Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Sami sobie szkodzicie oczekując The Rocka czy innego Goldberga.

Podaj mi przykład z ostatnich postów tego, że ktoś sobie życzy wielkiego nazwiska w TNA? Chyba lekko nadinterpretujesz sobie nasze wypowiedzi, aby wpasować je sobie w swój kanon, że my "atakujemy TNA", a Ty go bronisz. Od posta Aegera, który dał screen tweeta Dixie, nikt o "Rocku czy innym Goldbergu" nie wspominał, więc nie wiem na czym oparłeś swoją teorię i wydedukowałeś sobie co my mamy na myśli i czego oczekujemy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311259

Rock czy Goldberg to tylko przykład czegoś nieosiągalnego dla TNA (no przynajmniej ten pierwszy ;)). Owszem nikt nie napisał o nich wprost, ale chyba jasno dajecie do zrozumienia, że jesteście zawiedzeni newsami od pani Carter? To tak jak z liderem A&8. Ktokolwiek nim zostanie ludzie będą narzekać. Tak samo jest z tymi ogłoszeniami. Dixie jutro musiałaby powiedzieć "TNA kupiło WWE" żeby kilka osób doceniło ten news. Ale spoko, amerykańce hejtują Dixie bo zamiast chodzić w garniturze i drzeć się "You're fired!!" na lewo i prawo woli rozmawiać z fanami na tweeterze :smile:
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311261

Owszem nikt nie napisał o nich wprost, ale chyba jasno dajecie do zrozumienia, że jesteście zawiedzeni newsami od pani Carter?

Piękny przykład odwracania kota ogonem. Zdecydowanie powinieneś zmienić płytę, bo ta Ci się już zaczęła mocno zacinać. Nikt nie pisał wprost więc nie pisz co my mamy na myśli, skoro tego nie napisaliśmy wprost. Jedyne co napisaliśmy wprost to fakt, że zwykle te ogłoszenia to niewypały w jakiejś części. Resztę sobie dopowiedziałeś.

Nikt nie spodziewa się z nas tutaj, że WWE kupi TNA, ale jak zapowiada wielkie ogłoszenie to niech to będzie wielkie (duże) ogłoszenie, a nie jakaś popierdółka, która tak naprawdę niewiele zmieni w produkcie TNA. Takich były już setki. Mnie jako widza TNA mało interesuje z kim na przykład podpisują umowy sponsorskie, bo to w niewielkim (lub żadnym) stopniu nie wpływa na produkt. Jeżeli natomiast będzie to druga pełnoprawna tygodniówka czy coś co pomoże rozbudować program TNA i będzie możliwość ujrzenia większej liczby dobrych storyline'ów, lepsza promocja programów i walk to jestem za. Tylko niech za tymi ogłoszeniami idą czyny. Bo niestety wszyscy pamiętamy jak było z przejściem z Impact na Impact Wrestling albo z Hall of Fame, które miało być wielkim wydarzeniem, a wyglądało jak spotkanie znajomych w kameralnym klubie.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311263

• Reputacja:   1

Akurat zmianę z iMPACT! na Impact Wrestling uważam za niewybaczalny błąd. Atmosfera sprzed niebieskiej ery, była genialna - czuć było niezwykłą atmosferę, emocje. I te żarówki...

Poza tym jakby kupiono TNA, to z pewnością byśmy o tym wiedzieli. Panda Energy nie jest byle firmą.

Internet brzęczy że druga tygodniówka lub Rockstar Spud jest gejem, ewentualnie ponowna ceremonia Brooke i Bully'ego.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311266

Wygląda na to, że będzie to wyjście z Impactami poza Orlando. Jeden Impact ma lecieć live, a drugi ma być nagrywany tego samego lub następnego dnia i tak raz na dwa tygodnie. Pierwszy ma się już odbyć 14 marca w Hoffman Estates, Chicago. Nie wiadomo czy TNA będzie wracać do Orlando i co jakiś czas nagrywać w Impact Zone czy daje sobie całkowity spokój z kurnikiem.

Całe to ogłoszenie zostało nagrane jako segment z zaplecza i nie było emitowane podczas tapingów Impact.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311278

To tak jak z liderem A&8. Ktokolwiek nim zostanie ludzie będą narzekać. Tak samo jest z tymi ogłoszeniami. Dixie jutro musiałaby powiedzieć "TNA kupiło WWE" żeby kilka osób doceniło ten news. Ale spoko, amerykańce hejtują Dixie bo zamiast chodzić w garniturze i drzeć się "You're fired!!" na lewo i prawo woli rozmawiać z fanami na tweeterze :smile:

A dziwisz sie ze juz nikt nie rajcuje sie A&E?? Tutaj nawet Rock czy Stone Cold by nie pomogl, bo stajnia jest podkladana 50 letniemu dziadkowi ktory powiedzmy sobie szczerze juz moze dac sobie spokoj z tym biznesem, bo ani nikogo nie jara jak wraca, a tym bardziej jak walczy

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311282

A dziwisz sie ze juz nikt nie rajcuje sie A&E?? Tutaj nawet Rock czy Stone Cold by nie pomogl, bo stajnia jest podkladana 50 letniemu dziadkowi ktory powiedzmy sobie szczerze juz moze dac sobie spokoj z tym biznesem, bo ani nikogo nie jara jak wraca, a tym bardziej jak walczy

Wiesz co nie zgadzam sie , znamy już siedmiu członków asów i ósemek , Devon,Doc,Mike Knox , MR Andreson , Tazz , Wes Brisco oraz Garrett Bishoff . Ale tylko 5 z nich było zamaskowanych więc do odkrycia jeszcze jest minimum trzech oraz lider. Raczej będzie tam D'Lo Brown ale nie jako lider . Następną dwójką mogą być Paul Burchil oraz Crimson który tak by powrócił. W sadził bym tam jeszcze kogoś z ostatnio zwolnionych ludzi z WWE na przykład Keneth Cameron . A co do lidera to mogą być to trzy osoby Eric Bishoff , Raven oraz co najbardziej możliwe Jeff Jarrett . Może tam być jeszcze powracający AJ Styles ale nie jako lider tylko osoba która miała by zdobywać tytuły dla tej stajni. Więc można jeszcze tam uratować wszystko.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311289

Wlasnie znamy juz siedmiu czlonkow oficjalnie 5, a jedyny ktory u mnie wywarl jakies wrazenie to DOC, ale to pewnie dlatego, ze pod koniec jego pobytu w WWE markowalem mu. Reszta to prawie kompletne no name, ale ludzie o pozycji hmm pasa TV...Sorry, ale jak widze Stinga ktory w pojedynke rozwala ich palka to dla mnie smiech na sali. Daja tam Taza i po co po jakiego grzyba jest im Taz..Knox bez wlosow wyglada jak ciota. Devon byl tylko shockerem podczas BFG, a teraz nie wywoluje kompletnie ydanych emocji.

Odniose sie do twoich propozycji ratowania stajni...

AJ- wiemy jaki slaby z niego heel wiec tutaj to bym sie wstrzymal. On daje rade jako face i twarz federacji. Tytulow to on raczej dla nich by nie zdobyl, bo przegral ta walke na TP. Chyba ze masz na mysli te prestizowe pasy jak TV :twisted:

Crimson- Ok i co dalej. Ta stajnia dalej bedzie bez znaczacego nazwiska z kolesiem ktory ma potencjal, ale TNA skopalo to po calosci dajac mu heel turn i przerywajac streak.

JJ- juz nie moge doczekac sie tych walk Jeffa ze Stingiem miodzio chyba First Time Ever :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311290

Przesadzasz , ja ciągle sądzę że coś z nich można jeszcze wyciągnąć. No bo patrz mamy tam niby tylko jednego potężnego DOCA który ich ratuje , jednak DEVON też według mnie daje sobie radę. Ja w ciąż mam nadzieję że dołączy do nich Bully Ray. To by było cos co miało nastąpić cztery miesiące temu. Więc w takim razie chcę by mieli oni taki skład.

Eric Bishoff - Lider , osoba która po ujawnieniu się przewróciła by cały Impact do góry nogami , mógłby on wprowadzić tam nową krew i pokazać że oni tacy słabi nie są.

Garrett - Syn i prawa ręka , osoba która nie walczy w oficjalnych walkach tylko chodzi koło ojca z kijem i atakuje on wszystkich na około.

Wes Brisco - Gościu od walki , jest on wysyłany na pierwszą linie frontu tylko po to by inni mogli zaatakować , gość który zbiera największe lanie.

Doc - Terminator , wpada i okłada wszystkich młotkiem gruchocząc im nogi. Jego Powerbomby latają na około i może się on kręcić koło pasa TV.

D'Lo Brown - Osoba która jest wtyczką między szefem a członkami , mówi on kogo atakują i to on głównie kontaktuje się blisko z szefem.

Devon - Asystent Browna , gdy wszyscy atakują to oni czekają do ostatnie momentu i wpadają z kijami którymi wszystkich roznoszą.

Bully Ray - Terminator czysty Hell który walczy z Hoganem i Stingiem u boku Brooke która także przeszła Hell Turn i dołączyła do asów , to on jest najbardziej nienawidzony przez fanów bo dopuścił się zdrady.

MR Anderson - Osoba od segmentów , to on chwyta za mikrofon i nie miesza się on w ataki tylko jak już to walczy on w starciach 1 vs 1 i może się on kręcić w okolicach głównego pasa.

AJ Styles - Osoba która wygrywa klasyfikacje BFG i na Bound For Glory walczy on z mistrzem o główny pas. Jako Hell atakuje on głównie wraz z Wesem byłego partnera z TT czyli Kurta Angle.

Crimson - Koks który jest główną osobą podczas ataków i to on rozwala wszystkich rywali wykonując im swoje PowerBomby.

Paul Burchil - Zwykły koleś który wraz z Brisco może się kręcić koło pasów TT i jest on zwykłym gościem który jest wysyłany na pierwszy atak.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311294

1. Nie wydaje mi się abyś miał prawo wypowiadać się za innych w sprawie A88A.

2. Co do Stinga to bym polemizował. btw o Takerze też sądzisz, że lepiej aby dał sobie spokój z tym biznesem ?

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311331

Przesadzasz , ja ciągle sądzę że coś z nich można jeszcze wyciągnąć. No bo patrz mamy tam niby tylko jednego potężnego DOCA który ich ratuje , jednak DEVON też według mnie daje sobie radę. Ja w ciąż mam nadzieję że dołączy do nich Bully Ray. To by było cos co miało nastąpić cztery miesiące temu. Więc w takim razie chcę by mieli oni taki skład.

Eric Bishoff - Lider , osoba która po ujawnieniu się przewróciła by cały Impact do góry nogami , mógłby on wprowadzić tam nową krew i pokazać że oni tacy słabi nie są.

Garrett - Syn i prawa ręka , osoba która nie walczy w oficjalnych walkach tylko chodzi koło ojca z kijem i atakuje on wszystkich na około.

Wes Brisco - Gościu od walki , jest on wysyłany na pierwszą linie frontu tylko po to by inni mogli zaatakować , gość który zbiera największe lanie.

Doc - Terminator , wpada i okłada wszystkich młotkiem gruchocząc im nogi. Jego Powerbomby latają na około i może się on kręcić koło pasa TV.

D'Lo Brown - Osoba która jest wtyczką między szefem a członkami , mówi on kogo atakują i to on głównie kontaktuje się blisko z szefem.

Devon - Asystent Browna , gdy wszyscy atakują to oni czekają do ostatnie momentu i wpadają z kijami którymi wszystkich roznoszą.

Bully Ray - Terminator czysty Hell który walczy z Hoganem i Stingiem u boku Brooke która także przeszła Hell Turn i dołączyła do asów , to on jest najbardziej nienawidzony przez fanów bo dopuścił się zdrady.

MR Anderson - Osoba od segmentów , to on chwyta za mikrofon i nie miesza się on w ataki tylko jak już to walczy on w starciach 1 vs 1 i może się on kręcić w okolicach głównego pasa.

AJ Styles - Osoba która wygrywa klasyfikacje BFG i na Bound For Glory walczy on z mistrzem o główny pas. Jako Hell atakuje on głównie wraz z Wesem byłego partnera z TT czyli Kurta Angle.

Crimson - Koks który jest główną osobą podczas ataków i to on rozwala wszystkich rywali wykonując im swoje PowerBomby.

Paul Burchil - Zwykły koleś który wraz z Brisco może się kręcić koło pasów TT i jest on zwykłym gościem który jest wysyłany na pierwszy atak.

Booking Zone jest w innej części forum.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311332

Vercyn przechodzi heel turn :twisted:

Nie oczekuję czegoś wielkiego po Dixie i TNA. Druga tygodniówka nie jest potrzebna, chyba że do promowania nowych talentów coś jak NXT, bo czasem na jedną nie ma pomysłu. Drążąc temat można dojść do wniosku, że Dixie idzie na jakość, nie ilość i dlatego cenię produkt TNA.

Albo w końcu odniesie się do Asów i Ósemek i ustali Lethal Lockdown Match, mam nadzieję, że jak najbardziej hardcore'owy pojedynek w tym roku w głównych federacjach wrestlingu.. Marzenia ściętej głowy..

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311333

Booking Zone jest w innej części forum.

Masz racje ale ja podałem tylko to jak ta stajnia może się stać lepsza niz jest i co by nastąpiło gdyby kilka osób poszło po rozum do głowy

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311338

Druga tygodniówka nie jest potrzebna, chyba że do promowania nowych talentów coś jak NXT,

A ja uważam, że jest zupełnie inaczej, druga tygodniówka jest potrzebna i to nie do promowania nowych talentów a do wykorzystania własnych wielkich zasobów "naturalnych" vide Daniels, którym cześć i chwałę odbierają osoby pokroju Hardasa czy RVD, dzięki II-giej tygodniówce mogła by ożyć Dywizja TT i X oraz można by wypromować odpowiednio wszystkie walki na PPV poprzez większą ilość czasu na story-line.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311370

• Urządzenie:  Windows

No i mamy pierwszy IW w tym roku poza kurnikiem:

Bad Influence w stylu Bravehearta :) Fajny segment na start. Potem doszedł do nich Magnus z nowym theme songiem[ciężko mi ocenić, na dziś wolę ten poprzedni] i na majku wcale nie wypadł gorzej od tej dwójki. Zgarnął u siebie spory cheer. Szkoda, że walczył z Devonem, bo to nie mogło być dobre.

Spodziewałem się, że Parks dostanie Robbiego, ale myślałem, że sam go wyzwie - ciekawe kogo innego miał na myśli. Poziom walki - wiadomo.

Ale fajny był tekst przed walką, kiedy E przypadkiem obraził Terry'ego :D

Aries i Roode chcą przejąć wszystkie tytuły - a proszę bardzo, czemu nie.

W walce "Xów"[szkoda, że nie dostaliśmy dziś aktualnych członków dywizji] Austin zdobywa shota na TT titles, które są "najprostsze do zdobycia". Oby meksykańce pożegnali się z tytułami. A następny w kolejce może być pas kobiet :twisted: W końcu o nim wspomnieli!

Brooke, Bully, Sting, Hulk - WHO CARES?

Za tydzień TT Tables Match... playa.

Storm upadł z #1 contendera do WHC na pomocnika w walce z Jessiem. Velvet dalej wokół tytułu. Ciekawe, co szykują dla Cowboya...

Po LockDown IMPACT ON THE ROAD! Powtórzcie sobie IW z zeszłego tygodnia, bo nie wiadomo, kiedy znów ujrzymy kurnik :D A na start będzie LIVE w Chicago. Świetnie, TNA!

Walka Kurta z Andersonem w klatce jakoś mnie nie wciągnęła. Wcześniej pokazali urywki z LD 2010, co jeszcze bardziej pogrążyło ten pojedynek. Wygrywa Angle - A&8 nadal świetnie sobie radzą!

A potem odkrywamy kolejne karty. Garett i Wes - bez zaskoczenia, niestety. Jak dla mnie to teraz stajnia prezentuje się jeszcze gorzej.

Ostatnia kwestia - nadal mam wrażenie, że komentatorzy traktują Tazza jak dobrego kumpla, mimo tego że wypiął się na fedkę...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/390/#findComment-311425