Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

@Push dla Marka Henrego jest naprawdę monstrualny. Może dzięki takiemu zajebistemu wypromowaniu, będziemy chociaż troszkę emocjonować się jego starciem z Ortonem na NoC.

@HunCara wykręca naprawdę dobrą walkę z Tysonem. Było krótko i bez botchów. Komentarz w czasie walki oczywiście nie miał nic wspólnego z akcją w ringu. Wywiad i Sin Cara przemawia! Wyszło tak słabo, a na dodatek to sapanie, które utrudniało zrozumienie słów. Mistycyzm szlag trafił. Fakt ten i słowa: "I'm the real Sin Cara!" nie pozostawiają wątpliwości, że zobaczymy chociaż jedno starcie Sin Cara vs Sin Cara.

Wychodzi nasz Mr. Buried Alive! Dostaje szansę, żeby powiedzieć chociaż kilka słów do mikrofonu. Hunico zaciągnał ( ;-) )i Bryan odklepuje po własnej akcji kończącej, wykonanej nieudolnie przez małpkę z FCW.

Walka Anglika i Irlandczyka na plus. Szykuje nam się nowy konkretny feud, co jest rzadkie na niebieskiej tygodniówce.

@dobrze, że tagi mają czas na obu tygodniówkach. Można byłoby jednak wkręcić nowe zespoły (pojawiły się takie na SuperStars). Nie narzekam na obecnych mistrzów: Kofi jest znacznie mniej irytujący, a Evan dostaje czas w ringu.

Ekscytacji brak. Jak patrzy się na takie obrazki:

http://cdn2.wrestlezone.com/images/stories/2011/September/thumbnails/nxttoledo.638x852.jpg

to można się tylko smucić :sad:

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Ekscytacji brak. Jak patrzy się na takie obrazki:

Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)

No to już ZNAK, żeby skończyć z tym "shitem"

18056192365019276624f15.jpg

Plusy:

-ME(niewiarygodne jest to,jak świetny rok ma Orton.Każda jego walka jest conajmniej przyzwoita,nie ma słabych.Najlepsza walka w TV tego tygodnia)

-Promo Cody'ego

-Część otwierającego segmentu od pojawienia się Rydera

-Kidd Vs Sin Cara plus cały segment pomeczowy(chyba ten storyline z prawdziwym i podrabianym Sin Carą jest realizowany)

-Sheamus jest świetny z tymi swoimi anegdotami i szybko stał się over jako face

-Sheamus Vs Barrett plus to jak jest pushowany Sheamus(rozwala wszystkich zupełnie jak Henry)

Minusy:

-Promo Marka Henry'ego

-Prawie same squashe

-Czemu znowu musieli wystawić na Air Boom Hindusów,a nie np.Usos(a propo,gdzie oni są?)

Inne:

-Zastanawia mnie to,do czego będzie prowadził ten storyline z Aksaną i Teddym

Plusy:

- Podoba mi się Mark Henry w roli niszczyciela, generalnie powolutku zaczynam wierzyć w jego zwycięstwo nad Ortonem. Poważnie.

- Fajna walka Sin Cary z Kiddem.

- Dobrze jest widzieć Natalyę i Beth.

- Wujek Sheamus i te jego szalone irlandzkie opowiastki - bezcenne.

- Bardzo dobra walka Wade'a z Rudym, jeden i drugi się postarał. W ogóle to co Sheamusa na latanie wzięło? Ale impressive, impressive.

- Promo Rhodesa, walka z Ortonem - miodzik.

Minusy:

- Christian proszący o jeszcze jeden mecz. Już mnie to nudzi.

- Ryder i Henry WTF.

- Khali z Mahalem. Znowu.

- Czy Kelly Kelly naprawdę musiała to wygrać? Really?

Inne:

- Zaczynam się przekonywać do Air Boom.

- O co chodzi z Aksaną i Teddym?

- Christian nosi za duże spodnie.

No, w zasadzie nie najgorsze SD! Powiedzmy, że ocena 6/10.

Wydaje mi się, że Aksana będzie chciała przejąć zarządzanie SmackDown. Nie widzę innego sensu tych segmentów.

Wkurza mnie niesamowicie to, że odkąd Beth i Natalya powiedziały, że "Mają dosyć plastikowych laleczek w WWE" ta pierwsza zaczęła się ubierać jak emerytowana dziwna pracowników tartaków. Gdzie się podział jej "barbarzyński" styl? Gdzie te spodnie i "diadem"? Czy na prawdę w WWE ktoś tak upadł na głowę, żeby robić z Beth taką sucz? (Nawet Natalya zaczęła się mocniej malować)

Przemówienie Sin Cary? Really? Really? Really! Really? Nie mógł jak prawdziwy osobnik przechodzący Heel turn zaatakować Josh-a bez słowa? Byłoby to sto razy bardziej wiarygodne niż ta bezsensowna gadka.

• Reputacja:   635
  • Urządzenie:  Windows

"I'm the real Sin Cara!" nie pozostawiają wątpliwości, że zobaczymy chociaż jedno starcie Sin Cara vs Sin Cara.

Możliwe też, że chodziło mu o to, że taki jest naprawde ;)

Wydaje mi się, że Aksana będzie chciała przejąć zarządzanie SmackDown. Nie widzę innego sensu tych segmentów.

Ni ewiem, ale ten segment wymiótł i jej tekst : "Zapowiadanie zawodników to nie jedyna dobra rzecz, którą robię ustami..." :lol: Szkoda, że potem spierdoliła to i powiedziała "...potrafie też śpiewać" :P

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Plusy:

+Call me znowu w TV niby dostał po dupie ale był

+Szynkara i jego "promo"

+Szajbus dostaje pusza

+ME

Minusy

-Khali i ten 2

-Przegrana Nataly

-Brak Pedigree na wizji, chyba ze przegapiłem

908338894e6b71b552bb7.jpg

Brak Pedigree na wizji, chyba ze przegapiłem

Spokojnie, nie przegapiłeś. Nie wiem dlaczego nie pokazują tego, tak samo było z Ryderem jakiś czas temu.

Mógłbyś chociaż napisać, że znasz to dzięki newsowi z WF.

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

CM Styles, skąd wiesz, że ma to z WF, mógł to mieć z lordsofpain, ewrestlingnews, sescoops czy prowrestling.com. Poza tym co to za różnica, zmieni to coś ?

Cm Styles, to sa po prostu linki, moglem je znalezc nawet na YT, a wrzucilem bo chcialem zeby to kazdy kto lubi Edge zobaczyl :)

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

Czas coś skrobnąć po wersji międzynarodowej...

Krótka, ale po raz kolejny fajna walka Danielsona z Hunico. Po tym mini feudzie wywnioskowałem dwie rzeczy: Po pierwsze WWE powinno zainwestować w zmianę gimmicku Daniela. Facet znakomicie odgrywa rolę brutala w ringu, a w momencie gdy miał zapuszczoną brodę po prostu wyglądał cholernie przekonująco. Move-set oparty w większości na stiffowych odmianach umiejętności z MMA + gimmick brutala z brodą myślę, że osiągnąłby sukces. Ba, nawet Cole stwierdził, że Daniel Bryan "coś dzisiaj pokazał" gdy wystrzelił w Hunico z łokciem. Rzecz druga... zwracam honor, fake Sin Cara umie trochę latać i z chęcią zobaczę walkę Sin Cara vs Sin Cara, po czym albo ex gwiazda FCW straci maskę lub odzyska gimmick Hunico. Koleś się sprawdził w rosterze, więc ja bym mu dał szansę.

Mark Henry niszczy Ortona i wszystkich jobberów ze Smacka... mocne to było. Wszystko wskazuje na to, że Randall pojedzie na PPV "Seksowną Czekoladkę" ale osobiście chciałbym żeby było inaczej. Dawno nie mieliśmy heela z jajami do kolan, a Mark jest tak bookowany. Nie zdziwię się jak Henryk ten pas w końcu zdobędzie, jeśli Orton go nie powstrzyma to nie powstrzyma go nikt, Mark nadal niszczy i wtedy ratunkiem może okazać się... powrót Takera. Jestem przeciwny ich walce na WM, ale na innym PPV, jak najbardziej.

Ted dostaje walkę o pas... i mam nadzieję, że szansę na lepsze jutro. Dajcie mu gimmick, bo obecnie jest szaraczkiem jak chociażby Młody Perfect na RAW. Gimmick syna milionera mogli bardzo fajnie wykorzystać i poprowadzić, a zjebali to po całości. Teraz niech kombinują.

Cody dał dość dobre promo... jednak nie wiem czemu, jest strasznie sztuczny obecnie na majku, syndrom Mr. Andersona z TNA?

O reszcie napiszę po obejrzeniu pełnej wersji... ;)

Po oglądnięciu wersji 45-minutowej...

Bardzo mi się podobał początkowy segment z udziałem Edge'a i Rhodesa. Cody pokazał, że gadać umie a razem z Edgem wyszedł im świetny segment. Potem atak Teda i zapewne na NoC odbędzie się ich walka (szkoda tylko, że nie zapowiedzieli tej walki wcześniej).

Walka Bryana z Carą była dośc dobra i po walce dostaliśmy spotkanie dwóch Sin Carów. Fajna wymiana tauntów i na Vengeance zapewne zawalczą ze sobą. Jestem tylko ciekaw czy to będzie milczący feud czy nie.

Następnie walka tag-teamowa, w której brali idział sami nie-amerykanie. Średnio mi sie podobała ta walka. Gabriel odlicza przeciwnika, czy to oznacza pójście w górę dla niego ? Nie miałbym nic przeciwko.

Truth i Miz zajebiście rapowali. Bardzo mi się to podobało. Więcej takich przeróbek :D

Na koniec Cutting Edge z Henrym i Ortonem. Sam w sobie nie był za ciekawy, bardziej ciekawa była akcja po CE i niszczenie jobberów ze Smacka przez Henry'ego.

Wygląda na to, że Orton obroni pas na NoC, jednak nadal mam nadzieję, że Mark wygra po raz pierwszy ten tytuł.

Są dwie rzeczy warte odnotowania. Pierwsza - feud Sin Cara vs Sin Cara staje się faktem. Druga - w końcu prowadzą program Ortona z Henrym tak jak powinni... aż szkoda, że na dwa dni przed PPV.

Mark rozwalający chyba wszystkich jobberów Smacka oraz wykonujący dwa WSS na Ortonie był naprawdę imponujący. I o ile jego "Hall of Pain" też mogło się wcześniej podobać, to jednak w decydujących momentach ten niby "heel z jajami" zwiewał przecież przed licznymi konfrontacjami z innymi zawodnikami. Teraz, któryś raz z rzędu, po prostu rozwalił mistrza (pozdro dla haterów Ortona i argumentacji "pierdolony terminator i push killer!" :wink: ) oraz jobberów zgromadzonych wokół. Wszędzie naokoło ciała "nieprzytomnych" wrestlerów i wściekły Marek w ringu - no musiało się to, kurwa, podobać.

Problem tylko w tym, że na NoC szanse Henry'ego automatycznie bardzo maleją (a i tak już przecież z dość nikłych). Zasada "kto wygrywa na tygodniówkach - przegrywa na PPV" może się akurat tutaj sprawdzić. I co prawda różnie to z nią bywa, a ostatnio wyjątków od tej reguły było dość dużo... ale w tym wypadku wydaje mi się ona być w tej chwili nad wyraz trafna. Jasne, gdyby Henry zniszczył Randala tylko na tej tygodniówce nawet bym o tym pewno nie wspomniał, ale on go - od takiego "praktycznego" rozpoczęcia feudu (czyli po rozwiązaniu, w końcu, sprawy z CC po Steel Cage Matchu) - zostawiał go co rusz nieprzytomnego na środku ringu chyba co każde kolejne RAW i SD.

Druga sprawa niwelująca szanse Marka prawie że do zera? WWE to nie TNA. Orton trzyma pas przez jeno jeden miesiąc jak na razie, chciałem przypomnieć. Co prawda zawsze są jakieś wyjątki od różnych reguł... ale naprawdę wątpię, czy w tym wypadku taką uświadczymy.

Trzeba spojrzeć jednak na to również z drugiej strony. Randy najprawdopodobniej obroni tytuł na NoC - to ta zła strona medalu. Jednak po tym co ujrzałem na dzisiejszym Smacku wręcz niemożliwym wydaje mi się czyste pojechanie Henry'ego i 'od tak' jego spadek w hierarchii. Co prawda Orton to Orton, jemu wystarczy jedno RKO z dupy, ale naprawdę wątpię, by ono w do końca "czysty" sposób załatwiło sprawę. Jestem niemal przekonany, że ktoś odwróci uwagę WSM, a tutaj naturalnie na usta cisną się Big Show i Kane (jakie mamy PPV po NoC? Vengeance? Ah tak...).

Jak to się dalej potoczy? Zobaczymy, nie jestem żadną wróżką. Liczę tylko, standardowo już, że zostanę po prostu zaskoczony i nie ujrzymy takiego rozwiązania (które jest dość prawdopodobne niestety) jak wyżej.

A co do wywołanego przeze mnie wcześniej feudu Sin Cary z Sin Carą... nie da się na razie nic konkretnego napisać. Wszystko idzie tak jak się tego chyba spodziewaliśmy, pytanie tylko, jak zostanie zakończone. Mistico pewnie zostanie w federacji (i dobrze, bo mimo, że botchuje co rusz - jest zajebistym lotnikiem, zdecydowanie o wiele lepszym od Hunico). Tylko co z jego oponentem właśnie? Zdemaskowanie i, po zakończeniu programu, inny gimmick? Wydaje się to być dość niezłe rozwiązanie, biorąc pod uwagę pojawiające się plotki o przywróceniu dywizji cruiserów.

Powrót Edge'a? Łeee... jasne, jest dobry, uświetnił SmackDown! swoimi mic skillsami i w ogóle, ale chłopie, daj się nam za Tobą zatęsknić! HBK pojawia się raz na ruski rok i właśnie dlatego, gdy gra jego muzyka na hali, jest to jakieś wydarzenie. Przecież coś, co w zamyśle ma być "specjalne"... no cóż, powtarzane zbyt wiele razy, automatycznie staje się rutyną.

Podsumowując... jedno z lepszych gal SD! ostatnimi czasy, muszę przyznać (pomijając "SuperSmacka" z gwiazdami RAW). Na pewno lepsze (i tu, mam nadzieję, nie wywołam żadnej wojenki) od ostatniego 'Impactu Wrestling', który oglądałem wcześniej, i który mnie dość skutecznie wynudził. Nie ma szału, ale mnie się bardzo przyjemnie niebieskich w tym tygodniu oglądało.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg