Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   45
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Co za problem jakaś skurywsyńska akcja Barretta i zwycięstwo jego przy tym kilku miesięczny ich feud o ten pas

Duży problem. Barret byłby obecnie z pasem tak wiarygodny (szczególnie po tych 3 minutowych wpierdolach od main eventerów i przegranym feudzie z Jacksonem) jak program wyborczy PO.

Naseem Achmedov, to co napisałeś doskonale odzwierciedla biedę która panuje obecnie u 'niebieskich'. No bo kogo poza wspomnianym Sheamusem, Christianem i promowanym ostatnio Henrym upchnąć w main evencie ? No właśnie. WWE powinno bezzwłocznie podrzucić na SD jakichś upper midcarderów (Truth to dobry przykład, Miz nieco mniej) i rozpocząć promocję midcardu. Innym rozwiązaniem (całkiem możliwym w związku z planami) są feudy interbrandowe, które tak na dobrą sprawę są kopalnią możliwości.

to moglibyśmy mieć sytuację podobną do CM vs. Punk, gdzie przepushowany Orton męczy Christiana 17 lat zabiegającego o mistrzostwo.

Hę ? :D

Ironiczne stwierdzenie: "gimnazjalna śmietanka" jest "stwierdzeniem faktu" :grin:

Dobry jesteś, do polityki się nadajesz :twisted:

Baa! Powiedziałbym nawet, że samo stwierdzenie 'śmietanka' ma wydźwięk pozytywny i chciałem ich w ten sposób po prostu uhonorować. :twisted:

• Reputacja:   0

Cytat:

to moglibyśmy mieć sytuację podobną do CM vs. Punk, gdzie przepushowany Orton męczy Christiana 17 lat zabiegającego o mistrzostwo.

Hę ? :D

Oj skrót myślowy - Chodziło mi o sytuację, gdzie jest face vs. face, a Christian zdobywa sympatię publiki przez przeciwstawienie się przepushowanemu Ortonowi w honorowym stylu. CC walczy do upadłego, aż wreszcie wygrywa CZYSTO pas. Wtedy gwarantuję, że Orton znalazłby się w sytuacji podobnej do Ceny.

Ironiczne stwierdzenie: "gimnazjalna śmietanka" jest "stwierdzeniem faktu" :grin:

Dobry jesteś, do polityki się nadajesz :twisted:

Baa! Powiedziałbym nawet, że samo stwierdzenie 'śmietanka' ma wydźwięk pozytywny i chciałem ich w ten sposób po prostu uhonorować. :twisted:

Ty dobry kiciarz jesteś :grin: I like it!

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Piona dla LK za te słowa bo to co ostatnio dzieje się na forum u nas przekracza zdrowy rozsądek każdego. Jak czytam ciągle jaki to Orton jest zły, jakie to ma słabe skillsy i w ogóle. Chociaż nie, to jeszcze byłoby do przełknięcia - jednak jak widzę ten nieustanny jad i posty osób, które podobno na widok Randala dostają nagłego ataku agresji i skoku ciśnienia to nie pozostaje mi nic innego jak tylko pochylić się w milczeniu. Serio, jeżeli jakaś osoba, wykonując swoją pracę, wywołuje u Ciebie takie emocje to polecam od razu zamurować się z w klozecie bo chyba coś tutaj jest nie tak. Orton jest jaki jest, obecnie może i jest przepushowany - okej, zmieniono mu gimmick z jednego z najlepszych w WWE na jakąś popierdołkę - okej ale naprawdę nie musicie tego przypominać w każdym poście przy napadzie nerwów. Sytuacja nie jest tego warta ani to też nie pomaga w jakiejkolwiek dyskusji.

Teraz pora na kolejną Mode-Jak to ludzie nie doceniają Ortona i go hejtują? :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Teraz pora na kolejną Mode-Jak to ludzie nie doceniają Ortona i go hejtują? :D

Ty nic nie rozumiesz. czy zawsze trzeba przechodzić ze skrajności w skrajność? Tu chodzi tylko o to ciągłe przesadzanie, bo czytając posty można niekiedy wywnioskować, że ludzie na widok Ortona wyrzucają kompa przez okno, a na widok Punka spuszczają się na miejscu.

Chodzi o zachowanie trochę rozsądku, a nie takie przesadne emocjonowanie się tym wszystkim.

okej ale naprawdę nie musicie tego przypominać w każdym poście przy napadzie nerwów

Chodzi o zachowanie trochę rozsądku, a nie takie przesadne emocjonowanie się tym wszystkim.

A kto tu się denerwuje czy emocjonuje? Normalnie se ludzie gadają, to wszyscy zaraz smucą, że już starczy, że Żmijka nie jest taka zła itp. Dyskusja to dyskusja. A że na Smacku wszystko kręci się wokół RKO to na jego temat jest dużo i tyle...

DRINK UNTIL YOU SINK!

To co ludzie gadaja to nie jest 100% normalne, np niektorzy podczas opisywania SD zaczynaja od, "ale ja tego Ortona nie lubie, ale Orton jest beznadziejny". To juz jest chyba skrajnosc zeby mu tylko pocisnac, gdy Orton zrobi dobra walke, to dowiadujemy sie ze on nic nie zrobil tylko jego partner. Walki Ortona dzielimy na beznadziejne i te dobre, w ktorych Orton tylko stal, a jego przeciwnik byl zajebisty :twisted:

Fakt wokol Ortona dzieje sie duzo, ale wy nie piszecie duzo o tym czego "dokonal" na SD, lecz o tym jaki jest beznadziejny :)

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

No to masz Legend Killler swoją śmietankę w wieku gimnazjalnym :twisted:

Wszyscy kochają Żmijkę...

DRINK UNTIL YOU SINK!

Ciebie powinno boleć to, że ta "śmietanka" ma rację...

A kto tu się denerwuje czy emocjonuje?

Nie wiem jakie forum przeglądasz ale była tutaj sama postów osób, które pisały, że na widok Ortona dostają napadu agresji i irytacji.

Za pewne chodzilo Ci o mnie. Lubie Ortona odkad zaczalem ogladac WWE. Nawet gdy myslalem ze wrestling jest 100% prawdziwy to lubilem tego Ortona - chuja kopiacego w glowy. Nie bd tego zmienial tylko dlatego, ze kilka osob powiedzialo, jaki to Randy jest chujowy i reszta ich poparla. Czepiales sie LK, czy mysli, ze jest lepszy bo jest starszy, teraz sam czepiasz sie gimnazjalistow, bo akurat ja lubie Ortona, a mam 16lat...

Best in The World

Dobra, widzę że o Randallu trzeba pisać dobrze albo wcale. Jako, że hejterów hejtowania Ortona jest 4 rzy więcej niż jego antyfanów, TO Teraz wybieram opcje nr 2.

Do xero mam tylko pytanie : w jaki sposób stwierdzasz że ktoś ma napady agresji i irytacji na forum? Hakujesz się do kamerek, czy jak??

DRINK UNTIL YOU SINK!

Dobra, widzę że o Randallu trzeba pisać dobrze albo wcale. Jako, że hejterów hejtowania Ortona jest 4 rzy więcej niż jego antyfanów, TO Teraz wybieram opcje nr 2.

Po prostu jego antyfani nie mają potrzeby pisania o tym cały czas. Sam wspomniałem o tym, że hasło "WHC - Randy Orton" wzbudza we mnie agresję, lecz niestety nie spodziewałem się, że ktoś, rzekomo inteligentny, weźmie to do siebie na poważnie. Tak, widząc Ortona biję głową w ścianę, krzyczę, płaczę w poduszkę i wyrywam włosy z głowy :lol:

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

a że wielu jara się Punkiem jest normalne, skoro facet powiedział to, co sami chcielibyśmy Vincentowi powiedzieć.

Ale Sebu, oczywiście zdajesz sobie sprawę, że CM wygarnął to wszystko Vince'owi, bo dostał od McMahona zielone światło w tym temacie, a nie dlatego, że jest z niego taki kozacki rewolucjonista i koleś mający w dupie wszelaką władzę w WWE? :D

jestem pewny, ze podczas dominacji The Rocka i SCSA tez byli hejterzy, ktorych wkurzalo ze oni caly czas wygrywaja.

Bez przesady z tym "ciągłym wygrywaniem". Rock całkiem ładnie wypromował chociażby Mankinda (jobując mu z pasa) i Triple H'a, a Austin potrafił ładnie promować chociażby Huntera, czy Kurta Angle podkładając się im. Fakt - oni byli uber-maineventerami, ale jak trzeba było, to jobowali jak wszyscy.

Naseem Achmedov napisał/a:

A kto tu się denerwuje czy emocjonuje?

Nie wiem jakie forum przeglądasz ale była tutaj sama postów osób, które pisały, że na widok Ortona dostają napadu agresji i irytacji.

Dokładnie. Przecież doszło już do tego, że leciały teksty, że ktoś przez Ortona przestaje oglądać SD :roll: albo, że Vince powinien w ogóle Randolfa wyjebać z Federacji :roll:

Dla mnie sprawa jest prosta - nie ma co się spuszczać ani szarpać nerwów. Z Ortonem jest jak z Januszem - Vince widzi w nich przyszłość Fedu i promuje oraz będzie promował. Należy się z tym pogodzić, albo przestać faktycznie oglądać WWE, bo ten fakt się nie zmieni. Tak, Randy tak jak Jasiek mogą wkurwiać swoimi przepushowanymi postaciami, ale to nie jest tak, że jeden i drugi siedzi pod biurkiem Vince'a, robiąc mu pałkę żeby dostać push. McMahon ma pewną wizję, w której Ci 2 wrestlerzy, to Terminatorzy, będący o półkę wyżej niż pozostali zawodnicy i szczerze mówiąc, nie widzę tego, że Jasiek czy Randy mają tu możliwość (lub też chęć. Byliby chyba kretynami) odmowy. To tak jak w normalnej pracy. Przychodzi Dyro, mianuje Cię Kierownikiem i albo się zgadzasz, robiąc dalszą karierę i trzepiąc kasę, albo odmawiasz i masz glebę za psie pieniądze.

Można nie lubić Ortona czy Jaśka, ale należy zaakceptować fakt, że oni już zawsze będą przepushowani - a co za tym idzie, nie ma sensu się aż tak nad tym wytrząsać, bo to czysta donkiszoteria. Ludzie tu piszą czasami takie brednie jakby faktycznie Orton łaził ciągle do McMahona i np. mówił mu: "weź Vinnie zajobuj mi Christiana, bo chcę mieć znowu pas", a McMahon na to: "Randy, stary druhu! Mówisz - masz!" :twisted: Tak Orton jak i Cena są tylko kolejnymi figurami na szachownicy Vince'a i jeżeli macie mieć do kogoś pretensje, to należałoby wylewać właśnie pomyje na szefa, bo Cena i Orton robią tylko swoje, a że nie protestują zbyt głośno na zbyt duży push, jaki otrzymują? Któż z Was by protestował?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mi by wystarczylo, gdyby to troche bylo obiektywne, bo nie zawsze takie jest. I tak jak Xero mowi agresja i wyrzucanie monitorow przez okno, to jest po prostu smieszne :lol: - Do Naseem Achedow

Best in The World