Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Inna sprawa, że TNA, druga pod względem wielkości fedka wrestlingu na świecie, nie umie sobie znaleźć stacji, która ma większą oglądalność, i nie jest dostępna tylko w połowie USA.

Chciałem zauważyć, że obecnie nie mamy "złotych lat" w tym biznesie i inne stacje nie szczególnie muszą chcieć pokazywać wrestling. Np. takie TNT po 2000 z programu przyjaznego wrestlingowi przemieniło się w anty-wrestlingowy.

1.16 to to tylko zasługa wielkiego święta X'ów, jakim jest Destination X. Natomiast rating 1.05 to zasługa wielkiego zaskoczenia czyt. zdobycie pasa przez Sabina. Nie martw się, za tydzień ratingi wrócą do normalności czyli do 0.8 8-)

Hm? Przecież w tym roku rating 0.8 TNA odnotowało tylko 3 razy. Normalność to obecnie 1.0 (średnia z tego roku jest nieco wyższa) czyli ok. 1,300,000 widzów. Myślę, że w tym tygodniu po ostatnich udanych tygodniówkach rating nie spadnie poniżej 1.0.

Jedno jest pewne : po zwolnieniu Pricharda powinno być już tylko lepiej.

Dla mnie Prichard miał jeden plus. Potrafił ustabilizować produkt po szaleństwach Russo, zwolnić tempo i nawet średnio ogarnięty widz mógł się połapać kto jest kto i dlaczego bije tamtego. Niestety w późniejszym okresie ta stabilizacja stała się monotonna i produkt po prostu często nudził. Widać, że dwie ostatnie gale miały już inny styl i pozostaje czekać na odpowiedź kto teraz zajmie się programem po rządach Russo-Prichard.

Chyba chodziło ci o drugą pod względem wielkości federację w USA? Na świecie jest kilka większych federacji na czele z japońskimi z o wiele większą liczbą wykupień i lepszą kondycją finansową.

Chodziło mi o main stream.

Hm? Przecież w tym roku rating 0.8 TNA odnotowało tylko 3 razy. Normalność to obecnie 1.0 (średnia z tego roku jest nieco wyższa) czyli ok. 1,300,000 widzów. Myślę, że w tym tygodniu po ostatnich udanych tygodniówkach rating nie spadnie poniżej 1.0.

A ile razy miało 0.9? Były także ratingi wysokości 0.7. Rating 1.0 to chyba max jeśli chodzi o obecne TNA.

Myślicie, że po odejściu Pricharda coś się zmieni? Będzie tak samo. Fakt, produkt został trochę odświeżony, ale to tylko krótko trwała zwyżka formy.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

• Styl:  Jasny

Były także ratingi wysokości 0.7.

Taki rating był tylko jeden raz, w dodatku w Dzień Niepodległości, więc nic dziwnego.

Cytat:

Chyba chodziło ci o drugą pod względem wielkości federację w USA? Na świecie jest kilka większych federacji na czele z japońskimi z o wiele większą liczbą wykupień i lepszą kondycją finansową.

Chodziło mi o main stream

Nie ważne. Mówiąc main stream nie możesz ograniczać się tylko do Stanów Zjednoczonych i WWE oraz TNA.

Federacje Japońskie też mają swoje federacje main streamowe, zawodnicy są na normalnych kontraktach a gale są organizowanie regularnie, kto wie czy nie częsciej niż te w WWE.

Drugi film związany z August1Warning

• Reputacja:   224
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Po obejrzeniu drugiego wideo związanego z pierwszą galą TNA Impact Wrestling w sierpniu skłaniam się ku typowania Adama Pearce' a jako bohatera tych materiałów.

70800448856fb97a41e5eb.jpg

Lol, "nie jestem Batista". Ktoś w ogóle o nim pomyślał? :twisted:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Moim zdaniem TNA brakuje pieniędzy by produkt tak naprawdę ruszył z miejsca. Fajnie że Impacty są nagrywane w dużych halach ale póki co wygląda że długo na tym nie pociągną, i nie jest to moim zdaniem jakiś mega krok do przodu, patrząc po ostatnich zwolnieniach. Gdyby znalazł się jeden biznesmen, jedna znana sieć kablowa w USA ..
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Jeśli bedzie wyglądać tak jak z AAA to dziękuje bardzo ;]

• Reputacja:   68
  • Urządzenie:  Android

http://www.youtube.com/watch?v=v_4JA-ulmjk

Jest i trzecie promo. Powiem szczerze, że po pierwszym video podchodziłem spokojnie do tematu. Ale teraz mocno to promują i jeżeli okaże się to gość pokroju Adama Pearce'a to będę niezadowolony.

TNA potrzebuje jakiegoś mocnego pierdolnięcia. Jeżeli teraz znowu robiąc coraz większy apetyt nie dadzą nic ciekawego to moim zdaniem sporo na tym stracą.

www.boxingnews.pl - najlepsza polska strona o boksie.

"Nie jestem gwiazdą jak Chris Jericho"

Really? Really? - dzięki kużwa za info.

Ogólnie te proma są załosne i TNA lansuję nową "gwiazdę" na uwaga uwaga zawodnikach WWE (co za nowość) a dostaniemy kogoś pokroju Brendana Walkera...albo Sabu! :roll:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   224
  • Status:  Online

Po obejrzeniu trzeciego proma mam dwie kandydatury - wspominany Adam Pearce i DOC. Z tych dwóch panów wolałbym ujrzeć w Wichita Falls tego drugiego...

70800448856fb97a41e5eb.jpg

Obejrzałem tylko z ciekawości te proma i wydaje mi się że to Cody Hall, pasowałby do TNA :twisted:

Więc tak. Skojarzyłem parę faktów i doszedłem do wniosku, osoba, którą zwiastują tajemnicze proma to..... Tito Ortiz. Tak, ten były zawodnik UFC. Już wyjaśniam. Chodzą pogłoski o tym, że Ortiz ma podpisać kontrakt z Bellatorem. Jak wiemy Bellator współpracuje z TNA, czego przykładami są występy w TNA Rampage Jacksona i King Mo. Po za tym najistotniejszym faktem jest to, że cień głowy który widać w promach bardzo przypomina kształt głowy Ortiza. Jako ciekawostka mogę dodać, że Tito wystąpił gościnnie na gali Hardcore Justice w 2005 roku. Ten występ wynikł wtedy z tego, że UFC współpracowało wtedy ze Spike TV. Może to wszystko wydawać się dziwne, lecz dużo czynników na to wskazuje.