Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

EC3 nieźle dzisiaj wypadł. I w końcu ma jakieś story, a nie tylko obijanie jobberów. Sting promuje nowe gwiazdy, brawo. Ucz się, panie HH.

Nie chwal dnia przed zachodem słońca, bo walka na Genesis jeszcze się nie odbyła i nie zdziwię się, jeśli storyline z ekipą Dixie Carter skończy się tym, że Sting i jego ludzie wytrą podłogę EC3, kuzyn spadnie do roli jobbera, a Stinger będąc na szczycie zacznie wyławiać spośród rosteru tych, których z pierwszego piętra będzie można spokojnie spuścić do piwnicy. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339510

My name is Paul Heyman. A nie przepraszam, to przecież nie ta federacja. Kurt, wszyscy wiemy jak się nazywasz i nie musisz tego powtarzać. W sumie razem z Roode’m dali całkiem przyjemy segment, chociaż nie wiem czy po raz kolejny chcę oglądać ich walkę. W końcu co za dużo to nie zdrowo, a oni w ostatnim czasie walczyli ze sobą często, a mnie ich feud nie porywa na tyle, żebym czekał na kolejną ich walkę, nawet jeśli ma się odbyć w klatce. Ciekawe co ma oznaczać ogłoszenie Kurta mówiące, że ten rok ma być lepszy od poprzedniego. Obecnie nie widzę dla niego jakiegoś znaczącego feudu, zwłaszcza że cały czas męczy Bobby’ego o kolejne walki, więc ciekawe co planują dla niego w najbliższym czasie.

Sabin vs Aries Dlaczego znowu trzeba będzie oglądać Sabina z pasem? Swoją obecną postać odgrywa bardzo dobrze, bo spełnia swoją rolę, czyli strasznie mnie denerwuje. Zresztą pewnie Velvet też, bo od normalnej kobiety za takie gadki, że wszystko zawdzięcza sobie w momencie gdy ona mu pomaga, to dostałby w ryj. Zresztą jego zachowania w ringu też są irytujące, bo przez większość walki uciekał, a pas wygrał kantem. Dobra, do to niego pasuje, ale odbiera mu wiele możliwości w ringu i przynajmniej mi się jego nowa postać szybko zaczęła nudzić. Jak tak dalej pójdzie to dadzą mu feud z Velvet, którego stawką będzie tytuł osoby noszącej spodnie w domu. I moim zdaniem wygrałaby Velvet.

Samuel Shaw vs Norv Fernum Na serio? Kasy w federacji mało, a oni zapodają nam gościa podobnego do EC3. Nie dość ze zaczyna podobnie jak Ethan, czyli walcząc z jobberami, to jeszcze jest tak samo zapatrzony w siebie. Przynajmniej nie będzie się kręciła wokół niego jakaś stara torba, tylko Christy, bo miała najwidoczniej mokro w majtach na jego widok.

Angle & Gunner vs Roode & Storm Logika TNA czasem mnie dobija. Ile czasu Storm i Roode się tłukli i byli w porządnym konflikcie, a teraz skumali się ze sobą do walki TT. Rozumiem że jest to związane z ich obecnymi feudami, ale jednak powinni się chociaż zacząć kłócić w trakcie walki, a oni nie dość że wygrali, to jeszcze zrobili to bez żadnych nieporozumień. Z przebiegu walki może nie zdobyli zbyt dużej przewagi, ale jednak wygrana im się należała.

Promo Ethana pominę, bo jednego pajaca już dzisiaj dostaliśmy, a na jego walkę ze Stingiem też nie czekam.

Park vs Bully Serio? Aż tak dużo czasu mamy żeby wpychać takie śmieciowe walki? Bully od razu kopnął Josepha w jajca, więc było dq, a potem chciał podpalić rywala. Tyle że nie ma chyba osoby która by uwierzyła że on na serio podpali mu ubranie…

Z ostatniego segmentu, strasznie długiego, na uwagę zasługuje tylko pojawienie się AJ-a i zapowiedź walki z Magnusem. Tyle że tu jest chyba niestety pewna przegrana, bo to był ponoć ostatni taping na którym miał się pojawić. Chyba ze wygra i zabierze pas ze sobą w świat.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339514

Pierwszy segment dość przyjemny. Tą dwójkę można oglądać w ringu jak i słuchać z dużą przyjemnością. Bobby Roode do tej pory wygrał wszystkie walki z Kurtem Angle, ale czy na Genesis wygra? Kontrakt Kurta kończy się za bodajże 8 miesięcy, czyli jeśli nie przedłuży kontraktu to nie pojawi się na Bound for Glory. Dlatego właśnie mam dziwne przeczucie, że na Genesis ponownie może wygrać Bobby Roode, a Kurt Angle wróci pod koniec roku do WWE. Jednak wolałbym, żeby teraz Angle wygrał, a ich feud żeby potoczył się do LockDown. No i oczywiście, żeby wstąpił do TNA HoF.

Walka KO nie była jakaś nadzwyczajna, a po prostu średnia. Cieszy mnie to, że panie pojawiają się regularnie w TV. Skoro teraz wygrała Madison Rayne to prawdopodobnie na Genesis zobaczymy ich walkę o pas i wtedy powinna wygrać Gail Kim.

Walka Xów była ok, ale to co się dzieje w tej dywizji woła o pomste do nieba. Rok temu Austin Aries zdominował tą dywizję, był niepokonany i jako niepokonany odszedł z tej dywizji. Teraz przegrywa podczas pierwszej obrony tytułu. Nie dość, że walki Xów mamy raz na 2 tygodnie, a czasem nawet i dłużej trzeba czekać na ich walkę to w dodatku pas ciągle zmienia posiadacza. Niech Velvet Sky przejdzie heel turn lub odejdzie od Sabina.

Samuel Shaw wraca do ringu tylko szkoda, że jego rywalem był Norv. Jestem ciekaw jak dalej będzie się rozwijał, bo może wyjść z tego coś ciekawego.

Walka TT mi się podobała. Po tym jak Gunner został TT partnerem Kurta Angle można było wywnioskować, że partnerem Roode'a będzie Storm. Publika cały czas skandowała Beer Money przez co byłem ciekaw czy wykonają swój dawny gest. Gunner był mocno obijany przez obu panów, a w szczególności przez Storma. Jestem ciekaw czy James Storm w najbliższym czasie przejdzie heel turn. Troche odświeżyłoby to jego postać i może wkońcu pchnęło wyżej, bo jako face przez długi czas był ważnym ogniwem TNA i nagle przepadł, a chce go zobaczyć z pasem WHC przez dłuższy czas.

Koronacja Magnusa przebiegła tak jak pewnie większość obstawiała. Pojawienie się Stylesa mnie osobiście nie zaskoczyło ( nawet jak czytałem o tym w spoilerach ), bo było pewne, że musi się pojawić i zawalczyć z Magnusem choć osobiście obstawiałem późniejszy termin. Już za tydzień dostaniemy walkę mistrz vs mistrz!

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339515

-Zastanawiam się nad tym od kilku godzin i nie potrafie zrozumieć co TNA robi z dywizją X. W obecnych czasach gdy na impactach tak niewiele rzeczy potrafi cieszyć, powinni (po raz kolejny) z latających małpek zrobić znak rozpoznawczy dywizji. Tymczasem dostajemy kilka walk, bez żadnego celu w których osoby co chwile przerzucają się pasem. I weź traktuj poważnie i zawodników i sam pas. Niestety zamiast promować pas, promują feud Sabina z Velvet kosztem tego pasa.

-Wszystko wskazuje na to, że połączenie Storma i Roode'a to puszczenie oczka w stronę fanów. Beer Money, nawet jeżeli będzie powrotem na jedną noc, było świetnym pomysłem. Wróciły stare dobre czasu chociaż brakowało typowych akcji i zachować dla tej dwójki. Być może jest to wstęp do turnu Cowboya, którego również nie można wykluczyć.

-EC3 dzięki powiązaniu z Dixie może się podobać. Porównując jego do starego Batemana - różnica jest ogromna. Co pozostanie gdy wreszcie skończą z łączeniem Dixie z Carterem? No właśnie ciężko stwierdzić. Sting ma nazwisko, może byc idealną osobą do promocji jednak dla mnie zdecydowanie ciekawsze byłoby zestawienie EC3 z Hardym. Poza tym nie jest przesądzone, że to Carter wygra ze Stingiem.

-Bully Ray mimo, że niewiele robi jest zdecydowanie najciekawszą postacią tego odcinka. Być może jest to spowodowane tą tajemniczością. Oby utrzymywali ten stan napięcia jak najdłużej bo gdy ta mgła opadnie może być różnie (tak jak w przypadku Stylesa).

-Nie spodziewałem się fajerwerków po koronacji Magnusa i takich też nie było. Całość można sprowadzić do jednego zdania:"Odwróciłem się od was, bo wy odwróciliście się ode mnie" - ależ to oklepane. Powrót AJ'a wprowadził sporo świeżości ale tutaj wychodzą negatywne skutki nagrywanych kilka tygodni wcześniej odcinków. Cała magia i chęć obejrzenia walki znika - wynik jest z góry przesądzony.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339518

TNA jest strasznie słabe , ale mam nadzieję , że wszystko się zmieni dzięki wprowadzeniu nowych postaci . Cieszy mnie postać EC3 , który od samego początku powinien walczyć z takimi dziadkami jak Sting . Rockstar Spud jako pudelek Dixie , wygląda o wiele lepiej niż gdyby odgrywał rolę pseudo- gwiazdy rocka .Ciekawie się zapowiada Samuel Shaw , który wreszcie dostał gimmick i już nie jest zwykłym kolesiem w gaciach . Zobaczymy jak rozwinie się jego angle z Christy Hemme .

Dixie zapowiedziała , że w tym roku zobaczymy masę nowych postaci , więc niedługo dowiemy się czy to będzie nowa świeża krew , która okaże się plusem za majkiem jak i w ringu czy będą to kompletne beztalencia takie jak Garett Bischoff czy Wes Brisco .

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339535

• Reputacja:   228

Dixie zapowiedziała , że w tym roku zobaczymy masę nowych postaci

Tjaaaa, a na podwyżkę dla AJ'a (żeby go zatrzymać w Fedce) to pożydziła kasiory... I jak tu się dziwić, że ludziska zaczynają wątpić, że TNA się utrzyma na rynku, skoro ich decyzje są tak racjonalne jak nie przymierzając - naszych polityków w sejmie :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339573

• Reputacja:   1

Dixie zapowiedziała , że w tym roku zobaczymy masę nowych postaci , więc niedługo dowiemy się czy to będzie nowa świeża krew , która okaże się plusem za majkiem jak i w ringu czy będą to kompletne beztalencia takie jak Garett Bischoff czy Wes Brisco .

Angle mówi głośno o odejściu, Sting pewnie dostanie kontrakt marzeń od WWE za wstąpienie do Hall Of Fame, Styles i Jarrett już odeszli. Jeśli ich miejsce mają zastąpić tacy ludzie jak Samuel Shaw albo inne beztalencia z OVW to ja dziękuje bardzo.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339575

Angle mówi głośno o odejściu, Sting pewnie dostanie kontrakt marzeń od WWE za wstąpienie do Hall Of Fame, Styles i Jarrett już odeszli. Jeśli ich miejsce mają zastąpić tacy ludzie jak Samuel Shaw albo inne beztalencia z OVW to ja dziękuje bardzo.

No i na taką tragedię się zanosi. Bo ostatni Impact był podzielony tak jakby na dwie części. Pierwszą, włącznie z walką TT dało się oglądać, a później aż do wejścia Stylesa to było zwyczajne marnowanie czasu. Samulel będzie miał pewnie taki sam przebieg kariery jak EC3, tyle że ze wsparciem konferansjerki a nie właścicielki. Jak dojdzie do tego że ponad połowy Impact'u nie będzie się dało oglądać to będę się grubo zastanawiał nad znalezieniem jakichś gal indy,które będę oglądał w czasie który do tej pory przeznaczałem na TNA. Nie oglądam ich za długo, bo bez przerwy od połowy 2007 roku, ale to co tam się teraz dzieje w ogóle nie przypomina dawnego TNA. Takie postacie jak Rockstar Spud, Sam Shaw, EC3, Norv Fernum, Joseph Park są ( w przypadku Sama będą) praktycznie na każdej tygodniówce i nic nie wnoszą do show, tylko sprawiają że chce się to przewijać. Z OVW to jedynie Tapa jest do strawienia, bo tylko kręci się koło Gail Kim i nie kradnie czasu antenowego za bardzo. Rozumiem, Rockstar może się niektórym podobać przy mikrofonie, ale ja osobiście kopnąłbym go w tyłek tak mocno żeby doleciał z powrotem do Anglii, gdzie jeszcze zostałby skazany na tortury za stawianie Dixie wyżej od królowej i mówienie o tym otwarcie. Gdy rozpadły się Asy myślałem że nadejdą lepsze czasy, bo czas zajmowany przez nich będzie spożytkowany w o wiele ciekawszy sposób. A tymczasem dostajemy Dixie i jej przydupasów, debiut kolejnego beztalencia,a tacy zawodnicy jak Daniels i Kaz są wpychani do story z Parkiem, który od dawna nie może się zdecydować cz jest Abbysem czy nie. To jest kolejne marnowanie czasu, które prowadzi do nikąd. Bo jeśli TNA uważa to za interesujące story to niech zaczną oglądać modę na sukces, bo może tam znajdą jakieś ciekawsze inspiracje na swój program. TNA jest federacją dzięki której pokochałem wrestling, bo była pierwszą, którą oglądałem na bieżąco. A teraz nadeszły czasy, w których drżącą ręką wciskam przycisk play w odtwarzaczu bo nie wiem jaki poziom gali dostanę i jak dużo będzie kiepskich walk i durnych segmentów z udziałem ludzi, którzy nie nadają się do tej federacji, ani do żadnej, bo jak się kogoś źle ogląda bez względu na to co by robił to znaczy że powinien zająć się czymś innym. Pewnie odbyło się to w ten sposób że Dixie powiedziała że chce być ciągle w TV i mieć swoją świtę, a nie obchodziło jej kogo będzie miała u swojego boku. I w ten sposób dostała Rockstara, który jest gotów wylizać jej tyłek do czysta za to że ma pracę. No i jest jeszcze Ethan, którego postać jest nudna jak flaki z olejem. A kwintesencją tego jaki jest kiepski był ostatni Impact. Wyzywanie do pojedynku zawodnika który odszedł żeby tylko podbić sobie statystyki jest jedynie marnowaniem czasu, bo z jego postaci nic nie będzie, bo zwyczajnie nie ma potencjału. Zresztą dzięki niemu do TNA zawitał Norv, który miał być tylko rywalem do obicia, a został żeby więcej osób mogło go obić. Ale skoro Carterów stać na takich zawodników... Gdzie są Generation Me, gdzie jest X division, gdzie są te emocje które były kiedyś. Choćbym bardzo chciał to teraz nie jestem w stanie jarać się tą fedką nawet w małym procencie, w porównaniu do tego co było kiedyś. Ja w dalszym ciągu nie mogę przeboleć kwadratowego ringu, choć pojawił się już dawno. Bo nie dość że zmarnowali dużo kasy na Hogana, to w dodatku starali się zrobić z TNA drugie WCW, bo zmienili ring i dali rampę. Właśnie od 2010 roku zaczął się powolny upadek federacji, a moim zdaniem jak tendencja stawania się TNA coraz bardziej gównianą federacją będzie się nasilać to powinni upaść. Z prostego względu. Żeby ich pamiętano jako dobrą fedkę z dobrymi walkami i zawodnikami. Bo jak będą się dalej skupiać na kiepskich storyline'ach, beztalenciach przedstawianych jako wybitne osobowości i częstym dawaniu tych samych walk, to w końcu będą kojarzeni jako ludzie, którzy za wszelką cenę chcą być w TV choć nie mają środków. Bo dawanie na antenę ludzi bez talentu z OVW jest właśnie zapychaniem show, żeby tylko była nagrana tygodniówka. Ok, jakby to była jedna walka co tydzień to bym przebolał taką sytuację, ale tego jest zwyczajnie za dużo. Także wszystkim oglądającym jeszcze TNA należą się gratulacje za cierpliwość, bo to jest naprawdę trudne. A jak ktoś ogląda bez przewijania to Kurt Angle powinien takiej osobie oddać swój medal olimpijski w nagrodę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339587

Także wszystkim oglądającym jeszcze TNA należą się gratulacje za cierpliwość, bo to jest naprawdę trudne. A jak ktoś ogląda bez przewijania to Kurt Angle powinien takiej osobie oddać swój medal olimpijski w nagrodę.

W takim razie pozostaje mi czekać na paczkę z USA. Znając Kurta oprócz medalu znajdzie się w niej dobra whiskey... :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339589

• Reputacja:   1

Kowal zgadzam się ze wszystkim co napisałeś, tylko problem TNA jest taki że Hogany, zabrały całą kasę, a gdy doprowadzili prawie do upadku to uciekli, a Hulk wstąpi najpewniej na wyspę złota o nazwie WWE. Tam na prawdę się sypię, stare gwiazdy odchodzą a nowe nie spełniają oczekiwać, za dwa lata tej federacji faktycznie może już nie być.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339591

Zwykle nie komentuję Impactów (galę oglądam nieregularnie a do tego... po prostu mi się nie chce :P), tym razem dorzucę jednak swoje dwa grosze:

Boże, ale to było słabe.

Bądźmy szczerzy: co obecne TNA ma do zaoferowania widzom? Dywizja X leży i kwiczy, jej pas znaczy tyle, co tytuł US za panowania Ambrose'a (nic nie ujmując samemu, uwielbianemu przeze mnie, zawodnikowi). Knockouts? Tu nawet ciężko mówić o dywizji, skoro na składzie mamy może z 5 zawodniczek (a po odejściu Mickie James nie ma nawet na kim oka zawiesić :P). Realizacja show? Z punktu widzenia laika WWE Superstars wygląda bardziej widowiskowo i profesjonalnie. To może chociaż gwiazdy? Styles już odszedł (i, moim zdaniem, nie wróci), Angle i Hardy czmychną przy pierwszej możliwej okazji, Sting ma już ze 100 lat... jasne, są jeszcze Ray, Joe czy Aries, oni jednak nie pociągną za sobą całej fedki - to po prostu nie ten kaliber. Kogo zresztą mają ciągnąć? Kto ma im partnerować? Sam Shaw? EC3? O jego potencjale świadczy kariera, jaką zrobił w WWE...

Tu Joseph Park, tam Norv Fernum, gdzie indziej Dixie Carter. I to niby jest program, który mam chcieć oglądać? No nie bardzo...

P.S. Koronacja Magnusa przydługa i przegadana, pojawienie się AJ kompletnie przewidywalne. Podobnie zresztą jak wynik walki za tydzień - tak to jest, jak się nagrywa gale na miesiąc do przodu...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339593

EC3? O jego potencjale świadczy kariera, jaką zrobił w WWE...

.

Mówi Ci coś "Stone Cold" ?

Resztę sam sobie dopowiedz jeśli znasz trochę historii wrestlingu, a jeśli nie to już twoja sprawa czy będziesz chciał poszerzyć swą wiedzę.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339618

Po co rzucać od razu Stone Cold'ami. W samym TNA takich przykładów jest masa. Jeśli o potencjale takich osób jak AJ Styles, Samoa Joe, Christopher Daniels ma świadczyć kariera jaką zrobili w WWE to powinni już dawno zmienić profesje, a taki Austin Aries w ogóle nie brać się za wrestling :wink:

Swoją drogą te wylewane żale w ostatnich postach przypominają mi dzieci w piaskownicy, które nie mogą przeboleć, że dioda w ich ulubionej zabawce zmieniła kolor z zielonego na czerwony :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339620

Swoją drogą te wylewane żale w ostatnich postach przypominają mi dzieci w piaskownicy, które nie mogą przeboleć, że dioda w ich ulubionej zabawce zmieniła kolor z zielonego na czerwony :twisted:

Nie, lepiej łykać wszystko co nam zafundują i się z tego cieszyć, albo walić pięścią w ścianę podczas oglądania i denerwować się że dostajemy taki kiepski produkt. Ale za żadne skarby nie pisać tym, bo o złych rzeczach nie można dyskutować. Dzieje się źle to warto o tym podyskutować żeby dociec powodów takiej sytuacji. Fanów wrestlingu w naszym kraju nie jest na tyle dużo że zamiast podyskutować o tym na forum to będziesz mógł iść o tym pogadać z kolegą przy piwie :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339622

Nie chodzi o to aby łykać wszystko, ale uświadomić sobie, że czasy się zmieniają i tak jak po ringach WWE nie biegają Bret Hart i Shawn Michaels, tak w ringu TNA nie będzie skakał Amazing Red i Jay Lethal. Nie ma co oczekiwać, że TNA będzie sprowadzało zawodników o dużych umiejętnościach ringowych. Raczej takich, którzy za niewygórowane pieniądze będą w stanie zapewnić rozrywkę i nie widzę w tym nic złego. Jestem daleki od stwierdzenia, że produkt jest kiepski mimo, że jest wiele rzeczy, które bym zmienił albo poprawił. Przede wszystkim uważam, że TNA bardzo się ogranicza serwując bardzo łagodny produkt będąc jednocześnie PG-14. Produkcja też pozostawia wiele do życzenia chociaż jest lepiej niż w poprzednich latach. Natomiast sam jestem dużym fanem ostatnich zmian (powrót znanych z wcześniejszych lat gimmick matchy, gościnne występy Shark Boya czy Curry Mana, nawiązywanie do przeszłości). Co do charakterów z TNA to ostatnio wprowadzone bardzo mi się podobają (EC3, Spud, Shaw czy nowy Bully Ray). Nie rozumiem jak można narzekać na takiego gościa jak Sam Shaw. Mieliśmy z nim dwa segmenty i jeden pojedynek w ringu a tutaj już wiesza się na nim psy. Pewnie, że TNA może łatwo skopać jego postać, ale póki co nie została nawet dobrze przedstawiona więc po co narzekać na coś czego jeszcze nie ma? Moje poglądy na temat TNA są raczej znane i w przeciwieństwie do większości nie uważam, żeby ta federacja miała upaść w przeciągu najbliższych lat. Może dojść do sprzedaży, zmiany właściciela itd. O upadku TNA mówi się dokładnie od 2002 roku, kiedy tuż po starcie większość osób dawało im kilka tygodni/miesięcy istnienia. Teraz pisze się o problemach, powrocie do Orlando, zwolnieniach, słabych galach. Mamy Impacty z chyba 6 tapingów nagranych na przestrzeni 2 tygodni. Produkt nie tyle jest zły co schematyczny ze względu na te ograniczenia. Niedługo TNA ruszy do Glasgow, Manchesteru, Londynu przez co ludzie na chwilę zapomną o wszystkim, żeby po tygodniu znowu mielić temat upadku bo jakiś pismak rzuci coś o problemach finansowych i tak w kółko. TNA najbliżej upadku było w latach 2004-2005, teraz są w o wiele lepszej sytuacji niż wtedy. Zawsze się znajdzie jakiś powód do narzekania, ale zamiast tego lepiej napisz co ty byś zrobił, żeby naprawić trybiki w TNA. Tylko proszę nie wyskakujcie mi z oddaniem pełnej kontroli nad federacją Heymanowi :wink:

Jak czytam ostatnie posty to sam wpadłem na pomysł co byłoby rozwiązaniem waszych problemów:

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/v/vincerusso/03.jpg

Edytowane przez radiomagnetofon
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/467/#findComment-339625