Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeszcze ten tag team z Robem.Niech tego nie ciągną.TT wyssany z palca,Hernandez zasługuje na coś więcej,niż ostania walka na Xplosion.Wg mnie creative team TNA nie wykorzystuje pełni potencjału Hernadeza.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196465

Jeszcze ten tag team z Robem.Niech tego nie ciągną.TT wyssany z palca,Hernandez zasługuje na coś więcej,niż ostania walka na Xplosion.Wg mnie creative team TNA nie wykorzystuje pełni potencjału Hernadeza.

przy takiej ilości zawodników w przerośniętym rosterze ciężko by wykorzystywali wszystkich...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196467

• Urządzenie:  Windows

Mysle, ze to byl jednorazowy wyskok. Jakby pokonali Magnusa i Wolfe'a to wtedy mozna by sie zaczac obawiac. Ja sie raczej cieszylem, ze dwom Anglikom podlozyli takich poteznie zbudowanych i promowanych wrestlerow. To swiadczy, ze wiaza z tym Tagiem jakies nadzieje, choc niestety turnieju Brytyjczycy nie zdolaja wygrac... ... ...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196468

przy takiej ilości zawodników w przerośniętym rosterze ciężko by wykorzystywali wszystkich...

Ale właśnie wg mnie Hernandez zasługuje,żeby mieć trochę czasu w TV a nie Rob Terry czy Orlando Jordan.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196471

Ja mam dziwne przeczucie, że tag Wolfe'a z Magnusem jest wręcz skazany na konflikt o Chelsea, co za tym idzie byłbym zdziwiony, gdyby stworzono z chłopaków pełnoprawny, ufający sobie nawzajem tag jaki zrobiono z Beer Money. Dlatego możliwe, że na razie Brytole otrzymają więcej czasu na Xplosion, albo mniej na głównej tygodniówce.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196473

• Urządzenie:  Windows

Ja mam dziwne przeczucie, że tag Wolfe'a z Magnusem jest wręcz skazany na konflikt o Chelsea

Pisalem o tym wczesniej. Zaluje, ze Chelsea jest obecnie obrazona na Desmonda, mimo, ze obecny Abyss, by juz jej nie przypadl do gustu i poza tym ... ma nowa dziewczyne. Gdyby nadal trzymala sie Wolfe'a to Magnus (swoja droga.. to on jest obecnym, jedynym i prawdziwym "krolem Xplosion" ;) ), by z czasem na pewno do niej uderzal jako podrywacz za ktorego sie obecnie podaje. Moze nie trwaloby to dlugo, ale mogloby cos z tego byc fajnego do ogladania. Nie wykluczone, ze Chelsea kompletnie sie odwroci od Desmonda, a ten po namowie Magnusa .. zobaczy pelny obrazek tego.. jakie sa kobiety ;) Na chwile obecna to trzeba tylko liczyc, ze wreszcie postawia na nich definitywnie i wrzuca ich na Impact, bo na Xplosion to jeszcze wiele takich tagow moze powstac.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196475

No też mi się tak zdaję, że Magnus z Wolfem nie będą idealnie współpracować.Może w przyszłości zobaczymy feud między Brytyjczykami o Chelsea.Chyba,że jednak TNA zdecyduje ciągnąć ten team dłużej.:-)
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196476

KACPERt, czy Ty czytasz to co piszesz? W Twoich postach nie ma żadnej treści, ciągle powtarzasz po innych, a jak już dodasz coś od siebie, to albo wycofujesz się po pierwszym niepotwierdzeniu, albo zasilasz grono Hall of Fool.

EDIT:

A i zapomniałem. Skąd wiadomo, że na motocyklu jeździ Tara?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196510

EDIT:

A i zapomniałem. Skąd wiadomo, że na motocyklu jeździ Tara?

1) Po pośladkach

2) Po tym że podpisała ponoć na nowo kontrakt i nigdzie jej nie ma to się ją upatruje tam

Ogolnie jest sporo wrestlerów które TNA powinno mocniej wspierać:

1) Rhino

2) Amazing Red

3) Desmond Wolfe

4) Hernandez

5) Matt Morgan

6) Samoa Joe

Powinni mieć lepsze miejsce i walczyć o pasy, Red o X a reszta? Chociaż o ten TV pas

po to by jego status został podniesiony

Zresztą o pas X powinien walczyć Jeff Hardy i Jay Lethal (ale on jest ładnie promowany i pewnie szanse dostanie). Bo taj Jeff robi za przydupca RVD.

Teraz nie jest najważniejsze, kto powinien być lepiej promowany. Dla mnie najważniejsze jest by w TNA przestał rządzić chaos! Który jest męczący i dobijający

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196513

Opinie się potwierdziły. Jak dla mnie najlepszy iMPACT! jaki kiedykolwiek widziałem, masakra na zakończenie daje do myślenia, czy to czasem nie Fortune okażą się 'they'. Proszę mi tu zaraz nie odpisywać, że tak/nie opierając swoją opinie na spoilerach z przyszłego iMAPCT!.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196558

TNA TNA TNA TNA TNA TNA TNA TNA

To było coś!!!

Kurt vs AJ - jak dla mnie mega walka! O dziwo nie najlepsza na gali:D co podkreśla fakt że gala była wyjątkowa. Co ciekawe patrząc na przebieg to-> byłem wstanie uwierzyć że kurt przegra!! Wiedziałem że to nie możliwe a jednak patrząc na walkę... -> AJ nie był cieniasem który nic nie potrafi:D

Walka 9/10

Panie- jak na panie naprawdę nieźle, strasznie nie lubię walk kobiet od jakiegoś czasu ale były emocje. Może pod względem techniki nie ideał ale show niezłe

8/10

Matt Morgan vs. D'Angelo Dinero vs. Mr. Anderson- można narzekać na przebieg jednak... Morgan zagrał siebie idealnie:D po protu on taki ma być!!! Do tego anderson... jak na walke to takie 6-7 jak na show to 9

wiec 8/10

Jeff Hardy vs. Shannon Moore - Walka bez histori, z mała ilością emocji ale przyjemna

7/10

Beer Money, Inc. vs. The Motor City Machine Guns- WOW WOW WOW WOW... 10/10 nie ma co zdradzać najlepsza walka!!

Rob Van Dam vs. Abyss

Druga walka na gali, rob nie tak nudny i nie przypominający co chwile że jest RVD. Genialnie prowadzona bardzo dobra Hardcorówka!! 10/10

Gadka hogana spoko

Czy ci kolesie z ECW co wyszli zostaną wszyscy? Jak tak to dobra selekcja:D

Dreamer niezle poobijany

:D

No i jadka:D pewnie chcieli im pokazać ze może być tylko jedna stajnia!:D Wątpie że to they

Ogólnie patrząc na to to jest to najlepsza tygodniówka i chyba najlepsze PPV tego roku w TNA

Dla mnie 9-10 na dziesięć nie umie się zdecydować

Ale jednak 10/10 :D RVD zniszczony!!! Totalna destrukcja:D hhehehe

Edit:

Pragne dodać... niektórzy na angielsko języcznych stronach mówią że TNA kopiuje NXT vs RAW. Aby zdementować takie opinie... to nie ma to nić wspólnego!! Nie ma weteranów VS nowi...

Tu Rick chce pokazać gdzie miejsce ECW i to on chce być najlepszą grupą... i chyba się szykuje trzecia grupa... They mozliwe ze sting, nas, Abyss, hogan lub.... they są kimś innym i wtedy! 4 grupy? trochę tłoczno:D

Chyba TNA znalazło wreszcie sposób jak podnieść oglądalność... wysoki poziom walk na impactach! niesamowicie odkrywcze... a jednak działa:D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196566

Ktoś powiedział kiedyś, że po słabym PPV ciężko wykręcić dobrą tygodniówke. BullShit! To był najlepszy Impact wszechczasów! Wszystkie walki na bardzo wysokim poziomie... nawet publika (jak na Orlando) jak po redbullu.

Kurt/Styles - chyba nie muszę mówić. Wiadomo było, że będzie dobra walka. Co ciekawe, widownia cheerowała i jednemu i drugiemu.

Nawet panie tym razem wyjątkowo dobrą walkę skleiły. Taki bajzel wokół tego był, że mi się przypomniał ME (sic!) z Raw Lita vs Steph, kiedy Rock był sędzią, a wokół ringu cały czas były brawle. Emocje! Tylko zdziwiło mnie jedno... Jak Sky ściągnęła kask... Tara jest łysa, ma małą głowe, czy ja mam halucynacje?? Bo pod dużym kaskiem kryła się malutka gęba...

Pope/Anderson/Morgan - Sama walka niezbyt ciekawa, IMO najsłabsza na tym Impactcie, ale to, jak Morgan usiadł za ringiem i zaczął oglądać było genialne!

Jeff/Shannon - po primo, bardzo zaskoczyło mnie, że to Shannon był przeciwnikiem Twardego. Liczyłam tu na debiut Helmsa. Sama walka całkiem przyzwoita, chyba najlepsza Jeffa od powrotu w marcu, ąż mu pasek z wrażenia poszedł.

Walka bez histori, z mała ilością emocji

Nie wiemy, co to Omega, to bez emocji i historii. Było trochę akcji jak z walk Willow/Moore, jak np. to jak Jeff gonił Shannona po ringu. Znowu dał się nabrać.

MMG/Beer Money - No tu IMO mamy nominację do walki roku. Po prostu nie dało się oderwać gałek od monitora (oglądałam na żywo i troszkę spać się chciało). Zdecydowanie najlepsza walka i serii, jak i gali.

RVD/Abyss - Dobry Hardcorowy ME. Widok przerażonej Dixie przy akcjach Abyssa - bezcenny.

No i rozwał na koniec - prześliczny. Myślę, że Fortune to mogą być they. I mamy Feud

TNA/Fortune/ECW/(ew. Wolfpack, którzy może połączą się po

przyszłotygodniowym ataku ze strony fortune

do Hulka, JJ i reszty tych dobrych)

No i pora na ukochany moment gali: RVD przywitał się z Janice i Karetką. John Cena has beed eliminated. Brawa na stojąco!!!

Podsumowując, najlepszy Impactcik w historyji, niczego nie brakowało, niczego nie było za wiele. Nawet reklamy się fajnie oglądało. Jak to nie będzie miało min. 1,4 ratingu to mi gęba opadnie. We want More!

niektórzy na angielsko języcznych stronach mówią że TNA kopiuje NXT vs RAW

Ktoż to takich herezji naopowiadał? Przecie sam Aj rzec raczył, aże "Oni ganigiem wściekłych rookies nie są".

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196593

Walka Kurta z TV Championem bardzo dobra,czego można było się spodziewać.Obaj panowie nie zawiedli i zaprezentowali wspaniałe widowisko.Cieszę się ,że mamy nową mistrzynię,walka nawet ładna.Poziom starcia Pope vs Anderson vs Morgan nie był najwyższy,jednak i tak match mi się podobał.Matt przesiedział walkę :D .Dobry booking walki.Zawiodłem się na trochę na przeciwniku Jeffa,liczyłem na jakiś debiut.Ale walka Hardy kontra Moore wypadła całkiem przyzwoicie.Pojedynek o pasy tag teamowe to mistrzostwo świata.Dwa według mnie najlepsze tag teamy main streamu udowodniły swą wartość.Walka wyszła przewspaniale.Najlepszy pojedynek gali.Main event z udziałem Monstera i Roba bardzo mi się podobał,polało się trochę krwi,zobaczyliśmy fajne akcje,ogólnie dobra walka.Kozackie było to wpadnięcie Fortune.Totalnie zniszczyli ECW.Spodziewam się dobrego feudu między tymi grupami.RVD wyglądał jakby ktoś go zamordował,cały we krwi,fajny widok.

IMPACT wyszedł wyszedł bardzo dobrze.Świetne show przygotowało TNA.Liczę na dobry rating.Warto było oglądnąć. :-)

Edytowane przez KACPERt
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196666

walki walkami, jesli chodzi o mnie nie urwały jaj, każdej z walk zabrakło czegoś.

Angle - AJ

chyba do końca samego końca walki nikt nie wiedział czy to walka o tytuł czy nie. Mając w pamięci ich poprzednie walki ten nie wybił się jakoś ponad przeciętność, plus końcówka, AJ tapuje praktycznie na momencie, be be TNA.

Madison - Angelina

Powiem tak, nie było źle, nie było dobrze, plus taki, że Angelina z tytułem a przysłuzyła się Velvet. Jeśli chodzi o powrót tte Original Beautiful People to mam mieszane uczucia, bo Angelina face`uje a Velvet to urodzona suka(w dobrym tego słowa znaczeniu 8-) )

POpe - Anderson(Anderson) - Morgan

Za mało w walce Morgana no i finish... zepsuli tym finishem wrażenie.

Hardy - Moore

walka ładna, szybka, fajna, tylko że o nic...

Beer Money - MCMG

myślałem że zamiast podwojenia finishera jescze coś innego wymyślą, ale czepiać się nie będę, THIS IS WRESTLING!

RVD - Abyss

no cóż, jak na potwora to Abyss nie poszalał, właściwie ofensywa Monstera w tej walce to był śmiech na sali. Bez kitu, chwila kiedy RVD przegra albo straci dominację w walce przy obecnym bookingu zdarzy się kiedy ktoś pod ring włoży kryptonit.

Ogólnie walki na plus mimo wszystko, ale to co zdarzyło się potem... HELL FUCKIN YEAH!

tylko czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie zniknął Hulki? Bo moja wersja z iMPACT!-em była tyci dziwna i ucięło mi kawałeczek.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196669

Czytałem o tej gali, że to najlpeszy iMPACT! w historii. Ja widywałem lepsze, ale to moja opinia.

Galę trzeba odbierać raczej jak PPV, niż jako tygodniówkę.

1. Styles vs Angle - wynik znany od momentu jej zapowiedzenia

2. Love vs Rayne - Angelina po raz 5 mistrzem, z czego dwa razy dostawała pas w prezencie

3. Morgan vs Anderson vs Dinero - Morgan wygrywa w swoim stylu i tak ma być

4. Hardy vs Moore - lekkie rozczarowanie, ponieważ spodziewałem się kogoś spoza TNA

5. MMG vs Beer Money - walka przyjemna dla oka, choć zwycięzcy nie ci. Tak czy inaczej Anglicy już czekają, Chelsea przeszła heel turn i zgrzyty zniknęły.

6. Van Dam va Abyss - najlepsza walka programu

Końcówka Fortune wspomagane Morganem i Williamsem vs EV 2.0. Feud z serii "to nasze podwórko, a wy się stąd wynoście". Zawodnicy, którzy budowali TNA, nie chcą oddać swojego dzieła nieco starszym kolegom z ECW. Słusznie.

Abyss odciąga Roba i go masakruje. "Potwór" nadal mówi, że za wszytkim stoją "Oni". Pytanie ciągle aktualne. Kim "Oni" są. EV 2.0 oraz Fortune można wykluczyć.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/62/#findComment-196761