Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Theme song Brandi mnie rozwalił :D

Dalej nie wiem, czy się wyróżnia Team X Gold. Może tym, że... sędzia może wywalić z areny czyichś TT partnerów - co tu się odwaliło? :???:

Kolejny filmik z Hardasami = kolejne chwile, które przypominają, dlaczego to jeszcze oglądam! Końcówka przerażająca - muszę wiedzieć, co dalej!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-412864

Tradycyjnie bracia Hardy odstają od reszty tygodniówki. Heel turn Seniora Benjamina? Amnezja Matta? Szykują się kolejne świetne segmenty. Mattowi do twarzy w tym sweterku :D Oni mnie już niczym nie zadziwią.

Świetnie, że Rosemary rusza po pas kobiet. Nie wiem co miało być przesłaniem Gail Kim, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. Rosemary zasługuje na ten pas, bo jest zdecydowanie najciekawsza z całego rosteru kobiet i nie jest irytująca jak Maria. W sumie będę miał problem w AWA komu przyznać nagrodę kobiety roku. Z jednej strony Charlotte Flair zasługuje na to jak mało kto, ale z drugiej Rosemary jest na tyle inna i tak zajebista w swojej roli, że będę miał problem kogo tam umieścić (choć i tak wiadomo, że wygra Flairówna, a AWA #nikogo).

Co za debil zabookował zdjęcie maski każdego członka DCC? Przecież na ujawnianiu kolejnych członków można było spokojnie zabookować jeszcze kilka tygodni i choć większość wiedziała kto się kryje za maskami, tak segment wypadł bardzo słabo. W takim razie to po kiego oni interweniowali w maskach skoro i tak dobrowolnie się zdemaskowali? Jak dla mnie głupota.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413059

• Reputacja:   1

W takim razie to po kiego oni interweniowali w maskach skoro i tak dobrowolnie się zdemaskowali? Jak dla mnie głupota.

Nie chce się mi oglądać tna ani szukać na ten temat, gdyż nie mam czasu, ale spytam tutaj... Kim są ci goście? Może jakieś ciekawe nazwisko się pojawi.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413062

Nie chce się mi oglądać tna ani szukać na ten temat, gdyż nie mam czasu, ale spytam tutaj... Kim są ci goście? Może jakieś ciekawe nazwisko się pojawi.

Bram, James Storm i Eddie Kingston

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413063

Tribunal leje Snowa, a Shera chce mu chyba pomóc, co nie ma sensu. No fucks given.

Niby Gail próbuje promować Jade, ale gwiazdą została Rosemary. Chyba ruszy po pas, co jest nawet ciekawe. Jak na IW.

Wreszcie walka Xów inna niż to durne Team X Gold. Jak zwykle - spoko, tylko za krótko.

DCC, cokolwiek to znaczy: Eddie Kingston, który mi zwisa, Bram, któremu to średnio pasuje i James Storm, któremu ostatnie heelowanie+stajnia nie pomogły.

I tak Hardasy skradają show. Mógłbym oglądać ich przez te całe 2 godziny. Więc czekam na Total Non-Stop Deletion!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413073

Theme song DCC - od biedy da się słuchać, choć wokal mi trochę nie pasuje.

Gail zwakowała pas, ponoć przez kontuzję. Jeśli to prawda, to spoko. Jak story - niepotrzebne.

Miło, że dali szansę Brandi, ale znowu widać, że za szybko...

Ładnie postraszyli w Fact of Life. Mogę uwierzyć, że Drake nie powącha pasa przez rok... Nawet jeśli stypulacja została odrzucona. Z drugiej strony - cisza do końca roku? Eli bez gadki to nie będzie dobra rzecz.

Jeff wychodzi już przy całym "Obsolete", a Matt nadal ma amnezję i... nadal daje najwięcej rozrywki na IW.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413270

Ładnie postraszyli w Fact of Life. Mogę uwierzyć, że Drake nie powącha pasa przez rok... Nawet jeśli stypulacja została odrzucona. Z drugiej strony - cisza do końca roku? Eli bez gadki to nie będzie dobra rzecz.

Dużo to tych Impactów do końca roku nie zostało, więc dużo nie stracimy ;) Całkiem spoko stypulacja, bo Eli Drake walczący z tym żeby się nie odezwać, będzie ciekawy do oglądania (choć bez Dummy Yeah! będzie nudno :cry:).

Kiepska gala w tym tygodniu. Przede wszystkim DCC to słabiutka stajnia. Zresztą znowu stajnia.... TNA jedzie na tym schemacie od lat i nudne są tego typu twory.

Teraz czekać na kolejne segmenty braci Hardy ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413275

Sceny z Matt Universe jak zwykle kozackie :D

Rozumiem, że Jeff jest Jeffem do czasu odzyskania pamięci przez Matta, czyli w sumie tylko w tym tygodniu?

Allie może kiedyś budziła współczucie. Teraz już tylko irytuje - za dłuuuuuuuuuuuuugo to ciągną.

Drake cicho do końca roku... Czyli nie chcemy go oglądać :/

Wrócił strój indyka... Tragiczna telewizja.

Co znaczy DCC?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413789

• Reputacja:   1

Co znaczy DCC?

Death Crew Council.

Edytowane przez Rogos
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-413803

Rosemary jako mistrzyni to będzie dobra telewizja. Zdecydowanie najlepszy wybór na mistrzynię. Oby dostawała jak najwięcej hardkorowych gimmick matchy. Nie chodzi mi o to że jakoś to poprawia ocenę starcia (choć zawsze to jakaś atrakcja), ale jej gimmick aż się prosi o to prosi.

Swoją drogą TNA wysoko postawiło poprzeczkę WWE jeśli chodzi o spot z udziałem kobiet. Skok z klatki w wykonaniu Jade nokautuje wszelkie spoty kobiet w WWE. W ogóle niestandardowe walki kobiet w TNA zawsze wyglądają spoko, a w WWE kaleczą to że głowa boli :roll:

Mniej walk braci Hardych w Impact Zone a więcej segmentów lub walk z backstage'a tym będzie lepiej.

DCC to kandydat na najgorszy team roku. Jest ktoś kto interesuje się ich losami?

Moose jak Grand Champion to duży plus, bo lubię gościa...tylko ten tytuł ;)

DCC, mistrzostwo MMA i Allie to największe minusy TNA. Im szybciej się ich pozbędą tym lepiej, bo jako całość TNA wypada bardzo dobrze i z pewnością ogląda mi się ich lepiej niż NXT (tak wielbione przez większość użytkowników Atti).

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414071

Moose rozwalił Rexa i ma pas. To nie znaczy, że nagle będzie ciekawie - to pseudo-MMA to nadal syf.

"Nobody knows you" do Kingstona :twisted:

DCC już przegrywa w walkach 3vs2(no, teoretycznie). Wyglądają marnie. A i tak czuję, że na kolejnych tapingach Storm z dupy przejmie Złoto.

Znów poświęcili trochę czasu Xom, co jest spoko. Tylko te kolano DJa Z... Takie rzeczy są tu niepotrzebne.

Turn Mandrewsa? Jeśli to oznacza pas dla niego, róbcie to jak najszybciej. Z drugiej strony - jego nie powinno się ograniczać w ringu, więc jako heel może nie być dobry do oglądania.

Niby coś ruszyło, ale nadal mam wrażenie, że story z Allie i Marią stanęło i nic się tam nie rozwija.

Wrócił Matt, Jeff znowu jest Bratem Nero - drobnostka, której nie schrzanili :D

W sumie trochę głupio, że zamiast podłożyć komuś Gail i zrobić mocny start, woleli wakat.

Rosemary z pasem - wreszcie coś... ciekawego. Bo Jade, choć skok z klatki mega, jest zwyczajnie nudna, a pchanie jej jako "wybrankę Kim" nie pomaga.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414078

Impact zmian, zmian na lepsze. Tak można w skrócie ocenić ostatnią tygodniówkę.

Moose przejął pas Grand od Rexa, który mistrzem był bardzo nijakim. Teraz przynajmniej posiadacz pasa jakoś wygląda i coś sobą prezentuje. Z reignu ex-Sandowa nie zapamiętałem ani z walk, ani prom wartych uwagi.

Rosemary z pasem Knockoutek też na plus. Courtney wyróżnia się na tle całej dywizji i powinni to wykorzystać, bookując ją w coraz to bardziej chorych stypulacjach. Na dzień dobry Steel Cage, który wyszedł całkiem spoko.

Broken Hardyz musieli obronić złota tag teamowe. Anonymousy z TNA za krótko walczą jako trio, żeby mieli mieć na ten moment jakieś szanse z braciszkami. Teraz nie było takiej opcji.

Mandrews odwrócił się od Zemy, a Allie po raz kolejny zgarnęła wpierdol od Marii i Chelsea. Były przyjaciel Iona może sprawdzi się jako heel, a Cherry, jeśli tylko porzucą ten jej durny gimmick niedorozwoju ringowego, powinna zaatakować sam szczyt dywizji kobiet. Po rozprawieniu się z Bennettową oczywiście.

Takiego Drake'a mogę oglądać. Szkoda, że wcześniej nie wpadli na pomysł zabrania mu głosu...

Edytowane przez Carrik
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414215

Mandrews wchodzi teraz wkurzony. A w jego theme songu słychać "be happy, be happy" - mnie to bawi :D

Bardzo fajnie, że mu jobbnęli Aidena. Może ten gość niewiele znaczy, ale jest przy Marku wielkim bykiem.

TOTAL NONSTOP DELETION! Zapowiedzieli nadchodzące wybitne show. Maxel trochę rozpraszał :D

A jak Matt wyjechał Helmsowi z tym 3 Count :twisted:

Laurel niby się umawiała z Braxtonem, a ten ot tak trenuje Allie. Story i tak było słabe, ale to jeszcze schodzi na niższe poziomy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414462

Grand Championship, O'Shea, Tribunal - marna pierwsza połówka, sporo przewijania.

Druga już o niebo lepsza.

Broken Matt zapowiada Total Nonstop Deletion. Jaram się. Młody Hardy jeszcze mówi na gówno papa i nie ogarnia, co się wokół niego dzieje, ale za kilkanaście lat to będzie zajebista pamiątka dla niego. Dzieciak ledwo nauczył się chodzić, a już zaliczy ringowy debiut. Nie wiem, jak oni to, kurwa, zrobią. :grin: Oglądałem trailer kilka razy, żeby wychwycić jak najwięcej. Widziałem tam Edwardsa, Lashleya, Decay, Helms Dynasty, DCC, a więc ludzi z rosteru. Mignął jeszcze koleś w ring gearu podobnym do Young Bucks, ale to nie był żaden z braci Jacksonów. Na pewno nie chcieli odsłaniać wszystkich kart, ale chciałbym tam zobaczyć kogoś z indysów oraz jakiś powracający tag team z przeszłości.

EC3 z Edwardsem wykręcili bardzo fajną walkę. Zgodnie z przypuszczeniami Eddie obronił tytuł, ale nie zrobili Carterowi krzywdy i ten pewnie wróci do Drake'a niemowy. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że kolejnym mistrzem będzie Storm. Może już na następnych tapingach zgarnie tytuł.

Sporo powtórek świadczy o tym, że kończy im się materiał. Za tydzień TND, a do końca roku możemy oglądać Impacty z kategorii "the best of".

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414467

Odbębnili Rexowi rewanż i szykuje się coś nowego (Galloway?) dla Moose'a. Aron odpocznie trochę od pasa i wzmocni swoją pozycję, bo z promocją ex-Sandowa trochę się pośpieszyli.

Strap Match taki sobie. Nie da się zrobić dobrej walki w tym gimmicku, oczywiście na klasycznych zasadach.

Allie nauczyła się walczyć :o W końcu!! Cherry Bomb wreszcie powoli wita w TNA! Kilka tygodni i przekonają się, co jedna z najbardziej uzdolnionych kobiet w historii wrestlingu naprawdę potrafi.

Brak rozstrzygnięcia w main evencie o główny pas, a mnie to nie interesuje. Pewnie zabookują kolejne starcie między Edwardsem a EC III.

A za tydzień... TOTAL NONSTOP DELITION!! Jaram się produktem TNA, jak nie jarałem się od dawna. Everett & Lee oraz Decay to mocne nazwiska, które pozytywnie nastrajają na galę rozpisaną przez Hardasów. Do tego debiut ringowy Kinga Maxela :D Ciekawe, kogo mu podłożą :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/573/#findComment-414476