Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

"o przegralem ale miło mi że przegrałem z toba... daj całuska" to oczywiście nie jego słowa ale tak odczuwałem jego zachowanie

Ja też i to mnie w Jeffie wnerwiało. Ja bym chciała mieszanki tego Jeffa z 2004-06 (skille i wygląd) i tego z listopada 2008 do Armageddonu (psychol gimmick zawsze na tak!)

DOG, poczekam i dam TNA jeszcze nie jedną szansę jednak niech przemyślą swoje działania i wyjdą na dobrą drogę bo z pod podstarzałymi dziadkami dużo nie zrobią a i widowisko ucierpi na tym.

Mam wrażenie, że pisząc o dziadkach myślisz o luziach w wieku 30,35 lat. Bo teraz tacy dominują w TNA. A to co piszesz ciekawi mnie szczególnie jak spojrzę w Twój profil:

Wrestler: Sting
Osoby pokroju Riley, czy Kaval to będą przyszłe gwiazdy WWE a i przykład pierwszego sezonu pokazuje

WWE ich zniszczy, jak tylko się skończą na nich pomysły. Mówię Ci. Poza tym Kaval i Danielson mają za dobre movesety na resztę WWE. I za jakiś czas, o ile TNA nie stanie się BARDZO poważną konkurencją dla WWE, to ludzie tacy jak Bourne, Gabriel, Danielson, Barret czy Kaval będą midcarderami z 10 ruchami jak np. Matt Hardy, który jeszcze rok temu trzymał się w ME (jako Heel i po odejściu Jeffa).

I módlmy się by Abyss nie był w grupie Rica

Ja za to różaniec odmawiam ;]

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198016

Budyniu to, że uwielbiam Stinga nie przyćmiewa mojego spojrzenia na pogląd całej sytuacji. Co do tego kogo miałem na myśli chodziło bardziej o ludzi pokroju Nash, Flair i reszta bo tych młodszych można z przyjemnością oglądać.

WWE ich zniszczy, jak tylko się skończą na nich pomysły. Mówię Ci. Poza tym Kaval i Danielson mają za dobre movesety na resztę WWE. I za jakiś czas, o ile TNA nie stanie się BARDZO poważną konkurencją dla WWE, to ludzie tacy jak Bourne, Gabriel, Danielson, Barret czy Kaval będą midcarderami z 10 ruchami jak np. Matt Hardy, który jeszcze rok temu trzymał się w ME (jako Heel i po odejściu Jeffa).

Być może jednak nie należy od razu generalizować tego, że WWE niszczy gwiazdy. To nie WcW aby z ME stać się midcardem. TNA póki co jest prowadzone bez pomysłu i należy się zastanowić w jakim kierunku iśc bo póki co to jest krążenie po omacku tej dobrej federacji.

Pisałem kiedyś tam hen, że przyjście Diesla i spółki może wprowadzić coś nowego i dobrze by było ich zobaczyć znów. Tylko zamiast kreowania młodych gwiazd mamy odgrzewany kotlet. Bo z tego co mi widać to wciąż Flair, Diesel albo Hogan. Jak to śpiewał zespól Perfect "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym". Ich czas minął powinni dać sobie spokój a tam panuje po części kolesiostwo.

Powtarzam jestem laikiem w tych tematach i chcę ukazać jak Ja to widzę. Jeśli się mylę spoko w końcu nikt nie jest nie omylny.

Dziękuje pozdrawiam ludziska

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198022

Ja też i to mnie w Jeffie wnerwiało. Ja bym chciała mieszanki tego Jeffa z 2004-06 (skille i wygląd) i tego z listopada 2008 do Armageddonu (psychol gimmick zawsze na tak!)

Takie rzeczy u Jeffa możliwe by były tylko 20kg wcześniej... niema co już liczyć na to, że pokaże nam on jeszcze kiedyś ładną walkę. A tak w ogóle czy mi się wydaje czy Hardy wypadł całkiem z formy? chodzi mi o jego swanton bomb nie udany i coraz gorzej wyglądające movesety... noo chyba że Jeff zmodyfikował finisher i teraz będzie prezentował nam teraz swanton legdrop :o

Calad pamiętasz początek roku, i zmiany w TNA które negatywnie zaskoczyły wszystkich? Coraz gorsze gale... inny ring, rampa. Wtedy nie było końca narzekań na to wszystko, aż do pewnego czasu, kiedy uspokoiło się, fani zaczęli akceptować sytuacje i nawet niektórzy byli zadowoleni z gal. Ale jak teraz sięgnąć pamięcią w przeciągu od lutego do sierpnia nic nie działo się takiego, co mogłoby utkwić w pamięci widza. Co gorsza, TNA zaczęło wychodzić na minus w podliczeniach zysków i wydatków. Dlatego odłożone pieniądze zainwestowali, aby ściągnąć starych wrestlerów których zadaniem jest podbicie ratingów, co niesie za sobą zarobki, które pozwoliłyby rozwinąć się federacji, poprzez, dajmy na to założenie drugiej tygodniówki (sensownej) na której czas antenowy w końcu dostanie X Dywizja, i młodzi wrestlerzy.

Co do promocji młodych zawodników, potrzebna jest kasa, dlatego taką rewolucję teraz mamy. Ale gdyby tak odwrócić wzrok od staruszków, da się zauważyć, że MCMG dostali pasy, co pozwoli im podnieść znacząco poziom walk. Szczerze mówiąc, gdyby zamiast nich z BM walkę o pas toczyli ink. inc. bądź inny TT wymyślony na szybko, to z pewnością pojedynki te zyskałyby co najwyżej ocenę dobrą... idziemy dalej, Lethal i Nature Boy. Gdyby nie ten stary wyjadacz i jego popisywanie się w ringu, to Jay byłby nadal mało znaczącym wrestlerem. Dzięki temu małemu feudowi zyskał on niezłe poparcie fanów. Kazarian... ten szary zawodnik z X Dywizji, który został wyciągnięty i dzięki paru segmentom i walką przeciwko AJowi i razem z nim w TT został nieźle podpromowany, w dodatku jest teraz w "gangu" Flaira co z pewnością wyjdzie mu na duży plus :)

I módlmy się by Abyss nie był w grupie Rica bo... skocze z mostu chyba

Wątpię aby tak szybko zrezygnował z "They" i dołączył się do Ricka. W końcu tak długo trzymają wszystkich w niepewności, że gdyby teraz koledzy Monstera rozpłynęli się nagle, to fani z pewnością nie pozostawiliby na TNA suchej nitki.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198028

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

CMPunk4ever napisał/a:

,że zarozumialy RVD stracil pas.W TNA są lepsi od niego, a poza tym, to kolejka do pasa WHC jest olbrzymia.Ogólnie duży plus dla TNA, za skończenie Run'u Van Dam'a.Więc chce, aby pas miał Anderson ,niestety są na to dość małe szanse.

Nie przepadam za Robb'iem, ale do "zarozumiałego" mu jeszcze sporo brakuje, on jest wręcz zbyt pokemoniasty.

Nie skumałaś kontekstu. Chodzi tu o słynną wypowiedź jaką pierdolnął "Pan co chwilę przypominający fanom swój nick"...

Oto nasz "skromny" RVD wypalił, że obecnie cały show w TNA kręci się wokół RVD i Jeffa Hardy a fani oglądają tą federację wyłącznie z ich powodu :? Bez picu zarozumiały dupek z niego, tym bardziej że w TNA jest sporo wrestlerów, którzy robią o niebo lepszy show niż Pan Rob "Taunt" Szatkowski.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198039

Psyhxxx, Witamy na Atti xDA tak na poważnie:

Wątpię aby tak szybko zrezygnował z "They" i dołączył się do Ricka. W końcu tak długo trzymają wszystkich w niepewności, że gdyby teraz koledzy Monstera rozpłynęli się nagle, to fani z pewnością nie pozostawiliby na TNA suchej nitki.
Tu raczej wszystkim chodzi o to, że Fortune to mogą być They, czego wszyscy nie chcemy. Myslę, że to po prostu coś w głowie Abyssa i tego się będę trzymać, czociaż ostatnio bardzo często pojawia się duet ochroniarzy Shatter/ktośtam i może to są oni? No dobra, na to są małe szanse.
teraz będzie prezentował nam teraz swanton legdrop

Poprawcie mnie, jeśli się myle, ale wszystko związane z sentonem, od którego nazwa swanton, kończy się lądowaniem na plecy. Czyli musisz pokombinować z nazwą ;]

swanton był nieudany jak i cała walka, ale tu (mimo słabej kondycji Jeffa, co widzi chyba każdy) chyba można zwalić dużą część winy na Roba, który zrobił taką walkę, że nasza królowa botcha Lacey się chowa. Widziałam jak po jego spin kicku Jeff pokazywał, że słabo go zrobił, więc Rob go powtórzył. Do swantona Rob ustawił się na środku ringu prawie, więc dlatego wyglądało to na leg dropa.

A co do resztu twojego posta to się zgadzam ;]

To nie WcW aby z ME stać się midcardem.

Podałam przykład, w którym gościu z ME w 2-3 tygi spadł do lower midcardu. Czytać!

Raven, Ok mój błąd, ale kij z tym, sama sram ze szczęścia, że ten bałwan nie ma już pasa, za to Brawa na stojąco dla TNA.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198040

Mówcie co chcecie ale RVD był lepszym mistrzem TNA niż Rob mistrzem global:D

RVD nie jest zły, czasem potrafi coś wykręcić niezłego. Jednak Joe np bedzie dla mnie lepszym kandydatem na pas, albo Anderson...

Wiem!!! Joe ma wrócić w następnym tygodniu wkurzy się że nie walczy w mini turnieju o pas i będzie rozwalał wszystko:D, dołączy w tym do Abyssa, a Sting i Nas to będą they, a bratem dziewczyny Abyssa jest Orlando Jordan. Chłopakiem Jordana jest Magnus! Na dodatek Bear Money pójdą drogą CM Punka, dołączając do klubu AA!

http://3.bp.blogspot.com/_l4nLMqCccf0/Sc_fT4SCvXI/AAAAAAAAAQk/ozk9EeRhiYI/s320/duckamuck.jpg

Czuje się jak Daffy w tej kreskówce...

Ogólnie dziękuje TNA za robienie z nas głupców!

PS ale z Joe może wyjść:D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198049

Tu raczej wszystkim chodzi o to, że Fortune to mogą być They, czego wszyscy nie chcemy. Myslę, że to po prostu coś w głowie Abyssa i tego się będę trzymać, czociaż ostatnio bardzo często pojawia się duet ochroniarzy Shatter/ktośtam i może to są oni? No dobra, na to są małe szanse.

Do Fortune nie dołączy... już i tak Nature Boy zwalił to i zamiast 4osobowego składu jest teraz 6 gości nie licząc oczywiście samego generała :) a teoria, że Abyss to wymyślił to wątpię... wyobrażacie sobie jak by fani zjechali całe TNA? 2 miesiące czekania, każdy oczekuje że to się rozstrzygnie... najpierw na HJ, potem na F*N i to tak ucieka. Jeszcze druga teoria jest taka, że WCW go przygarnie, czyli Sting, Nash i może Steiner powróci?

a co do tych ochroniarzy to oni? Tacy dwoje nic nie znaczących wrestlerów miałoby sterować Monsterem? Taka prawda, że TNA do końca sami nie wiedzą... najpierw miało być związane z Joeyem który był porwany, potem z ECW to zakręcenie się, teraz obawy przed tym że będzie z Fortune, a niecierpliwość innych podsunęła myśl, że to wszystko zmyślone.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198052

IMPACT wyszedł przyzwoicie.Początkowa okładanka między Monsterem a Jeffem trochę za długa.Znudziła mnie.Segment z Ericem też nudny.Walki turniejowe dobre.Wszystkie cztery stały na w miarę wysokim poziomie.Pojedynek kobiet słabiutki,jakoś oglądnąłem.Flair jak zwykle świetny przy mikrofonie.Fortune niszczy dziadków.Już nie wiem kim są oni.Main event wyszedł porządnie.Tommy dotrzymał tonu AJ'owi.Ładna walka.Fajny rozpieprz na koniec.Ciekawy ten angle ECW i Fortune.

Gala wypadła nieźle. :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198053

• Urządzenie:  Windows

Do Fortune nie dołączy... już i tak Nature Boy zwalił to i zamiast 4osobowego składu jest teraz 6 gości nie licząc oczywiście samego generała a teoria, że Abyss to wymyślił to wątpię... wyobrażacie sobie jak by fani zjechali całe TNA? 2 miesiące czekania, każdy oczekuje że to się rozstrzygnie... najpierw na HJ, potem na F*N i to tak ucieka. Jeszcze druga teoria jest taka, że WCW go przygarnie, czyli Sting, Nash i może Steiner powróci?

Abyss podczas ReAction bodajze zapowiedzial, ze They nadchodza, a Fortune juz nadeszlo i pokazalo o co im chodzi. Nie dosc, ze opcja z Fortune bylaby denna ze wzgledow, ktore wypisales powyzej.. to jeszcze bylaby nielogiczna. Porzucic wypada ten temat, bo dojdzie do tego, ze kolejny "gang" powstanie w TNA.......

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198059

• Urządzenie:  Android

No i pozbyli się oficjalnie Homicide'a z rosteru na stronie, a oprócz niego wykasowali także kilkoro innych, których nie widzieliśmy już od dłuższego czasu:

In addition to Homicide, it would appear that both Tomko and Rosie Lottalove have parted ways with TNA Wrestling as their respective profiles were removed from the company website’s roster page Thursday. All three were sparingly used in recent months.

In Homicide’s case, he noted on his social networking accounts earlier in the day that he had parted ways with the organization. Meanwhile, Lottalove’s photo gallery was removed from the Knockouts media section.

Scott Hall, Sean Waltman, Daniels and ODB were also removed from the page, though their respective TNA departures were noted months ago.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198066

nie mam czasu zbytnio pisać więc powiem tylko że impact był niezły szykują nam się dobre walki o pas ciąg dalszy kłótni ric vs tommy . Ale mam pytanie czy wam też wydawało się że hardy był zjarany bo kazdą okcje wykonywał strasznie wolno nie zrobił po prawnie twist of fate(niewiem wogle co to było) a jak wkońcu wygrał po jakims swantom bomb leg drop i cały był jakiś ze tak powiem "blady" jak by całą noc imprezował
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198069

Dixie chyba przeczytała moje posty, bo Impact był przedłużony przez segmenty i gadki o jakieś 20 min. - tak jak chciałem 8)

Skąd u Was wiara, że turniej wygra ktoś inny niż Angle? Ani Pope, ani Anderson nie mają szans. Dawanie Hardy'emu pasa byłoby totalną głupotą... Jeszcze go gdzieś przepije albo zgubi na haju :lol:

Ochroniarka :? Madison to chyba Tara, bo jest nisko skanalizowana, znaczy ma krótkie nóżki...

Stało się kolejny najazd starców jest faktem... Choć muszę powiedzieć, że Dreamer nawet dobrze wypadł z AJ... Jego Promo znowu żałosne: "kochałem wszystkich, ale mnie napadliście i już was nie kocham, zemszczę się " :evil:

Znow jakiś niepotrzebny angle z Nashem i Stingiem vs. Hoban i JJ. Po cholere to było?? Poza tym, był to totalny bezsens - Hogan uświadamia NAsha, że trzeba odejść i zrobić miejsce dla młodych - a tymczasem młodzi atakują wszystkich bez wyjątku :?

Jak większość cieszę się, że RVD sobie odpocznie od pasa...

Niech wygra Angle, a potem niech RVD wróci i pofeuduje z Kurtem.

Walczyli przeciw sobie kiedyś?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198086

• Urządzenie:  Android

Pobrałem ten Impact głownie dla pojedynku Williamsa i Kurta gdyż walka dwóch tak rewelacyjnych technicznie rywali powinna być świetna. Niestety oczywiście się zawiodłem - prócz 3 rzutów nie było praktycznie co oglądać a samo starcie trwało z 4 minuty. Może kiedyś na PPV bo potencjał jest niesamowity w tej parze.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198090

http://www.tnawrestlingnews.com/headlines/284354327.shtml

Rating poniżej 0.98 (prawdopodobnie).

Rating w pełni oddaje moje zażenowanie fedem, w którym zakochałem sie w 2006. Gdzie moje TNA się pytam. Gdzie porządne walki (Gunsi i BM wiosny nie czynią), gdzie ekipa dywizji X. Pozwalniano mase młodych, bądź pozwolono im odejść a na ich miejsce sprowadzają dziadów, którzy ledwo na nogach stoją. Gdzie sens, gdzie logika ? Szmacą swoje talenty na rzecz staruchów. teraz to EV2.0. Denna nazwa a storyline wogóle nie potrzebny. Aj który powinien maineventować naparza sie z Dreamerem i nawet czysto mu go nie podstawią tylko z pomocą Abyssa. Nie można było lowblow zrobić i zakończyc jakąś akcją z narożnika bo Styles Clash to strefa marzeń. Walka Roba z Jeffem ? Powinni Roba "zabić" jak Lacey bo kaleczy w cholere.

Z najnowszych wieści odnośnie pań. TNA rozważa opcję aby laską z kaskiem była Lacey. Normalnie szczyt debilizmu. Przecież na WFS motorlady podawała Lacey krzesło wiec to nie jest możliwe ale ONI nadal nad tym myślą. Doprawdy co sie dzieje z tą federacją. Wcale sie nie dziwie, że niektórzy rozważają przejście do innych fedów bo to co sie dzieje w TNA to gehenna najwidoczniej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/66/#findComment-198092