Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bob Ryder ‏@brydertna 8 sek.

Big news about #IMPACTonSpike time slot. Starting next week we move to Wednesday night 9/8c on @SpikeTV

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-359954

To są mistrzowie taktyki, WWE planuje ruch... to oni robią go przed nimi. Mamuśie oszukasz, tatuśia oszukasz, ale TNA nie oszukasz. :twisted: Teraz tylko czekac aż WWE zrobi w środę "WWE Jobbers Event" i Impact będzie w soboty albo niedziele.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-359957

To są mistrzowie taktyki, WWE planuje ruch... to oni robią go przed nimi. Mamuśie oszukasz, tatuśia oszukasz, ale TNA nie oszukasz. :twisted: Teraz tylko czekac aż WWE zrobi w środę "WWE Jobbers Event" i Impact będzie w soboty albo niedziele.

Według mnie ta zmiana nie jest przez to, że SD może zostać przesunięte na czwartek. Ta zmiana jest ze względu na rozpoczynający się sezon NFL, a w czwartki CBS puszcza mecze.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-359987

• Urządzenie:  Windows

Dobrze, że TNA serwuje klasyki dywizji Tag Team. Z czasem pewnie i Wilki zmierzą się Team 3D, a i nie obejdzie się bez walki trzech ekip, gdzie Davey Richards i Eddie Edwards zastąpią Edge' a i Christiana...

Six Men Elimination Scramble Match

Na cholerę ogłaszali tę walkę Scramble Matchem, skoro pierwszy pinfall ostatniej dwójki zakończył walkę? Zawiodłem się na tej walce. Eliminacje następowały za szybko, choć gdyby Tigre Uno wyeliminował Crazzy Steve' a w pięć sekund wcale bym się nie gniewał. Low Ki jako jedyny dostąpi zaszczytu wysłuchania swojej muzyki wejściowej w telewizji i już w tym momencie było wiadomo, że wygra...

Policja w TNA. Ściąganie trwa w najlepsze... :twisted: Absencja Dixie Carter oznaczać może nie tylko spokój dla naszych uszu, ale również nowy, lepszy etap dla EC3. Gość śmiało może kręcić się wokół TNA World Heavyweight Championship. Rockstar Spud z kolei ze swoim komediowym talentem i groteskowymi strojami pasuje mi na...managera The Menagerie...

Mr. Anderson kontra Gunner

Jedno słowo...Publiczność...Theme Adama Rose' a no i świetnie ,,Thank you, Dexter!". Gunner spadł równie imponująco, co Dixie...Z człowieka ocierającego się o WH Title do gościa, którego walki ignoruje się mocniej niż kloszarda proszącego o dwa złote na wino...

TNA Women' s Knockouts Championship Match

Mądra decyzja TNA. W walkach kobiet im ich więcej tym lepiej. Zawsze ktoś ładny pojawi się w kadrze. Booking walki przewidywalny, rezultat również. Gail Kim pewnie będzie teraz walczyć z kimś z dwójki Taryn Terrell - Jessica Havok. Dla Havok chyba za wcześnie na walkę o pas Knockouts na tokijskim Bound for Glory, a Taryn i Gail mogą stworzyć trzeci świetny gimmick match...

Six Men Tag Team Match

Promocja Lashleya trwa, MVP jest mocno niewykorzystywany...A Kenny King? Miał być ,,King of the Night", a na razie jest nocne moczenie...walk...

Wilki, zapomnieliście o The Motor City Machine Guns. Ja zapomniałem, że musieliście zapomnieć, bo obu członków tej ekipy w TNA już nie ma...

Kolejną bitwę pewnie wygra Abyss...

Tag Team Match

Tym razem dwie legendarne drużyny wykręciły ,,tylko" niezłą walkę. Nawiązali do klasyku i mogli walczyć w ,,klasycznym" gimmick matchu. Problem w tym, że wówczas potrzebny byłby jakiś kontrakt, np. o miano pretendentów do TNA World Tag Team Championship. Kontrakt się pojawi, ale pewnie w walce o mistrzostwo. Szkopuł w tym, że bracia Hardy po dwóch porażkach nie są już wiarygodni...

Impact Wrestling trzyma poziom...Testify!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360023

Hardasy z Dudleyami powspominali dawne czasy i walki, które zrewolucjonizowały wrestling. Ja dzięki tym starciom doszedłem do wniosku, że to fajna rozrywka i oglądam ją do dzisiaj. Można było się rozmarzyć. Wyraźnie było widać i słychać, że sporo poucinali segment i nawet nie potrafili tego zatuszować.

X Division elimination match - Crazzy Steve poległ jako pierwszy, więc zawodnicy mogli się skupić na wrestlingu, ale ta walka nie powaliła na kolana. Wróciły dawne demony i znowu czas nie był sprzymierzeńcem zawodników. Eliminacje szły szybko, każdy świeży zawodnik pozbywał się rywala dłużej przebywającego w ringu i tak w kółko. Niezbyt wygórowany booking. Fajna była tylko płynna sekwencja między Manikiem, a Tigre Uno i to bez żadnego botcha. Za tydzień Low Ki vs Samoa Joe. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek stanęli naprzeciw siebie na ringach TNA. Może być ciekawie.

W trakcie segmentu ekipy Dixie było jeszcze widać ślady krwi po Hardcore War. Oszczędzają nawet na "obrusach". :smile: Dobrze by było dla EC3, żeby chwilę sobie teraz odpoczął i już bez przydupasów oraz ciotki zaczął marsz do Main Evenetów. Należy mu się awans w hierarchii, bo facet jest świetny.

Anderson vs Gunner - Wyjebka na niektóre walki zaczyna się już nawet w TNA. To było tak nieciekawe, że sam zacząłem skupiać swoją uwagę na tym, co w danym momencie słychać na trybunach. Shaw jest prowodyrem narastającego konfliktu między Kenem, a Marine i sporo różnych chantów w trakcie ich walk się jeszcze nasłuchamy...

Team MVP vs Former Champs - Bardzo fajny 6-man tag z ciekawą wymianą finiszerów pod koniec. To był Austin Aries Show, bo jego było w tej walce najwięcej i to A Double wybił ją ponad przeciętność. Chyba pierwszy raz Lashley tak mocno został zdominowany.

Abyss niech za dużo nie obiecuje, bo ostatnio już był taki, który szedł na wojnę z mocnymi działami, a skończyło się na wystrzeleniu kilku kapiszonów (Bully Ray vs EC3). Bram ma mocne wejść do TNA. Aż za mocne i raczej dziwne by było, żeby gnoił Monstera w jego koronnych walkach w nieskończoność. Za tydzień spodziewam się odzyskania "dziewczyny" przez Abyssa.

Hardys vs Team 3D - "One more match" co najwyżej na 3+. Nie pomogły old schoolowe ciuchy Dudleyów i atmosfera. Pierwszą część można spokojnie przewinąć. W przeciwieństwie do Hardys vs Wolves, gdzie tempo nawet na moment nie siadło, tutaj podnosili je stopniowo i dopiero w ostatnich 5-6min ruszyli do ostrej wymiany. Mimo wszystko podoba mi się ta inicjatywa ze strony TNA. Team 3D powinni sobie tym zwycięstwem zaklepać title shota. Wilki już czekają. Może na BFG.

Seria świetnych IW nie mogła trwać w nieskończoność i w końcu przyszedł czas na słabszą tygodniówkę. Za tydzień powinni wrócić do wysokiego poziomu, bo czeka nas kolejny specjalny Impact, a te TNA rzadko kiedy psuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360028

Policja w TNA. Ściąganie trwa w najlepsze...

Tak, szczególnie że ta gala była nagrywana w czerwcu... :roll:

Nie prawda bo była nagrywana w lipcu ^^. I to jakoś w końcówce bo pamiętam jak czytałem spoilery o Dixie lecącej przez stół ^^. Nie wiem tylko czy było to po aresztowaniu Stefci czy nie. Jak zobaczyłem policjantów mnie też do głowy przyszło WWE tylko że sytuacja w której łapała ona Bryana :D.

A o samym Impacie.

Super że jest pomysł na Team 3D. Walka z Hardasiami to pewnie dopiero początek i osobiście chce zobaczyć Triple Threat Ladder Match o pasy TT... ale na Bound For Glory. Pewnie dojdzie do niego wcześniej ale myślę że to byłoby idealne miejsce na konfrontacje tych trzech teamów w starciu które dwie z nich zbudowały. Do tego wtedy chyba nie będzie teamu który mógłby zdetronizować Wilki :P.

Six-Man Elimination Scramble Match

Ależ to było słabe. Jak zwykle TNA bookuje X'ów na zasadzie "zróbmy to szybko" i szybką eliminacje Steve'a zrozumiem bo jest on tragiczny(a skoro TNA to widzi to po co dalej go tam pakuje? Jest go więcej niż całej Menażerii a do tego TNA zachowuje się jakby ta stajnia już nie istniała) ale ten pojedynek był jak strzelanie do kaczek. Padał jeden za drugim i idealnym porównaniem dla tego pojedynku jest Survivor Series Traditional Tag Team Match DIV(!!!) w zeszłym roku. Low Ki pretendentem do pasa X'ów, tak naprawdę who cares?

Segment grupki Dixie mi się nie podobał. Był zbyt chaotyczny i nawet Cartera słuchało mi się nie za dobrze (szczególnie jak już zaczął się wydzierać). Rozumiem, sprzedawanie emocji ale jeśli chcieli podtrzymać entuzjazm po tym co spotkało ciocię Dixie to wystarczyły te wstawki na backu gdzie pracownicy oglądali jak leciała ona przez stół. Ten segment nic nie wziął chyba że TNA jakoś chce odgrzać kotleta Angle-EC3 tylko jak i jaki w tym sens skoro Kurt nie może walczyć a we wrześniu koniec kontraktu?

Six-Man Tag Team Match

Z jednej stajni do drugiej stajni która już jakiś czas temu przestała błyszczeć. Walka po prostu się odbyła, feud tej szóstki mnie nie interesuje i jedyną postacią jaką w obecnej formie stamtąd znoszę jest o dziwo Lashley. Kenny to ciągle cipa, MVP jeszcze się do ringu nie nadaje, Bobby pierdzi tęczą, EY się już nie liczy a A Double po prostu tam jest mimo że nie ma po co odkąd został czysto pojechany przez mistrza.. Szkoda że to tak się potoczyło bo byłem sporym entuzjastą dla turnowania Roode'a.

Bram z Abyssem znowu się pozabijają za tydzień. W sumie dopóki zalewają się krwią w swoich walkach i rzucają się po pinezkach to mogę to oglądać. W tym segmencie był jeszcze trzeci... ten... no ten... jak on miał... a tak! Douglas Williams! Nie...nie...nie... a, Magnus!

Nie wiem po co te winietki Havok skoro i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Ba, nawet miniaturka na YouTube to spoileruje xD.

THE HARDY BOYS vs. TEAM 3D

Stara gwardia dała naprawdę dobry pojedynek. Na pewno na odbiór bardzo wpłynęła publiczność ale spodziewałem się szczerze mówiąc gówna przy obecnej formie starszego Hardy'ego i przekwitającej powoli reszcie. To teraz Team 3D vs Wolves :).

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360034

• Reputacja:   51
  • Urządzenie:  Android

Nie prawda bo była nagrywana w lipcu ^^. I to jakoś w końcówce bo pamiętam jak czytałem spoilery o Dixie lecącej przez stół ^^. Nie wiem tylko czy było to po aresztowaniu Stefci czy nie.

Na pewno było nagrywane w czerwcu ;)

Dzisiejszy Impact był nagrany dokładnie tydzień temu we wtorek, podobnie jak przyszłotygodniowe Hardcore Justice. Były trzy dni tapingów i nagrali aż do 2 ostatnich Impactów przed BFG. Po co się mądrujesz jak nie wiesz?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360038

• Reputacja:   41

Dzisiejszy Impact był nagrany dokładnie tydzień temu w środę, podobnie jak przyszłotygodniowe Hardcore Justice. Były trzy dni tapingów i nagrali aż do 2 ostatnich Impactów przed BFG. Po co się mądrujesz jak nie wiesz?

Tydzień temu to nagrywane były tapingi na wrzesień. Uwierz mi , pamietam mniej więcej kiedy to czytałem...

Edytowane przez Caribbean Cool
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360039

Bully po tym jak rozwalił Dixie o stół jest chyba największym face'm na świecie. Jest niczym Luke pokonujący w końcu Dartha Vadera. No ale nie celebrowali tego zbyt długo, bo nadszedł czas na bardziej odległe wspomnienia z drobnymi lukami. Bo jak mówili że walczyły tylko dwa teamy to w żaden sposób o Edge'u i Christianie nie wspominali. Wiadomo, konflikt interesów z WWE. No ale przynajmniej dojdzie do kolejnej walki którą trzeba zobaczyć, bo 3D zawalczą z Hardymi. Ciekawe czy doczekamy się kolejnego starcia, tym razem z dodatkowym udziałem Wilków...

Z walki X-ów warto zobaczyć tylko ostatnia parę, czyli Homicide i Low Ki'ego. Wcześniej do eliminacji dochodziło bardzo szybko po jednej lub dwóch akcjach poprzedzających finisher. A u w/w pary było już sporo akcji i dużo się działo. Homicide wykonał efektowny skok poza ring, a Low Ki pokazał trochę ze swoich umiejętności. Całe szczęście tyle, że pozwoliło mu to wygrać. Pewnie pasa nie zgranie, choć jemu zdecydowanie bardziej by pasował niż obecnemu posiadaczowi, czyli Samoa Joe.

Policjanci którzy przyszli zatrzymać EC3 i resztę wyglądali jakby wyszli prosto z legendarnej Akademii Policyjnej, ale skuteczności im nie można odmówić. No a najgorzej z przydupasów Dixie po ubiegłym tygodniu wyglądał Spud z tak bardzo sinymi oczami, jakby bez przerwy sobie w żyłę dawał. No ale biedak niedługo będzie musiał sobie znaleźć nowe miejsce w rosterze, bo jak długo będzie się dało ciągnąć na wspomnieniach po Dixie?

Walka dwóch legendarnych teamów dupy nie urwała. Każdy z nich ma już swoje lata, ale dali radę zrobić kilka akcji, których żaden zawodnik X- Division by się nie powstydził. Dużo przy takich walkach dobrego robi publika i tu też tak było. Mimo wszystko dla mnie lepsza była walka Wilków z braćmi Hardy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360040

Oglądam sobie Impacta i dochodzę do wniosku, że na "interwencje" do WWE to przyjeżdza jednak straż miejska.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360069

Homicide wykonał efektowny skok poza ring, a Low Ki pokazał trochę ze swoich umiejętności. Całe szczęście tyle, że pozwoliło mu to wygrać. Pewnie pasa nie zgranie, choć jemu zdecydowanie bardziej by pasował niż obecnemu posiadaczowi, czyli Samoa Joe.

Joe pas się nie przyda, ale Joe przyda się pasowi bardziej, niż pas Low-Kiemu. Samoańczyk to jasny sygnał: "Dywizja X istnieje, powtarzamy, DYWIZJA X ISTNIEJE". Jeśli już na udobruchanie dostał ten kawałek blachy, to raczej nie po to, żeby zniknął z TV na trzy miesiące, tylko żeby machina po Destination X wyjątkowo się nie zatrzymała. Taka obustronna korzyść, kreatywni przekupują Joe, a Joe przypomina, że nie tylko WHC obowiązuje w tej fedce. I bardzo dobrze, niech tego pasa nie oddaje nawet przez rok. Czuć, że nosi go prawowity mistrz, a nie jakieś chuchro, które samo nie wie co robi na tym miejscu. Joe w ringu nadal prezentuje bardzo wysoki poziom, mimo tego, że 15 kilo temu było lepiej.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360071

Dywizja Xów znowu na IW i wypada dobrze. Klaun wylatuje na początku, a reszta się bawi. This is wrestling. Przeszkadza tylko Homicide, który jest wyraźnie wolniejszy od reszty. To nie ten koleś, którego polubiłem w LAX. Joe też się zmienił, ale u niego mi to tak nie przeszkadza.

ME mnie na początku nie porwał, ale po jednej takiej sobie akcji drużynowej Hardasów zaczęło mi się to podobać. Magia dwóch legendarnych Tag Teamów na mnie zadziałała.

Ogółem: dobre IW, poza Andersonem i Gunnerem ciężko się do czegoś przyczepić...

A za tydzień Hardcore Justice, typowy zapychacz nawet jak na tygodniówkę - widać po "bogatej" promocji. Ale Six Sides of Steel, TLC... Słyszałem coś o 4 walkach hardkorowych, zobaczymy co wymyślą. Będzie fajnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360073

• Reputacja:   228

MdAngel napisał/a:

DashingNoMore napisał/a:

Nie prawda bo była nagrywana w lipcu ^^. I to jakoś w końcówce bo pamiętam jak czytałem spoilery o Dixie lecącej przez stół ^^. Nie wiem tylko czy było to po aresztowaniu Stefci czy nie.

Na pewno było nagrywane w czerwcu

Dzisiejszy Impact był nagrany dokładnie tydzień temu we wtorek, podobnie jak przyszłotygodniowe Hardcore Justice. Były trzy dni tapingów i nagrali aż do 2 ostatnich Impactów przed BFG. Po co się mądrujesz jak nie wiesz?

Akurat MdAngel wie o czym mówi i nie "mądruje się" bez przyczyny:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=43604

Odnośnie tego całego problemu (WWE vs TNA), to ostatnio ciekawą rzecz powiedział Chael Sonnen (gwiazda MMA, niedawno zwolniona z UFC za koksowanie) podczas rozmowy z Chrisem Jericho, w samolocie, którym wspólnie lecieli:

"W dwa dni po moim zawieszeniu zadzwonił do mnie przedstawiciel WWE by powiedzieć, że nie są mną zainteresowani. Zdziwiło mnie to, gdyż był to nowy numer telefonu i musieli zadać sobie trud dotarcia do mnie. Zapytałem się po co więc zadzwonił i wywiązała się rozmowa. Powiedział mi, że gdybym był młodszy, miał 24 lata umożliwiliby mi zarobienie kupę kasy, ale teraz w moim wieku… „Szczerze, to spodziewamy się, że zadzwoni ktoś od TNA (Total Nonstop Action Wrestling) i jeżeli do tego dojdzie, to wtedy będziemy w stanie zaoferować ci kontrakt”."

Albo Sonnen pierdoli farmazony (choć nie sądzę, bo co by mu zależało?), albo to by było na tyle w kwestii tego, że Vince "kompletnie nie widzi w TNA żadnej konkurencji i niemal nie zauważa istnienia tej fedki"...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360125

Bram vs Abyss - Znowu wystawili swoje ciała na ciężką przeprawę i ponownie z tej krwawej wojny zwycięsko wyszedł Brytyjczyk. Dość niespodziewane rozstrzygnięcie, bo sądziłem, że tym razem to Monster będzie górą w swojej własnej grze i odzyska sympatię. W jakiś sposób Janice do niego wróciła, bo Bram jej nawet ze sobą nie zabrał. Fajnie się ogląda taki hardcore, ale co za dużo, to niezdrowo i kolejna walka tej dwójki jest już zbędna. Tym bardziej, że wykorzystali już raczej wszystkie możliwości. Wygląda na to, że już mają pomysł na kolejny program dla Brama, bo między nim, a Magnusem doszło do pierwszych tarć. Były mistrz jest w cieniu kolegi i w przeciwieństwie do niego ostatnio przegrywa. Ciekaw jestem jak to się dalej rozwinie. Wolałbym, żeby nie rozbijali tej drużyny, bo na dobrą sprawę jeszcze nic razem nie osiągnęli.

EC3 szybko znalazł winowajcę nieszczęścia Dixie, a Rhino zaliczył błyskawiczny turn. Carter nie powinien się długo męczyć z War Machine. Ostatnio widzieliśmy bardziej komediową stronę EC3, teraz ukazał więcej agresji i może w końcu zacznie samotną wspinaczkę do Main Eventów.

Low Ki vs Samoa Joe - That was awesome! Dawno nie widziałem tak dobrej stiffowej walki. Miła odskocznia od typowego fruwania rodem z X Division. Low Ki potwierdza, że dalej jest w formie, a Joe wreszcie nie sprawiał wrażenie ociężałego i zmęczonego. Aż chciałoby się coś takiego obaczyć w dłuższym wydaniu na BFG.

Ken Anderson vs Samuel Shaw - Kończ waść wstydu oszczędź. Niech już w końcu turnują Andersona na Gunnerze, bo zanudzą nas na śmierć.

Szykuje się niezła seria w dywizji tag team. Ciężko uciec od porównań do 3-Wayów sprzed 14 lat. Na pewno nie uda im się przebić tamtych walk, ale i tak chcę to zobaczyć, o ile uda im się tą serię dokończyć przez ostatnie nieszczęścia, które spadły na zaangażowane w to drużyny...

Six Sides of Steel - W promie MVP przed walką było słychać, że w TNA w dalszym ciągu lubią się pobawić dźwiękiem. Takiego przeciągającego się buczenia nie zebrali nawet najwięksi heele w historii tego biznesu. Chaotyczna walka, ale te powerbomby z dwóch stron były jednym z fajniejszych momentów całego Impactu. W powtórce było widać, że to EY pierwszy dotknął podłoża. Nie sądzę, żeby chcieli utrzymać Younga w tytułowym obrazku. Nie zostawią tak tego i potrzebna będzie dogrywka.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360817

Stairway to Janice Match

Na otwarcie Hardcore Justice dostaliśmy brutalny brawl bez zbędnych zabaw w wrestling. Znowu wygrał Bram i pytanie co dalej z tym programem i tymi zawodnikami? Według mnie Abyss za dużo przegrał, żeby dalej się w to bawić. Brytyjczycy z kolei przy obecności legend dywizji Tag Team też nie mają się gdzie ruszyć...

Dixie Carter zniknęła, więc Rhino jako zdrajca ECW jest już niepotrzebny. Z tego można było wycisnąć program przy niewielkim wysiłku twórczym i TNA tak też zrobiło...

TNA X Division Championship Match

Low Ki trochę pokopał, Samoa Joe wykonywał swoje dobrze znane kombinacje i to było na tyle. Oglądało się to nieźle, bo było czuć moc w akcjach obu panów, a i publiczność dorzuciła swoje. Na zmianę mistrza było za wcześnie...

,,I Quit" Match

Spotkało się dwóch ringowych nudziarzy i dali nudną walkę. ,,I Quit" Match nie powinien trafiać na tygodniówki do midcardowego programu. W takich walkach musi lać się krew i latać przedmioty, a tutaj dostaliśmy zakończenie po Armbar. Samuel Shaw posłużył za powód do skłócenia Andersona i Gunnera i lada chwila odejdzie w zapomnienie...

The Wolves kontra Team 3D kontra Hardyz Boyz...Nic, tylko czekać! Pomysł przedstawiony przez Kurta Angle świetny, o ile będą zmieniać się gimmicki walk. Przypomina mi to genialną rywalizację The Motor City Machine Guns z Beer Money. Full Metal Mayhem będzie koniecznością i pewnie skończy serię...

Powtórzyli to wideo z filmu klasy D...jak dno...

TNA Women' s Knockouts Championship Match

Taryn Terrell i Gail Kim robiły lepsze ekstremalne walki w dywizji Knockouts, ale tutaj też było solidnie. Rozbawił mnie fan krzyczący do Earla Hebnera ,,You screwed Bret!"... :P

Te komputerowo dorabiane buczenie tylko psuło naprawdę niezłe promo MVP...

Six Sides of Steel Cage Match

Lubię takie kontrowersyjne końcówki walk...Dwóch zwycięzców i Austin Aries byli faworytami walki. Raczej nie zobaczymy trzyoosobowej walki o TNA World Heavyweight Championship, lecz przeciągnięcie walki o pretendenta pojedynkiem Bobby Roode - Eric Young. Sama walka była niezła, szczególnie podobały mi się Stack - Superplexy oraz moment, w którym Aries, Roode i Young jednocześnie trzymali rywali w submissionach. Dodatkową walkę pewnie wygra Bobby. Eric już miał swoje szanse odebrania pasa Lashleyowi...

Po nieco słabszej gali sprzed tygodnia, tym razem dostaliśmy kawał solidnego wrestlingu. Szkoda, że trzy drużyny dostały jedynie segment. Najlepiej w ringu poszło X'om, zaś najgorzej uczestnikom walki ,,I Quit". Tak trzymać, TNA!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/514/#findComment-360825