Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

- Cóż, widać, że Hardy dalej uważa, iż wykrzykiwanie końcówki zdań i poszczególnych wyrazów to dobry pomysł na promo. Daniels przy nim to jak całkiem inna liga. Myślałem, że ten mecz TT wrzucą na koniec ale zapomniałem, że przecież ślub jest ważniejszy :? W walce przez większość czasu obijano Storma by potem wszedł Hardy, wykonał kilka ruchów i wygrał. Słabo bo gdyby tą czwórkę inaczej zabookować to na pewno daliby fajny pojedynek. Na osłodę Daniels po walce się zrewanżował ale wynik starcia za tydzień i tak jest z góry przesądzony.

- Formuła 1 vs 1 w Gutchecku wyszła nawet fajnie. Myślałem, że pozwolą uczestnikom jeszcze ze sobą nawzajem pogadać. Bradley w sumie wypadł lepiej od Cage'a ale pozostaje pytanie czy rzeczywiście potrzebują tylu nowych zawodników? Wiem, że za rok sytuacja może wyglądać całkowicie inaczej jeżeli chodzi o roster ale póki co prawie w ogóle nie korzystają ze zwycięzców Gutcheka. Ostatnio dostali kilka minut i czasem o nich wspomną raz na kilka miesięcy.

- Ograniczają PPV do 4 w roku a 4 dni po Genesis dają taką samą walkę na Impakcie. Bezsensowne skoro z PPV chcą zrobić coś wyjątkowego. Walka gorsza od tej z niedzieli. Zmienił się zwycięzca a feud zaczyna powoli się rozkręcać. Dobrze, że coś się dzieje z X-Division i jeszcze lepiej, że nie pchają tam na siłę RVD. Na PPV nie może go zabraknąć bo to w końcu RVD ale przynajmniej na tygodniówkach nie męczą nim widzów.

- 2 emerytów + idiotyczne love story ze ślubem = shitowaty segment. Nie można było z tego nic więcej wyciągnąć i wyszła kupa. Śmiało przewijać dalej.

- Velvet dalej wygląda tragicznie. Poprzednie wdzianko i makeup o wiele bardziej mnie się podobały. Trzeba jednak przyznać, że w ringu nie była dziś bardzo słaba. Gail jest trochę lepszym heelem od Tary i to ona jednak powinna zdobyć shota. [EDIT:] Nie wiem czemu ubzdurałem sobie, że Velvet ma już pas i contendera ma zgarnąć Tara - to przecież bez sensu xD Chodziło mi o to, że Gail o wiele bardziej zasługuje na shota

- Segmenty z AA i Roodem wypadają świetnie :P Bardzo fajnie wychodzą im te kłótnie. Bardzo fajnie słuchało też się ich proma. Oczywiście Chavo & Hernandez musieli to zepsuć. Żeby dwóch najlepszych mistrzów TNA musiało dostawać baty od dennych Meksykańców? Idiotyzm kompletny. Jako Tag Team mogą bardzo dobrze funkcjonować. Skoro singlowo osiągnęli już wiele i chwilowo szukają innych przeciwników dla Jeffa to ich duet może być trafiony.

- Segmenty ze ślubu i sam ślub był denny ale zaskoczenie niemałe gdy zobaczyłem Taza jako członka A&8. Trzeba przyznać, że było to niespodziewane. Oby tylko nie okazał się to strzał w stopę i sytuacja o której napisano powyżej gdzie z braku pomysłów bez słowa wyjaśnienia odstąpią od tego. Wypadałoby za tydzień wyjaśnić dlaczego Taz nagle okazuje się członkiem gangu, co go przekonało czy może cały czas był szpiclem.

Odcinek raczej słaby. Na duży plus należy zapisać pracę za mikrofonem Rooda i Auriesa a także Kaza i Danielsa. Reszta show to albo średnie walki albo kiepskie segmenty o rodzinie i Hoganie, który zawsze "does the right thing". Zaskoczenie na koniec pozytywne tylko jak to roziwążą?

Edytowane przez B-Side
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-309976

I po kolejnej tygodniówce... szczegóły?

Nie można na początek dać gadającego Hardasa, zabójstwo ratingów. Dobrze, że pojawił się Daniels i Kaz, ale za dużo nie dali im pogadać. Szkoda, że w tym mini-feudzie Christopher skazany jest na porażkę. Do tego zmniejszają mu szansę w oczach widza podkładając go w tagu... logiko, słabo się masz u Dixie. Przynajmniej dali mu triumfować po walce...

Koalicja Roode & Aries trwa, a to powinno nas cieszyć, gwarancja świetnych segmentów. Szkoda tylko, że nasze złe przewidywania się sprawdzają i upychają ich w walkę o pasy tag-team... oczywiście, w.w. dwójka pewnie zgarnie pasy i podniesie ich prestiż, ale to krok w tył dla tych gości.

Gut Check do przewidzenia... chciałem wygranej Cage'a, ale skoro przegrał to przynajmniej nadal będzie mi sprawiał sporo przyjemności podczas oglądania PWG. Co do wygranego, nie znam go praktycznie i na pierwszy rzut oka kupuję go... na majku tragedii raczej nie ma, a twardy styl w ringu, który pokazał tydzień temu cholernie mi się spodobał. Zobaczymy jak go poprowadzą.

Do końca gali pozostały 2 minuty i powiedziałem sobie "cholera, przecież w tym biznesie śluby zawsze kończą się aferą, gdzie ona do cholery jest". Z gadką wyskoczył jednak Tazz i ujawnienie jego obecności w A&8 cholernie mnie zaskoczyło, udało im się w końcu! Ciekawe jak z nim będzie, bo walczyć już raczej nie będzie, więc ograniczy się pewnie jedynie do liderowania i gadania, a ktoś taki był im na gwałt potrzebny. Road To Lockdown rozpoczęte...

Niezła tygodniówka... fajnie rozłożone proporcje pomiędzy walkami i segmentami, tak być powinno. W tym tygodniu to TNA triumfuje nad WWE w kwestii jakości tygodniówki.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-309979

• Urządzenie:  Windows

Na początek - publika przez całą galę była podejrzanie głośno. To dobrze, ale czy się utrzyma?

Daniels dostał za mało czasu na mikrofonie i nie zdążył porządnie zagiąć Jeffersona. Potem TT match playa i wiadomo, kto wygrywa. Za to obrazek po walce - to się nada na sygnaturę na forum. [dalej wierzę w zwycięstwo Danielsa za tydzień, I BELIEVE]

Jay Bradley - facet mnie nie rusza, ani w ringu, ani na majku. Ale niech sobie będzie - i tak pewnie trafi do OVW i zobaczymy go raz na ruski rok.

Fajnie wymyślili końcówkę walki Yorka z Kingiem. Czekam na Kenny'ego z pasem. Tylko co potem? Będziemy w kółko dostawali Kinga/Yorka/RVD?

W walce KO fajnie wykorzystali sytuację z nogą pod liną, takie drobnostki podnoszą ocenę starć. Wiadomo było, że Sky pójdzie po pas tak czy siak.

Aries i Roode skradli show. Niestety załatwili ich Hernandez i Chavo. Tag Team? Hell No zaczynają nudzić, więc jestem za połączeniem kolejnych kiepsko dogadujących się person, segmenty będą świetne, walki zresztą też.

Wszystkie segmenty ze ślubem były irytujące. Nie licząc Runta[bym go w tej siwiźnie nie poznał] i Dreamera[cwaniak zbija kasę w dwóch fedkach :twisted: ], brak pozytywnych niespodzianek.

Ale przejdźmy do finału gali. Niestety trafiłem przypadkiem na spoilera z Tazem przed rozpoczęciem oglądania. Myślałem sobie co odwali. Liczyłem na suplexa na Bullym przerywającego pocałunek panny młodej[że o suplexie na Brooke nie wspomnę :twisted: ]. Wyszło tak se. No i czekam na sensowne wyjaśnienie Taza z Asami.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-309991

Widziałem różne informacje, że ma pojawić się ktoś z ECW, ale Tommy Dreamera w ogóle się nie spodziewałem. Jeśli chodzi o Spike'a to było pewne, że się pojawi, bo to przecież członek Dudley'ów. Do tego doszedł jeszcze Taz co można było przewidzieć, gdyż pracuje w TNA.

Jeff Hardy przy mikrofonie spisał się jak zawsze, czyli słabo. Całe szczeście, że przeszkodził mu Christopher Daniels, który podniósł jakość tego segmentu. Mam dobre przeczucie, że Daniels może wygrać pojedynek w przyszłym tygodniu, bo jak wiadomo Hardy nie może opuścić USA, a wątpie, aby TNA pojechało do UK bez mistrza wagi ciężkiej, gdzie mają być nagrane 4 epizody Impactu, czyli praktycznie cały miesiąc bez mistrza jest dość słabą opcją. Jeśli chodzi o walkę TT to była ok.

Jeśli chodzi o Gut Check to mam mieszane uczucia. Dużo bardziej spodobał mi się Brian Cage, ale szybko został wyeliminowany. Jednak po tym jak Taz powiedział "nie" bardziej kibicowałem Bradley'owi, aby zdobył ten kontrakt, bo na tle pozostałych zwycięzców Gut Check wyróżnił się ring skillem i powinien być w TNA.

Walka Xów była stanowczo za krótka, ale dobrze, że tym razem wygrał Kenny King. Mam nadzieje, że już niedługo pokona on RVD i zostanie mistrzem.

Bardzo podobają mi się te wstawki Austina Ariesa i Bobby Roode'a. Obaj w swojej roli sprawują się bardzo dobrze, obaj mają mic i ring skilla. Podczas segmentu z Guerrero i Hernandezem również pokazali się z dobrej strony. Czyżby to miało doprowadzić do walki TT o pasy? W sumie pomysł z jednej strony dobry, bo obaj zasługują na bycie mistrzami, a innych rywali jakoś nie widać, ale z drugiej jednak strony to oni bardziej pasują na mistrza wagi ciężkiej niż TT. Kto wie, może taki TT wyjdzie im na dobre, bo przy WHC trzymają się dość długo, więc może to odpowiedni czas na zmianę i jeśli Daniels wygra pas to wtedy Storm powalczy z nim troszeczkę, a później może Bully.

Walka KO nie porwała. Jako, że Tara jest mistrzynią to było pewne, że Velvet Sky musi wygrać tę walkę. Jestem pewny, że to właśnie on przejmie pas od Tary i mam nadzieje, że będzie to jak najszybciej. Może w UK?

Ceremonia weselna była wałkowana przez cały Impact, ale i tak najlepszy z tego wszystkiego był koniec. Zaskoczyło mnie to, że nagle ceremonie przerwał Taz ( tak na marginesie uwielbiam jak koleś przemawia ) i okazuje się, że jest w Aces & Eights :shock: Nie spodziewałem się tego w zupełności. Nie wiem czy to dobry pomysł, aby Taz był częścią A&E, ale narazie zapowiada się znacznie ciekawiej niż po ujawnieniu Knoxa.

Impact raczej średni, bo przez cały czas był wałkowany ślub, ale za to z ciekawym zakończeniem.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310054

Daniels dostał za mało czasu na mikrofonie i nie zdążył porządnie zagiąć Jeffersona. Potem TT match playa i wiadomo, kto wygrywa. Za to obrazek po walce - to się nada na sygnaturę na forum. [dalej wierzę w zwycięstwo Danielsa za tydzień, I BELIEVE

I o to chodzi brachu! Jeszcze kilka osób napisze na forum, że Daniels może przejąć pas i zacznę wierzyć, że może coś jest na rzeczy... Niestety, na razie złamanego grosza bym nie postawił na jego zwycięstwo. Mam po prostu wrażenie, że Hardy'emu - cytując Ravena - robią u Dixie pałkę z połykiem. Fallen Angel udowadniał przez cały miniony rok, że jest godzien main eventu i na chwilę go tam wpychają. To taki przystanek dla runu Enigmy. Oczywiście bardzo chciałbym się mylić.

Wracając do segmentu z udziałem obydwu panów, to byłem rozczarowany. Myślałem, że Daniels bardziej pociśnie Hary'ego. A było tylko solidnie. O samym mistrzu nie ma się rozwodzić, bo nudził jak zawsze i nie podskoczył ponad swój mierny majkowo poziom. Wydaje mi się, że ten feud nie zakończy się na kolejnej tygodniówce. Bez względu na to, kto wygra ja mam nadzieję na kontynuację i co najmniej kilka zabawnych segmentów z Danielsem wbijających swoimi gadkami w ziemię Jeffa.

Co do segmentu ze ślubem Bully'ego Raya i Hoganówny - jakoś ścierpiałem. Oczywiście chyba nikt nie wątpił, że na ring wparują A&E? Taz członkiem tej "elektryzującej" stajni? Może to i niespodziewane było, ale jakoś trudno mi się tym emocjonować. Przecież to stajnia jobberso-midcarderów do obijania... Jak to oglądałem, to myślałem sobie, że może Bully Ray mógłby być członkiem A&E. No wiecie... To byłby taki spisek, w którym Bully rozkochał w sobie Hoganównę i ożenił się z nią, żeby zagrać na nosie jej tatuśkowi. W kolejnym odcinku tego lovestory więziłby ją i traktował jak szmatę (powrót Bully'ego szowinisty i mizogina :twisted: - czyli do roli, w której sprawdzał się idealnie), a Terry rwał resztki włosów z głowy. W ten sposób mielibyśmy prostą drogą do walki Raya z Hoganem. Na razie jednak zmierza to bardziej do scenariusza, którego obawiałem się najbardziej, tj. do połączenia sił Hogana z Bullym przeciw Asom i Ósemkom. W ewentualnym pojedynku tagów Taz jest murowanym kandydatem w drużynie heeli, a kolejnym pewnie Devon.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310055

Spoiler dotyczący walki Hardy vs Daniels

Jeff Hardy pokonał Danielsa, po walce hardy został zaatakowany przez kogoś z Aces and Eights i został "kontuzjowany". Jak widać nici z dobrego mistrza i TNA jedzie do UK bez WHC.....

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310056

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Na poczatek Hardy dal nam promo typowe dla siebie, nudne i podlizajace sie publicznosci. Potem na cale szczescie zjawili sie Kaz i Daniels i uratowali nieco ten segment. Kiedy pojawil sie Storm balem sie ze zrobia z tego TT match i moje obawy niestety staly sie rzeczywistoscia co dziwnie wyszlo bo nie zjawil sie Hogan ktory zapowiada te starcie tylko od razu rozbrzmial gong. Co do walki to byla niezla, skoro wygrali Facei jest wieksza szansa na to ze Daniels odbierze pas Hardyemu.

Gut Check - nie interesowalo mnie to bo obaj zawodnicy nie zrobili na mnie wrazenia, chcialem aby zaden z nich sie nie dostal do rosteru ale niestety tak sie stalo.

York vs King - bardzo malo od siebie pokazali, mam nadzieje ze ten ich feud skonczy sie w klatce na LockDown.

Segment z Ariesem i Roodem byl swietny :D widac ze panowie dobrze ze soba wspolpracuja.

Segment z Stingiem i Hulkiem byl sredni, nic nowego nie wniosl do storylinu.

Podobal mi sie segmencik na zapleczu z Gail i Tiffany. Obie daly rade.

Sky vs Gail - niezla walka pan ktory dobrze pasuje na tygodniowke. Bylo sporo dobrych akcji w niezlym tempie, wygrana Velvet do przewidzenia.

Segment z Brooke i Dixie byl slaby i w moim odczuciu sztuczny. Nie wiem do czego ten Storyline prowadzi ale niech sie skonczy mimo ze Bully w nim sie sprawia dobrze.

Naprawde fajny segment z Roodem, Ariesem i mistrzami TT. Na poczatku Roode i Aries dali nam kolejny przyklad ich swietnej wspolpracy, pokazali nam dobre przemowienie. Potem zjawili sie mistrzowie i nie pokazali na Majku nic ciekawego, zaczal nam sie jednak feud tych druzyn i bardzo dobrze, gdyby Roode i Aries byli mistrzami TT byloby wprost swietnie.

Slub przewinolem do momentu w ktorym Tazz wzial mikrofon. Naprawde duza niespodzianka z tym ze Tazz nalezy do A&8.

Edytowane przez Killaz
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310067

Oto co przed chwilą pojawiło się na Twitterku Bully'iego ;D

,, Just got confirmation. Some of the old ECW crew comin to the wedding this Thurs on @IMPACTWRESTLING live on @SpikeTV. #HARDCOREWEDDING"

Ten wpis bardzo mnie zachęcił do IW, niestety strasznie się rozczarowałem, skoro ECW (old) to spodziewałem się

a) przede wszystkim więcej osób

b) obdartusów z powybijanymi zębami skoro old ECW

a co dostaliśmy ?

Tommy "Płaczący"* Dreamer, B. Runt i Tazz ( który nomen omen już kawał czasu pracuje w TNA ).

Ślub jaki był każdy widział, Brooke wyglądała paskudnie, Ray udawał szczęście i wydaje się, że Tazz mówił to co Ray naprawdę myśli. Co do Tazza to wg. mnie pytanie brzmi:

- nie, czemu Tazz dołączył

- a czy jest w A88A od początku

Co do reszty, walki słabe ( walka "X" wołała o pomstę do nieba ), "entertajment" w wykonaniu AA, BR, Kaza i FA znakomity.

btw. Moim zdaniem obecny sojusz Rooda z Ariesem zabija nieco postać tego pierwszego, w końcu nasz najdłużej panujący mistrz w historii Impact Wrestling ( i tu nie ma żadnego przekłamania ) to "Leader of selfish generation". Wydawać może się, że finalnie może to prowadzić do programu między panami, ale walka "zły" vs "zły" to nie jest raczej w standardach Main Streamu ( pomijam fakt, że turn któregokolwiek to cytując Człowieka, który zatrzymał Anglię: Wielbłąd ).

* nawiązanie do formowania EV 2.0

TNA jedzie bez swego mistrza w miejsce gdzie ludzie najliczniej wypełniają halę na ich "szoł", jak dla mnie to całkowity brak szacunku dla publiki i oleju w głowie włodarzy TNA. Inaczej mówiąc AMATORKA

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310076

Icon

Mam dokładnie takie samo odczucie jak Ty. Właśnie dzięki temu, że Hardy nie może opuścić USA widziałem cień szansy na to, aby Daniels wygrał pas, ale jak widać TNA woli olać fanów ( fajnie, że reklamowali Hardasa na show, skoro wiedzieli, że nie może opuścić USA ) niż dać pas komuś kto naprawde zasługuje na to i zrobiłby świetne show. I teraz dostaniemy świetną promocje walki o WHC na LockDown, która już się powinna zaczynać, a mistrza nie będzie przez miesiąc ! Naprawde trzeba być głupim, żeby robić 4 epizody bez mistrza ......

EDIT:

Oto co mi dzisiaj podesłał Styles :D

BA3Ri0ECQAAKf-y.jpg:large

Jak widać osobą zaznaczona strzałeczką jest na 100 % AJ Styles. Ostatnio go nie widujemy, więc może dołączył do Aces & Eights i wróci jako heel? Czy może to tylko jednorazowy występ w szeregach A&E? Mam wrażenie, że jednak to tylko jednorazowo, bo wcześniej nie widywaliśmy go w szeregach Asów, ale kto wie...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310085

Obejrzałem ten Impact tylko ze względu na spoiler o ciekawie zachowującej się sukni panny młodej. Generalnie dostałem czego oczekiwałem.

Ciesze się, że Daniels w końcu będzie walczył o pas, w prawdzie na 100% go nie wygra pewnie ale i tak, może to początek dobrego roku. Cała gala była ok, może jakimś cudem wrócę do regularnego oglądania ale to co robią z Bullym powoduje przyspieszenie wypadania mi włosów z głowy.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310090

• Reputacja:   1

xero - Mi się wydaje że Daniels za tydzień wygra ten pas. Road to Lockdown wymaga stworzenia mocnego ME (skoro jest tak ogromna hala wynajęta) a z Hardym którego nie będzie w TV przez miesiąc, nie można tego zrobić. Wygra Daniels i zacznie feud z... i tu nie bardzo jest z kim. Na bank będzie Aries&Roode vs Guerrero&Hernandez, więc możemy sobie to darować. Najbardziej prawdopodobna jest walka: Christopher Daniels/w. Kazarian vs James Storm o WHC na Lockdown. Początki feudu są zarysowane, wszystko zmierza do tego.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310099

xero - Mi się wydaje że Daniels za tydzień wygra ten pas. Road to Lockdown wymaga stworzenia mocnego ME (skoro jest tak ogromna hala wynajęta) a z Hardym którego nie będzie w TV przez miesiąc, nie można tego zrobić. Wygra Daniels i zacznie feud z... i tu nie bardzo jest z kim. Na bank będzie Aries&Roode vs Guerrero&Hernandez, więc możemy sobie to darować. Najbardziej prawdopodobna jest walka: Christopher Daniels/w. Kazarian vs James Storm o WHC na Lockdown. Początki feudu są zarysowane, wszystko zmierza do tego.

Z calym szacunkiem dla tej dwójki, ale byłby to bardzo cienki - pod względem promocyjnym - Main Event. To brzmi, jak Impactowy opener, a nie walka, dzięki której sprzedamy jedno z większym PPV. To już lepiej byłoby przyspieszyć "zmartwychwstanie" AJ Stylesa i zafundować Danielsowi dość krótki title-run. Jeśli nie chcieliby go skracać, to wykorzystać Kaza, żeby uniemożliwił Fenomenalnemu zwycięstwo. Zawsze to przełożenie kulminacji na następną gale, a dla TNA to teraz spory skok :wink:

Poza tym, wątpie, żeby Hardy stracił teraz złoto. Będą musieli przeboleć ten tour po Anglii bez niego - już posłali Stinga, o ile się nie myle. Ewentualnie, jeśli mieliby zmienić championa, to właśnie na gali w klatce - co też mnie satysfakcjonuje (grunt, żeby oddał pas, bo ciężko się go ogląda).

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310100

Fizycznie Hardasa ma nie być w Anglii, ale może zobaczymy go na Impactach. W TNA wpadli na dwa pomysły - pierwszy taki, aby na galach jeszcze przed Anglią upozorować jakąś kontuzję mistrza, która tłumaczyłaby jego miesięczną nieobecność. Drugi - nagrać wstawki na zapleczu z mistrzem w Orlando w Impact Zone i wrzucić je potem w Impacty nagrywane w Anglii.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310102

• Reputacja:   258

Fizycznie Hardasa ma nie być w Anglii, ale może zobaczymy go na Impactach. W TNA wpadli na dwa pomysły - pierwszy taki, aby na galach jeszcze przed Anglią upozorować jakąś kontuzję mistrza, która tłumaczyłaby jego miesięczną nieobecność. Drugi - nagrać wstawki na zapleczu z mistrzem w Orlando w Impact Zone i wrzucić je potem w Impacty nagrywane w Anglii.

Zgadzam się z Tobą w 100%. Zawsze mogą zrobić wstawki w stylu jestem kontuzjowany musiałem zostać w domu jestem z wami, przyjadę za rok.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310103

• Reputacja:   228

xero - Mi się wydaje że Daniels za tydzień wygra ten pas. Road to Lockdown wymaga stworzenia mocnego ME (skoro jest tak ogromna hala wynajęta) a z Hardym którego nie będzie w TV przez miesiąc, nie można tego zrobić. Wygra Daniels i zacznie feud z... i tu nie bardzo jest z kim.

Daniels dostał za mało czasu na mikrofonie i nie zdążył porządnie zagiąć Jeffersona. Potem TT match playa i wiadomo, kto wygrywa. Za to obrazek po walce - to się nada na sygnaturę na forum. [dalej wierzę w zwycięstwo Danielsa za tydzień, I BELIEVE]

Najbardziej szmacony wrestler ostatnich lat w TNA, który u Dixie nigdy nie otarł się nawet o main eventy vs. Zawodnik, któremu Dixie wylizałaby zad, byle tylko nie przeszedł do McMahona i który Złoto dostał jako daninę, byle tylko zatrzymać go w TNA. Zawodnicy ci w walce o tenże pas, na zwykłej tygodniówce... Nie wiem Panowie, czy zaczęliście już robić alkoholowe przedbiegi przed kolejnym Sylwestrem, czy może Mikołaj przyniósł w tym roku 2kg optymizmu pod choinkę :D , ale wg mnie prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, N!KO wyleczy się ze zlotowego ekshibicjonizmu, a Schoop przestanie robić jaja (przy podliczaniu typera) :D - niż jobną ze Złota Hardasa Danielsowi. Niestety.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/388/#findComment-310167