Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sam widzisz. Napisałam, że oryginalności w WWE coraz mniej, nie, że jej niema. Zacytował byś jeszcze kawałek dalej.

W tym momencie storyline czy oryginalność (tą WWE też zwykł coraz rzadziej pokazywać, w końcu wszędzie pomysły się kiedyś kończą, feudy wypalają) nie mają znaczenia, bo to takie sprzedawanie gówna w etui na brylantowy pierścionek. Niemniej jednak dalej pokładam nadzieję w Vinca i ten feud. O NXT nie wspomnę, oglądam z przyjemnością (Dla Cole'a i Maxine).
Czytaj ze zrozumieniem, nie po turnie ale jak został przeprowadzony.
Mam czytać plik mp3. Nie no, szacun.
Niech choc czesc z nich przyjdzie na gale, bo pod wzgledem ilosci publiki, TNA wyglada jak indys, robiacy dalsze odcinki "Hogan knows best", z lekim dodaniem wrestlingu.
A jak się więcej luda ma pomieścić w 1000 osobowej hali?! Tu leży błąd TNA, dalej siedzi w Universals.
Niech choc czesc z nich przyjdzie na gale' date=' bo pod wzgledem ilosci publiki, TNA wyglada jak indys, robiacy dalsze odcinki "Hogan knows best", z lekim dodaniem wrestlingu.[/quote']Dziżys Krajst. Zrobili JEDEN iMPACT, który miał rozwiać wszelkie wątpliwości, a i tak się nie podoba. Kiedyś musiał taki nastąpić. Nie wychwalam ostatniego dzieła ponad światy, bo booking walk nawalił jak mógł, ale rozrywkowo było całkiem sympatycznie.

Z mordą najwidoczniej źle Cię zrozumiałam.

A i ludzi młodsi ode mnie używają wulgaryzmów o wiele częściej, więc nie baw się teraz w Przykładnego Obywatela tępiącego debilizm młodzieży. Jest wielu moich rówieśników, którzy reprezentują sobą o wiele niższy poziom, ale z puli tego, że się płcią tutaj wyróżniam i mam odwagę napisać tu swoje zdanie (co jest de facto funkcją forum i do czego mam prawo, co jak widać się Wam nie podoba, gdyż nie popieram Waszej ideologii oczerniania wszystkiego, powinnam być kolejnym szarym obywatelem postępującym z modą), linczujecie mnie na każdym kroku.

Get a life! Jechanie po TNA, bo panuje taka moda wśród panów moderatorów wcale takie fajne nie jest. Z Waszym sceptycznym nastawieniem, żadna gala wam się nie spodoba. Mi się też ROH nie podobał, póki myślałam, że nie będzie ciekawie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206705

Nie interesuje mnie czy używasz wulgaryzmów ile masz lat i czy jestes k, m czy shemale, ale pomylic pudrowanie z malowaniem to nie przystoi :wink:

I o co chodzi z tym plikiem mp3? :roll: Czytaj ze zrozumieniem, przyjebałaś sie o ogrinalność czemu zaprzeczasz, ze mniej? To mimo wszystko nadal krytyka orginalności, w ktorej ja w TNA nie widze, zrozum swoja hipokryzje, a nie wstawiaj mi tu dowody ktore sie kupy nie trzymaja, rownaj poziom.

Widzisz konstruktywna krytyka tak wam przeszkadza? Nagle ktos smial skrytykowac wasze swiete TNA? Przestan bo coraz bardziej ty i Tobie podobni obroncy TNA, robicie sie załośni.

Nikt Ci nie broni pojechac po indys, tylko obejrzyj jak Ja jakas gale i pojedz konstruktywnie, wtedy albo sie z Toba zgodze, bo sam czesto jade po wielu promocjach czy galatach w Meksyku,Japonii czy USA. Albo nie zgodze i zacznie sie dyskusja.

Ale prosze przestan, piepszyc w kółko, jak to źli ludzie jadą tu po TNA, pojechałem bo powiem szczerze kibicowałem TNA, ale to co wyprawia od pewnego momentu doprowadziło do tego ze przestałem oglądac ta promocje, obecnie powróciłem na chwile i widze wtórność.

A forum to też krytyka, musicie sie z tym pogodzic, ze nie kazdy bedzie tu wchodził i pisał ohhh achhh na produkt TNA :wink:

Aha jeszcze jedno

A jak się więcej luda ma pomieścić w 1000 osobowej hali?! Tu leży błąd TNA, dalej siedzi w Universals.

Najwazniejsza gala w roku Bound for Glory, odbyła sie w Ocean Center, hala ktora miesci 10tys ludu.

Ile bylo na gali TNA- 3,5tyś :D (o tak jest z czego sie posmiac).

Dla porownania WCW kiedys robilo tam gale Bash at the bitch, srednio 7tys.

Co by zmienila hala wieksza? poki w TNa, nie zobacze chociaz 2razy wiecej ludzi, to przykro mi ale nadal porownanie do indys pod wzgledem ilosci ludzi, jak najbardziej na miejscu :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206709

A forum to też krytyka, musicie sie z tym pogodzic, ze nie kazdy bedzie tu wchodził i pisał ohhh achhh na produkt TNA

Street, chyba sam przyznasz, że zachowanie pewnych ludzi na tym forum wzgledem TNA to przegiecie, coś na wzór jedziemy do Reyu bo to w modzie teraz, jedziemy po Cenie itd Niby kiedys fani TNA, albo cos na ten kszałt, niby życza jej dobrze, ale cisna powodujac ze inni nie zwroca uwagi na ten produkt.

Zeby nie bylo zaraz ze ja slepo bronie TNA, kto czyta moje wpisy odnosnie tygodniowek czy ppv widzi, że odnosze sie do stron pozytywnych i negatywnych, ale nie robie z negatywnych sprawy lamentu chuja nad przepascia jak to juz gdzies wczesniej zaznaczylem.

Radze naprawde niektorym przemyslec sprawe tego po co w ogole ogladaja wrestling. I skoro to rozrywka(a nie prawdziwy sport) i nie są usatysfakcjonowani produktem, niech go nie ruszaja, bo nikt im nie kaze.

Taki przyklad: jak kupilem kiedys whisky, ktore mi nie zasmakowało(Teachers Whisky) to nie kupuje juz go wiecej, bo wiem ze mi nie smakuje. Może srednio udane porownanie w sensie obrony, bo produkt wrestlingowy zawsze mozna zmienic, a recepture danej Whisky juz trudniej, to jednak pamietajmy ze jakby wrestling bylby takim jakim bysmy chcieli go widziec to bysmy sie zanudzili, bo kazde rozwiazanie byloby dla nas proste i naturalne jak 2+2.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206715

Konstruktywna krytyka? Chyba bezsensowne nabijanie postcountu. Krytykowanie wszystkiego, co z TNA związane, bo taka moda, trzeba zaszpanować. Nie patrzycie nawet na plusy, które czasem się zdarzają. Jakbyś łaskawie czytał moje posty, to wiedziałbyś, że ja też często TNA krytykuję (pamiętam jak podczad TBP vs Wilde/Hamada Johnson odliczał pin na pieprzone krzesło, myślałam, że monitorem rzucę).Więc nie bronie równo wszystkiego, jak to wam się wydaje. Wy natomiast już uciekacie się nie tylko do krytyki samego TNA (a oczerniacie nawet najmniejszą pierdołę), ale osoby która ośmieli się znaleźć jakikolwiek plus na PPV czy tygodniówce. Macie 1k+ postów, więc tylko wasze zdanie się liczy. Nie tylko ja to zauważyłam, nie jestem jedyną osobą która coś takiego napisała.

Ile bylo na gali TNA- 3,5tyś :D (o tak jest z czego sie posmiac).

Plotka, czy potwierdzona wiadomość? Po to, co jeden człowiek wysłał do serwisu z newsami nie zawsze jest prawdziwe. Np. z Suicidem, kiedy to pisali, ze gra go Okada, a tu nagle okazuje się, że to Kyioshi. Helms miał się pojawić wg. niektórych serwisów na No Surrender. Ile z tego wyszło, wiadomo. Nie twierdzę, ze na pewno było więcej, ale szukanie wad na siłę (dla Ciebie: konstruktywna krytyka) to lekka przesada.

Niby gówniany Impact miał najwyższy rating od stycznia. W 1 rok nie doprowadzisz do takiego stanu, że na Genesis pójdzie Ci 10k ludzi, choćbyś nie wiem co zrobił. Trzeba czasu.

Może i wam się wszystko z WCW kojarzy (wiadomo, panowie markowie), ale nie niszczcie całej przyjemności osobom, które nie znają wszystkich odcinków Nitro na pamięć i chcą sobie w spokoju pooglądać TNA, a potem podzielić się swoją opinią na tym forum. Raz lepszą raz gorszą, ale swoją, a z gustami się nie dyskutuje. A już na pewno nie obrzuca gównem autora danej wypowiedzi.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206720

@Ceglak popieram

+ (juz nie do ciebie lecz do ogółu)

Zauważyłem tendencje, że im ktoś więcej krytykuje za tym większego znawce się uznaje:P

Wady wadami jednak czasem ta krytyka przekracza granice.

A jak jest takim znawcą niech aplikuje CV pisze materiały do federacji, bo wkoncu zna wszystkie bolączki i on sam jeden jest wstanie uleczyć wrestling... ta jasne, jak to że my tu w Polsce znamy lepiej wymagania amerykanów niż oni siedząc w USA. (pępki świata z nas)

Można wytykać błędy ale łapanie się wszystkiego:/

A najbardziej śmieszy mnie zrecenzowana gala i na końcu ocena 1/6 jak aż tak żałośnie to po co oglądasz by pojeździć na forum?

Ja sam daje często wyższe oceny, 2/6 miałem ostatnio z powodu przegadanej gali a takich nienawidzę

Zresztą ja np do waszego WWE lub indies się nie mieszam, nie rzucam z błotem itd. Produkty nie trafiają do mnie...

I można być fanem TNA i wrestling tam może się podobać ale nie może być tak że

Oglądam WWE jestem zajebisty reszta się nie zna

Oglądam TNA jestem zajebisty reszta nie rozumie prawdziwego wrestlingu

Ogladam Indies jestem już całkiem niesamowity, jestem prawdziwym znawcą reszta to dzieci i niedorozwoje....

Czesto widać takie nastawienie.

Ps

Wrestling to akrobatyczne show połączone z telenowelą na granicy kiczu, dziwne że niektórzy obrażają się na takie coś. Bo jest show, są walki, jest kicz, wszystkie elementy zachowane. To jak z American Pie i Strasznym filmem, niektórzy lubią to inni tamto, jeszcze inni oba, oba produktu mają swe wady i zalety, jednak nie dopisujmy do tego ideologii. Jak również nie musimy tego oglądać, nie ma obowiązku i nikt nie wymaga od ludzi że będą chcieć oglądać kicz akrobacje i telenowele w jednym. Mnie to jara innych nie musi, jak wszystko jest do bani to pewne osoby powinny ściągnąć z neta stare WCW, ECW i WWF i oglądać w kółko bo tylko chyba to ich zadowoli....

Zresztą w tamtych czasach też było pełno baboli, a do dziś są wychwalane...

ps jeszcze jedno oczywistym jest że wybuchnie wojna, jeśli ktoś ostro i idiotycznnie, przesadnie krytykuje produkt w miejscu gdzie są jego fani... Takie o pokaże im jak bardzo czuje się lepszy. wasza sprawa, TNA staneło na nóżki ratingowo i tak. A wy czujcie się lepsi:D Wali mnie to:D!

ps 2 They, może ludzi nie zadowala bo chcieli the Rocka, udertakera i wskrzeszonego Andre the Giant, ale jest to rozwiązanie na które min finansowo TNA stać;P to też istotne

ps 3

Ale dorzuce się do dziwnej waszej krytyki

O boże 1,4 upadek TNA wwe ma ponad trzy ja nie wiem jak oni sie trzymają, jakim cudem TNA istnieje trzeba byc idiotą by ogladac cos co ma tylko 1,4...--->

Konkluzja do

o boże 3,5 tys, a jakas tam federacja w meksyky 7 tys trzeba być slepym by ogladac cos co ma tylko 3,5 na BforG....

Edytowane przez DOG
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206722

rękawiczek nie ma.

Chcę tak tylko powiedzieć, że rękawiczki nadal są na rękach Takera, Kane'a, czy Zigglera. Więc ten newsy to była ściema :)

sorki za offtop.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206723

Ceglak inny przykład, sa dwie popularne Whisky na rynku USA, reszta to robione domowo i i regionalnie.

Jedna to najbardziej rozpowszechniona i trzymajaca pozycje ale od paru lat pogorszyl sie jej smak, druga konkurencyjna wchodzaca na rynek, rokuje dobrze

.Ta druga sie rozwija i jest coraz lepsza, zdobywa zesze fanow , smakoszy dobrej whisky. Niestety zatrudnia stare osoby, ktore potrafia popsuc smak, najlepszej whisky i koniec , smak sie psuje, na najwiekszych targach produktu, wciaz malo osob, juz regionalne targi maja niewiele mniejsza liczbe.

Dlatego na forum smakoszy Whisky, jest pojazd po produkcie to zrozumiale, to zwykla krytyka, nie siegam juz, ale skrytykuje dlaczego sie zwiodlem, norma.

Budyniu 666 wiem ze boli, malo ludzi na gali, tak to napewno sciema, spisek zrobiony przez złe osoby, którzy celowo obnizyli ilosc w hali :D

Nie musisz ogladac WCW, bo TNA przypomina koncowke WCW, wiec spoko.

Czy ja plusow nie widze? A kto docenil dwie walki na BfG?

Wiec Twoj argument zostal obalony i to tak prosto.

Z gustami sie nie dyskutuje? Slogan wymyslony przez idiotow, jakby tak bylo, nie bylo by wogole dyskusji i sporow. Wiec nie powtarzaj takich sloganow, juz Ci pisalem rownaj poziom :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206727

Kłócicie się o istotę krytyki :lol:

A ja z innej beczki: co do Jersey Shore, to to gówno jest teraz w USA na topie jak niegdyś Lady Gaga i Jackass. Jest to (niestety) dobre posunięcie marketingowe ze strony TNA. Jakby ta JWow jeszcze puściła się z jakimś wrestlerem na wizji, czy cuś w tym stylu, to (uwielbiane przez Was) ratingi poszłyby szybko w górę. Jest to działanie mające na celu przyciągnięcie widowni i nie ma się co burzyć, że knockouts dostają ochłapy, a ta panna 15K $.

Swoją drogą, to niby WWE jest PG, ale to Divy mają więcej nagich sesyjek w Playboy i innych. Czy Bitches z TNA mają za sobą jakąś sesyjkę?? (pytanie do ekspertów) :)

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206732

Była moda na hejtowanie WWE - minęła, była moda na hejtowanie Cenie - minęła, była moda na hejtowanie Ryjkowi - minęła. Teraz mamy podobno mode na hejtowanie TNA, która tak samo jak wszystkie poprzednie minie.

Co do gali, to mi się podobała, obejrzałem bez przewijania (co nieczęsto mi się zdarza), może i było dużo gadania, ale lepiej zrobić jedną przegadaną tygodniówke, i wyjaśnić co trzeba, niż rozkładać to na kilka innych, co na pewno spowolniło by rozwój niektórych storylineów. Poza tym segmenty na impactcie nie były jakieś strasznie nudne, więc nie widze powodu by oceniać galę 1/6, bo to mocna przesada.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206735

Kłócicie się o istotę krytyki :lol:

A ja z innej beczki: co do Jersey Shore, to to gówno jest teraz w USA na topie jak niegdyś Lady Gaga i Jackass. Jest to (niestety) dobre posunięcie marketingowe ze strony TNA. Jakby ta JWow jeszcze puściła się z jakimś wrestlerem na wizji, czy cuś w tym stylu, to (uwielbiane przez Was) ratingi poszłyby szybko w górę. Jest to działanie mające na celu przyciągnięcie widowni i nie ma się co burzyć, że knockouts dostają ochłapy, a ta panna 15K $.

Swoją drogą, to niby WWE jest PG, ale to Divy mają więcej nagich sesyjek w Playboy i innych. Czy Bitches z TNA mają za sobą jakąś sesyjkę?? (pytanie do ekspertów) :)

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/wrestling/article2289175.ece

http://www.spike.com/blog/tnas-traci-brooks/87031

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206736

Nie musisz ogladac WCW, bo TNA przypomina koncowke WCW, wiec spoko.

Stanę trochę w obronie koleżanki i TNA, póki mistrzem nie jest Arquette nie jest aż tak źle. Pas też nie zmienia właściciela co drugi tydzień.

Czy ja plusow nie widze? A kto docenil dwie walki na BfG?

tutaj każda inna forma ocenienia openera i finału wieczoru byłaby wręcz niedorzeczna, bo walki obroniły się same i uważam, że stwierdzenie iż były dobre to tylko stwierdzenie faktu :)

Dlatego na forum smakoszy Whisky, jest pojazd po produkcie to zrozumiale, to zwykla krytyka, nie siegam juz, ale skrytykuje dlaczego sie zwiodlem, norma.

ok, raz, drugi. Ale w kółko? Czyli wracamy do sprawdzenia whisky co tydzień i znowu to samo, to po co sięgamy w kółko? Można się przyzwyczaić że jest w Twojej opinii jest słaba i nie powielać tego w nieskończoność. A sama zmiana smaku, tylu ilu ma przeciwników podejrzewam może też mieć nowych klientów. Tyle że nowi klienci są odstraszani od niej na forum Whisky :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206737

Nie, zawiodłem sie i nie pije. Ale co rok, patrze sa najwieksze targi tej marki, a z ciekawosci zobacze relacje, spróbuje może coś sie zmieniło.

Ale co ja widze marka nie dosc ze sie nie zmienila, to jedzie na starej recepturze, ktora kiedys doprowadzila inna marke do bankructwa, jeszcze pojawiaja sie stare twarze z dawnej marki, , trzeba wejsc na forum smakoszy i opisac te straszne rzeczy :wink:

Edytowane przez Streetovs
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206758

Znalazłam oficjalny szczegółowy i to nie JWOWW nabiła takie numerki, ale... opener.

Rating programu: 1.41, 1.47 w pierwszej godzinie i 1.35 w drugiej, 1 895 000 widzów.

Q1 1.53 - Pierwsza część openera Z Bishoffem, Hulkiem, Abyssem, Fourtune i Jarettem.

Q2 1.52 - Kontynuacja segmentu z Jeffem, Kevinem i Stingiem

Q3 1.41 - Segment Dixie, Hulka i Erica

Q4 1.42 - "Walka" o pas knockouts i segment JWOWW i TBP

---

Q5 1.43 - Segment Kurta z JJ

Q6 1.35 - Niepromowana uprzednio walka Joe/Abyss i Segment Bishoffa z Kenem i Miss Tessmacher

Q7 1.37 - Handicap Pope/Fourtune i początek segmentu ze Shore

O dziwo najniższy rating - 1.23 zbiera ostatnie 15 minut preogramu - segment z JWOWW i część ME

Przybliżę jeszcze wyniki ReAction, już bez rozpisywania co się działo w danym przedziale czasowym:

Rating 0.77, 942 000 widzów.

Q9, koniec Main Eventu - 1.15

Q10 i Q11 - 0.71

Q12 - 0.55

Czyli gdyby nie przedłużanie Impactu, Reaction praktycznie miało by ok. 0.6

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206760

Regularny spadek ratingu iMPACT! wskazuję tylko na jedno: za tydzień nie będzie lepiej...
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206762

Regularny spadek ratingu iMPACT! wskazuję tylko na jedno: za tydzień nie będzie lepiej...
Zauważ, że cały Impact trzyma w miarę poziom, gwałtowny spadek, bo aż o ponad jedną dziesiątą mamy w ostatnich minutach, czyli Shore i ME.

Może to dla samego ratingu ReAction jest dobre posunięcie, ale jednak problem tkwi w tym, że ME przenosi się na trzecią godzinę.

Shore to było durne rozwiązanie i nawet jakaś gwiazdeczka z "eMTiVi" nie pomoże urozmaicić tego storylinu. Wycofać i dać czas TagTeamom albo div X.

Możliwe, że TNA zachowa swój obecny rating, może nawet pójdzie do góry. Ewidentnie sprawa "They" i Kurta ludzi intryguje. Pożyjemy, zobaczymy.

Ciekawe jak rozwiążą sprawę 1# contendera. Czuję, że następny Impact zaczniemy od tego, że Ken i Rob będą się chcieli dobrać Mistrzowi do dupy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/91/#findComment-206763