shane McMahon jest w walce za Barona Corbina. Fajne byłyby momenty dominacji Corbina w walce, ale z drugiej strony... może to wkurzy go i podbuduje w brandzie na jakiegoś monster heela. Zainterweniuje w walce i zaatakuje Shane'a? Kto wie. A sam Shane trochę niepotrzebnie się wpierdziela, ale z drugiej strony patrząc jakby taki Bryan wziął udział w walce to ludzie byliby mocno szczęśliwi. Mi Shane odpowiada, 15 lat od WWF/Alliance walczy tym razem o chwałę swojego brandu. I przy okazji "he still got it", a jak się zmęczy to na tag. Mi pasi.

A co do Cruiserów... Tutaj WWE zrobiło CHOLERNIE dobrą rzecz.

Kendrick zawalczy z Kalisto o tytuł na gali. Jeżeli Kalisto wygra, tytuł jak i cała dywizja cruiser przechodzą na SmackDown. Dlaczego perfekto? No bo pod koniec listopada jest premiera tego całego 205 Live, a emitują ją od razu po SmackDown. Czyli jakby nie patrzeć - dwie godziny smacka i jedna godzina dywizji cruiserów dla dopełnienia. Brzmi o wiele lepiej niż to z Raw. I przynajmniej jak mają bawić się w ekskluzywne grafiki/liny/whatever, to pod szyldem "205 Live" będzie to lepiej wyglądać niż Raw zamieniające się w nie wiadomo co na 10 minut.

Czyli podsumowując, Kalisto zdobywa tytuł i dywizję i mamy idealnie 205 Live po Smacku z nimi. Good.

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A akcja "vote for Rhyno" się nie powiodła, jego rywal (jakiś 26 latek o imieniu Abdullah) dostał 2 razy więcej głosów ;) Tak piszę, jakby kogoś to obchodziło...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

SmackDown wreszcie podbudowuje SSeries. Tylko w momencie, w którym przemówił Baron Corbin, odechciało mi się ich promocji. Ale gość jest drewniany. Nawet zdanie wypowie i razi sztucznością.

Breezango awansowali do Teamu SmackDown. Niebieska tygodniówka nowym faworytem wojny Tag Teamów!

Corbin wypadł - tyle dobrego - a zastąpi go Shane McMahon - whaaaat?! Star power SmackDown mocno spadł. Już lepiej by zrobili dorzucając Harpera, Miza, kogokolwiek... RAW wygrywa.

Kiedyś napisałem, że mimo sympatii do Uhaa Nation, gość niewiele sobą prezentuje. Szum wokół jego postaci bardzo szybko opadl, fartem awansował do glownego rosteru, ale tam nie było lepiej. Powinienem tamtą wypowiedz zakonczyc słowami FACE THE FACTS!

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ciekawie pomyśleli z tym title matchem Cruiserów - ja się spodziewam wymiany pasów. Nie będzie mi szkoda ani Kendricka (czyt. mistrza przejściowego), ani tym bardziej Zigglera. Kalisto zabierając całą dywizję na SD mocno ułatwi życie swojej małpkowatej szatni. Zayn zabierając pas IC wprawi Owensa w palpitację serca. Na Smacku w zupełności wystarczy sam pas główny, pas cruiser, pas kobiet i pasy TT - a na Raw można śmiało dwa pasy unifikować (najlepiej pas Universe i pas US, utwierdzając mnie w idiotyźmie jakim był tytuł Miss Universe), zostawiając pas IC, US/UT, pasy TT i pas kobiet. Na początku będzie wyglądało to na burdel na Raw z tymi pasami, ale to będzie chwilowy okres przejściowy.

• Urządzenie:  Android

Bardziej podobał mi się segment z drużyną Raw. Z tego zapamiętałam jedynie reakcję Deana na ogłoszenie Ellswortha o zostaniu maskotką teamu.

James Dean :lol: To mnie rozwaliło.

Corbin wypada, a ja pomyślałam, że na jego miejsce wrzucą Ellswortha. W sumie przy tym, jak bardzo jest teraz na fali i ile czasu antenowego dostaje to by mnie to nie zdziwiło. Zamiast tego dali Shane'a :roll: Zrozumiałabym taką decyzję, gdyby nie mieli już żadnej gwiazdy i byli straszliwie zdesperowani. A przecież jest jeszcze Miz, Harper, czy od biedy jakiś inny Crews.

Kalisto ma spore szanse na wygranie tytułu cruiserów ze względu na ten program, który ma być emitowany po SmackDown. A pewnie jak on wygra, to Ziggler przegra, bo jakaś równowaga być musi. A mi go będzie szkoda :P Pasa już mniej, bo Smacka i tak oglądam w 10 minut, więc mogą go dać na Raw, które skupia więcej mojej uwagi.

Edytowane przez Amy

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

A co powiecie na teorię, że Zayn wygrywa pas IC i przechodzi na SmackDown? U niebieskich na pewno miałby więcej szans na pokazanie się i byłyby to pokazy lepszej jakości, a nie wyjście naprzeciw dwa razy większego Strowmana, bo nie miał kto inny.

A co powiecie na teorię, że Zayn wygrywa pas IC i przechodzi na SmackDown? U niebieskich na pewno miałby więcej szans na pokazanie się i byłyby to pokazy lepszej jakości, a nie wyjście naprzeciw dwa razy większego Strowmana, bo nie miał kto inny.

Na pewno byłoby to lepsze rozwiązanie niż przejście pasa IC na RAW. SD! straciłoby na tym bardzo dużo. A pas Cruiser w zamian? No nie róbmy sobie jaj...

Podoba mi się pomysł z pasem Cruiserweight, budują SS jako typową walkę RAW vs SD, problem w tym że (przynajmniej ja) nie odczuwam żeby to była wielka rywalizacja.

Ellsworth jako maskotka drużyny? Chyba chcąc żeby Team SD zgarnął niezłą reakcję. :D :D

Trochę zaskoczyli z tym Shane'm. Według mnie nie był tu potrzebny, było kilku fajny kandydatów czyt. Miz czy Harper. Wielkim osłabieniem dla niebieskich jest brak Ceny, bo on by tu się sprawdził idealnie.

1807567559522728e3a44bf.jpg

"Shawn Michaels is rolling in his grave, and he's not even dead" JBL'a przy próbie Sweet Chin Music wygrało dzisiejszy odcinek.

12501231434d3da85730ba0.png

Po co im czwarty komentator? :roll:

Świetna drużyna. Łączy ich to, że nie trawią Stylesa?

Chinternational superstar :twisted: Maskotka teamu SD! Nie widzę problemu.

Breezango na PPV! Falcon Arrow, HE DID THE DEAL

Welcome back, Kalisto. Fajnie że nie został zmiażdżony, ale szkodzić Corbinowi przed PPV (że nie wspomnę o Cenie) - trochę słabo.

Tablica Shane'a, Team Raw - kto na pierwszym miejscu? :twisted:

Co do title matchu kobiet... Heel uwalony przez decyzję sędziego. Dziwne trochę.

Ekhm... Kendrick vs Kalisto, wygrana zamaskowanego = dywizja Cruiserów na SD? Na Raw są idioci, że się na coś takiego zgodzili? Przecież tam nie ma dla nich żadnego zysku, mogą tylko stracić. Chyba że traktujemy całą dywizję jako coś bez wartości.

Crews ma przesrane. Przegrać z Hawkinsem?

Zamiast Corbina do teamu wskakuje... Shane McMahon. Byłoby cudownie, jakby za tydzień go zastąpił Taker.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Edgde wraca, to może on XD

Mi tam Schane nie zawadza. Ma większy starpower niż Baron

163870508457e2d890447a3.jpg