Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przemowa HHH długa (prawie 20 minut, a przynajmniej koło 15) w której pokazano fotkę "połamanego" nochala romka.

Dalsze przygotowywanie feudu, który już nabrał kolorów.

Pierwsza walka: skład standardowy, nie dziwią zwycięzcy. Przewijałem to.

Druga walka: ten pinfall miał tak wyglądać :?:

Trzecia walka: a no właśnie, kogo dostanie Owens za rywala na wm-kę?

Czwarta walka: na RAW będzie walka o pretendentkę, a tymczasem 2/3 Team B.A.D atakuje na Smackdown uczestniczki walki o pretendentkę, z którymi mają feud. Wniosek? Walka będzie bez rozstrzygnięcia, i albo od razu ogłoszą triple threat na wrestlemanii, albo przeciągną to do następnego RAW, na którym z jakiegoś tam powodu (czyli i tak pewnie z powodu Team B.A.D) znowu nie dojdzie do wyłonienia zwyciężczyni, wobec czego i tak ogłoszą triple threat.

Piąta walka: ciąg dalszy aby truth i goldust zostali tag teamem.

Main Event: dobra walka, tylko czy mi się wydaje, czy heniek jeszcze nie dawno heelował, a teraz znowu jest facem?

Chris nieźle oberwał przy tym kopniaku, co zresztą albo trafi do newspacka/ albo już trafiło :D

Średnie smackdown, które miało jakieś swoje plusy

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

• Reputacja:   0

Zawsze byłem ciekaw jakie to jest doświadczenie dla zawodnika sceny niezależnej kiedy jest w ringu z kimś takim jak Big Show. Owens pewnie myślał że Ryback jest duży :D.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Jaki ten AJ Styles jest póki co nudny... Gdyby nie fakt, że to wyrobiona marka indy, to rzekłbym, że to zwykły przyjebaniec z dobrym ring skillem... A mogli wrzucić Samoa Joe prosto do MR, to byłoby mega ciekawie, ale chyba właśnie dlatego stało jak się stało. Joe trafił do NXT, bo je trochę rozrusza, a AJ... po cholerę byłby potrzebny tam taki drugi Balor? Edytowane przez 8693

Jaki ten AJ Styles jest póki co nudny... Gdyby nie fakt, że to wyrobiona marka indy, to rzekłbym, że to zwykły przyjebaniec z dobrym ring skillem... A mogli wrzucić Samoa Joe prosto do MR, to byłoby mega ciekawie, ale chyba właśnie dlatego stało jak się stało. Joe trafił do NXT, bo je trochę rozrusza, a AJ... po cholerę byłby potrzebny tam taki drugi Balor?

A co takiego wybitnego robi Samoa Joe w NXT? Jakichś wielkich highlightów z tamtego roku z jego udziałem nie ma. Takie gdybanie co by to nie było, gdyby zadebiutował w MR. Poczekamy, zobaczymy (ponoć już po WM), ale na pewno nie będzie to nic ponad Stylesa. AJ'a budują powoli, spokojnie. Jest to w pełni zrozumiałe, bo przede wszystkim WM, a poza tym jest w WWE zaledwie dwa miesiące.

Edytowane przez LAN

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Triple Threat kobiet na WM, nie ma zaskoczenia - i bardzo dobrze!

Kolejne dobre promo The New Day. Nie, nadal mnie nie nudzą.

AJ vs Kofi to coś, co chciałem zobaczyć, ale niekoniecznie teraz, kiedy Kingston ma obstawę poza ringiem. Jako face mógłby zrobić lepsze starcie. To nie znaczy, że chcę go już turnować :P

Podoba mi się, że w gazecie z info o Freebirdsach w HoF jest też takie cuś: "WWE Wrestler(s) of the year: New Day" :)

Ambrose pokonuje Owensa. Warto było robić takie zestawienie? Dean niewiele zyskuje, a Kevin...

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

A co takiego wybitnego robi Samoa Joe w NXT? Jakichś wielkich highlightów z tamtego roku z jego udziałem nie ma. Takie gdybanie co by to nie było, gdyby zadebiutował w MR. Poczekamy, zobaczymy (ponoć już po WM), ale na pewno nie będzie to nic ponad Stylesa. AJ'a budują powoli, spokojnie. Jest to w pełni zrozumiałe, bo przede wszystkim WM, a poza tym jest w WWE zaledwie dwa miesiące.

Wystarczy, że Samoa Joe ma dużą charyzmę i potrafi zrobić świetne promo i oby zdobył pas WWE WHC... Co do budowania Stylesa masz rację, ale nie o tym pisałem. Niech chociaż zrobi dobre promo.

• Reputacja:   2

Przemowa Deana Ambrose'a

Lesnar pogadał w swoim stylu i po raz kolejny pokazał, że mimo małego urazu nie boi się niczego. Fajnie, ale widzieliśmy to wielokrotnie i jeszcze obrywa się Owensowi.

Pierwsza walka - The Usos vs Sheamus & Rusev

Kolejny triumf LoN! Kolejny raz nie wywołali u mnie emocji.

Za to Dudleye uwzięli się na bliźniaków. Wygląda jakby planowali dwie teamówki na WrestleManię.

Druga walka - Dolph Ziggler vs The Miz

Powtórka z RAW tylko inny wynik. Oboje mogą znaleźć się w wieloosobowej walce jako rywale Kevina.

Truth i Goldust dalej swoje. Beka, chociaż szkoda żarcia. :lol:

Trzecia walka - Becky Lynch vs Sasha Banks

Bardzo fajne starcie. Do przewidzenia także, że troszkę walka potrwa, bo to w końcu ich ostatnie spotkanie w ringu przed PPV, przynajmniej nie wiedząc kto ostatecznie zostanie pretendentem.

Triple Threat na największej gali roku. Coś, co było również spodziewane i coś co cieszy.

Czwarta walka - AJ Styles vs Kofi Kingston

Odpoczywają od siebie przez chwilę AJ i Y2J. Jeżeli chodzi o ND to moim zdaniem dobry wybór rywala dla Stylesa, aczkolwiek ciut jednostronna ta walka.

Miałem się bardziej wsłuchać w promo Wyatta, ale nie było potrzeby, bo sam wprost powiedział do kogo się odnosi. W takim razie będzie zmiana planów, która zadowoli samego Lesnara? Nie wiem czy bym tego chciał. Ambrose jeżeli przegra to jestem pewien, że zostanie zabookowany tak, aby sprawić małe kłopoty Lesnarowi. W Brayu po prostu widzę kolejną porażkę. Pozostaje mi ufać WWE iż nie będę rozczarowany nawet jeśli to głowa rodzinki stanie na przeciwko bestii.

Piąta walka - Kevin Owens vs Dean Ambrose

Normalnie nie patrzyłbym na to aż tak krytycznie. Dean ma wygraną dla promocji, a Kevin dominował całe starcie, więc aż tak pokrzywdzony nie jest. Inna sprawa, że jego postać jest prowadzona totalnie bez sensu. Wygrywa pas na rywalu, z którym cały czas gdzieś się styka, a w międzyczasie dostaje konflikt z Showem. Szkoda strzępić ryja... .

Smack daje nam walkę Div na WM'ce. To ciesząca informacja i chyba jedyna warta uwagi tutaj.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Wystarczy, że Samoa Joe ma dużą charyzmę i potrafi zrobić świetne promo i oby zdobył pas WWE WHC... Co do budowania Stylesa masz rację, ale nie o tym pisałem. Niech chociaż zrobi dobre promo.

Tak samo jest z Owensem, a on jest już w MR. Nie powoduje jednak, że RAW z miejsca staje się mega ciekawe. I tak samo będzie prawdopodobnie z Joe. Długo będzie musiał czekać za nim zrobi pełnoprawne promo w ringu. Kevin ich nawet nie robi, a Ambrose dopiero co zaczął je robić :-). W sumie to też zależy jak będą go chcieli wprowadzić (czy ma narobić szumu, czy wejść tak spokojnie jak AJ). Natomiast Styles też ma charyzmę i nie musi tego pokazywać przez dobre proma.

Właściwie mogłabym to skomentować tak: Ambrose - jak zwykle, Owens - jak zwykle, Divy - jak zwykle i tak dalej. Jednak ok, wysilę się na coś więcej:

Przemowa Deana

Uśmiechnęłam się, tylko... obejrzałam ją rano a pisząc posta musiałam ją sobie przypomnieć, bo jedyne co mi zostało we łbie to że jak zwykle dobrze się słuchało. Cóż, szczegół. A jak tak dalej pójdzie, to faktycznie będzie musiał zawlec swoje ciało na Wrestlemanię. :lol:

The Usos vs. Sheamus i Rusev

LoN... Wywołują u mnie uśmiech politowania i nie jestem w stanie nic zrobić. Trochę się rozczarowałam gdy Dudley Boyz nie rozprawili się z nimi. Tak przy okazji.

Dolph Ziggler vs. The Miz

Odnoszę wrażenie że wejściówki trwały dłużej od tego starcia.

Becky Lynch vs. Sasha Banks

No dobra: nie ważne kto, nie ważne w jaki sposób, zmiana mistrzyni jest czymś na co czekam.

Goldentruth - trochę się już to ciągnie ale dalej uśmiech. I racja, jedzenia szkoda.

Styles vs. Kingston

W sumie ok, nie ma na co narzekać za bardzo, walkę o pasy trzeba jakoś promować, zdania o tym że powinni to zostawić na WM nie zmieniam.

Promo Wyatta: przewinęłam.

Kevin Owens vs. Dean Ambrose

Nie powiem, na plus było to pokonanie przeciwnika który miał dość znaczącą przewagę jednak... No właśnie. Z jednej strony Big Show, z drugiej Ambrose... Wygląda to trochę tak, jakby się zdecydować nie mogli co mają zafundować na WM.

EDIT: http://www.allwrestlingnews.com/wwe-news/charlotte-suffers-injury-at-wwe-live-event/ ok...

Edytowane przez AD_Ripper

96371963556eed45236468.jpg

No to jedziemy!

Przemowa Ambrose'a. Fajna, i nie wiem co tu jeszcze dopisać :D

Pierwsza walka: Ile razy to widzieliśmy? Wiele. Przewijałem, i wynik do przewidzenia.

Ziggler vs Miz - powtórka z RAW, chyba nawet jeszcze krótsza. To do czegoś prowadzi?

Hej Goldi, szkoda żarcia :lol:

Trzecia walka - Becky Lynch vs Sasha Banks - fajne, ciekawe starcie, które warto obejrzeć. Czy to zaskoczenie że na Wrestlemanii będzie triple threat? Nope!

Czwarta walka - AJ Styles vs Kofi Kingston - jak ja się jaram tym punchem Stylesa ^_^ Kilersko wygląda, a jak zawodnik dobrze je przyjmie, to wygląda miodzio

Main Event - Kevin Owens vs Dean Ambrose - to także mi się podobało. Zapomniałem kto wygrał tą walkę po przeczytaniu spoilerów (tak,czytam spoilery regularnie :D)

Ambrose nic nie zyskuje, tylko Owens jako mistrz traci, choć zaprezentował się dobrze.

Średnie Smackdown, z dobrymi punktami.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

Recaper roku 2016

• Reputacja:   1 221
  • Styl:  Ciemny

Czwarta walka - AJ Styles vs Kofi Kingston - jak ja się jaram tym punchem Stylesa ^_^ Kilersko wygląda, a jak zawodnik dobrze je przyjmie, to wygląda miodzio

Domyślam się, iż chodzi ci o ten springboard forearm. Mam dla ciebie dobrą wiadomość, bo AJ napisał na twitterze, że to będzie jego akcja kończąca i potrzebuje dla niej nazwy. Ciekawe jak to się ma do tego banowania Styles Clasha i jego używania. Niemniej jednak trzeba przyznać, iż jest to akcja efektowna i wygląda o wiele lepiej od Superman Puncha :wink:

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

Domyślam się, iż chodzi ci o ten springboard forearm. Mam dla ciebie dobrą wiadomość, bo AJ napisał na twitterze, że to będzie jego akcja kończąca i potrzebuje dla niej nazwy. Ciekawe jak to się ma do tego banowania Styles Clasha i jego używania. Niemniej jednak trzeba przyznać, iż jest to akcja efektowna i wygląda o wiele lepiej od Superman Puncha :wink:

no to jutro w czasie lekcji mam specjalne zadanie - kombinować nad nazwą nowego finishera Stylesa 8-)

Springboard Forearm by Styles > .................................................................. i dopiero tutaj jest romkowa superrąsia :D

Recaper roku 2016

• Reputacja:   1 221
  • Styl:  Ciemny

no to jutro w czasie lekcji mam specjalne zadanie - kombinować nad nazwą nowego finishera Stylesa 8-)

Już chyba nie musisz :D Na stronie WWE pojawiła się nazwa Styles Smash, więc prawdopodobnie od teraz będzie używana dla tej akcji. Cole nie będzie musiał szukać różnych określeń...

~AGAINST MODERN AMERICAN PRO-WRESTLING~

newok.jpg.66f31db45aada9882177f70c00d7c8ba.jpg

Miz TV i walka która z niego wynikła naprowadzają nas chyba na wieloosobowy IC Tittle match na WM. Może to i lepiej? Po WM będą mogli poświęcić więcej czasu na feud Owens vs Zayn, a przy takim zestawieniu walka na WM może być bardzo przyjemna (może opróćz Miza, ale ten też nie jest jakiś fatalny).

Segment Jericho był chyba najlepszy z tego Smacka, bo potem można śmiało wyłączyć.

Jeszcze niedawno US Tittle był mega wypromowany, ale najpierw Del Rio, teraz chyba jeszcze słabszy reign Kalisto i ten tytuł znowu nic nie znaczy. Już wolałbym składanie jobberów przez Kalisto niż ciągłe tag matche z Sin Carą przeciw LON w różnym zestawieniu.

Main Event zakończył ten co miał zakończyć, a najciekawsze to było chyba to, że Strowman ustał po dwóch superkickach. I oczywiście dogrywane OOOOOO!!! po US! tak jakby publika na to nie reagowała. A przecież przy całej nijakości Usosów to na to jeszcze reakcję mają.

I oczywiście dogrywane OOOOOO!!! po US! tak jakby publika na to nie reagowała. A przecież przy całej nijakości Usosów to na to jeszcze reakcję mają.

Ty dopiero teraz zauważyłeś, że reakcje do nagranych wcześniej tygodniówek są poprawiane/podkładane? Przecież tak jest ze SmackDown od początku jego istnienia.

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg