Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA LOCKDOWN 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Nie. Kiedyś większość PPV's w roku TNA organizowało w innych miastach. Hogan postanowił, aby poza Orlando organizować tylko Lockdown, Slammiversary i Bound For Glory.

O ile się nie mylę, tylko w 2008 r. większość PPV odbyła się poza Orlando. We wszystkich innych latach nawet nie było to pół na pół.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

8

• Diesel

6

• kuba154

4

• pokrytyśniegiem

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

To nawet nie było pół na pół. TNA organizuje gale PPV poza Orlando od 2006 roku. Tylko w zeszłym roku było ich "aż" cztery.

AJ Styles vs Pope

Jestem za Popem, ale wygra AJ. Walka będzie na pewno dobra. AJ nie jest zbyt dobrym heelem w tym gimmicku próbuje robić wszystko jak Flair, ale mu nie wychodzi niestety.

Kurt vs Anderson ANDERSON!!!!

Tak, tutaj jestem za Andersonem. Zatrudnienie go było najlepszą rzeczą jaką TNA mogło zrobić.

Lethal Lockdown

To będzie świetna walka. Na pewno dużo spotów krwawych akcji. Na rezultacie mi za bardzo nie zależy, ale wygra drużyna face'ów

X Division Championship

W tej walce jestem za Kazkiem. Douglas nie nadaje sie na championa ze swoim technikal wrestling to nie w duchu X Division. A jeszcze Shanoon. Kogo on obchodzi. :D

Sesame Street is brought you by [you].

2058179744535955aac7dbf.jpg

Aktualna karta:

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/1.jpg

STEEL CAGE: TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

"The Pope" D'Angelo Dinero vs champion "The Phenomenal" AJ Styles

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/2.jpg

STEEL CAGE: LETHAL LOCKDOWN

Team Hogan Abyss (captain), Jeff Jarrett, Jeff Hardy and Rob Van Dam vs. Team Flair: Sting (captain), Desmond Wolfe, Beer Money (James Storm & Robert Roode)

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/3.jpg

STEEL CAGE

Kurt Angle vs. Mr. Anderson

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/4.jpg

STEEL CAGE: X CHAMPIONSHIP MATCH

Kazarian vs. Shannon Moore vs. champion Douglas Williams

Mam nadzieję, że Kaz zdobędzie pas, bo byłby dużo lepszym mistrzem od Douglasa. Napewno będzie to dobry pojedynek.

Jeszcze tylko 7 dni

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

TNA oglądam rzadko,ale te PPV obejrze,więc skomentuje (czytam raporty więc wiem mniej wiecej o co biega.

STEEL CAGE: X CHAMPIONSHIP MATCH Kazarian vs. Shannon Moore vs. champion Douglas Williams - Mam nadzieje że tu wygra Kazarian.Ten zawodnik przypadł mi do gustu,świetnie się zaprezentował na poprzednim PPV,i mam nadzieje ze zdobędzia pas.

STEEL CAGE

Tutaj jestem za Kenedym czyli Mr.Andresonem :),na poprzednim PPV wygrał Kurt więc teraz chciałbym aby to był Anderson.

Team Hogan Abyss (captain), Jeff Jarrett, Jeff Hardy and Rob Van Dam vs. Team Flair: Sting (captain), Desmond Wolfe, Beer Money (James Storm & Robert Roode)

Na tą walke najbardziej czekam :).Walka Team Face vs Team Hell,zdecydowanie jestem za teamem Hogana,gdyż tam mają mocny Team składający sie z dwóch byłych gwiazd WWE (RVD & Jeff Hardy) z Abbysa i Jarreta ;]

Dinero w TNA dostaje nawet niezły Push,którego nie miał w WWE.Pewnie pas znowu obroni AJ,ale może byc ciekawa Walka.I też możliwe iz na następnym PPV mozemy mieć walke Jeff Hardy vs AJ Styles,którą chciałym zobaczyć ;]

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

LockDown zapowiada się interesująco jak na razie. A więc skomentuje moje wstępne rozmyślenia na temat tych pojedynków.Najbardziej interesująco jak na razie zapowiada się walka o pas TNA WHC, mamy w niej 2 wrestlerów na wspaniałym poziomie, jak widzę w karcie AJ'a to już na wstępie wiem że nie będe się nudził a do tego jeszcze Dinero który ostatnio prezentuje piękny poziom, daje mieszankę wybuchową.W tym pojedynku spodziewam się szybkiej walki i wiele efektownych akcji(nie tylko ze strony AJ'a) jednak nie wieżę że Dinero wygra tą walkę, po pierwsza za wcześnie żeby robić z niego Main Eventera(Wiadomo ma chłopak dobre skille ale to jeszcze nie jego czas), po drugie AJ ma już feud z Abyss'em a Pope z Wolfe'em z którego może być lepsze show niż gdyby doszło do feudu z AJ'em.Ta walka bez wątpienia nas zaskoczy, szczerze mówiąc coś mi się czuje że Wolf będzie maczał w tym palce, a więc będzie ciekawie.Kolejna walka na którą bardzo czekam to walka pomiędzy Kurtem a Andersonem.Tak jak już wcześniej kuba154 napisał, TNA przez ostatnie tygodnie robi storline jak WWE czyli Face dostaje przez wszystkie tygodniówki łomot a potem na PPV wygrywa, nie lubi zbytnio takiego storline'u jednak wiem że obaj panowie nie zawiodą i dadzą nam dobre show. Anderson trzeba mu to przyzna zawsze robi dobre show w klatkach a Kurt każda jego walka(no prawie) wzbudza emocje a więc wątpie by ktokolwiek się przy tej walce nudził.Walka Team Hogan vs Team Flair jakoś nie wzbudza jakiś większych emocji u mnie, jeśli chodzi o drużynę Flaira to jest świetnie dopasowna i bez wątpienia te połączanie da rezultat.Mam nadzieje że TNA da Wolf'owi wykorzystanie w 100% swoich umiejętności.Co do drużyny Hulkstera to już nie jest tak kolorowo,co prawda jest Hardy, RVD i Jarrett no i zbędny Abbys który jest tu tylko z powodu że nie może walczyć z AJ'em. Od początku nie podobał mi się pomysł żeby robić Tag Team Hardy/RVD obaj wrestlerzy są bardzo dobrzy tu niema co się sprzeczać jednak w Tag Team'ie jakoś ich za dobrze nie widzę i czuje że nie długo ich wspólna przygoda się skończy. Jednak mam nadzieje że TNA to dobrze zaplanowało i walka będzie super.

Co do walki Kazarian vs. Shannon Moore vs. champion Douglas Williams to tu będziemy zapewne mieli dobrą walkę na poziomie dywizji X, czyli dużo efektownych akcji i niespodziewanych zwrotów akcji itp. Walka na pewno będzie ciekawe jednak jakoś się nią zbytnio nie jaram.Myślę że wygra Kazarian ponieważ Doug już dawno powinien stracić ten pas a Shannon jakoś mi się jak na razie nie widzi na mistrza.Do gali jeszcze tylko tydzień a tak mało walk zapowiedzianych czyżby TNA znowu czekało do ostatniego iMPACT'u! przed PPV i dodało trochę walk,jak dla mnie trochę za późno i mam nadzieje że nie będzie dużo "zapychaczy".

#SmartFanZone

Po obejrzeniu poniedziałkowego Impact przyszła mi do głowy pewna koncepcja. Jakiś czas temu mówiło się o bandzie Bishoffa, która między innymi odpowiadała za porwanie Samoa Joe. Ostatnio Bishoff coś spiskował z Flairem za plecami Hogana. Czuję, że na najbliższym Lockdown może być rozwinięcie tej sytuacji. W krytycznym momencie wtrącą się ludzie Bishoffa - Joe, może Rhino. Siwy może planował wielką rewolucję i przejęcie władzy w TNA. Może zechce zaprowadzić nowy porządek ;).

Jak myślicie. Realna wizja? Czuję, że szykują coś dużego. Jak nie na Lockdown to może na następny Impact.

Edit: Angar31. Dzięki, walnąłem się ;).

Edytowane przez Krzak

Aktualna karta na niedzielne PPV

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/1.jpg

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/2.jpg

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/3.jpg

STEEL CAGE

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/4.jpg

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/5.jpg

CAGE MATCH

Team 3D vs Scott Hall & Syxx-Pac

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/6.jpg

STEEL CAGE

Kevin Nash vs. Eric Young

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/ld2010/7.jpg

CAGE MATCH: ALL TITLES ON THE LINE

The Beautiful People vs Angelina Love and Tara

CAGE MATCH: LETHAL LOCKDOWN ADVANTAGE

Rob Van Dam vs. James Storm of Beer Money

• Urządzenie:  Android

Krzak, pisze się Bischoff, bo Bishop = biskup :) Szczerze mówiąc TNA oglądam od 8 marca, więc nie wypowiem się o roli Joe i Rhino w planach Bischoffa, bo tylko Joe jest okazjonalnie na wizji, w jakimś amatorskim nagraniu. Możliwe, że porwali go na zlecenie Bischoffa i teraz wróci jako heel, lub jako zaszantażowany przez porywaczy face zmuszony do czynienia ZŁA :) Spiski Bischoffa z Flairem na razie jako tako się wyjaśniły, faktem jest, że Beer Money, będący od jakiegoś czasu pachołkami Erica, teraz służą Flairowi, a Easy E nie ma z tym kłopotu. Eric wytłumaczył się Hoganowi, że po to kombinuje z Flairem, bo przyjaciół trzyma się blisko, a wrogów jeszcze bliżej. Myślę, że Eric zamiesza w jakiś sposób w Lethal Lockdown matchu, w końcu ostatnio jest bardzo niesłowny. Obiecał Hulkowi, że skoro Foley wyleciał, da już spokój Jarrettowi, a mimo to właśnie przez jego interwencję Double J przegrał walkę z AJ bodaj tydzień temu.

Po obejrzeniu ostatniego impactu jestem pewien, że na tej gali nikt się nie zawiedzie i według mnie może to być gala roku. Zgodze się z angar31 Easy E pewnie się wtrąci jakoś w walke teamów. TNA na tą gale szykuje jakąś "bąbe" jestem tego pewny :D

• Urządzenie:  Windows

- Przez sytuacje z Abyssem i to cale zamieszanie po Against All Odds.. TNA nie zdolalo wypromowac Pope'a na godnego pretendenta. Mysle, że ze wzgledu na koniec i raczej pewna wygrana AJ'a moze to nie byc Main Event gali i raczej pojda w strone Team Hogan vs Team Flair. Napewno czeka nas bardzo dobra walka... chyba najlepsza na PPV

- Tu cos sie wydazy.. jeszcze nie wiem co, ale napewno sie nie skonczy normalnie. Obstawiam na to, ze Sting pokaze swoje prawdziwe oblicze i tak jak pisalem wczesniej zaatakuje czlonka swojej druzyny po czym jeszcze zmasakruje kogos "od Hogana" i zejdzie sam z ringu. Przynajmniej tak wypadaloby zrobic i podtrzymac tajemnice tej postaci.. nie okazywac diametralnie po ktorej stronie stoi, ale pozwolic fanom zgadywac (niech balansuje pomiedzy facem a heelem). Nie wykluczalbym pojawienia sie Tommyego Dreamera w tej walce. Wkoncu to Lethal LockDown...

STEEL CAGE

- Ostatnia walka feudu i chyba mam tutaj najwiekszy problem wskazac zwyciezce. Z jednej strony slusznym wyborem jest Kurt.. zwazywszy na fakt, ze to Anderson (... Anderson) zdobyl klucz. Z drugiej strony pojawila sie informacja jakoby Angle mial wziasc sobie troche przerwy po LockDown wiec Anderson (...Anderson) nie jest bez szans.

- Moore nie zasluguje na to by walczyc o pas.. zwazywszy na fakt, ze chyba jeszcze nie wygral odkad jest w TNA. Kazarian zdobyl shota, ale w zwiazku z chaosem jaki tam panuje.. a moze "samowolka" jest to teraz Triple Threat. Glupota wielka byloby odebranie w chwili obecnej pasa Williamsowi. Od niedawna jego postac nabrala kolorkow, gdzie ubliza on highflyerem stawiajac na techniczny wrestling. Pokonac go powinien jakis face (highflyer), ktory bedzie mocno over z publika, a zaden z dwojki pretendentow na chwile obecna takim wrestlerem nie jest.

CAGE MATCH

Team 3D vs Scott Hall & Syxx-Pac

- Piszac tego posta dowiedzialem sie o tej walce. Niby takie wazne PPV, a tu takie pojedynki. Kompletnie mnie nie interesuje to cos na bazie pseudo rywalizacji (kandydat do przewiniecia). The Band prawdopodobnie odniosa zwyciestwo jakims przekretem... Widac jak TNA planowalo ciagnac feud 3D vs Nasty Boyz... przy czym po takim rozwoju sytuacji jak zwolnienie otylych brudasow.. wymyslili na sile to cos i dorzucili "trojwymiar" do Bandy

STEEL CAGE

Kevin Nash vs. Eric Young

- Tutaj przynajmniej mamy jakas historie ... mamy podloze by to sie odbylo. Inna sprawa jest to, ze nigdy nie przepadalem za EY i dla mnie nie zasluguje on na miejsce jakie teraz ma w federacji. Mam nadzieje, ze Big Sexy zatriumfuje i skonczy ich rywalizacje. (oby nie wpadli na pomysl wepchniecia na sile EY do Bandy... i tak juz tam jest zbedny Bubba)

CAGE MATCH: ALL TITLES ON THE LINE

The Beautiful People vs Angelina Love and Tara

- Nie podoba mi sie ta walka... Nie dlatego, ze to nie ma podstaw do bycia w tej karcie (bo juz bardziej mi to pasuje niz 3D vs Waltman/Hall), ale dlatego, ze zwyciezy prawdopodobnie Love z Tara. Nie chce juz patrzec na "nie lubiacych sie mistrzow tag team" (tutaj ta roznica, ze beda to kobiety...). BP nie tak dawno zdobyly te pasy i w zwiazku z tym, ze sa one jedyna racjonalna opcja by je posiadac powinny jeszcze troche z nimi pochodzic (choc ogolnei pasy Tag Team kobiet sa w TNA zbedne)

CAGE MATCH: LETHAL LOCKDOWN ADVANTAGE

Rob Van Dam vs. James Storm of Beer Money

- Who Cares. Takie walki zwykle mialy miejsce na Impactach poprzedzajacych PPV. Czemu to w ogole jest w karcie? Storm najpewniej wygra i moze zneutralizuje RVDego na tyle, by go tam "niespodziewanie" zastapil Dreamer? Oby nie dla poziomu przedstawienia.

Tak sie spinali na promocje tego PPV... praktycznie olali Destination-X i cala uwage skupili na LockDown... Czy w zwiazku z cala ta uwaga jaka tu byla poswiecona ta karta jest dobra? HELL NO. Takie cos mogli stworzyc bez tego wszyskiego. Przeciez i tak olali Papieza w roli pretendenta... i tak wrzucili 3D i Bande .. czyli cos co ma miejsce dopiero od 2 tygodni bodajze. Do tego Openerem bedzie zapychacz, ktory prowadzi do walki w klatce... Poprostu LIPA. Nie lepiej byloby dac szanse MMG walczyc z Morganem i jego partnerem na PPV?

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

justin.tv - polecam, tam bez problemów będziecie mogli obejrzeć gale na żywo. Ja poczekam do poniedziałku i spokojnie sobie ściągnę Lockdown, bo nie będzie mi się chciało siedzieć do 3:00.

Wiem, że trochę offtopic , ale czy Kazarian nie przypomina wam trochę halla ? Oczywiście jak był młodszy ? :)

Zauważyłem to samo, kiedy powrócił jako Kazarian po zdjęciu maski. Gdy jeszcze się nie ogoli, wygląda identycznie jak Razor Ramon. Kiedy nosił dłuższe włosy i był gładko ogolony, bardzo przypominał mi aktora Antonio Banderas'a.

A Darren Young wygląda jak czarny John Cena :D .

Człowiek przede wszystkim.

Naszła mnie ostatnio myśl, że być może Team Flair wygra w jakiś szczególnie nieczysty sposób kosztem czego będzie utrara pasa przez AJ po interwencji być może samego Hogana. Mało prawdopodobne ale tak wpadło mi do głowy. Niemniej jednak wykluczam podwójny sukces jednego z obozów.

13267991804bab5d8e7bc04.jpg

Lockdown juz jutro, wiec najwyzszy czas skrobnac pare slow na jego temat.

Team 3D vs Hall & Pac - nie spodziewam sie niczego wielkiego, aczkolwiek ich walka na Impact'cie byla znosna i nawet przyjemnie sie ja ogladalo. 3D pewnie beda dominowac i wygraja.

Young vs Nash - jak dla mnie typowy zapychacz karty. Feud pomiedzy oboma panami slabo zarysowany pomimo ich wspolnej historii. W ogule uwazam ze te 2 walki powinny byc zlaczone w jedno starcie Wolfpac vs 3D & Young.

Beautiful People vs Angelina & Tara - stypulacja tej walki jest idiotyczna. Nie sadze zeby Velvet czy Madison zdobyly pas Knockouts, wiec pewnie Angelina z Tara zdobeda pas tagow i bedzie powtorka z tagu Morgan & Hernandez. Jednak niezaleznie kto wygra to i tak bedzie to kolejny krok do totalnego zeszmacenia dywizji kobiet (co sie stalo z ta dywizja w ostatnim czasie przechodzi wszelkie pojecie, ale to nie jest temat na ta dyskusje).

Kazarian vs Moore vs Williams - mam nadzieje, ze wygra Kazarian. Williams mi nie pasuje do X Division. Nie oczekuje duzej ilosci akcji wysokiego ryzyka od tych zawodnikow, a raczej solidnej i toczonej w szybkim tempie walki.

Kurt Angle vs Anderson - po tej walce oczekuje bardzo duzo. Panowie stworzyli znakomity feud, ktory zostanie zwienczony w najbardziej odpowiedni sposob. Mimo ze wygrana Kurta jest niemal pewna to i tak spodziewam sie wielu emocji.

Pope vs Styles - wedlug mnie Pope nie ma najmniejszych szans na zdobycie tytulu. Jego feud z Aj'em byl strasznie slaby. Dinero mial swoje 5 minut po AAO, kiedy to na Impact'cie po PPV stworzyl znakomity segmentem z mistrzem i jego mentorem, Flairem. Gdyby bookerzy utrzymali taki poziom przez 2 miesiace bylbym pewien, ze D'Angelo zdobedzie pas. A tak storyline z kontuzja i pozniejsze walki Styles'a z Abyssem skutecznie zepchnely Pope'a na boczny tor. Poziom walki bedzie jednak na pewno dobry, jednakze musialby sie zdarzyc cud by niewypromowany Dinero pokonal mistrza.

Lethal Lockdown - bede mocno kibicowal Team'owi Flair'a, gdyz jego sklad jest rewelacyjny. Jednakze rzeczywistosc pewnie bedzie inna i mocno okladany w ostatnim czasie Team Hogan powstanie niczym Feniks z popiolow i pokona zlych gosci. Zreszta nie sadze, by wygral zarowno Aj i Team Flair wiec mysle, ze w tym przypadku face'owie beda gora. Nie zdziwie sie jak w pewnym momencie Sting zwroci sie przeciwko swojej druzynie.

A co do walki to bedzie pewnie typowo - zamulanie przez wiekszosc czasu a na koniec jakis efektowny spot.

Podsumowujac, Lockdown zapowiada sie niezle. Mamy 3 przecietne/slabe walki (Young vs Nash, Hall & Pac vs 3D i kobiety) i pozostale 4 dobre/bardzo dobre.

Edytowane przez spooki