Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shimmer Diary

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1 Maja 2010

Siedziałem spokojnie na fotelu w swoim małym mieszkaniu. Rozmyślałem o swojej przyszłości... Jakieś dwa dni temu złożyłem podanie o pracę jako booker w federacji Shimmer Women Athletes. Jestem mało znany w branży wrestlingu, ale zawsze trzeba próbować. Znudzony i nie mają co robić pochwyciłem laptopa. Włączyłem gry... Przez najbliższe dwanaście minut układałem pasjanse. Chciałem już odłożyć laptopa, lecz jeszcze sprawdziłem pocztę... Moje oczy zapłonęły, a na twarzy pojawił się mały uśmiech. Zostałem przyjęty! Zaczynam od dziś. Mam wolną rękę do zwalniania oraz zatrudniania zawodników. Na sam koniec pojawiła się wzmianka o tym, że mam u zarządu poparcie oraz, ze życzą mi powodzenia.

http://img97.yfrog.com/img97/6924/shimmergoodluck.png

Szybko udałem się do biura Shmmer. Zapytałem sekretarkę, gdzie mogę znaleść właściciela federacji. Jak najszybciej udałem się do niego.

EVD: Witam... Mam kilka pomysłów, co do...

Shimmer Office:: Spokojnie... Rób co chcesz! Nie pytaj się o zgodę tylko rób. Ja muszę na jakiś czas wyjechać. Ale na pewno wrócę na najbliższe show... Napisz mi kiedy będzie... Polecam 15 maja... To ja spadam. Tylko nie zwalniaj mi całego rosteru! I uważaj na sprawy finansowe. No... Z Bogiem!

Spokojnym krokiem wyszedłem z pomieszczenia. Ogarneło mnie zdziwienie gdy naprzeciw były drzwi podpisane moim nazwiskiem. Zadowolony wszedłem tam. Otworzyłem służbowego laptopa i otworzyłem stronę internetową Shimmer. Popatrzyłem na roster...

EVD: Echh... Oglądając poprzedie gale te zawodniczki mnie nie zachwyciły... Nie są za bardzo znane... A więc... Telefonicznie skonsultowałem się z oto tymi osobami:

Amber Gertner

Joey Eastman

Mademoiselle Rachelle

Melanie Cruise

Tenille

Kacey Diamond

Valerie Malone

Laura Mattano

Jessica James

Leva Bates

PJ Tyler

Anie Social

Poinformowałem ich, że już nie pracują dla Shimmer Women Athletes oraz, że życzę im powodzenia w dalszej karierze. Postanowiłem, że zacznę szukać sponsorów. Wysłałem zapytania do:

Yahoo

Auto Zone

Game Stop

Castrol GTX

Już po pięciu minutach odpowiedzieli, że są zainteresowani i chętnie podpiszą umowę.

Weszła do mojego pokoju pewna kobieta.

Sophie: WItaj. Jestem twoją osobistą asystentką. Mam nadzieję, że będzie nam się razem dobrze pracowało... Sophie... - podała rękę.

EVD: Eric... - uścisnąłem lekko dłoń. Masz może jakieś propozycje?

Sophie: Jak narazie nic... Jutro ewentualnie podam jakieś pomysły... A... Musimy zatrudnić Main Eventerkę. Do zobaczenia!

Zdziwiony zachowaniem Sophie wziąłem się do pracy. Zacząłem robić jakieś wykresy, tabele, wypisywać propozycje na kartce. Na sam koniec wpdało mi na myś, aby zatrudnić ODB. Mając stare kontakty udało mi się zdobyć do niej telefon. Czym prędzej zadzwoniłem. Szybko się dogadaliśmy... I ODB została zatrudniona. Umieściłem tę informację na stronie Shimmer. Gdy już miałem wychodzić nagle wparowały Daffney i Nikki Roxx. Podziękowały za zatrudnienie ODB. Zadowolony z pierwszego dnia pracy wróciłem do domu.

2 maja 2010

Z samego rana udajłem się do pracy. Rozwiązałem nieaktywne Tag Teamy. Obecnie wygląda to tak:

Mając stare znajomości zatrudniłem odpowiedni staff. Robiąc sobię króką przerwę poszedłem do gabinetu Sophie.

EVD: Cześć! I co zastanowiłaś się nad propozycjami.

Sophie: Tylko jedno wpadło na myśl... Kontrakt z TV...

EVD: Hmm... Obecnie nam się raczej nie opłaca... Musimy zrobić badania zysku i strat... I takie tam...

Sophie: Ups... Bo ja... Podałam się na Ciebie i zaproponowałem kontrakt z RDS TV...

EVD: Co?! Bez mojej wiedzy! Toż to...! Ehhh.. No nie ważne. Coś jeszcze?

Sophie: Nie... I przepraszam...

Zdenerowany wyszedłem. Jak to możliwe! Jak asystentka może robić coś co szef powinien zrobić! Wróciłem do pokoju... I zastałem tam Daizee Haze.

EVD: Witaj...

Daziee: Powiem wprost. Odchodzę... Chcę się wysunąć na dalekie wody...

:EVD: Rozumiem... Powodzenia...

Zdenerwowany stratą zawodniczki trzasnąłem głową o blat biurka. Nagle wstałem i krzyknąłem... "Czas na ewolucję! Tak! 18 Maja, urodziny mojego brata, pierwsza gala shimmer pod wodzą bookera Erica!" Heh... Zadowolony ustaliłem miejsce gali i natychmiast zarezerwowałem na wykrzyniętą datę...

3 maja 2010

Dzisiaj zostałem w domu. Przeglądając strony internetowe dowiedziałem się, że z WWE zostałey zwolonione: Bella Twins, Eve Torres, Serena Deep oraz inni wrestlerzy. Wykorzystałem to i zatrudniłem wcześniej wymienione wrestlerki. Wziąłem się za pisanie karty do Time for Evolution. Idealnie zaplanowałem Main Event: Amazing Kong vs. Cheerleader Melissa w Hardcore Matchu! Oraz Pre Show 10 Women Battle Royal! Pod koniec dnia udało mi się nakłonić Sarah Stock i Ayako Hamade do podpisania kontraktu!

4 maja 2010

---

5 maja 2010

Wchodząc do biura doszły mnie wieści o kontuzji Porti Perez! Strasznie się wkutwiłem, ponieważ miałem już przygotowany ciekawy segment z Canadian Ninjas... I co z pasami TT?! Portia ma mieć przerwę przez 7 miesięcy! Ech... Musiałem je zrobić wolnymi. Do karty gali dodałem walkę Ayako Hamada vs. Sarah Stock Singles Match oraz zaplanowałem segment z heel turnem Pink Ladies.

6 maja 2010

Tego dnia zostałem w domu z powodu bólu głowy. Ból nie dał mi pracować. A jednak do karty dodałem ostatnie walki: MsChif vs. Rain Non-Title Normal Match, Ashley Lane vs. Daffney Normal match i LuFisto vs. Sara Del Rey vs. Nikki Roxx w stypualcji Hardocre.

7 maja/13 maja 2010

---

14 maja 2010

Tego dnia odbyłem rozmowę z pracownikami federacji.

EVD: WItajcie! Jutro odbędzie się pierwsza gala pod moim kierownictwem. Nie będę mówił, że macie robić swoje, dobrze się bawić i niczym się nie przejmować. Wierzę w was. To się liczy. Mam nadzieję, że nic wam się nie stanie. Róbcie na tyle ile was stać.

Sophie: Dla waszego bezpieczeństwa dziś już nie trenujcie... I uwaga... Podczas tej gali będą obecni przedstawiciele RDS Tv...

EVD: Ehh... Dobra! Do domów! Niech zostaną tylko: MsChif, Rain, Daffney, Ashley Lane, Cheerleader Mellisa i Amazing Kong.

Daffney: O co chodzi?

EVD: Na kilku następnych galach będziecie prowadzić feudy... MsChif vs. Rain, Daffney vs. Ashley, Melissa vs. Kong...

Wszystko im po kolei wytłumaczyłem i przekazałem wstępny scenariusz storyline'u...

15 maja 2010 - Time for Evolution

Tego dnia nie zamierzałem spotkać się z nikim. Zająłem odpowiednie miejsce i przyglądałem się gali.

Time for Evolution

http://img517.yfrog.com/img517/6710/recaptimeforevolution.png

1. Miała być to zwykła pokazówka... I taka była. W tej walce uczestniczyły kolejno wchodzące:

1. Nicole Matthews

2. Ariel

3. Wesna Busic

4. Cat Power

5. Serena Deep

6. Alison Danger

7. Rachel Summerlyn

8. Mercedes Martinez

9. Jenifer Blake

10. Ashley Lane

Jako ostatnie zostały Ashley Lane i Jenifer Blake. Po zaciętej walce wygrała Ashley Lane. Czas: 14 min

2. Segment pokazujący Pink Ladies atakujące Bella Twins. McKay i Madison są w trakcie heel turnu. Czas: 2 min

3. Wywiad z Lacey i Int'l Home Wrecking Crew. Managerka mówi, że jej zawodniczki nie boją się nikogo i każdemu dadzą radę. Cały czas ich w heelowski sposób dowartościowuje, a one tylko przytakują. Czas: 4 min

4. Z początku dobra walka. Jednak obie nie wytrzymały nacisku i w tym samym czasie użyły krzeseł. Następnie przerodziło się w brawl. Walka zakończyła się remisem, a z po walkowego brawlu zwycięsko wyszła Rain nokautując z kastetu swą rywalkę. Czas: 10 min

5. Ciekawy power wrestling. Z początku przeważała Sara, lecz Nikki Roxx wyszła zwycięsko odliczając do trzech LuFisto, gdy Sara wstała za ringiem. Czas: 13 min

6. Podczas gdy Nikki cieszyła się z zwycięstwa w swojej szatni, nagle przybiegła do niej ODB atakując ją clotheslinem, a następnie wykonując kilka Knee Dropów. Zadowolona, debiutująca ODB odeszła. Czas: 3 min

7. Daffney po szybkiej walkce pokonała Ashley Lane. Po meczu Daffney bie przestała atakować rywalkę. Wykonywała na niej kolejno akcje z narożnika: Elbow Drop, Leg Drop, Splash. Następnie ugryzła ją w rękę i zadowolona odeszła. Czas: 6 min

8. Widownia po tej walce była zadowolona. Emocjonujący pojedynek w stylu HF. Ayako po wykonaniu Hamada Driver odliczyła rywalkę. Po walce zawodniczki podały sobie ręce i odeszły razem. Czas: 10 min

9. Main Event: Okrzyknięty najlepszą walką wieczoru. Kilka przełamań finisherów, akcje wykonywane na stoły... (stypulacja hardcore). Zwyciężyła Melissa, ale po pojedynku podeszła do niej Kong proponując podanie sobie rąk. Cheerleader Melissa podała rękę, jednak Kong wykonała Implant Buster. Odeszła przy ledwo przytomnej rywalce. Czas: 18 min

http://zapodaj.net/images/017292496779.bmp

Po gali podszedł do mnie właściciel i pogratulował solidnej roboty. Zadowolony nie myśląc już o niczym wróciłem do domu i poszedłem spać.

Obecny Roster:

http://img121.yfrog.com/img121/1457/rostershimmer.png

Obecne mistrzynie:

http://fast1.onesite.com/fans.wwe.com/user/bigthingspoppinlittlethingsstoppin/ring_of_honor_shimmer_championship.jpg

Shimmer Champion: MsChif

http://www.lethalwow.com/wrestlingnews/wp-content/uploads/2008/08/shimmer-tag-team-belts.jpg

Shimmer Tag Team Champions: Vacant

Feudy

http://zapodaj.net/images/26a58a69dd87.bmp

Inne info z tego miesiąca:

Zatrudnione zostały: Lilian Garcia, Eve Torres

Został dodany nowy pas: Shimmer Battle Championship

Zmianna gimmicku ODB na Street Fighter.

Kontuzje: Nevaeh - 6 miesięcy, R. Summerlyn - 7 miesięcy

W następnym miesiącu:

- Czy RDS TV zaproponuje kontrakt?

- Czy ktoś jeszcze straci parcę, a czy ją ktoś zdobędzie?

- Co będzie z pasem TT?

- Kontynuacja feudów...

- 7 Top Athletes - top lista

To wszystko już niedługo...

To tylko moje zdanie...

10610092174bee7d4d51677.png

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Warol

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1 czerwca 2010

Siedzę w swym miłym i przytulnym biurze. Wykonuję papierkową robotę. Nagle ktoś zapukał...

EVD: Proszę!

Do gabinetu weszła Sophie.

Sophie: Oto jakiś list dla pana..

EVD: O... Dzię...

Na kopercie widniało logo RDS TV... Przełknąłem ślinę. Wiedziałem, że show w TV to będzie dla Shimmer rzeźnią finansową... Otworzyłem...

Do: Shimmer Women Athletes  Od: RDS TV
Oznajmiam z wielką przyjemnością, że doszliśmy do porozumienia. Shimmer TV w każdą środę, w Prime Time. Mam nadzieję, że show będą osiągały wysokie ratingi...

Uderzyłem głową o blad stołu...

EVD: No to fajnie...

Sophie: Jest pewna sztuczka, ale...

EVD: Proszę... Już nic nie mów... Albo nie... Jaki dzień dzisiaj mamy?

Sophie: Wtorek...

EVD: Kur**!!! Natychmiastowo zadzwoń po następujące osoby:

Lilian Garcia

Alison Danger

Mercedes Martinez

Eve Torres

Brie Bella

Nikki Bella

Nicole Matthews

Ashley Lane

Ayako Hamada

Sarah Stock

Rain

MsChif

Sara Del Rey

Cheerleader Melissa

ODB

Nikki Roxx

Amazing Kong

Lexie Fyfe

Malia Hosaka

EVD: Niech jak najszybciej przyjadą do centrum nagrań... Tam gdzie zawsze. Potem zrób sama proste plakaty, wydrukuj i daj komuś 10$, żeby je w okolicy porozwieszał. Dodaj na stronę info o Shimmer TV i o dzisiejszym tapingu... Jest 7:00... Gala zaczyna się o 18:00... Mamy jedenaście godzin... Jazda!

Zdenerwowany zaglądałem do swoich notatek próbując ułożyć kartę dzisiejszej gali. Nagle ktoś zapukał... A następnie wszedł... Był to mój szef...

Szef: Hmmm... Słyszałem o wszystkim... Nie martw się! Damy radę! Musimy... W ramach motywacji, nie podnosę Ci pensji, ale coś Ci dam...

Zza pleców wyjął pas...

Szef: Czekałem od kilku miesięcy, aby go uaktywnić... Teraz jest chyba odpowiedni moment...

Umilkłem... Wziąłem pas. Z tego co widzę nazywał się Shimmer Battle Championship... Szef wyszedł...

EVD: No to pięknie... Hmmm... Jedyne wyjście... Turnieje!

W około kwadrans rozpisałem dwie drabinki turniejowe. Jedno Tag Teamów, drugie do Battle Championship. Umieściłem je na stronie internetowej. Wygląda to tak:

Tournament for TT Championship:

Bella Twins vs. The Exp

Pink Ladies vs. Suicide Blondes

Tournament for Battle Championship:

1. M. Martinez vs. A. Danger

2. Ashley Lane vs. Nicole Matthews

3. Ayako Hamada vs. Sarah Stock

4. Cheerleader Melissa vs. Sara Del Rey

Półfinał: 1 vs. 2 ; 3 vs. 4

W następnych godzinach sam próbowałem jakoś rozreklamować dzisiejsze show. Poźniej schodziły się już wrestlerki. Gdy wszystkie się zebrały wszystko im wyjąśniłem. Podałem im skrypty dzisiejszego show. Życzyłem im powodzenia. Ku moiemu zdziwieniu na sali schodzili się ludzie. Nie była to powalająca ilość, ale zawsze coś...

Shimmer TV #001

0. Wykaz turnieju

Po skończeniu tymczasowego intra, wygłosiłęm przemowę i pokazałem wykaz turnieju...

1. Lilian Garcia - Arriving

Video pokazujące przyjazd limuzyną... Nieoczekiwanie wysiada z niej Lilian Garcia! Publiczność cheerowała! Uśmiechnięta Lilian kierowała się wprost do... Małego pokoiku. Po drodze chętnie witała się z pracownikami federacji. Najprawdopodobniej jeszcze dziś pwoie kilka słów widzom...

2. Alison Danger vs. Mercedes Martinez - 1/4 Battle Championship Tournament

Zawodniczki podały sobię rękę przed rozpoczęciem pojedynku. Na początku przewagę miała Alison. Nie dawała swej przeciwniczce wstać. Ciągle wykonywałe jakieś akcje typu: Knee Drop, Leg Drop, jakieś submissiony... Podczas wykonywania headlocka, Mercedes uwolniła się i natychmiast zaczeła atakować rywalkę. Potem walka wyrównała się. Wrestlerki szły cios, za cios. Gdy Mercedes chciała to zakończyć, skacząć z trzeciej liny, Alison wykorzystała to i unikneła ataku i szybko wykonała Shimmering Warlock. Odliczyła przeciwniczkę do trzech i to ona przechodzi do półfinału. Po walce pomogła wstać Martinez i razem opuściły ring.

3. Interview on the ring - Eve Torres & Bella Twins

Eve: Witajcie! Jest to mój debiut w tej przecudownej federacji. Ale nie o tym jednak chce mówić. O nie... Chcę mówić o moich przyjaciółkach... Bella Twins! Dziś zmierzą się z The Exprience... Brzydkimi, grubymi babami... Feee... Ja wierzę, że nasze kochane bliźniaczki wygrają! Prawda? A nawet wygrają cały turniej! ...

Eve schodzi z ringu, ale stoi przy nim... Zaraz zacznie się walka...

4. Bella Twins vs. The Exprience - 1/2 TT Championship Tournament

Na ring dochodzą Malia Hosaka i Lexie Fyfe. Jako pierwsze na ring weszły: Malia i Brie... Malia była z wkurzoną miną wpatrzona w Eve... Chyba miała jej za złe za te grube baby... A Brie to wykorzystała! Szybko kopneła ją w brzuch, a następnie wykonała Diving Facebuster! Po walce! Brie, Nikki i Eve świętują poza ringiem przybijajac z kibicami piątki...

5. Ashley Lane vs. Nicole Matthews - 1/4 Battle Championship Tournament

Nicole walczy sama... Kontuzja jej TT partnerki Porti Perez, spowodowała zrobienie pasów "wolnymi" i aktualnie odbywa się turniej. Przez całą walkę dominowała Ashley. Po wykonaniu Missile Dropkicka, a następnie Implant Bulldoga odliczyła rywalkę do trzech. Szybki, jednowidowiskowy pojedynek. Ashley Lane zmierzy się w półfianle wraz z Alison Danger.

6. Video Promo - Lilian Garcia

Pokazane jest multimedialne promo dotyczące osoby jaką jest Lilian Garcia.

7. Ayako Hamada vs. Sarah Stock - 1/4 Battle Championship Tournament

Walka była naprawdę ciekawa. Każda z wrestlerek pokazała się z najlepszej strony. Wiele akcji z 3 liny urozmaiciły pojedynek. Typowa walka H-F'owa... Kilka submissionów oraz ich przełamań. W końcówce walki przeważała Sarah. Wykonała Leg Drop... Weszła na trzecią linę i wykonała Frog Splash. Potem klaskała wręce, aby pobudzić publiczność. powoli składała się do La Reinera... Ale Ayako wykonała Roll Up! I takim oto sposobem poznaliśmy trzecią półfinalistkę! Wrestlerki podały sobie ręce i podziękowały za wspaniały pojedynek.

8. Attack Angle - Rain vs. MsChif

MsChif siedziała spokojnie ze swym pasem mistrzowskim w ręku. Swymi dłońmi głaskała go... Lekko westchnęła... Nagle ktoś ją poklepał po plecach. Gdy się odwróciła otrzymała lewy prosty od Rain. Nie przestając atakować wykonała serię kopnięć... Gdy wyszła z jej pomieszczenia wraz z Jettą poszły dalej.

9. Cheerleader Melissa vs. Sara Del Rey - 1/4 Battle Championship Tournament

Przez większość walki Sara robiła co chciała ze swą rywalką. Melisa otrzymywała mnóstwo bumpów. Gdy chciała to zakończyć wykoując Royal Butterfly, Melissa stoczyła się z ringu. Sara zeszła obok. Gdy obchodziła ring z nienadzka otrzymała Clothesline, a następnie wykonano na niej Kudoh Driver! Melissa weszła na ring. Razem z sędzią odliczała do dziesięciu. Szczęśliwa Melissa zeszła z ringu. Ale co to! Sara wykonała na niej Royal Butterfly! Potem Power Bomb na rampę! Sara zadowolone odeszła. Ostatnia półfinalistka leży na rampie...

10. ODB vs. Amazing Kong vs. Nikki Roxx - Hardcore Match

Jedyna walka na tej gali w stypulacji Hardcore. Przez więszkość starcia przeważała Amazing Kong wraz ze swym krzesełkiem. Jednak ostatecznie wyeleminowała ją Nikki Roxx. Wykonała Dropkick na krzesło, które trafiło Kong w twarz. Od uderzenia spadła z ringu wpost na rozsypane pinezki... ODB i Nikki zostały na ringu. Ta pierwsza miała przy sobie kij od kendo. Szybko wbiega na rywalkę, jednak została podcięta! Nikki tauntuje, a publiczność cheeruje. Chce wykonać Barbie Crusher... Ale! ODB wyrywa się i z kieszeni wyciąga małą buteleczke i rozbija ją o głowę Roxx!!! Pin... I wygrywa ODB... Zakłada kaptur... Wyciąga kolejną butelkę, ale tym razem jej nie rozwala tylko pije zawartość...

11. Interview - Lilian Garcia

Lilian: Witajcie! Mam króki, naprawdę króciutki komunikat... Od dziś... Od teraz... To ja jestem... Shimmer Chairman! I za tydzień na kolejnej gali Shimmer TV odbędzie się obrona pasu mistrzowskiego... MsChif będzie go broniła przeciw Nikki Roxx!

Obraz z uśmiechniętą twarzą Lilian znika...

http://nikonizer.yfrog.com/Himg62/scaled.php?tn=0&server=62&filename=recapshimmertv001.png&xsize=640&ysize=640

2 czerwca 2010

Z samego rana ruszyłęm do biura. Byłem zdenerwowany. Gdy wszedłem każdy mi gratulował pomysłu z Lilian jako szefem Shimmer... Niczym Struś Pędziwiatr Wparowałem do gabinetu. Sprawdziłęm wszystkie statystyki, finasne... Usiadłem i się uspokoiłem.

http://nikonizer.yfrog.com/Himg571/scaled.php?tn=0&server=571&filename=shimmertv001message.png&xsize=640&ysize=640

A finanse nie wyglądały tak źle... Miałem już mały pomsył, aby wyjść na plus... A ogólnie to Shimmer TV #001 przyniosło stratę w wysokości... 31848$... "Boże! W jeden wieczór straić tyle kasy... To tak jakbym stracił całą swoją starą roczną pesnję! - pomyślałem. "A co do publiczności... Jak na kilka godzin reklamy... To chyba może być... Rating... Zarąbisty! Wyprzedzają nas tylko show WWE, TNA oraz Lucha Libre... A my wyprzedzamy siedzące już długo w tym biznesie fedreacje takie jak RoH czy OVW!"

3 czerwca 2010

Na stronie internetowej umieściłem top listę:

Top 7 Athletes of the week

7. Alison Danger - wygrana z Mercedes i dojście do półfinału... Stoczyła wyrównany pojedynek.

6. Ashley Lane - szybka i efektowna wygrana z Nicole.

5. Sara Del Rey - mimo, że przegrała walkę z Melissą, pokazała, że ma charakter i wielką siłę.

4. Bella Twins - pierwsza walka, pierwsza wygrana, awans do finału.

3. Ayako Hamada - wiele ciekawcyh spotów podczas walki z Sarah. Pokazała klasę i spryt.

2. Lilian Garcia - debiut w federacji... Debiut jako chairmen? Chairwomem?

1. ODB - niesamowita walka z Nikki Roxx oraz Amazing Kong. Wygrana. Stworzenie kilka naprawdę hardcorowych i niesamowitych spotów.

To tylko moje zdanie...

10610092174bee7d4d51677.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...